אני מתלבש כמו סטייליסט אחי אני פשט סיק קאנט. אני לובש נעלי ניו באלנס או סתם משו של ספורט כי אני ספורטאי, ג'ינס סתם רחב כזה רגיל, חולצה עם הדפס מצחיק כמו "רוצה למצוא צלי" וכובע פיקוק של סניה. U MIRIN? זה נראה מדהים עם האסתטיקה שלי.
אני מתלבש כמו סטייליסט אחי אני פשט סיק קאנט. אני לובש נעלי ניו באלנס או סתם משו של ספורט כי אני ספורטאי, ג'ינס סתם רחב כזה רגיל, חולצה עם הדפס מצחיק כמו "רוצה למצוא צלי" וכובע פיקוק של סניה. U MIRIN? זה נראה מדהים עם האסתטיקה שלי.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
אני אשמח לשמוע ואלי ללמוד משהו (:
למרות שאם אתה עושה באמת מדריך ומשקיע, אז צריך לחלק את זה לקטגוריות של גוף, כי לדוגמא לשחיפים הייתי ממליץ ללבוש בגדים יותר מלאים, לשריריים בגדים יותר צמודים וכל זה... סתם לדוגמא.
יאללה החלטתי אני עושה לכם מדריך יפה מסודר הכל עם תמונות,אני יקח כמה דוגמאות של הבגדים שלי ,של חבר שלי ושל אח שלי
ו BACK TO LIFE
אם אתה לא דושבאג אין סיבה שתלבש דברים צמודים,גם אם אתה באמצע,עדיף תמיד שתתלבש יפה אם יש לך גוף ממוצע ואם אתה שחיף אז בכלל...
העניין הוא שרק בעיניי יש לי גוף ממוצע ומטה. פשוט כי אני משווה את עצמי להרבה יותר גדולים.
בתכלס ביחס לישראלי הממוצע עם חולצה צמודה אני נראה שווה, אני מניח בגלל שנוצר מצב שהכתפיים שלי יותר בולטות בחולצה כי החולצה צמודה על הכתפיים ולא על הבטן.
מצטער לומר לך, אבל ישראלים לא יודעים להתלבש. תלך לאירופה תראה איך אנשים מסתובבים שם, זאת רמה אחרת לגמרי. בגלל אני מייבא את כל הבגדים שלי מחו"ל. יש לי כל מיני סוגי בגדים שלא מוכרים בארץ ועדיף שכך. ככה הייחודיות תישאר אצלי.
אין מצב שאני יוצא מהבית מבלי להסתכל עליי במראה בפעמיים, בשביל לראות שלא שכחתי כלום וגם שהכול תואם.
לצאת עם חולצת אדידס קצרה ושורטים קצרים זה שיא חוסר הסטייל. יש את הערסים האלה שמתלבשים ככה, ועוד מוסיפים כובע וזה נראה כאילו הם בדרך למכון כושר.. זה שיא חוסר הסטייל. יש את הערסים האלה ויש את הערסים שמתלבשים יפה מאוד, כשאתה בא ומחמיא להם כל מה שהם אומרים "נו זה למה קניתי, זה BOSS אחי"
פעם נקרעתי מצחוק כשמישהו סיפר לי שהוא קנה את החולצת פסים ירוק לבן ומכנסיים שלו ב-5 אלף שקל רק בגלל שזה BOSS. שני פריטים ב-5 אלף שקל, במחיר הזה אני מחדש לי את המלתחה בבגדים חדשים לשנה שלמה.
לא מבין את האנשים שלובשים מותגים רק בגלל השופוני. יש הרבה דברים יפים גם אם הם לא מותג בעל שם גדול.
בוריס.
איך אתם לעזאזל יודעים איזה בגד מתאים למה ואיזה צבע מתאים למה? אם לא הייתה לי אחות הייתי אבוד..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
חבר שלי נתן לי כמה חנויות איכותיות של בגדים בישראל,אני יעבור עליהם כדי שתהיה לי תמונה בראש איך האופנה שלכם בארץ נראת
אבל שוב,זה 100% לא יהיה מדוייק,יכול להיות אפילו שאתם לא תאהבו את הסטייל שלי כי יש לכם אופנה אחרת,אבל אני כן יכול להביא קווים מנחים
המטרה שלי זה לא להגיד לכם איך להתלבש אלא לעזור לכם לפתח טעם נכון ולשפר לכם את הסטייל
נו איפה המדריך?
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
לא היה לי אינטרנט והייתי די עסוק,אבל אני מפרסם אותו או היום או מחר
רציני תעשה מדריך כבר
מה הבעיה ללבוש בגד שמתאים לגוף שלך?
מה הכוונה מתאים? מידה? צבע? מתאים זה כללי מדי