קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] כישורים חברתיים - רוכשים או נולדים איתם?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 50
    הודעה אחרונה: 25-11-2011, 14:33
  2. [סרטון]חסר השקעה חחח
    על ידי HellGuard בפורום פלאש ואנימציה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 12-04-2008, 12:55
  3. "אבא שלו, תראה כמה אתה חסר לו"
    על ידי Ravid בפורום דיבורים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 17:03
  4. חחח איזה משפט.. אחד החזקים
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:37
  5. חחח לול פרצו לפורום של כמיקל קרוי
    על ידי Ch3MiCaL בפורום אלקטרונית
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 07:36
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

חסר כישורים חברתיים חחח לא זרום - עמוד 2

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TrueBlood צפיה בהודעה
    אתה עשית את זה? לא הרגשת כמו סטוקר? כמו מטרידן? כמו בן אדם משועמם? כי אתה אף פעם לא תראה את ה"זיין" של השכבה או הבחור המגניב מהשכונה הולך לבחורות עם שעונים על היד כמו בתול משועמם..
    אני שואל ברצינות לא מנסה לעקוץ או לעשות צחוקים.

כי בתכלס האנשים היחידים שאני רואה שעושים את השיטה הזאת זה רק ילדי פורומים בני 14-15..
    אני לא עשיתי את זה,
    אבל עשיתי דברים אחרים שפתחו אותי כבנאדם, דברים שלא נראה לי שיש לך אומץ לעשות, אפילו בקירוב....וגם ה"זיין" של השכבה שלך עשה דברים כאלה שתדע לך,
    אמנם הוא לא יצא ושאל מה השעה, אבל הוא התמודד עם דברים מפחידים וקשים שאתה לא, כשהוא היה קטן יותר הוא התמודד עם דברים קשים והעמיד את עצמו במצבים כאלה, דברים שפיתחו לו את הביטחון, סביר להניח שלא במודע...(שאני אומר אתה, זה לא ספציפית אלייך אלא בכללי)..
    והחתיך של השכבה, זה משהו אחר, הוא קיבל כל החיים פידבק לאגו שהוא חתיך, אז זה נתן לו אומץ לגשת לסיטואציות מפחידות ולהתמודד איתן, ולפתח ביטחון בהתאם.

DC, פותח ע"י פסיכולוג ומהפנט ומאמן אישי,(משהו כזה), והוא אמור לגרום לך תוך 21 לעלות מרמה של לשאול מה השעה, ללעשות דברים הרבה יותר קשים ולמחיצים, ולהרבה בחורות, ככה שאתה חייב להפתח, זה מין שוק תירפי, וזה מטורף ומשנה מאוד כבנאדם..
    זה שיש לזה תפישה מסויימת צינית בפורום לא אומרת כלום...
    אם אני אהיה כנה שנייה, ולא אתחשב באף אחד פה, אז 99% מהפורום הם אפסים ביישנים, שלא מסוגלים לדבר עם בחורה, וזה הסיבה שהם פה מלכתחילה, פשוט הם מעדיפים לצאת מגניבי פורום ולא להודות בזה, וכמובן להיות חכמים להגיד מה עובד ומה לא...(לא מדבר עלייך טיילר אז אל תגיב לי)...
    תקרא את ההודעות הישנות של כל ה"חכמים" והצינים פה, ותראה בעצמך...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אני לא עשיתי את זה,
    אבל עשיתי דברים אחרים שפתחו אותי כבנאדם, דברים שלא נראה לי שיש לך אומץ לעשות, אפילו בקירוב....וגם ה"זיין" של השכבה שלך עשה דברים כאלה שתדע לך,
    אמנם הוא לא יצא ושאל מה השעה, אבל הוא התמודד עם דברים מפחידים וקשים שאתה לא, כשהוא היה קטן יותר הוא התמודד עם דברים קשים והעמיד את עצמו במצבים כאלה, דברים שפיתחו לו את הביטחון, סביר להניח שלא במודע...(שאני אומר אתה, זה לא ספציפית אלייך אלא בכללי)..
    והחתיך של השכבה, זה משהו אחר, הוא קיבל כל החיים פידבק לאגו שהוא חתיך, אז זה נתן לו אומץ לגשת לסיטואציות מפחידות ולהתמודד איתן, ולפתח ביטחון בהתאם.

DC, פותח ע"י פסיכולוג ומהפנט ומאמן אישי,(משהו כזה), והוא אמור לגרום לך תוך 21 לעלות מרמה של לשאול מה השעה, ללעשות דברים הרבה יותר קשים ולמחיצים, ולהרבה בחורות, ככה שאתה חייב להפתח, זה מין שוק תירפי, וזה מטורף ומשנה מאוד כבנאדם..
    זה שיש לזה תפישה מסויימת צינית בפורום לא אומרת כלום...
    אם אני אהיה כנה שנייה, ולא אתחשב באף אחד פה, אז 99% מהפורום הם אפסים ביישנים, שלא מסוגלים לדבר עם בחורה, וזה הסיבה שהם פה מלכתחילה, פשוט הם מעדיפים לצאת מגניבי פורום ולא להודות בזה, וכמובן להיות חכמים להגיד מה עובד ומה לא...(לא מדבר עלייך טיילר אז אל תגיב לי)...
    תקרא את ההודעות הישנות של כל ה"חכמים" והצינים פה, ותראה בעצמך...
    נו ברור ש99.9% מהפורום הם גייז בפוטנציה גם אני , אם הייתי מזיין כל ערב לא הייתי בכלל יודע מה זה פיקאפ ומה זה פורום אטרף. כל ילדי המחשב התאחדו פה אחרי ילדות עשוקה מבחינת בנות / בעיות ביטחון עצמי
    אני התחלתי להפתח בתיכון מבחינת בנות אבל עדיין לא מזיין כל ערב ורחוק מזה, ובחטיבה המצב שלי התחיל להיות טוב אבל רק בסוף החטיבה, בחטיבה עצמה אני הייתי בתול בנות ב100%..

כנל כל אחד פה. מה אתה חושב אם תבוא לאחד שנחשב אלפא ביחידה/בכיתה/בעבודה שך הוא באמת יידע מה זה פיקאפ? מה זה פורום אטרף? מה זה ***? מה זה ZZYZ ? לא. כי על הזין שלו כל זה, הוא חי אתה חיים שלו וזהו.

אבל יש הבדל כמו שאמרתי לך אני רחוק מלהיות זיין אבל אני עשיתי שינוי של כמעט 360 מעלות עם בנות, ואינ אומר לך שDC זאת שיטה טבעית לפאדיחות ברחוב. אולי כילד חסר בנות נגיד ילד בן 15-16 שיבוא לפה זה ייראה לו כמו שיטת קסם והוא יהיה עיוור לזה ויעשה את זה ורק אחרי שנה שנתיים הוא יבין שהבנות שהוא דיבר איתן וצחקו וחייכו לא עשו את זה כי הוא הצחיק אותן או כי הוא חמוד, אלא בגלל שזאת פאדיחת עולם והם צחקו עליו ולא איתו.
    נו באמת גבר אתה מקשיב לעצמך?

לארגן במיוחד יציאה מהבית, עם שעונים על היד, ולעמוד ברחוב כמו הומלס ולגשת אל בחורות שאתה מכיר שכנראה הולכות לחברים שלהן / עבודה / לאנשהו ולשאול מה שעה כמו אוטיסט בזמן שאתה מראה את השעונים כדי "להעלות ביטחון" ?
    זה נראה לי כמו כל הסקאמים של הפיקאפ שבתכלס לא מבייאם כלום חוץ מתקווה מזויפת לאותם ילדי פורומים בתולים שהיינו פעם ואולי גם עכשיו..

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TrueBlood צפיה בהודעה
    נו ברור ש99.9% מהפורום הם גייז בפוטנציה גם אני , אם הייתי מזיין כל ערב לא הייתי בכלל יודע מה זה פיקאפ ומה זה פורום אטרף. כל ילדי המחשב התאחדו פה אחרי ילדות עשוקה מבחינת בנות / בעיות ביטחון עצמי
    אני התחלתי להפתח בתיכון מבחינת בנות אבל עדיין לא מזיין כל ערב ורחוק מזה, ובחטיבה המצב שלי התחיל להיות טוב אבל רק בסוף החטיבה, בחטיבה עצמה אני הייתי בתול בנות ב100%..

כנל כל אחד פה. מה אתה חושב אם תבוא לאחד שנחשב אלפא ביחידה/בכיתה/בעבודה שך הוא באמת יידע מה זה פיקאפ? מה זה פורום אטרף? מה זה ***? מה זה ZZYZ ? לא. כי על הזין שלו כל זה, הוא חי אתה חיים שלו וזהו.

אבל יש הבדל כמו שאמרתי לך אני רחוק מלהיות זיין אבל אני עשיתי שינוי של כמעט 360 מעלות עם בנות, ואינ אומר לך שDC זאת שיטה טבעית לפאדיחות ברחוב. אולי כילד חסר בנות נגיד ילד בן 15-16 שיבוא לפה זה ייראה לו כמו שיטת קסם והוא יהיה עיוור לזה ויעשה את זה ורק אחרי שנה שנתיים הוא יבין שהבנות שהוא דיבר איתן וצחקו וחייכו לא עשו את זה כי הוא הצחיק אותן או כי הוא חמוד, אלא בגלל שזאת פאדיחת עולם והם צחקו עליו ולא איתו.
    נו באמת גבר אתה מקשיב לעצמך?

לארגן במיוחד יציאה מהבית, עם שעונים על היד, ולעמוד ברחוב כמו הומלס ולגשת אל בחורות שאתה מכיר שכנראה הולכות לחברים שלהן / עבודה / לאנשהו ולשאול מה שעה כמו אוטיסט בזמן שאתה מראה את השעונים כדי "להעלות ביטחון" ?
    זה נראה לי כמו כל הסקאמים של הפיקאפ שבתכלס לא מבייאם כלום חוץ מתקווה מזויפת לאותם ילדי פורומים בתולים שהיינו פעם ואולי גם עכשיו..
    DC לא קשור לפיקאפ, זה קיים בלי ידיעה לזה בכלל.....אנשים מהפורומים של פיקאפ המליצו על זה לא יותר מזה...
    ורק בגלל הסיבה שאתה מתפדח לעשות את זה אתה חייב לעשות את זה...ומי אמר לך לצאת עם שעונים מהבית, אתה פשוט יוצא ושואל מה השעה, וזה נהפך ללהתחיל עם בחורות....תשפר LMS עד מחר, אבל זה לא יפריע לך אם תעשה DC.....רק בגלל הדעות הקדומות האלה אתה עלול להתקע במקום..
    כמה דברים אתה מונע מעצמך היום בגלל חוסר ביטחון ?? כמה בחורות בבצפר שלך אתה רוצה ואתה לא מתחיל איתן בגלל חוסר ביטחון ?? כמה אנשים שאתה רוצה להיות איתם בקשר, וכמה מקומות שאתה רוצה להגיע, ואיזה בחורות אתה רוצה להיות איתן, אבל אתה מרגיש מין מחסום כזה .... כמה ??
    אין לך מה להפסיד חוץ מפדיחת פורום, וגם אתה לא חייב לספר לאף אחד על זה בפורום...או בכלל..
    אתה מתפדח להתחיל עם בחורה ?? אתה מתלהב מZYZZ ?? אתה יודע שהוא הלך לבחורות ברחוב והרים אותן בלי שהוא מכיר אותן, ועשה שכיבות שמיכה ושטויות בתחתונים באמצע הרחוב ??!? חתיך או לא, צריך ביטחון כדי לעשות את זה...וביטחון יקבע אם תעשה את זה או לא , לא מראה, אומנם מראה יכול לגרום לביטחון אבל ביטחון זה מה שקובע בסופו של דבר..אתה צריך להיות בטוח ושלם עם עצמך כבנאדם, ואתה תרגיש משוחרר לעשות כל מה שאתה רוצה בלי מחסומים..
    בבקשה אל תענה לי ותגיד לי שאתה כן מתחיל עם בנות וכו...כי זה לא העניין, לפי כמה תגובות שלך אפשר להבין שיש לך מחסומים, ואתה כן לחוץ ממצבים מסויימים וכו...

לא אומר לך לעשות את זה או לא, אבל אני מקווה בשבילך שעוד 10 שנים לא תצטער שלא עשית דברים היום כי לא היה לך את ה"ביטחון" לעשות אותם..
    אין לך מושג כמה חרא מרגישה הרגשת החרטה...

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לול DC

יש לי יותר ביטחון מילדי DC,שיחקתי את עצמי מת באמצע הרחוב הראשי והזמינו עליי אמבולנס ומשטרה,שאלתי בחורות אם אין רוצות להתחתן איתי,לעשות איתי ילדים והחמאתי לבנות על התחת שלהן,מוזר שלא הזמינו עליי משטרה אבל זה ממש לא מה שהשיג לי בחורות,סתם התנהגתי כמו מטומטם עם בעיות בראש

הביטחון מגיע כשאתה מעריך את מה שיש לך ביד,זאת אחת הסיבות למה אני מעריך את התקופות הרעות שלי

LMS>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DC

אני אומר לכם את זה מניסיון

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לול DC

יש לי יותר ביטחון מילדי DC,שיחקתי את עצמי מת באמצע הרחוב הראשי והזמינו עליי אמבולנס ומשטרה,שאלתי בחורות אם אין רוצות להתחתן איתי,לעשות איתי ילדים והחמאתי לבנות על התחת שלהן,מוזר שלא הזמינו עליי משטרה אבל זה ממש לא מה שהשיג לי בחורות,סתם התנהגתי כמו מטומטם עם בעיות בראש

הביטחון מגיע כשאתה מעריך את מה שיש לך ביד,זאת אחת הסיבות למה אני מעריך את התקופות הרעות שלי

איזה ניסיון בדיוק ?? יש לך ניסיון בכלל ?? ואין קשר בין LMS לDC זה לא סותר וזה לא קשור..
    וביטחון לא בא כשאתה מעריך מה שיש לך ביד..אל תטעה אנשים פה עם תאוריות לא נכונות.

ואל תתווכח עם עובדות, DC מספק ביטחון, עובדה.
    ואף אחד לא שאל עם יש או אין לך יותר ביטחון....אתה סתם מנסה לצאת גבר, אני זיינתי יותר ממה שתזיין בחמש שנים הקרובות איך אני ?? סתם להשוויץ.. (אני לאו דווקא אומר שזה יקרה אלא סתם בשביל הקטע)
    נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 15-05-2013 בשעה 09:48.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לול DC

אז מה גם אני עשיתי את זה כדי להוציא גימלים ואמרתי לבחורות דברים אפילו יותר נועזים מהשטויות שרשמת שם ועדיין אני לא מחזיק מעצמי בעל ביטחון עצמי

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחח מזכיר שביסודי נראה לי בכיתה ה' הייתי עם איזה חבר והיה לו איזה נוזל שנראה כמו דם יעני אחד לאחד והיה לנו מאוד מאוד משעמם בקניון, שיחקתי אותה קופץ ואז "נפלתי" ועשיתי שהנוזל כאילו "נשפך" עלי תוך כדי בלי שישמו לב ושהפנים שלי מלאות דם ואני נראה כמו אחד שדקרו אותו 10 פעם חחחחחחחחחחחחחחח אין אחד שלא האמין ובתור ילד זה היה מצחיק איך שכולם נכנסו ללחץ. נראה לי הטרולינג הראשון שעשיתי בחיים, תכלס הייתי מפגר והייתי ילד קטן אבל עדיין זבל של ילד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אז לפי התאוריה של פולו והילדי DC אני שופע בטחון עוד מכיתה ה' ואני הייתי אמור לזיין את המורה הכוסית של הבצפר...
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect