קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] למה לעזאזל אתם כל כך אוהבים אלכוהול?
    על ידי מיכאל בפורום 18 פלוס
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 06-05-2011, 16:05
  2. [דיון] למה אתם אומרים ש"הפיסיון של ישו" זה אנטישמי?
    על ידי WOOOOOOW בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-07-2010, 15:37
  3. למה אתם נותנים במה לאנשים האלה?
    על ידי AnthRax בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2008, 20:36
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 13-11-2007, 00:26
  5. [דיון] למה אתם אומרים בווילון זז??
    על ידי LedZeppelin. בפורום האלופה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 01-07-2007, 16:12
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

למה לעזאזל אתם אומרים פה לאנשים "צאו מהבית?" לצאת מהבית לא יתן לך LMS וידפוק אותך - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    סקס לא מעניין אותי. יש לי מספיק כסף כדי לממן לי סקס לתקופה מאוד ארוכה. אני רק אגיד שהיחידי שיזיין יותר ממני אם אחליט לזרוק תכסף שלי על זה זה יו הפנר. אבל הקטע הוא שסקס לא מעניין אותי בערך מהתיכון כי זה משו שמגיע לבד בשלב מסויים כשיש לך מספיק חשיפה לבנות (ואני אפילו לא מדבר פה על סטטוס קיצוני). ITS ALL ABOUT LMS. ומה המטרה של הLMS? כוח. תקרא לזה איך שאתה רוצה, אבל כשיש לך כוח ביד, אתה יכול לעשות כאלה דברים שלא חלמת על קיומם. מה שאי אפשר להשיג ללא LMS. למה אני מטיף פה למראה חיצוני כל הזמן? כי זה חלק בלתי נפרד מהLMS ואתה בשליטה מלאה על בחורה בשלב מסויים. ואין דבר יותר כיפי מלדעת שחיים של מישו אחר בידיים שלך. כשאתה משלב את זה עם סטטוס, מעמד וכסף....אתה אלוהים. אתה יכול לעשות כל מה שבא לך. שזאת המטרה שלי בחיים. לעשות מה שבא לי, במי שבא לי ואיך שבא לי. מי שיש לו גישה כזאת בחיים...לעולם לא יהיה נידי. אינטרסנט...אולי...אבל לא נידי.
    צודק מאוד אחי
    כמובן שלא קל להגיע למצב שאתה בסטאטוס טוב
    בגלל שזה דורש הרבה עבודה ..
    נ-ע-ר-ך.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חרמנות אפשר בכיף לפרוק או להוציא על מקומות אחרים במקרה הטוב, אם לא הייתי חרמן הייתי יושב בבית ולא עושה כלום. אני חייב את כל ההתקדמות שעשיתי בחיים (שהיא כלום, אפס עגול לעומת מה שאני רואה את עצמי בעתיד) לליבידו שלי שהוא גבוה ברמות מפחידות. זה הכל בראש שלך...כמו שאתה יכול לנתב שנאה ועצבים על העבר שלך למקום של מוטיבציה (לדוגמא, כשאתה נכנס מתחת למוט בסקוואט, יורד למטה, ולא מסוגל לקום, אתה מעלה בראש את הבנאדם שאני הכי שונא שהוא צוחק עליך, משתין עליך, אונס את המשפחה שלך...)..אחרי מחשבות כאלה, אתה מעיף תמוט באוויר. אני חייב 100% מההצלחה שלי לליבידו ולשנאה שצברתי בחטיבה. אם הייתי ילד רגיל מן השורה, הייתי עדיין בישראל וכנראה יוצא עכשיו מהצבא להיות זונת מערכת. אבל בחרתי דרך אחרת...
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חרמנות אפשר בכיף לפרוק או להוציא על מקומות אחרים במקרה הטוב, אם לא הייתי חרמן הייתי יושב בבית ולא עושה כלום. אני חייב את כל ההתקדמות שעשיתי בחיים (שהיא כלום, אפס עגול לעומת מה שאני רואה את עצמי בעתיד) לליבידו שלי שהוא גבוה ברמות מפחידות. זה הכל בראש שלך...כמו שאתה יכול לנתב שנאה ועצבים על העבר שלך למקום של מוטיבציה (לדוגמא, כשאתה נכנס מתחת למוט בסקוואט, יורד למטה, ולא מסוגל לקום, אתה מעלה בראש את הבנאדם שאני הכי שונא שהוא צוחק עליך, משתין עליך, אונס את המשפחה שלך...)..אחרי מחשבות כאלה, אתה מעיף תמוט באוויר. אני חייב 100% מההצלחה שלי לליבידו ולשנאה שצברתי בחטיבה. אם הייתי ילד רגיל מן השורה, הייתי עדיין בישראל וכנראה יוצא עכשיו מהצבא להיות זונת מערכת. אבל בחרתי דרך אחרת...
    אתה זיין שכל לא יודע איך עשית את הכסף שלך אבל זה לא מעבודה
    כל הזיוני מוח על מוטיבציה ושנאה שזה מה שהביא אותך לאן שאתה זה בולשיט
    אני בטוח שיש לך רקע כלכלי שסידר אותך כי מעבודה בגיל 18 אי אפשר להגיע רחוק

incel rage coming to me
    ניקי רומרו הזין מצא לו זמן להיות חולה
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 15-05-2013 בשעה 00:11.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    גרוע מאוד..
    די כבר די זה שאתה לא התקדמת לא אומר שאתה תשאיר פה אנשים מאחור
    ואל תתחיל בBS שלך של "אתה איש מאוד שטחי" "אתה מנסה לשכנע את עצמך כל כך שX" וכל הדיבורים הגבוהים האלה..

מה שהוא אומר הגיוני מאוד, למה שתצא מהבית עם 4-5 גברים באופן קבוע לא מדבר על יציאה רק של חברים פעם ב...., אלא באופן קבוע כשאתה יוצא 4-5 גברים כדי "לעשות ערב טוב" ובסוף אתה נשאר מאוחר בלילה לאונן, מה זה שווה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TrueBlood צפיה בהודעה
    די כבר די זה שאתה לא התקדמת לא אומר שאתה תשאיר פה אנשים מאחור
    ואל תתחיל בBS שלך של "אתה איש מאוד שטחי" "אתה מנסה לשכנע את עצמך כל כך שX" וכל הדיבורים הגבוהים האלה..

מה שהוא אומר הגיוני מאוד, למה שתצא מהבית עם 4-5 גברים באופן קבוע לא מדבר על יציאה רק של חברים פעם ב...., אלא באופן קבוע כשאתה יוצא 4-5 גברים כדי "לעשות ערב טוב" ובסוף אתה נשאר מאוחר בלילה לאונן, מה זה שווה?
    בשביל להנות ??
    אם אתה לא נהנה עם ה4-5 חברים שלך...אל תצא, אם אתה כן, למה שתשלול את זה מעצמך ?? בזמן הזה אתה אשכרה תשפר LMS ?? או שתשב בבית ותראה טלויזיה ??

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    בשביל להנות ??
    אם אתה לא נהנה עם ה4-5 חברים שלך...אל תצא, אם אתה כן, למה שתשלול את זה מעצמך ?? בזמן הזה אתה אשכרה תשפר LMS ?? או שתשב בבית ותראה טלויזיה ??
    אבל אתה לא באמת נהנה אחי!
    ברור שאם הייתי יוצא והייתי חוזר הביתה עם חיוך מרוח והייתי אומר וואלה שווה כל דקה הייתי יוצא בלי לחשוב פעמיים ומצידי שלא יהיו בנות עד סוף החיים
    מה כבר כיף לך לצאת עם 4-5 בנים? פעם ב.. לראות משחק, לדבר, לשחק בסוני זה סבבה .אבל בקביעות? בפאקינג ערב שישי לצאת עם בנים בשביל להגיד "יצאנו" ובתכלס להשתעמם על ספסל בפארק? אז במקרה הזה כן, שווה לראות טלויזיה. לא מבין איך בזה שתצא החוצה ותשתעמם אתה תשיג LMS או DC או ביטחון או מה שזה לא יהיהיה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TrueBlood צפיה בהודעה
    אבל אתה לא באמת נהנה אחי!
    ברור שאם הייתי יוצא והייתי חוזר הביתה עם חיוך מרוח והייתי אומר וואלה שווה כל דקה הייתי יוצא בלי לחשוב פעמיים ומצידי שלא יהיו בנות עד סוף החיים
    מה כבר כיף לך לצאת עם 4-5 בנים? פעם ב.. לראות משחק, לדבר, לשחק בסוני זה סבבה .אבל בקביעות? בפאקינג ערב שישי לצאת עם בנים בשביל להגיד "יצאנו" ובתכלס להשתעמם על ספסל בפארק? אז במקרה הזה כן, שווה לראות טלויזיה. לא מבין איך בזה שתצא החוצה ותשתעמם אתה תשיג LMS או DC או ביטחון או מה שזה לא יהיהיה..
    אז שוב, אם אתה לא נהנה ואתה לא אוהב לשבת איתם, אל תשב...אף אחד לא מכריח אותך, אבל אם אתה כן, אל תמנע את זה מעצמך רק בגלל שקראת תאוריה שצריך LMS או משהו אחר...

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    GUYS GET A LIFE
    אשכרה אין לכם תחומי עניין אחרים בחיים חוץ מLMS?
    כל מה שמעניין אתכם זה בנות, עבודה ומכון כושר??? יעני הכי ריקני שלכם??
    AWAKE1 זאת התגובה הכי עצובה שראיתי בחיי

באלוהים שזה נהיה כבר פתטי
    כל הדיבורים האלה מקבילים לפרחות מטומטמות שכל מה שהן מדברות עליו זה בגדים, בנים והאח הגדול
    תרחיבו קצת אופקים.. תלמדו משהו.. אלוהים ישמור
    מה התגובה הכי עצובה

אם אין בנות ביציאה,אני יודע מראש שהיציאה משמעממת

למזלי במעגל החברתי שלי תמיד יש בנות אז אני ב 95% מהסיטואציות בכלל לא חושב על זה,כשאני יוצא,אני יודע שלא יהיה משעמם

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא מעבודה בגיל 18? יכול להיות שכן, יכול להיות שלא..בכל מקרה דבר אחד אני יודע בוודאות..אם לא הייתי בתחתית של התחתית בחטיבה וגורמים גדולים לא היו מתכננים להרוס לי תחיים (המבוגרים שנאו אותי יותר מהתלמידים בוא נגיד וכל מה שקרה לי בחטיבה היה מתוכנן מראש כדי להפיל אותי וכל מי שהכיר אותי אישית ושמע על הסיפור שלי אמר את זה בעצמו) הייתי כנראה מישו רגיל בתיכון, מתגייס כמו כולם והולך ללמוד להוראה, בוחר בדרך של החתונה 2 ילדים ומשכנתא. אני רק אגיד שמישו אי שם ממש לא רצה לראות אותי חופשי ועשה הכל כדי לאשפז אותי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

לא מעבודה בגיל 18? יכול להיות שכן, יכול להיות שלא..בכל מקרה דבר אחד אני יודע בוודאות..אם לא הייתי בתחתית של התחתית בחטיבה וגורמים גדולים לא היו מתכננים להרוס לי תחיים (המבוגרים שנאו אותי יותר מהתלמידים בוא נגיד וכל מה שקרה לי בחטיבה היה מתוכנן מראש כדי להפיל אותי וכל מי שהכיר אותי אישית ושמע על הסיפור שלי אמר את זה בעצמו) הייתי כנראה מישו רגיל בתיכון, מתגייס כמו כולם והולך ללמוד להוראה, בוחר בדרך של החתונה 2 ילדים ומשכנתא. אני רק אגיד שמישו אי שם ממש לא רצה לראות אותי חופשי ועשה הכל כדי לאשפז אותי.
    מצחיק שכל אחד לוקח את החוויות שלו כקשות מאוד..
    סביר להניח שקצת ירדו עלייך בחטיבה, ולא היית ממש עם חברים ומתבודד, וירידות מהמבוגרים כולנו מקבלים...תיקח את זה בפרופורציה..
    יש אנשים שחיו ברחוב, וההורים שלהם מתו, ואנסו אותם ויתעללו בהם..אז קצת היית חנון בחטיבה, תירגע.
    גם לי יש חוויות שאני יכול לקחת בהיסחפות, אל תנסה לקבל איזה רחמים וכבוד כי היית חנון בחטיבה..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

לא. זה מעבר ל"קצת חנון בחטיבה". אתה לא יודע..אל דבר. אני רק אגיד שהיו תוכניות מלמעלה לאשפז אותי. תוכניות שנכשלו. ידעתי מידע שהיה אסור לי לדעת על בצפר מסויים שאם הייתי מדליף אותו היו סוגרים אותו ושמים את המנהלת במעצר. זה למה ניסו להוציא אותי "משוגע" - כדי שלא יהיה למילה שלי כוח. הירידות מהתלמידים אגב זה גם היה חלק מהתוכנית שלהם, הם בעצמם אמרו לילדים "לא לדבר איתי" ביום הראשון שבאתי ושמעתי את זה בעצמי. אם אתה חושב שזה לא היה מתוכנן אתה אידיוט. אתה גם בטח חושב שמלחמת העולם השניה לא הייתה מתוכננת לפני כמה עשרות שנים.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

טיילר מה ידעת? היית יכול לדפוק לה תביעה עכשיו.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

יש לי יותר כסף ממנה וממה שהיא יכולה לשלם לי בכל החיים שלה גם ככה עכשיו ככה שזה לא משנה. את התגמול שלי קיבלתי. הגלגל מסתובב...מי שפעם היה כלום יהפוך בעתיד להכל. ואני לא מדבר רק על עצמי. זה חוזר על עצמו כל פעם עם אנשים שונים.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

וידעתי על מקרים של אפליות, קיפוח, גזענות ושנאה של המנהלת וצוות המורים כלפי תלמידים מסויימים שהייתי אחד מהם. אני רק אגיד שיש תלמידים מסויימים שחטפו מכות של רצח (אני לא מדבר על כאפות והצקות, אנימ דבר על שלוליות של דם) ליד המורים והם לא עשו כלום...אבל ברגע שהתלמידים האלה ניסו להגן על עצמם, השעו אותם לשבועיים....זה נראה לכם הגיוני? שגם הסיטו את התלמידים נגדם בכוונה, אין מצב הייתי הופך לילד כאפות ללא "התערבות" מגורמים אחרים....
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 15-05-2013 בשעה 11:03.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

וידעתי על מקרים של אפליות, קיפוח, גזענות ושנאה של המנהלת וצוות המורים כלפי תלמידים מסויימים שהייתי אחד מהם. אני רק אגיד שיש תלמידים מסויימים שחטפו מכות של רצח (אני לא מדבר על כאפות והצקות, אנימ דבר על שלוליות של דם) ליד המורים והם לא עשו כלום...אבל ברגע שהתלמידים האלה ניסו להגן על עצמם, השעו אותם לשבועיים....זה נראה לכם הגיוני? שגם הסיטו את התלמידים נגדם בכוונה, אין מצב הייתי הופך לילד כאפות ללא "התערבות" מגורמים אחרים....
    חחחחח מה שאתה אומר נשמע הזוי אבל ככה כל דבר שנחשפתי אליו בהתחלה
    וואלה מאמין לכל מילה
    אבל עדיין אתה מזיין את השכל כאילו עשית משהו בעצמך מה שהביא אותך לאיפה שאתה עכשיו זה הכסף כסף שלא אתה עשית

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect