קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 10-11-2007, 00:16
  2. השאלה שלי היא האם אנשים באמת יכולים להשתנות?
    על ידי Mosko121 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 17:10
  3. [דיון] האם אתם באמת צריכים מחשב כ"כ חזק?
    על ידי artanix בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 08-10-2007, 12:36
  4. [סקר] האם אתם באמת מכורים לFM
    על ידי L.K בפורום Football Manager
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-07-2007, 22:51
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-03-2006, 18:40
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 72

האם מראה באמת משנה? (Simple Pickup)

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל האם מראה באמת משנה? (Simple Pickup)

בקיצור - הלסת שלך לא תעזור לך בכלום אם האישיות, ההתנהגות וכל שאר הדברים שיש לך הם על הפנים.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של rachel64
    לייקים
    44
    נקודות
    12,587
    משפט מחץ
    "לפעמים בדרך לחלום הולכים לאיבוד ומוצאים אחד טוב יותר"

תראה במידה מסוימת זה כן חשוב יופי, זה ברור אם מישהו היה דומה לקוף אז הוא לא יוכל להשיג בחורה יפה אלא רק אם הוא היה טחון בכסף.
    בן אדם ממוצע- ממוצע+ (שאני אומר ממוצע- זה על הגבול הטעם הטוב שהוא לא יפה אבל טיפה ממש מתחת לא ממוצע שאין הבדל כמעט) כאלה אנשים
    יכולים להשיג כול בחורה שהם רוצים, מכוער למשל לא יוכל להשיג מישהי שהיא יפה ממש אלא יכול להשיג מקסימום בנונית ומכוער שדומה לקוף מקסימום
    מכוערת שהיא לא עד כדי כך.
    תאמת שביום העצמאות שהלכתי ראיתי מישהו חנון עם משקפיים רזה ממש אבל לא מכוער ולא יפה אלא נראה חנון שהוא בגבול הטעם הטוב , פתאום אני רואה אותו
    אם אחד בלונדינית רוסיה שהיא 7-8 עם ציצים קצת גדולים הוא תופס אותה בכתף ונותן ומצרפת אותה בפה, אמרתי בלב פאק איך בן אדם ברמה שלו השיג מישהי כזאת . בעיקרון זה לא כזה קשור ליופי אם אתה ממוצע אז זה היה קשור לאופי.
    כי תאכלס מי תרצה בן אדם מכוער או מי ירצה מישהי מכוערת. לא בנים ולא בנות ירצו מכוער\ת אלא אם הם מכוערים.

שמע אני יודע את זה ממה שקראתי באתרים וממה שראיתי ביום יום.
    מסקנה: אם מישהו מוצא את האחת שלו אז בטוח היא ברמה שלו בהכול. אני כמובן בחיים לא ילך עם מישהי ברמה שלי לעולם.
    אבל יש אנשים שילכו ברמה שלהם.

מי שמתכוון לרדת עליי או לקלל אותי או לסתור אותי אני לא יענה לכם להודעה הזאת!!!! חד וחלק לא יגיב חזרה, כי ידוע שיש כאלה שאוהבים לרדת.

יום טוב.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הנושא הזה דובר מאות אלפי פעמים בפורום...לא יעזור לך כלום.
    מראה חשוב, אבל יותר חשוב האופי של הבן אדם אם אתה רוצה לבלות איתו זמן מהחיים שלך.
    אף אחד לא רוצה לשבת לדבר עם טיפש\ה, כי השיחה לא תגיע לשומקום, ובגלל זה צריך תוכן, צריך עניין, צריך עומק וצריך פאקינג תכלית בתוך הבןאדם.

אבל, בגלל שאנחנו יצורים חברתיים ושטיחיים...אנחנו שופטים אדם לפי מראהו לפני שאנחנו בכלל טורחים לדבר איתו. ככה זה עובד.
    You can either accept it and improove your look, or either stay ugly as fuck and hope someday a girl will want to get to know you.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 19-04-2013 בשעה 21:06.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחחחחחחחחחחחחח סימפל פיקאפ, הם יותר סקאמרים מסניה ויגאל שטארק

אני גר איפה שהם עושים סארג'ים ואני יגיד לך בתור אחד שגר פה ומכיר את כל המקומות השווים כבר, האנשים האלה לא הולכים למסיבות בית ואני לא רואה אותם בשומקום=יש להם סטטוס נמוך אחושרמוטה, אין לי אישית סטטוס מטורף אבל וואלה אני מכיר מקומות כבר

אחי מדובר בחבורה של הודים ואסייתים שבאו לLA באשליות שהם יזיינו כוסיות ולא הולך להם כלום, אלה העדות שהכי שונאים פה בארה''ב, גברים לא מכבדים אותם ונשים בחיים לא יצאו עם אחד. אין לך מושג כמה אמירות גזעניות אני שומע על אסייתים והודים ביום. אתם לא מודעים לזה כי זאת גזענות של ארה'''ב בלבד אז אתם לא תבינו על מה מדובר. בוא נגיד את זה ככה, הם ה"כושים" של 2013. רק שהם פוסיז וכושים הם סיק קאנטס
    כל מי שגר בארה''ב יותר מחודשיים יכול לאמת את מה שאני אומר. הם נחשבים בטא אחושרמוטה, אלה העדות הכי בטא שאתה יכול להיות בארה''ב.

שלא נדבר על זה שהם חיים בפאקינג גטו ואין להם מים נורמלים בבית והם ישנים על הרצפה..הם הראו פעם תבית שלהם באיזה סרטון, למה שלא תביא אותו??? אה???

אלה האנשים שאתם מעריצים??? וואלה תהיו בריאים

נודר אם אני רואה אותם איפשהו (אבל אני לא יראה כי הם לא מוזמנים למסיבות בית שאני יוצא אליהן) אני מאמג להם תצורה רק בשביל שאני יוכל לבוא לפה ולהגיד "אימגתי את האלילים שלכם סימפל פיקאפ"..לא שאני אצטרל לעשות הרבה, רק להכנס באמצע בינם לבין הסט שלהם, להציל תבחורות מהמסכנים האלה ולתת להן צ'אנס עם סיק קאנט כמוני.

אלה סוג הבנות שמתחיל איתי במסיבות בית לבד וההודי הזה אוכל מהן דחיה. עזבו דחיה, הן כ''כ נגעלות ממנו שהן אפילו לא -מסתכלות- עליו. שבחורה לא מסתכלת עליך שאתה מדבר איתה, זה אומר שאתה מכוער פצצות והיא לא סובלת אותך. אני אישית מכיר אחד שהייתי מדרג אותו בתור 6 שעשה שלישיה עם 2 אסייתיות (אני בעיניים שלי ראיתי אותו נכנס איתן לשירותים) ואז הוא יצא משם מזיע ועישן סיגריה. לא 7.5 כמוני, פאקינג 6. הוא שחיף, קצת חצ'קונים, אבל פנים טובות סה''כ. מה שכן הוא לבקן ואין לו פנים "גבריות" אז זה מה שעושה אותו 6.

אבל כמובן אתם לא מאמינים למישו שבאמת גר בLA ומאמינים לחבורה של אנשים שהם תחתית שרשרת המזון פה.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-04-2013 בשעה 21:48.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

אני גר איפה שהם עושים סארג'ים ואני יגיד לך בתור אחד שגר פה ומכיר את כל המקומות השווים כבר, האנשים האלה לא הולכים למסיבות בית ואני לא רואה אותם בשומקום=יש להם סטטוס נמוך אחושרמוטה, אין לי אישית סטטוס מטורף אבל וואלה אני מכיר מקומות כבר

אחי מדובר בחבורה של הודים ואסייתים שבאו לLA באשליות שהם יזיינו כוסיות ולא הולך להם כלום, אלה העדות שהכי שונאים פה בארה''ב, גברים לא מכבדים אותם ונשים בחיים לא יצאו עם אחד. אין לך מושג כמה אמירות גזעניות אני שומע על אסייתים והודים ביום. אתם לא מודעים לזה כי זאת גזענות של ארה'''ב בלבד אז אתם לא תבינו על מה מדובר. בוא נגיד את זה ככה, הם ה"כושים" של 2013. רק שהם פוסיז וכושים הם סיק קאנטס
    כל מי שגר בארה''ב יותר מחודשיים יכול לאמת את מה שאני אומר. הם נחשבים בטא אחושרמוטה, אלה העדות הכי בטא שאתה יכול להיות בארה''ב.

שלא נדבר על זה שהם חיים בפאקינג גטו ואין להם מים נורמלים בבית והם ישנים על הרצפה..הם הראו פעם תבית שלהם באיזה סרטון, למה שלא תביא אותו??? אה???

נודר אם אני רואה אותם איפשהו (אבל אני לא יראה כי הם לא מוזמנים למסיבות בית שאני יוצא אליהן) אני מאמג להם תצורה רק בשביל שאני יוכל לבוא לפה ולהגיד "אימגתי את האלילים שלכם סימפל פיקאפ"..לא שאני אצטרל לעשות הרבה, רק להכנס באמצע בינם לבין הסט שלהם, להציל תבחורות מהמסכנים האלה ולתת להן צ'אנס עם סיק קאנט כמוני.

אלה סוג הבנות שמתחיל איתי במסיבות בית לבד וההודי הזה אוכל מהן דחיה. עזבו דחיה, הן כ''כ נגעלות ממנו שהן אפילו לא -מסתכלות- עליו. שבחורה לא מסתכלת עליך שאתה מדבר איתה, זה אומר שאתה מכוער פצצות והיא לא סובלת אותך. אני אישית מכיר אחד שהייתי מדרג אותו בתור 6 שעשה שלישיה עם 2 אסייתיות (אני בעיניים שלי ראיתי אותו נכנס איתן לשירותים) ואז הוא יצא משם מזיע ועישן סיגריה. לא 7.5 כמוני, פאקינג 6. הוא שחיף, קצת חצ'קונים, אבל פנים טובות סה''כ. מה שכן הוא לבקן ואין לו פנים "גבריות" אז זה מה שעושה אותו 6.

אבל כמובן אתם לא מאמינים למישו שבאמת גר בLA ומאמינים לחבורה של אנשים שהם תחתית שרשרת המזון פה.
    חחח חלאס עם הסרטון הזה.
    המטרה שלהם בסרטונים היא לא ללכת רק למושלמות ולהתחיל איתן.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זה עדיין לא עושה אותם פחות אפסים ממה שהם.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

זה עדיין לא עושה אותם פחות אפסים ממה שהם.
    הם מתעניינים בדברים קצת יותר מורכבים ממסיבות של אוחצ'ות וניתוח בלסת..
    הלוואי עליך להגיע לרבע ממה שהם. המחשבה השטחית שלך תשאיר אותך אפס כל החיים שלך,
    בטלן שיודע רק מסיבות וקוק ולא באמת עושה משהו טוב עם החיים שלו.
    אתה מזכיר לי את הדמות ההיא באופוריה. הבחור שאמר שהחיים זה רק זיונים וסטייקים.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הלוואי עלי להיות רבע מבתול בהכחשה שגר בשכונת עוני ובין העדות הכי שנואות באמריקה? מה אני יגיד לך אני מפוצץ מקנאה....עוד מעט תגיד שאני גר מקנא בסניה וביגאל שטארק.

לידיעתך אני גם לומד. אין שומדבר פסול ב"מסיבות של אוחצ'ות" (שאגב אין פה "אוחצ'ות") פעם בשבוע
    Lazar Angelov פעם אמר משו מאוד חכם,

תלמד ממנו, לא מחבורה של מנודים מהחברה שכל מה שעושים זה להציק לבחורות מסכנות.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

באותה מידה שהם נכשלים יכולת להביא גם אלף סרטונים שהם מנשקים כוסיות אז למה סתם להראות את החרא.
    ד"א הם היו בטלוויזיה, אז סטטוס יש להם

בלי קשר ההודי ניראלי הכי פחות מזיין מביניהם כי כן מראה משנה ובחורה לא רוצה לראות את עצמה עם בעל מכוער לא משנה מה.

פותח האשכול: שתקלוט מראה חשוב אופי עוד יותר חשוב עם שניהם ביחד אתה מזיין כוסיות (+סטטוס אבל זה לא קשור לפה).

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

גם יגאל שטארק היה בטלויזיה, אז?

ונשיקה זה כלום, בנות מנשקות אותי לבד. רק בתולים מתלהבים מנשיקות. כולם מתנשקים עם כולם ואם תצא פעם אחת בחיים שלך תבין.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

הלוואי עלי להיות רבע מבתול בהכחשה שגר בשכונת עוני ובין העדות הכי שנואות באמריקה? מה אני יגיד לך אני מפוצץ מקנאה....עוד מעט תגיד שאני גר מקנא בסניה וביגאל שטארק.

לידיעתך אני גם לומד. אין שומדבר פסול ב"מסיבות של אוחצ'ות" (שאגב אין פה "אוחצ'ות") פעם בשבוע
    Lazar Angelov פעם אמר משו מאוד חכם,

תלמד ממנו, לא מחבורה של מנודים מהחברה שכל מה שעושים זה להציק לבחורות מסכנות.
    אתה מקשיב לעצמך?
    הביקורת שלך עליהם היא שהעדה שלהם מנודה?? אתה פשוט עלוב. וגזען. אתה פשוט אידיוט שזו הטענה שלך.

ולגבי הסרטון ההוא על מקום המגורים שלהם - זה מקום מגורים זמני, הם גרים שם רק כדי לצלם ביחד את Project Go. אתה באמת חושב שהם גרים בחדר וחצי הזה כל הזמן?

אתה פשוט בנאדם שטחי שחושב שאם אתה לא מושלם מכל הבחינות החיצוניות, וותר, אין לך סיכוי עם בחורות..
    אתה עלוב. פשוט עלוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אתה מקשיב לעצמך?
    הביקורת שלך עליהם היא שהעדה שלהם מנודה?? אתה פשוט עלוב. וגזען. אתה פשוט אידיוט שזו הטענה שלך.

ולגבי הסרטון ההוא על מקום המגורים שלהם - זה מקום מגורים זמני, הם גרים שם רק כדי לצלם ביחד את Project Go. אתה באמת חושב שהם גרים בחדר וחצי הזה כל הזמן?

אתה פשוט בנאדם שטחי שחושב שאם אתה לא מושלם מכל הבחינות החיצוניות, וותר, אין לך סיכוי עם בחורות..
    אתה עלוב. פשוט עלוב.
    אני מבין למה טיילר מתכוון,הוא לא מתכוון העדה של נחותה הוא מתכוון למשהו אחר,אתה תבין כשתהיה בארצות הברית

כל אחד רוצה מראה חיצוני לא משנה תגיד
    יש בחורות שלא נותנות אפילו לצ'אנס לבחורים בשביל שהם יכירו אותן והן פוסלת אותם רק בגלל החיצוני

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני מבין למה טיילר מתכוון,הוא לא מתכוון העדה של נחותה הוא מתכוון למשהו אחר,אתה תבין כשתהיה בארצות הברית

כל אחד רוצה מראה חיצוני לא משנה תגיד
    יש בחורות שלא נותנות אפילו לצ'אנס לבחורים בשביל שהם יכירו אותן והן פוסלת אותם רק בגלל החיצוני
    אבל גם בסרטון הוא אומר את אותו הדבר!
    חלק מהבחורות יוצאות רק על באדי בילדרים, חלק מהבחורות יוצאות רק עם בחורים עשירים, חלק יוצאים רק עם מפורסמים או מקובלים..
    אבל מי שם זין?! זה לא שייך לפיקאפ וזה לא שייך למשיכה.

זה נכון שגבר יפה זה מושך מאוד, אבל יש משפט שאומר "תהיה הגרסה הכי טובה של עצמך".
    אם נולדת לא הכי יפה בעולם, אי אפשר לשנות את זה, אבל תתרכז בדברים שאתה כן יכול לשנות. דברים שכן מושכים בחורות.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אתה מקשיב לעצמך?

אתה עלוב. פשוט עלוב.
    אני לא גזען....זה לא אני שאומר "I WOULD NEVER DATE AN INDIAN GUY" ו"ASIAN GUYS ARE PUSSYS"

אלא בערך כל בחורה לבנה בארה''ב...עזוב לבנה, אפילו ETHNICS אומרות את זה. אסייתיות בחיים לא יוצאות עם אסייתים למשל, הן מאוד גזעניות. הודיות גם יוצאות לרוב עם לבנים.

למה? כי ככה. זה מה שהחברה קבעה וזה מה שיהיה. אתה לא יכול לבוא בתור הודי עם RECESSED JAW, כתפיים צרות, מותן רחבה וכרס בירה ולדרוש לזיין כוסיות שתכלס אפילו שמנה לא תזרום איתך.

אתה חושב שאני אוהב את זה? לי בעצמי אין כבוד לבחורות שאיתי כי הן איתי רק בגלל המראה החיצוני שלי ואני יודע שאם הייתי איזה הודי מכוער הן לא היו מסתכלות עלי אפילו. וואלה אני לא מושלם אבל אני טעם של מספיק בנות. אבל לא אני המצאתי תחוקים ואת הLMS, זה מה שקורה בפועל ואם אתה לא יכול להביס אותם, תצטרף אליהם.

זאת הסיבה למה אני עכשיו מפתח את הגוף, אני רוצה להיות דושבאג טיפוסי של ג'רזי שור שמחרבן על כולם מלמעלה, שאני נכנס לחדר אני מקבל את כל הכבוד, כשאני מוריד חולצה ביד מסתכלים עלי בתור סמל סקס. אפילו לא אכפת לי מהסקס עצמו, ITS ALL ABOUT VALIDATION.
    אני רוצה להיות הזה שיזיין את חברה שלך אחרי שאני מוריד תחולצה ואזרוק אותה. בזמן שנייס גאי כמוך יחמיא לה בפייסבוק וינסה להרשים אותה.

disregard females, acquire LMS
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 20-04-2013 בשעה 01:14.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זאת הסיבה למה אני עכשיו מפתח את הגוף, אני רוצה להיות דושבאג טיפוסי של ג'רזי שור שמחרבן על כולם מלמעלה, שאני נכנס לחדר אני מקבל את כל הכבוד, כשאני מוריד חולצה ביד מסתכלים עלי בתור סמל סקס. אפילו לא אכפת לי מהסקס עצמו, ITS ALL ABOUT VALIDATION.
    אני רוצה להיות הזה שיזיין את חברה שלך אחרי שאני מוריד תחולצה ואזרוק אותה. בזמן שנייס גאי כמוך יחמיא לה בפייסבוק וינסה להרשים אותה.
    זאת השאיפה הכי ירודה ששמעתי בחיים שלי...נו בחייאת טיילר יא וואחששש...אתה בטוח יותר מזה...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,485 | הודעות: 8,204,078 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect