כדי להיות בן אדם מוערץ, אתה צריך להיות כמה דברים.
אני יתחיל בזה שכמו שאמרת, אני לא אוהב אנשים שמחפשים להיות מוערצים, כי זה מראה על חולשה באופי, אבל אני אוהב אנשים שעושים דברים בשביל אחרים ובגלל זה הם מוערצים. בכל מקרה, אין לי בעיה לעזור..זאת הבחירה שלך, לא שלי.
א' כל - כמו שטיילר אמר, וכמו שתמיד אמרתי..אומנם טיילר הוא טרול אחושרמוטה בפורום הזה, אבל הוא בן אדם עם המון המון שכל בקופסא שלו והוא בן אדם מאד חכם, רק הבעיה שהוא...אוהב לזיין תמוח

(NO OFFENSE TYLER).
כדי שתיהיה מוערץ, אתה צריך לבחור תחום (לא משנה מה) ולהיות סוס בו!
לא להיות סבבה..הוא להיות כזה "בין הטובים" אלה תחום שאתה אוהב ולהיות טוב בו אחושרמוטה!
למשל, אצלי אישית התחום שאני באמת עוקף אחרים בו ברברס זה תחום הנהיגה.
בחיים לא אמרתי לאחרים שאני נוהג טוב או משהו כי ככה אני, אני לא אוהב להשתחצן, אבל תמיד ששואלים מי נוהג טוב וכאלה..כל החברים שלי, בלי יוצא מן הכלל תמיד מצביעים עליי ואומרים שאני.
ב' - אתה חייב לשמור על קשר עם אנשים טלפונית\סמס\פייסבוק כל הזמן, ולתת הרגשה לאנשים שאתה בקשר איתם שאם היא יתקשרו אלייך, אתה תיהיה הבן אדם הכי כייפי שכדאי להתקשר אליו. פשוט ככה. לא לענות לטלפון כמו הומו "הלו...מה אחי...?" אלה להיות בן אדם ארנגטי, להגיב בצורה כייפית לדברים ולהיות הבן אדם שהכי כיף לבוא ולדבר איתו.
ג' - תראה טוב, זה פותח דלתות לכל דבר בחיים. דוגמא טובה - במיונים לעבודה שלי, הגיע איזה בחור רוסי, נראה ממוצע מינוס כזה, אבל שור אחושרמוטה..היה צריך לעבור ראיון אישי ועוד כל מיני ובסוף אחרי שיקלולים קיבלו אותו. מנגד לזה, הגיע לפני כמה ימים איזה בחור, מטר 88 בערך, הבן אדם פשוט חתיך, נראה טוב, יש לו גוף של חזיר, אבל הוא לא שמן, הוא פשוט שרירי בצורה מטורפת. בקיצור, הוא עבר ראיון של פחות מ10 דקות ועוד קצת מבחני קבלה ועבר בלי חשש אפילו...לא יעזור כלום, אנחנו בני אדם ואנחנו שופטים אנשים עוד לפני שאנחנו מספיקים להניד עף עף. תראה טוב כמה שאתה יכול וכל הזמן, זה רק יכול לעזור.
אני יחשוב על עוד כל מיני דברים.