קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] האם מראה באמת משנה? (Simple Pickup)
    על ידי L E M O N בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 71
    הודעה אחרונה: 21-04-2013, 23:02
  2. [שאלה] האם יש מדריך איך מכינים LOCALHOST לא משנה איזה שרת
    על ידי ASAFGB1 בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-10-2011, 10:19
  3. האם זה משנה?
    על ידי davidcool בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 17-02-2010, 20:37
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-08-2008, 02:50
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 01:01
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47

האם היופי משנה? - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    אף פעם בחורה לא ביקשה ממך להביא לה את התיק שלה? שכל מה שהיא צריכה לעשות הוא להתכופף טיפה ולהרים אותו.
    אף פעם בחורה לא ביקשה ממך להביא לה את הדרינק שנמצא בהישג יד ממנה?
    אתה רוצה להגיד לי שזאת דרך להתחיל עם גבר? איך?

קורה לי המון שבחורות מבקשות ממני מצית במסיבה, או להעביר לה את הכוס או לאדע מה...אם היא נראית טוב אני לוקח על עצמי את היוזמה ומפתח שיחה, אבל אם היא סתם, אני פשוט עוזר לה ושותק.
    זה לא נקרא להתחיל, זה נקרא לתפוס תשומת לב.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    63
    נקודות
    119
    משפט מחץ
    אין חבר יותר נאמן מכסף מזומן

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

קורה לי המון שבחורות מבקשות ממני מצית במסיבה, או להעביר לה את הכוס או לאדע מה...אם היא נראית טוב אני לוקח על עצמי את היוזמה ומפתח שיחה, אבל אם היא סתם, אני פשוט עוזר לה ושותק.

חחח מה אתה רוצה יותר מזה אחי
    הן נשים מה אתה מצפה שהיא תבוא ותגיד לך
    אתה מוצא חן בעיני ובאלי להכיר אותך אין מצב שזה יקרה לדעתי

תאמת רודני אני חושב שאתה לא שם לב שבנות מתחילות איתך כי אתה גם לא נותן לזה כל כך צ'אנס אתה טיפוס מאוד אקטיבי ואתה יודע שאתה בעל היוזמה והצעד הראשון שייך לך...

גם אני כזה אבל אני יודע לשים לב מתי בחורה מתחילה איתי ומתי לא.. אם היא מסתכלת שעה אז היא בעניין אם היא שואלת שאלות הזויות היא בעניין פעם אחת קרה לי שזה היה הכי ישיר בעולם... בחורה באה לי במסיבה (וזה עוד בתקופה שהייתי בתול מת ואפס) היא שאלה אותי מה קורה... זאת התחלה מאוד ישירה אני כמו טמבל החמאתי לה אחרי 4 שניות כמה שהיא שווה וכל זה היא אמרה אני הולכת שניה להביא מים ולא חזרה חחח חוץ מזה גם קרה לי פעם שפתאום מישהי באה אליי משום מקום וזה היה באמצע מועדון! (וכן זאת ההתחלה הכי מוזרה שראיתי בחיים) היא הייתה דבה כזאת והיא אומרת לי.. שמע נכנסו בי מאחורה עם האוטו יש לך מושג ממי אני לוקחת פרטים או משהו כזה חחחחח הרגשתי כאילו עושים עליי פיקאפ נשבע חחחח בכל אופן היא אמרה את זה ממש בצורה מפגרת ומוזרה אמרתי לה שלא יודע והלכתי משם פשוט.. אבל כן היו מקרים... ושמע אם לך בנות אומרות כל פעם חתיך וזה אז אין מצב שלא התחילו איתך אני בעיניי נחשב ללא מי יודע מה ועדיין אני קולט התחלות פה ושם, כאילו כן יש גם בנות שחושבות שאני נראה טוב אבל לא יוצא לי לשמוע את זה מלאא וגם אם כן אז זה לא מבנות שבאמת הן החלום שלי... זאת האמת
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 13-05-2013 בשעה 00:59.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

במודע או לא, זה קורה. מה איך? היא ניגשת ואומרת משהו שנראה לך טבעי לגמרי.

נגיד מישהי שהתעלמתי ממנה לגמרי, לא נתתי לה בכלל מבט. באה וביקשה שאביא לה משהו שהיה לידי, ואחרי זה היא עושה לי "שמת לב שזאת השיחה הראשונה שלנו?"

או דוגמה אחרת, הגעתי לתחנת אוטובוס, היו שם כמה אנשים. פתאום אחרי דקה מישהי שכבר הייתה שם לפניי שואלת אותי "תגיד קו 73 עבר?" עניתי שאין לי מושג. אחרי כמה רגעים חשבתי למה היא שאלה דווקא אותי שהגעתי הרגע לתחנה ויש פה עוד אנשים שהיו לפניי. בסוף פיתחתי איתה שיחה וגם באוטובוס ישבנו יחד ועשינו צחוקים שכולם הסתכלו עלינו.

יש הרבה מקרים שקרו לי אבל אתה לא תמיד מצליח לקלוט אותם על ההתחלה, כמו @
    Iti10 שרשם למעלה.

בוריס.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

בלי לעליב פה אף אחד כי אני הכי לא הייטר בעולם, אם אף אחת בחיים לא התחילה איתך או רמזה על זה, או אמרה לך שאתה חתיך בלי להכיר אותך, זה אומר שאתה מכוער. או ממוצע במקרה הטוב....כי אין חיה כזאת גבר שנראה יפה שבנות שלא מכירות אותו מחמיאות לו על המראה החיצוני ומתחילות איתו מפעם לפעם...אלא אם כן הוא נועל את עצמו בבית ולא יוצא אפילו למכולת. לדוגמא מהחיים האישיים שלי, ישבתי על ספסל בבצפר לבד בכיתה י' עישנתי סיגריה, ובאה איזו מישי עם עוד חברה והן התיישבו לידי ואמרו לי שאני מזכיר מישו משכונה שלהן (שאגב אחרי שראיתי אותו הבנתי שזאת הייתה מחמאה) והתחילו לדבר איתי, שאלו עלי וכו'..בפייסבוק אתה מקבל הודעות מבנות שאתה לא מכיר כמו "מאיפה אתה חתיך" ואם מישי מוסיפה אותך (ודי כוסית האמת) ואתה שואל "מכירים" והיא אומרת משו כמו "לא, אבל אפשר/אני רוצה" ואם חבורה של בנות עוברת לידך ברחוב והן לוחשות אחת לשניה "איזה חתיך" ומסתכלות עליך זה אומר שאתה באמת נראה טוב. וכל זה קרה אפילו בתור שחיף. יש לי חברים יותר יפים ממני, ברמה שלי, ממוצעים ומכוערים. ואני עד ליחס שכל אחד מהם מקבל....ומישו שבנות לא מתחילות איתו אף פעם, הוא מכוער. אפילו עם ממוצעים מתחילה פעם ב...איזה נואשת...סתם נקודה למחשבה על האסתטיקה שלכם. וזה שידידות שלכם אומרות שאתם "נראים טוב" לא אומר שאתם נראים טוב, יש בנות שקראו לי "מושלם" ואני רחוק מאוד מלהיות אחד. מה שנראה יפה בשבילך לא בהכרח יפה בשביל בנות...
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

וכשאתה נראה טוב אבל באמת טוב, בנות מתנהגות שונה. הן בעמדה שהן מנסות "להרשים" אותך או כמה שפחות לדפוק סיכויים איתך. שהן נגיד מתקשרות הן שואלות אם אתה יכול לדבר ואם זה זמן טוב. אפילו בשיחות בפייס הן שואלות אם הן לא מפריעות לך, אין לך דבר שנקרא "דייטים" בחיים ואתה מעולם לא ניסית להרשים אף אחת, שאתה פוגש אותן בפעם הראשונה (בשפת האינסלים זה "דייט ראשון") אתה מנשק אותה על השניה הראשונה בפה במקום בלחי, הן מוצאות 100000 סיבות לשבת עליך, אתה לא נלחץ לגבי נשיקות וכל החרא הזה כי זה בא לבד כשאתה איתה לבד, הן מביאות קונדום בתיק ב"דייט ראשון" בלי שאתה יודע (שאגב הן תכננו להזדיין איתך, למה? כי אתה חתיך ומחרמן זה למה). אם כל זה לא קרה לך, אתה לא נראה טוב. לא חשוב מה החברים והידידות שלך אומרים לך. הרבה מהם נוטים לשקר בשביל אינטרסים...וכשאתה נראה טוב כל מה שאתה צריך זה לא להיות אספרגר ומעגלים חברתיים קבועים שמתרחבים מפעם לפעם (שזה הקטע הקשה אבל זה אפשרי) בשביל לזיין קבוע. ובשביל להביא פעם ב...לא צריך בכלל כלום.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בחיים לא התחילה איתי בחורה בקטע של להתחיל, לא בקטע של "היי, מה קורה?" או כל סגנון אחר של פלרטוט שאני מכיר..

אבל היו המון מקרים שבחורות סתם פשוט שאלו אותי שאלה או ביקשו מצית, או כל מיני דברים כאלה..אבל זה לא בעניי להתחיל איתי.
    להתחיל איתי זה שבחורה תסתכל עליי ותחייך (זה מספיק בעיניי).

קרה לי פעם שישבתי באוטובוס ליד מישהי, התקשרה אליי ידידה שלי והיה לי צלצול מגניב בפלאפון אז אחרי השיחה בטלפון הבחורה עשתה לי "תגיד, אני יכולה לבקש ממך משו?" עניתי לה כן אז היא אמרה "יש מצב שאתה מביא לי את הצלול הזה? הוא ממש יפה!" , ופה ידעתי ב100 אחוז שהיא באמת מתחילה איתי והיא חיפשה דרך לפתח איתי שיחה. מן הסתם גם שאחרכך פיתחנו שיחה מצחיקה וכאלה..

אבל כמו שאיתי אמר, אני בן אדם מאד פרקטי. אני לא מבין ולא חושב שזה נכון להתחיל בצורה עקיפה, זה מטופש ויש סיכוי שעד היום ניסו להתחיל איתי מלאאא בנות ולא שמתי לב לזה בכלל.

מה הבעיה בלבוא ולהגיד שלום, באלי להכיר אותך. זה פשוט.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

מראה זה הכל מה יש לכם.. זכורים לי מלא מקרים שבנות התחילו איתי מדבר על מקרים ברורים של באו וביקשו פלאפון, עד למקרים שהבחורה רצתה שאני אכנס איתה לקשר. אין מה לעשות מראה זה רושם ראשוני ורושם ראשוני אי אפשר לשנות. אם אתה מכוער בנות לא יסתכלו עלייך, וכוסיות לא יזרמו איתך ב2 דק' שיחה גם אם תהיה סניה.
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    בלי לעליב פה אף אחד כי אני הכי לא הייטר בעולם, אם אף אחת בחיים לא התחילה איתך או רמזה על זה, או אמרה לך שאתה חתיך בלי להכיר אותך, זה אומר שאתה מכוער. או ממוצע במקרה הטוב....כי אין חיה כזאת גבר שנראה יפה שבנות שלא מכירות אותו מחמיאות לו על המראה החיצוני ומתחילות איתו מפעם לפעם...אלא אם כן הוא נועל את עצמו בבית ולא יוצא אפילו למכולת. לדוגמא מהחיים האישיים שלי, ישבתי על ספסל בבצפר לבד בכיתה י' עישנתי סיגריה, ובאה איזו מישי עם עוד חברה והן התיישבו לידי ואמרו לי שאני מזכיר מישו משכונה שלהן (שאגב אחרי שראיתי אותו הבנתי שזאת הייתה מחמאה) והתחילו לדבר איתי, שאלו עלי וכו'..בפייסבוק אתה מקבל הודעות מבנות שאתה לא מכיר כמו "מאיפה אתה חתיך" ואם מישי מוסיפה אותך (ודי כוסית האמת) ואתה שואל "מכירים" והיא אומרת משו כמו "לא, אבל אפשר/אני רוצה" ואם חבורה של בנות עוברת לידך ברחוב והן לוחשות אחת לשניה "איזה חתיך" ומסתכלות עליך זה אומר שאתה באמת נראה טוב. וכל זה קרה אפילו בתור שחיף. יש לי חברים יותר יפים ממני, ברמה שלי, ממוצעים ומכוערים. ואני עד ליחס שכל אחד מהם מקבל....ומישו שבנות לא מתחילות איתו אף פעם, הוא מכוער. אפילו עם ממוצעים מתחילה פעם ב...איזה נואשת...סתם נקודה למחשבה על האסתטיקה שלכם. וזה שידידות שלכם אומרות שאתם "נראים טוב" לא אומר שאתם נראים טוב, יש בנות שקראו לי "מושלם" ואני רחוק מאוד מלהיות אחד. מה שנראה יפה בשבילך לא בהכרח יפה בשביל בנות...
    וואלה צודק
    היה לי פעם אחת ש 2 בנות מכוערות ואחת כוסית
    עברו ברחוב בזמן שאני עברתי שם
    כשהייתי מתאמן והיה לי טיפה טיפה גוף
    והלכתי עם מכופתרת פתוחה
    אז הן צעקו לי כזה "חתיך"
    ובתכלס אחי אני לא חתיך
    פשוט הייתי עם שיער ארוך כזה אבל לא יותר מידי
    וזה עושה אותי פחות מכוער ..
    המסקנה הסופית פה שגוף יפה(לא שחיף עם שרירים אלה עם מסה) זה לפעמים יכול לקחת פרצוף
    וששיער ארוך עדיף על שיער קצר ..
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 14-05-2013 בשעה 02:58.
    נ-ע-ר-ך.

אתה מערבב דברים... בחלק גדול מההודעות שלך בזמן האחרון אתה צודק ב100 אחוז אבל פה אתה כבר מדבר חרטא...

אם יש לך פנים של אוגר שום גוף לא יכול לפצות על זה... לעומת זאת אם יש לך פנים של בראד פיט ואתה שחיף אתה עדיין יכול לזיין בערימות, בנוסף לזה שיער ארוך או קצר זה משתנה... כל אחד ומה שמתאים לו

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אתה מערבב דברים... בחלק גדול מההודעות שלך בזמן האחרון אתה צודק ב100 אחוז אבל פה אתה כבר מדבר חרטא...

אם יש לך פנים של אוגר שום גוף לא יכול לפצות על זה... לעומת זאת אם יש לך פנים של בראד פיט ואתה שחיף אתה עדיין יכול לזיין בערימות, בנוסף לזה שיער ארוך או קצר זה משתנה... כל אחד ומה שמתאים לו
    תשמע אחי הקטע שאני אומר על עצמי שאני מכוער
    זאת גישה
    אני לא מכוער בסדר , כיאילו אפשר להסתכל על הפנים שלי זה לא כזה גרוע
    פשוט אני עובד על גישה ששמתי לב שפועלת
    בעצם תצחק ותודה על הפגמים שלך , וכשמישהו אחר צוחק ויורד על הפגמים שלך תסכים איתו בצורה עוקצנית וחסרת אכפתיות

*מעלה ביטחון עצמי
    *מראה לאנשים שאתה "חסין" גורם להם לכבד אותך ולהפסיק לרדת עליך כי זה חסר טעם ואתה לא פגיע (למרות שהם ינסו כל הזמן אבל הכמות תרד על הזמן)
    *מראה שאתה לא מתבייש ממה שאתה ובעצם זה מה שמיחד אותך , שלא משנה מה רע בך ולא משנה כמה זה גרוע
    זה פשוט לא מזיז לך , ככל שאתה יותר טוב בזה ומאמין בזה ככה אתה גורם לאנשים יותר להעריץ אותך
    כי אנשים שמפחדים מהפגמים של עצמם יש לך המון , כמעט כל בנאדם שתפגוש
    אבל אנשים שמראים חוסר אכפתיות יש בקושי מה שגורם לאנשים ה"פגומים" לנסות להבין איך אתה פועל, איך אתה מצליח והם לא ..

ורק לידע כללי אחי
    בלי קשר גם אם אתה מכוער יש יוצאים מן הכלל
    זה מאוד נדיר אבל לפעמים בנות יפות באמת נמשכות לאנשים מכוערים
    כי הם מוצאים משהו יפה בבנאדם
    בדוק קרה לך פעם שחשבתי שמישהי מכוערת חמודה ושהייתה זורם עליה ..
    כי דווקא אתה קלטת אצלה משהו יפה לדעתך ..
    נ-ע-ר-ך.

אני לא חושב שאני מכוער... אני מכוער רק שאני מצלם את עצמי בפלאפון או משו... שאר הזמן אני סבבה אבל כן כמו שרשמת אני מסכים עם הגישה שלך.. אני יודע מה הפגמים שלי ואני גם צוחק עליהם חופשי וגם אם יורדים עליי זה לא באמת מזיז לי (למרות שזה קורה פעם במיליארד שנה שיורדים עליי וגם אם כן אז זה לא נחשב כי לא מתייחסים למשהו ספציפי...)

אבל יחד עם זה רשמת פה מקודם משהו שגוי... זה שלך מתאים יותר שיער ארוך מאשר קצר לא אומר שאצל כולם זה ככה ובנוסף גם גוף לא תמיד עדיף על פנים ואם אתה שואל אותי אז פנים עדיפות בהמון על גוף... אבל אם יש לך פנים סבירות וגוף מטורף זה בהחלט מעלה אותך מבחינת איך שאתה נראה בהרבה... מצד שני אבל אם יש לך פנים אלוהיות ואתה די שחיף... מספיק שתיתן ממש קצת עבודה במכון תחטב וכולם יתפסו ממך דוגמן...

דוגמא טובה לאחד כזה זה דיוויד בקהאם... סתכלו עליו! אני כשהייתי בשיא האימונים שלי ובכלל לא נראיתי קרנף על שקלתי יותר ממנו ב5 קילו (ואנחנו אותו גובה הוא שוקל 75) כל מה שיש לו זה גוף מחוטב וכתפיים רחבות חוץ מזה אין לו כלום וזה בדיוק כמו שאני עכשיו אחרי שנה בלי אימונים רק שלי יש גנטיקה יותר חרא משלו בבטן אבל שים לב לפנים שלו.. כל תספורת מתאימה לו פשוט כל תספורת בגלל זה על הזין שלו הוא לא צריך מסה מי יודע מה אבל אם הוא היה גם מאסיבי זה בכלל הוא כבר היה קטגוריה חדשה מעל ל"10" חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    אני לא חושב שאני מכוער... אני מכוער רק שאני מצלם את עצמי בפלאפון או משו... שאר הזמן אני סבבה אבל כן כמו שרשמת אני מסכים עם הגישה שלך.. אני יודע מה הפגמים שלי ואני גם צוחק עליהם חופשי וגם אם יורדים עליי זה לא באמת מזיז לי (למרות שזה קורה פעם במיליארד שנה שיורדים עליי וגם אם כן אז זה לא נחשב כי לא מתייחסים למשהו ספציפי...)

אבל יחד עם זה רשמת פה מקודם משהו שגוי... זה שלך מתאים יותר שיער ארוך מאשר קצר לא אומר שאצל כולם זה ככה ובנוסף גם גוף לא תמיד עדיף על פנים ואם אתה שואל אותי אז פנים עדיפות בהמון על גוף... אבל אם יש לך פנים סבירות וגוף מטורף זה בהחלט מעלה אותך מבחינת איך שאתה נראה בהרבה... מצד שני אבל אם יש לך פנים אלוהיות ואתה די שחיף... מספיק שתיתן ממש קצת עבודה במכון תחטב וכולם יתפסו ממך דוגמן...

דוגמא טובה לאחד כזה זה דיוויד בקהאם... סתכלו עליו! אני כשהייתי בשיא האימונים שלי ובכלל לא נראיתי קרנף על שקלתי יותר ממנו ב5 קילו (ואנחנו אותו גובה הוא שוקל 75) כל מה שיש לו זה גוף מחוטב וכתפיים רחבות חוץ מזה אין לו כלום וזה בדיוק כמו שאני עכשיו אחרי שנה בלי אימונים רק שלי יש גנטיקה יותר חרא משלו בבטן אבל שים לב לפנים שלו.. כל תספורת מתאימה לו פשוט כל תספורת בגלל זה על הזין שלו הוא לא צריך מסה מי יודע מה אבל אם הוא היה גם מאסיבי זה בכלל הוא כבר היה קטגוריה חדשה מעל ל"10" חחח
    אחי יכול להיות שהבנת אותי לא נכון
    רשמתי שגוף מאסיבי יכול לקחת פרצוץ לפעמים , וכשאני מדבר על פרצוץ אני מדברים על אנשים עם פרצוץ לא לא משהו ..
    תראה את זה ככה , נשים מסתכלות על הגוף שלנו כמו שאנחנו מסתכלים על שלהם
    תאמין לי שאני יכול פי שתיים יותר להתחרמן על מישהי כשאני מסתכל לה על התחת והציצי
    מאשר על הפנים שכשאני מסתכל עלהם והם יפים
    אז זה מביא לי תחושה של רוגע ופשוט התפרצות אנדרנלין שאני אומר לעצמי וואו יש לה פנים ממש יפות איזה שווה ..
    ובכללי אתה יכול לעשות את הניסוי הזה בעצמך
    ולראות כמה אנשים שאתה מכיר יש להם שיער ארוך
    ומי יותר יפים האלה עם השיער הארוך או הקצר (כמובן כמו שרשמתי בפוסט שלי , יש יוצאים מן הכלל ויש אנשים שלא מתאים להם וכשאני רושם אנשים אני לא מדבר על 1 מתוך 10 , יש 3-4 מתוך 10 שזה כמעט חצי ..
    אתה מבין ? פרצוף זה בעצם כמו מפתח להכרות אנשים יתחברו איתך יותר אם אתה יפה , בגלל שיש בך משהו שאין להם שהם רוצים , בין אם זה מראה או אישיות ואופן פעולה בחברה

ד.א יכול להיות שאתה לא פוטוגני פשוט
    בדרך כלל זה חוסר פוטוגניות מתבטאת בפנים מלאות
    ואתה יכול לבדוק עד כמה אתה שמן בפנים(ולכולם יש שומן בפנים , אני חושב שלעמוד על בין 6-9 אחוז שומן זה יפה) אם תכופף את הסנטר לחזה
    כדי שהסנטר הכפול שלך יבלוט , כמה שהוא יותר גדול ככה האחוז שומן יותר גבוה
    והאמת גם ככה מודדים אחוז שומן של הגוף (+מסתכלים גם על הבטן)
    אין מה לעשות פנים שמנמנות+ פחות יפות , כל דבר שמן פחות יפה בגוף שלה האדם (חוץ מתחת ושדיים וזה תלוי כמה שמן ולמי)
    והדבר השני זה שקיות בעיניים או עיגולים מסביב לעין
    תכלס לכולם יש , אבל תלוי בצבע העור שלך כמה שאתה יותר שחום ככה זה נראה יותר טוב לעין של האדם מולך
    ותכלס אחי זה ממש לא יפה כי זה מראה על עייפות , ובגלל שאנחנו חיות כמו שאר החיות בטבע פשוט עם מוח שאנחנו לא משתמשים בוא נכון
    אנחנו קוראים שפת גוף של אנשים סביבות בצורה לא מודעת ומודעת
    ותוכל לבדוק ולגלות כשכשאתה במוד "חרמן" ומתחיל עם בחורה אז השקיות בעניים נעלמות כמה שיותר
    והגוף מזדקף , זה מראה בעצם לתת מודה של הבחורה שאתה מחזר אחריה
    כמה שזה פרימיטיבי זאת השפה שהתפתחה במהלך האבולוציה ואני ממליץ ללמוד עליה
    שפה מאוד שימושית , אתה אשכרה יכול לשדר לכולם משהו אחד שאתה בוחר לשדר ולחשוב משהו אחר
    זה פועל מצויין ביצירת מעגלים חברתיים חדשים (ואני לא מדבר על להיות שקרן ופוזה)

תראה זה לא שיש לי "גישה" משלי שפיתחתי לבד
    אני עדיין חסר ניסיון ולפתח גישה בלי ידע וניסיון תגרום לקריסה ולחזיר אותך לנקודה שהתחלת
    אם כבר לבנות גישה לחיים ולחיות איתה עד הסוף זה לפחות בגיל 30
    חוץ מי זה שאחרי גיל 30 כל דבר בך מתחיל לרדת ברמה שלו בין אם זה בריאות ועד חשיבה או זיכרון
    עד אז אתה שופע ויכול לתקן ולהיות "יצירתי" מספיק בשביל לפתח את עצמך למטרות שלך
    בגלל זה אם תסתכל תראה שהרבה מבוגרים בתכלס "סובלים" בחיי היום יום של העבודה בשביל גרושים
    ולחזור לאישה המכוערת והמוזנחת שלי שמזניחה את עצמה כי אין לה ברירה
    עם הילדים שלי שממש אין לי יכולת לגדל עכשיו ואתה בסה"כ בן 25-27
    הם נתקעים באותו קו מחשבה ופועלים לפי הקו הזה לא משנה כמה הם סובלים מימנו
    זה כמו אנשים שמאמין בה' הם אטומים למידע חדש ,הסקת מסקנות , והגעה לתובנות חדשות
    בכל מקרה בקצרה יותר

עדיף תחיה בגישה נכונה שתביא לך את כל האמת לפרצוף כמה שהיא קשה , ותסבול בצורה בינונית בשביל להגיע להנאה מרבית בעתיד ,
    מאשר שתחיה בגישה שעכשיו מביאה לך רוגע שקרי והנאה בינונית שבעצם תוקעת אותך באותה נקודה כל החיים ותגרום לך לסבל מרבי בעתיד
    נ-ע-ר-ך.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

פנים יותר חשובות מגוף...רוב הזיינים שהכרתי היו שחיפים עם פנים של 7 ומעלה. וגם שמתי לב למשו, לאנשים מכוערים לרוב יש גם גוף מכוער ולאנשים יפים יש גם גוף יפה. ואני מדבר יותר על פרופורציות בגוף ואסתטיקה, אפילו שהייתי שחיף מת בתת משקל היו לי כתפיים רחבות ומותן צרה יעני מראה טבעי של "משולש" וגוף עבה יחסית למשקל שלי לעומת אקטומורפים אחרים שראיתי שנראו כמו מקל....לאחרונה ראיתי באיזה פורום מישו ששוקל כמוני ובול באותו גובה כמו שלי. אפילו יש לנו משקלים דומים (חוץ מהסקוואט שלי שהוא יחסית גבוה למשקל שלי) הגוף שלנו נראה כמו הבדל של שמיים וארץ. ואני לא חיה גנטית (לדעתי, למרות שהחמיאו לי על הפרופורציות, בעיקר על הכתפיים והטרפים והמותן ואמרו שאני אהיה מאוד אסתטי אחרי עוד כמה חודשים של מסה וחיטוב), ראיתי חבר'ה חיות גנטיות שמתאמנים אולי שנה וקצת ששוקלים 75 בגובה שלי שנראים כאילו הם שוקלים במינימום של המינימום 85. כתפיים מסיביות, מותן פיצית, טרפזים מטורפים, גב רחב, מהאלה שעולים 10+ קילו שריר נקי בשנה ואחד מהם אפילו לא עשה חיטוב (ככה הוא טוען לפחות). אני גם מכיר מישו ששוקל 66 שב60 קילו נראיתי יותר מסיבי ממנו (שנינו באותו גובה ומתאמנים על אותם דברים). גנטיקה זה מה שקובע לך תחיים, יש אנשים שעל 85 קילו נראים עדיין שחיפים ויש אנשים שעל 75 קילו נראים כמו חיות והם באותו גובה.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וITI לבקהאם יש חרא גנטיקה אין לו אפילו טיפת V TAPER והגוף שלו הולך בקו ישר כמו אצל CHESTBRAH שזה מגעיל ולא בV מה שנראה מאוד אסתטי. אני שוקל פחות ממנו ואני יותר רחב ממנו בכתפיים והמותן שלי יותר צרה משלו...החזה שלו בכלל על הפנים. הכרתי חבר'ה במשקל שלו שנראים סלקטורים לידו. הם באמת חיות גנטיות הלוואי יכולתי להביא פה תמונות שלהם, היית נופל. מה שדופק את בקהאם תכלס זה המותניים שלו, הן זוועתיות. אם היה לו מותן כמו שלי (ואתה ראית אותה) הוא היה נראה הרבה יותר טוב. מותן צרה כתפיים רחבות טבעי=אסתטי עם אפס מאמץ. זיז היה יותר אסתטי מאח שלו (בגוף) רק בגלל שלאח שלו לא היה V TAPER והיה לו גוף מגעיל של מקרר.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 14-05-2013 בשעה 10:09.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:10.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,877 | הודעות: 8,150,459 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect