נכתב במקור על ידי
polo321 new
אני לא עשיתי את זה,
אבל עשיתי דברים אחרים שפתחו אותי כבנאדם, דברים שלא נראה לי שיש לך אומץ לעשות, אפילו בקירוב....וגם ה"זיין" של השכבה שלך עשה דברים כאלה שתדע לך,
אמנם הוא לא יצא ושאל מה השעה, אבל הוא התמודד עם דברים מפחידים וקשים שאתה לא, כשהוא היה קטן יותר הוא התמודד עם דברים קשים והעמיד את עצמו במצבים כאלה, דברים שפיתחו לו את הביטחון, סביר להניח שלא במודע...(שאני אומר אתה, זה לא ספציפית אלייך אלא בכללי)..
והחתיך של השכבה, זה משהו אחר, הוא קיבל כל החיים פידבק לאגו שהוא חתיך, אז זה נתן לו אומץ לגשת לסיטואציות מפחידות ולהתמודד איתן, ולפתח ביטחון בהתאם.
DC, פותח ע"י פסיכולוג ומהפנט ומאמן אישי,(משהו כזה), והוא אמור לגרום לך תוך 21 לעלות מרמה של לשאול מה השעה, ללעשות דברים הרבה יותר קשים ולמחיצים, ולהרבה בחורות, ככה שאתה חייב להפתח, זה מין שוק תירפי, וזה מטורף ומשנה מאוד כבנאדם..
זה שיש לזה תפישה מסויימת צינית בפורום לא אומרת כלום...
אם אני אהיה כנה שנייה, ולא אתחשב באף אחד פה, אז 99% מהפורום הם אפסים ביישנים, שלא מסוגלים לדבר עם בחורה, וזה הסיבה שהם פה מלכתחילה, פשוט הם מעדיפים לצאת מגניבי פורום ולא להודות בזה, וכמובן להיות חכמים להגיד מה עובד ומה לא...(לא מדבר עלייך טיילר אז אל תגיב לי)...
תקרא את ההודעות הישנות של כל ה"חכמים" והצינים פה, ותראה בעצמך...