קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה עדיף להיות מעל גיל 60
    על ידי Elegant בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-12-2009, 21:55
  2. [פרסום] למה עדיף להיות מעל גיל 60
    על ידי Mr Batzal בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 23-09-2009, 17:44
  3. [משפטים ] - 20 סיבות למה עדיף להיות מעל גיל 50
    על ידי inbar5320078 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-03-2008, 19:38
  4. [משפטים] למה עדיף להיות מעל גיל 60
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 28-09-2007, 21:06
  5. [משפטים] - 20 סיבות למה עדיף להיות מעל גיל 50
    על ידי - iNFerNo - בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 01:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

להיות "מעל" אחרים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ברירת מחדל להיות "מעל" אחרים

טיילר-אני מאוד אשמח אם תענה לי
    רודני-אני יודע מה תהיה הדיעה שלך לגבי מה שאני עומד לכתוב עכשיו. אני רוצה MIRERS. לא אכפת לי שזה עלוב.

אתמול ישבתי עם ידידה שלי כזה בים ודיברנו ואז איכשהו אחרי כמה שעות הגענו לעניין של הסטטוס (היא זאת שגרמה לי בכלל להכנס לכל העניין של הLMS)
    שתבינו, כל השכבה אצלנו MIRERS שלה כולל אותי כי פשוט אין תחום שהיא לא טובה בו, גם מזיינת כל החיים גם אלף יחידות בבצפר גם פסנתר גם ריקודים גם יפה גם סטטוס הכללללל
    גם אני טיפוס די אהוב, כשאנשים רוצים לצחוק או להנות או לדבר או לבכות לי הם פשוט באים אליי ואני מדבר איתם אבל זה לא ברמה שלה-שיש אצלה תכלס תור ארוך מאוד של אנשים שרוצים לשבת איתה בהפסקה
    זה לא שאני משחק מייפל סטורי או מנודה יושב בצד
    אני גם לא INCEL אין לי שום בעיה עם בנות
    פשוט אני לא מצליח לגרום לאנשים לראות בי מישהו מעליהם או לגרום להם להיות MIRERS שלי
    הם רואים בי עוד סתם מישהו כיפי כזה שהם מכבדים אבל לא מעריצים
    לעיתים ממש רחוקות מזהים אותי ברחוב כי אני מכיר מספר לא משהו של אנשים
    אין לי כניסות למסיבות בחינם למשל
    אני לא מקושר
    וכל החרא הזה
    איך אני בכלל מתחיל?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תהיה משו שמייחד אותך. למשל היה לי בחור אחד במעגל חברתי והוא היה הBIG GUY וכולם הכירו אותו בתור הBIG GUY וזה היה ה"תווית" שלו, הוא לא היה אסתטי אבל הוא היה נראה כמו סלקטור והיה גבוה מאוד. אתה צריך שידביקו לך "תווית", אבל שתהיה טובה. למשל תווית של אספרגר או חנון זה תווית חרא. לי היה את התווית של השיער (עשיתי תספורות משוגעות בשיער עם קוצים פוני והכל) שדי נשארה איתי עד היום. זה לא משו שיתן לך סטטוס אבל זה יעזור, זה "יבדיל" אותך מכל הממוצעים. היה לי גם חבר סטלן כזה שהיה הולך עם ראסטות, זיפים כבדים כאלה ומכנסיים רחבות של בוב מארלי ותמיד תמיד היה מחוק וכולם הכירו אותו בתור "סטלן" ותכלס היה כיף איתו כי הוא תמיד עשה צחוקים. תתחיל בלהראות "ייחודי". ואני תפסתי המון תשומת לב עם השיער שלי ברחוב והבחור הגדול שהסתובבתי איתו גם תפס מלא תשומת לב בגלל הגודל שלו. הרגע שאתה מושך תשומת לב, זוכרים אותך. תדאג שיזכרו אותך בתור משו חיובי ולא איזה חרא. תמצא את עצמך, את מי שאתה, את מה שאתה רוצה להיות, ותהיה ה"דמות" הזאת. תתחיל מזה ואז תחשוב על סטטוס ולהיות מקושר. הטיפ היחידי שאני יכול לתת לך ב"להיות מקושר" זה להיות עם מעגלים חברתיים בכל הערים ולא להתקע בעיר שלך.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני יתן את ZYZZ בתור דוגמא. יש הרבה יותר גדולים ממנו ואסתטיים ממנו. שהם טבעיים גם. באמת שלא חסר ואני יכול למצוא לך 10000 כאלה. אבל הבחור התבלט יותר מהם. למה? כי ה"לוק" שלו היה ייחודי (היחידי שראיתי עם לוק דומה לשלו היה איזה חבר אחד שלי שנראה כמו גרסא מיניאטוראית שלו), ההתנגות שלו הייתה ייחודית, הוא היה עצמו ולא ניסה לחקות אחרים. לא היה לו אכפת מההייטרים והקנאים והוא פשוט עשה שמח והטריל את כולם. שזה מה שכל אחד צריך להיות - תהיה עצמך, הסטטוס יבוא עם זה....בתיכון שהיה לי סטטוס לא ניסיתי להיות משו שאני לא ופשוט זרמתי עם הכל וניסיתי לחשוף את עצמי לכמה שיותר מעגלים חברתיים אבל בגדול, הייתי אני. לא ניסיתי להיות כמו X או כמו Y. וזה תמיד עובד ותמיד יעבוד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אני ידוע בפלפל שלי (כמו שרודני קורא לזה), ישיר, חצוף לפעמים, כן עד כדי חוסר טאקט מוחלט ומצד שני חבר טוב שאפשר לבכות לו... אבל זה עניינים של אישיות ואלה לא דברים שאנשים רואים ישר אלא צריך לדבר איתי לפני. מה שכן, אותה ידידה שכתבתי עליה פה עושה הרבהההההה פחות סמים ממני והיא הפסיקה, אני עדיין עושה פעם בפחות משבוע ועוד ירוק רפואי
    בחיצוניות מה שמייחד אותי זה שאני ג'ינג'י אבל אחד יפה... אין בת שלא ראתה אותי ואמרה "פאק אתה ג'ינג'י אבל אתה יפה"

מממ...תווית תווית תווית...מממ
    כאילו, תמיד אומרים לי שאני כזה שהולך בדרך שלו:בלבוש, בשיער ובסגנון שלו, בכנות במוזיקה בהומור והכל... עד כדי מוזרות אפילו
    אבל זה ממש לא מספיק
    אני משהו כמו מקום 3-4 כזה בשכבה והיא מקום ראשון ואני לא אוהב את זה.
    אני רוצה לגנוב לה את האור זרקורים
    מה שחרא זה שהיא לא בתולה ואני כן. עד כמה זה מוריד לי אם אני בן 16?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אהה כן, אני גם רוצה קצת לשים דגש על MIRIN של בנים. שיקנאו בי. 100% מהבנים בשכבה חושבים שאני קוקסי למרות שהולך לי עם בנות פי 5000 יותר מהם והם סתם בתולי חיבוק. אני גם מהאלה עם אולי 7 חברים ו1000000 ידידות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כדי להיות בן אדם מוערץ, אתה צריך להיות כמה דברים.
    אני יתחיל בזה שכמו שאמרת, אני לא אוהב אנשים שמחפשים להיות מוערצים, כי זה מראה על חולשה באופי, אבל אני אוהב אנשים שעושים דברים בשביל אחרים ובגלל זה הם מוערצים. בכל מקרה, אין לי בעיה לעזור..זאת הבחירה שלך, לא שלי.

א' כל - כמו שטיילר אמר, וכמו שתמיד אמרתי..אומנם טיילר הוא טרול אחושרמוטה בפורום הזה, אבל הוא בן אדם עם המון המון שכל בקופסא שלו והוא בן אדם מאד חכם, רק הבעיה שהוא...אוהב לזיין תמוח (NO OFFENSE TYLER).
    כדי שתיהיה מוערץ, אתה צריך לבחור תחום (לא משנה מה) ולהיות סוס בו!
    לא להיות סבבה..הוא להיות כזה "בין הטובים" אלה תחום שאתה אוהב ולהיות טוב בו אחושרמוטה!

למשל, אצלי אישית התחום שאני באמת עוקף אחרים בו ברברס זה תחום הנהיגה.
    בחיים לא אמרתי לאחרים שאני נוהג טוב או משהו כי ככה אני, אני לא אוהב להשתחצן, אבל תמיד ששואלים מי נוהג טוב וכאלה..כל החברים שלי, בלי יוצא מן הכלל תמיד מצביעים עליי ואומרים שאני.

ב' - אתה חייב לשמור על קשר עם אנשים טלפונית\סמס\פייסבוק כל הזמן, ולתת הרגשה לאנשים שאתה בקשר איתם שאם היא יתקשרו אלייך, אתה תיהיה הבן אדם הכי כייפי שכדאי להתקשר אליו. פשוט ככה. לא לענות לטלפון כמו הומו "הלו...מה אחי...?" אלה להיות בן אדם ארנגטי, להגיב בצורה כייפית לדברים ולהיות הבן אדם שהכי כיף לבוא ולדבר איתו.

ג' - תראה טוב, זה פותח דלתות לכל דבר בחיים. דוגמא טובה - במיונים לעבודה שלי, הגיע איזה בחור רוסי, נראה ממוצע מינוס כזה, אבל שור אחושרמוטה..היה צריך לעבור ראיון אישי ועוד כל מיני ובסוף אחרי שיקלולים קיבלו אותו. מנגד לזה, הגיע לפני כמה ימים איזה בחור, מטר 88 בערך, הבן אדם פשוט חתיך, נראה טוב, יש לו גוף של חזיר, אבל הוא לא שמן, הוא פשוט שרירי בצורה מטורפת. בקיצור, הוא עבר ראיון של פחות מ10 דקות ועוד קצת מבחני קבלה ועבר בלי חשש אפילו...לא יעזור כלום, אנחנו בני אדם ואנחנו שופטים אנשים עוד לפני שאנחנו מספיקים להניד עף עף. תראה טוב כמה שאתה יכול וכל הזמן, זה רק יכול לעזור.

אני יחשוב על עוד כל מיני דברים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כדי להיות בן אדם מוערץ, אתה צריך להיות כמה דברים.
    אני יתחיל בזה שכמו שאמרת, אני לא אוהב אנשים שמחפשים להיות מוערצים, כי זה מראה על חולשה באופי, אבל אני אוהב אנשים שעושים דברים בשביל אחרים ובגלל זה הם מוערצים. בכל מקרה, אין לי בעיה לעזור..זאת הבחירה שלך, לא שלי.

א' כל - כמו שטיילר אמר, וכמו שתמיד אמרתי..אומנם טיילר הוא טרול אחושרמוטה בפורום הזה, אבל הוא בן אדם עם המון המון שכל בקופסא שלו והוא בן אדם מאד חכם, רק הבעיה שהוא...אוהב לזיין תמוח (NO OFFENSE TYLER).
    כדי שתיהיה מוערץ, אתה צריך לבחור תחום (לא משנה מה) ולהיות סוס בו!
    לא להיות סבבה..הוא להיות כזה "בין הטובים" אלה תחום שאתה אוהב ולהיות טוב בו אחושרמוטה!

למשל, אצלי אישית התחום שאני באמת עוקף אחרים בו ברברס זה תחום הנהיגה.
    בחיים לא אמרתי לאחרים שאני נוהג טוב או משהו כי ככה אני, אני לא אוהב להשתחצן, אבל תמיד ששואלים מי נוהג טוב וכאלה..כל החברים שלי, בלי יוצא מן הכלל תמיד מצביעים עליי ואומרים שאני.

ב' - אתה חייב לשמור על קשר עם אנשים טלפונית\סמס\פייסבוק כל הזמן, ולתת הרגשה לאנשים שאתה בקשר איתם שאם היא יתקשרו אלייך, אתה תיהיה הבן אדם הכי כייפי שכדאי להתקשר אליו. פשוט ככה. לא לענות לטלפון כמו הומו "הלו...מה אחי...?" אלה להיות בן אדם ארנגטי, להגיב בצורה כייפית לדברים ולהיות הבן אדם שהכי כיף לבוא ולדבר איתו.

ג' - תראה טוב, זה פותח דלתות לכל דבר בחיים. דוגמא טובה - במיונים לעבודה שלי, הגיע איזה בחור רוסי, נראה ממוצע מינוס כזה, אבל שור אחושרמוטה..היה צריך לעבור ראיון אישי ועוד כל מיני ובסוף אחרי שיקלולים קיבלו אותו. מנגד לזה, הגיע לפני כמה ימים איזה בחור, מטר 88 בערך, הבן אדם פשוט חתיך, נראה טוב, יש לו גוף של חזיר, אבל הוא לא שמן, הוא פשוט שרירי בצורה מטורפת. בקיצור, הוא עבר ראיון של פחות מ10 דקות ועוד קצת מבחני קבלה ועבר בלי חשש אפילו...לא יעזור כלום, אנחנו בני אדם ואנחנו שופטים אנשים עוד לפני שאנחנו מספיקים להניד עף עף. תראה טוב כמה שאתה יכול וכל הזמן, זה רק יכול לעזור.

אני יחשוב על עוד כל מיני דברים.
    זהו שאני תותח בהרבה דברים (בעיקר בלימודים דווקא-למרות שאני לא יושב בבית ולומד כל כך, אני מהאלה שיודעים להשיג מאיות בקלות), במוזיקה ובהתחברות לאנשים, אבל אף אחד מהם לא גורם לאנשים להעריך אותי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מה לימודים? תגיד לי מה אתה מצחיק?
    עוד לא הבנת מה זה אומר להיות חנון? להיות תותח בלימודים.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

כל הזמן שאני פוגש אנשים מהבצפר שלי יש לי רצון להראות איזה עליון אני שהם על מדים ומזיינים אותם בתחת ואני אסתטי ועושה כסף.

לא יודע למה זה ככה, זה דיי דפוק אבל אני לא שולט בזה. יכול להיות כי הייתי חנון.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 17-05-2013 בשעה 14:12.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

מה לימודים? תגיד לי מה אתה מצחיק?
    עוד לא הבנת מה זה אומר להיות חנון? להיות תותח בלימודים.
    שוב, אני לא משקיע דקה בזה תכלס. אני מהאלה שלא מתכוננים למתכונות אלא אוכלים פיצה ויושבים עם חברים בניגוד לאלה שחורשים את החיים שלהם. נחש מי מקבל 90? אני
    מי מקבל 75? הם.
    מה אתה מציע לי לעשות? להוריד לעצמי את הציונים בכוונה כדי שאני איראה אידיוט?

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    כל הזמן שאני פוגש אנשים מהבצפר שלי יש לי רצון להראות איזה עליון אני שהם על מדים ומזיינים אותם בתחת ואני אסתטי ועושה כסף.

לא יודע למה זה ככה, זה דיי דפוק אבל אני לא שולט בזה. יכול להיות כי הייתי חנון.
    אין לי שנאה לאף אחד ובחיים לא הייתי נחות או חנון או תת אוכלוסיה, אני פשוט לא מבין למה אין לי MIRERS. מגיע לי!

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    שוב, אני לא משקיע דקה בזה תכלס. אני מהאלה שלא מתכוננים למתכונות אלא אוכלים פיצה ויושבים עם חברים בניגוד לאלה שחורשים את החיים שלהם. נחש מי מקבל 90? אני
    מי מקבל 75? הם.
    מה אתה מציע לי לעשות? להוריד לעצמי את הציונים בכוונה כדי שאני איראה אידיוט?
    חחח לאאאא..תגיד מה אתה משחק אותה מטומטם? אני לא מבין..

זה לא מעניין אף אחד אם אתה לומד שש שעות למבחן או 2 דקות, זה לימודים.

לימודים זה לא תחום להיות תותח בו כי בדרך כלל מי שמצליח בלימודים מאד הוא חנון, אלה אם כן יש לו תחום אחר שהוא תותח בו גם כמו ספורט.

תשקיע בעוד דברים בקיצור.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

חחח לאאאא..תגיד מה אתה משחק אותה מטומטם? אני לא מבין..

זה לא מעניין אף אחד אם אתה לומד שש שעות למבחן או 2 דקות, זה לימודים.

לימודים זה לא תחום להיות תותח בו כי בדרך כלל מי שמצליח בלימודים מאד הוא חנון, אלה אם כן יש לו תחום אחר שהוא תותח בו גם כמו ספורט.

תשקיע בעוד דברים בקיצור.
    הייתי דווקא מעולה בספורט ואז התחלתי לקחת כדורים ועכשיו אסור לי לעשות ספורט עוד איזה 4 חודשים.
    מה לדוגמא אני יכול לשפר עכשיו?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תותח בלימודים? קיבלת 95 בבגרות בלשון ואתה חושב שאתה חכם? חחחחחחחחחחחח

לך לך לאוניברסיטה תעשה קורס אינפי תעבור את ה-60. אחר כך תחוש גאון.
    עלאק אני חכם לא לומד. כפרה אני חמדתי הרבה היה לי כל ציון שואף ל100 (בבגרות) אם לא הייתי לומד זה היה 95+. הרמה של הברויות זה פח.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בתור אחד שבאמת היו לו MIRERS (לא משו קיצוני אבל היו מספיק) אני יכול להגיד שזה היה בגלל שלא חיפשתי את זה כמוך. פשוט רציתי לצאת הרבה מהבית (כמו שכולם מטיפים לזה פה) וחברה (כן כן כל מה שרציתי בהתחלה זה חברה) ותוך כדי זה פשוט קרה. אגב כל השכבה שלי עכשיו MIRERS שלי (וגם היו מקודם אבל עכשיו יותר) כי מזיינים אותם בתחת ואני רחוק מפה. אגב זה שאתה בתול לא מחמיא לך. אל דבר על זה ותוציא את זה מהשיחה כל עוד אפשר, כל עוד לא הגעת לLMS גבוה. מישו עם LMS גבוה שאומר שהוא היה בתול בגיל 16 זאת השראה. מישו שעדיין בתול הוא לא...בלי לרדת עליך אני בעצמי עד לתיכון לא התנשקתי אפילו, ככה שפשוט תעבוד על הסטטוס שלך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחח תותח בלימודים? קיבלת 95 בבגרות בלשון ואתה חושב שאתה חכם? חחחחחחחחחחחח

לך לך לאוניברסיטה תעשה קורס אינפי תעבור את ה-60. אחר כך תחוש גאון.
    עלאק אני חכם לא לומד. כפרה אני חמדתי הרבה היה לי כל ציון שואף ל100 (בבגרות) אם לא הייתי לומד זה היה 95+. הרמה של הברויות זה פח.
    יש לי 45 יחידות בטוח (וכנראה זה יהפוך לחמישים בקרוב) על הראש. נשאר ללמוד עד 6 יומיים בשבוע ואם לא אז עד 4. עם 45 יחידות אני יכול לקבל 80 בכל בגרות בערך והממוצע שלי עדיין יהיה מעל 100. אז עם הציונים שלי אני כבר מתחיל לפחד מה יהיה הממוצע בגרויות הסופי שלי.
    ונכון, בגרויות זה קל וכן דוד שלי עשה אינפי כי הוא לומד מדעי המחשב והוא ממש שפיץ והוא קיבל 70 אבל הוא ישב כל היום וכל הלילה על האינפי הזה
    הוא ממש זיין לי תשכל על זה

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    בתור אחד שבאמת היו לו MIRERS (לא משו קיצוני אבל היו מספיק) אני יכול להגיד שזה היה בגלל שלא חיפשתי את זה כמוך. פשוט רציתי לצאת הרבה מהבית (כמו שכולם מטיפים לזה פה) וחברה (כן כן כל מה שרציתי בהתחלה זה חברה) ותוך כדי זה פשוט קרה. אגב כל השכבה שלי עכשיו MIRERS שלי (וגם היו מקודם אבל עכשיו יותר) כי מזיינים אותם בתחת ואני רחוק מפה. אגב זה שאתה בתול לא מחמיא לך. אל דבר על זה ותוציא את זה מהשיחה כל עוד אפשר, כל עוד לא הגעת לLMS גבוה. מישו עם LMS גבוה שאומר שהוא היה בתול בגיל 16 זאת השראה. מישו שעדיין בתול הוא לא...בלי לרדת עליך אני בעצמי עד לתיכון לא התנשקתי אפילו, ככה שפשוט תעבוד על הסטטוס שלך.
    ונו מתי אתה איבדת אותם אהה טיילר?
    ואגב, המצב שלי עם בנות לא רע דווקא אני פשוט לא יודע איך להגיע לזיון בצורה לא-כובעית ואני לא מוצא שום מדריך לא כובעי לזה.
    ולהיות ילד רחוב זה מה שיביא לי סטטוס? כי אני יכול דווקא אבל אני יוצא רק אולי 3-4 ימים עם חברים בשבוע אחד וזה נחשב יחסית הרבה לשכבה האינסלית שלנו

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect