קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-01-2009, 12:59
  2. [הורדה]שיר אחד החזקים אין לכם מושג עד כמה הוא חזק
    על ידי Xype בפורום מוזיקת היפ הופ וראפ להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 03-06-2007, 20:00
  3. כמה הוא שווה?
    על ידי saidclean בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 16:03
  4. שליפת נוער כמה הוא שווה?
    על ידי חיליק בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-06-2006, 12:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 23

מה זה טסטוסטרון, כמה הוא יעיל ומה השפעותיו על החיים שלי? ומה הקשר לפיקאפ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ברירת מחדל מה זה טסטוסטרון, כמה הוא יעיל ומה השפעותיו על החיים שלי? ומה הקשר לפיקאפ?

טיילר חופר לכם על טסטוסטרון ולסתות ואתם לא מבינים מה הוא רוצה מהחיים שלכם? תקראו ותשכילו נשמות, ידע הוא כוח.

טסטוסטרון הוא ההורמון האנאבולי העיקרי בגוף האדם. היפרטרופיה (הרחבת תאי שריר), צמיחת השיערות בגוף, רמת החשק והתפקוד המיני, צפיפות העצם, אגרסיביות, דומיננטיות, כוח פיזי – כל אלה מושפעים ממנו ישירות. הוא אחראי פחות או יותר על כל התכונות שאתם מכירים כ'גבריות'.

לטסטוסטרון יש תפקיד משמעותי בסינטזת חלבון – הוא עוזר בבניית סיבי שריר מחדש באמצעות חומצות אמינו שהן אבני הבניין של החלבון אותו אנו אוכלים. הוא חיוני גם לבניית מסת שריר נוספת, וגם לשמירה על מצב קיים. בקצרה, אם חיים בריאים, חזקים, חטובים ומלאי מין הם דבר המעניין אתכם, טסטוסטרון הוא חברכם הטוב ביותר. מה אנו עושים כדי לשמור על רמה גבוהה שלו בגוף?
    אז איך אני שומר על רמה גבוהה של טסטוסטרון טבעי בגוף?
    כל הנדרש הוא 'משחק' קל עם אורח החיים – תזונה, כושר גופני, שינה והמנעות מלחצים ורעלים.

א) תרימו דברים כבדים: תרגילים מורכבים וכבדים (סקוואט, דלליפט, דחיקת חזה, וכו') הם מאוד יעילים. תרגילים מבודדים (כפיפות מרפק, כפיפות בטן וכו') פחות. לא רק שרמת הטסטוסטרון שלכם תעלה על ידי הרמת דברים כבדים, אלא גם רמת האינסולין והורמון הגדילה, שניהם הורמונים אנאבוליים (בוני רקמות) גם הם. כל אלה יחדיו יתרמו ל'מיץ אנאבולי' אימתני אשר יתבטא בגדילה מסיבית של הגוף, גם מבחינת כוח וגם מבחינת מסת שריר, בהנחה שתאכלו מספיק. אם אתם לא מתאמנים בחדר הכושר, הקפידו להרים דברים כבדים מדי פעם.

ב) תאכלו כולסטרול, שומן רווי ושומן חד-בלתי רווי: טסטוסטרון (כמו שאר הורמוני המין) מיוצר מכולסטרול. אמנם הגוף מייצר כמות מסוימת באופן טבעי, אבל לפעמים זה לא מספיק. בסופו של דבר, דיאטה דלת שומן כמעט תמיד תוביל לירידה משמעותית ברמת הטסטוטסרון בגוף. ישנה תלות גבוהה בין צריכת שומן רווי, שומן חד בלתי רווי וכולסטרול לרמת הטסטוסטרון בגוף. אתם רוצים להקפיד שגופכם יקבל איזון שומני טוב מאוד, הכולל גם שומן רווי וכולסטרול, שומן חד בלתי רווי וחומצות שומן מסוג אומגה 3.ביצי חופש אורגניות המועשרות באומגה 3 הן אופציה מצוינת.
    שומן חד בלתי רווי: שמן זית ושמן קנולה
    שומן רווי:
    חמאה, גבינה, חלב מלא, גלידות חלביות, שמנת ובשר שמן. קיימים גם מקורות צמחיים לשומן רווי כגון: אגוז קוקוס, דקל ושמן דקלים, אולם מרבית השמנים מן הצומח מכילים שומן לא רוויים.

ג) תמנעו ממזון מעובד, רעיל או אסטרוגני: מזון מעובד לא מספק לגופנו יותר מדי דברים טובים, בדיוק להיפך. לא סתם מכנים אותו 'קלוריות ריקות'. הוא מכיל מעט מאוד רכיבי תזונה אשר הכרחיים לפעילות הורמונלית בריאה. מזון מעובד מכיל המון חומרים משמרים ושאר דברים הזויים (עצה: כמעט כל מה שמגיע באריזה הוא מעובד) אשר מזיקים למערכת ההורמונלית.
    לצורך העניין, לא מעט מזונות מעובדים מכילים סויה אשר עלולה להעלות את רמת האסטרדיול (סוג האסטרוגן העיקרי אצל בני אדם) ומחלישה משמעותית את האפקט של טסטוסטרון בתאים. אסטרוגן הוא הורמון נקבי שמתחרה עם טוסטסטרון ולכן נעדיף להמנע ממזונות העלולים להעלות את רמתו בגוף, כמו סויה.
    דוגמאות נוספות: בשר לא אורגני, סוכרים ושמרים, אלכוהול, מי ברז, דגנים לבנים, שאר מזונות אשר מקפיצים את רמת הגלוקוז בדם.

ג) המנעו מקורטיזול: קורטיזול הוא הורמון קטאבולי (מפרק רקמות), והוא עושה את ההיפך הגמור ממה שטסטוסטרון עושה. בתרבות כל כך לחוצה ונטולת שינה-טובה כמו שלנו, זהו אישו של ממש. לחץ מעלה את רמת הקורטיזול, אז נסו להמנע ממנו כמה שאפשר. מחסור בשינה עמוקה וטובה גם הוא מעלה את רמת הקורטיזול ומפחית את רמת הטסטוסטרון בפני עצמו. לכן כוונו לשינה טובה מדי לילה. יקיצה טבעית היא אופטימלית. המנעו מאימון יתר ועודף פעילות אירובית, אשר עלולים לפגוע ברמת הטסטוטסרון ומערכת הרוויה. בקצרה, calm down

.
    ד) הקפידו על צריכת ויטמינים (A וD):
    ויטמין D. היה הרבה מאוד הייפ סביב הויטמין הזה לאחרונה בעקבות מספר מחקרים שהראו קשר בינו לבין רמת הטסטוסטרון בגוף, אפילו עם תיסוף מלאכותי של ויטמין D. לא אמורה להיות לנו יותר מדי בעיה עם ויטמין D, הרי גוף האדם מייצר את הויטמין עם חשיפה לשמש – ולנו יש הרבה ממנה. אני אישית דואג ללפחות חצי שעה בשמש מדי יום, ללא שום קרם הגנה. כמובן שיותר מדי שמש, בעידן שלנו בו שכבת האוזון כל כך פצועה, עלול להוביל לנזקים בפני עצמו. גם ויטמין A, ובמיוחד retinol (צורתו מן החי, בניגוד לcaroetne שבגזר), גם הוא קשור לייצור הטסטוסטרון בגוף.
    בכלל, הגיוני להניח שכל הויטמינים והמינרלים, בסינרגיה נורמלית, נלחמים בנזק החמצוני בגוף ותורמים לרמת טסטוסטרון תקינה ובריאה. אני תמיד מעדיף מזונות מלאים על פני תוספים, אך תוספים לבטח עדיפים על כלום, ולכן שמרו על 'תזרים תזונתי' נאות, לא משנה מהן העדפותיכם.
    בקיצור – טסטוסטרון נמוך הוא השטן. שמרו עליו כמו שצריך, למען קידוש מצוות פרו ורבו והנצחת הציטטה המקראית –אַרְבֶּה אֶת זַרְעֲךָ כְּכוֹכְבֵי הַשָּׁמַיִם וְכַחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם .

מקורות

http://www.livestrong.com/article/70...c-foods-avoid/
    http://www.fitlife.co.il/archives/423
    http://regevelya.net/testosterone/
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 18-05-2013 בשעה 14:16.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

מה שקדים מוריד ת טסטוסטרון?

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אוקיי אז ככה כמה טיפים שעזרו לי לעלות טסטוסטרון ואני רואה את זה על עצמי, על החשיבה שלי ועל הגישה שלי לחיים וכמובן על התוצאות....תשתזפו כל יומיים כי כל יום זה מוגזם לדעתי. שעה אחת בשמש AND U ARE SET. בשמש יש ויטמין D ואתה משתזף, נהיה אסתטי והT שלך עולה. עוד דרך היא לקנות גלולות של ויטמין D ולקחת אותן. תאכלו דגים בעיקר סלמון, תשתמשו בשמן זית לבישולים, ואם אתם צריכים קלוריות נוספות קחו כוס של שוט ודפקו שוט של שמן זית. זה הרבה יותר מועיל מלאכול אוראו וסניקרס כמו שמן מסריח. תאכלו המון שומן, כל יום שלכם צריך לכלול לפחות תרגיל אחד בכלוב (למשל ביום גב תעשו דדליפט וביום רגליים תעשו סקוואט), תעשו NO FAP במשך שבוע כי מעל לשבוע זה מפגר, תראו פורנו לפני שאתם הולכים למכון זה מאוד עוזר, אתם תראו לאט לאט הבטחון העצמי שלכם יעלה, אתם תרגישו כמו מלכים, שבא לכם לכבוש תעולם, שאתם סיק קאנטס, ובקושי תבזבזו תזמן על משחקים של קקה...וזה לאו דווקא לצאת מהבית...אני במחשב די הרבה ואני לא מתחרט, מהסיבה הפשוטה שגם כשאני מקליד תהודעה הזאת, אני לומד איך לעשות כסף, קורא דברים שיעזרו לי בחיים, מדבר עם אנשים שתומכים בי ובתהליך שלי שבניגוד להייטרים ולטרולים מכירים אותי במציאות, קיצר זה המצב...טסטוסטרון נמוך=אתה אפס עם אופי של ילד כאפות.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    מה שקדים מוריד ת טסטוסטרון?
    טעות שלי התכוונתי שמרים (:
    נערך לאחרונה על ידי Lynx; 17-05-2013 בשעה 21:48.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אגוזי מלך זה מקור מדהים לשומן. יש בהם רק שומן וחלבון. אם חסר לכם קלוריות, תאכלו את זה ולא פחמימות ריקות כמו סניקרס ואוראו. גם יחסית הרבה קלוריות וגם הן טובות ולא פחמימות מסריחות.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    טעות שלי התכוונתי שמרים (:
    לרגע נבהלתי כי אני אוכל בערך 20 שקדים כל יום

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

קח בחשבון שבאגוזים יש מלא אומגה 6..(אומר לך את זה בנאדם שהיה לו ימים שהוא יכל לסיים קופסת טחינה גולמית שלמה ויש בזה מלאןןן אומגה 6... ככה שצריך לאזן עם אומגה 3)
    ממליץ לך לקחת שמן דגים כמה שזה מגעיל זה שווה את זה..(יש לך גם כאלה בטעם לימון שפחות מרגישים את הטעם וגם ככה זה כפית זה לא כוס שמן.)
    אתה צריך לשאוף ליחס של 2:1 באומגה 3 ו6 (פי 2 אומגה 6).

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

מה רע במים מהברז?
    קולה טוב אבל מי ברז לא?

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    מה רע במים מהברז?
    קולה טוב אבל מי ברז לא?
    קולה לא טוב בגלל כמות הסוכר והחומרים הלא טבעיים שהוא מכיל, ציינתי את זה למעלה. ולגבי מי ברז.. לרב מפוצצים באסטרוגן בגלל סינון כזה או אחר.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Lynx צפיה בהודעה
    קולה לא טוב בגלל כמות הסוכר והחומרים הלא טבעיים שהוא מכיל, ציינתי את זה למעלה. ולגבי מי ברז.. לרב מפוצצים באסטרוגן בגלל סינון כזה או אחר.

אתה מבין שאתה שולל פה כל פרי וירק אפשרי?
    אף חקלאי לא משתמש במים מינרלים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

במים בברז יש אסטרוגן?!!?!? איך מסננים את זה?
    בתור מישהו שפעם אכל סוייה ולא מתכוון לגעת בזה יותר בחיים...
    יש לך בדיקות שעשו בארץ? יש לך שיטה לבדוק את זה?
    למרות שזה נראה לי מופרך.. הייתי שמח אם תשפכו על זה אור..
    לגבי ירקות ופירות הכמות מים שאתה מקבל משם הרבה יותר נמוכה ממה שאתה שותה ככה שזה כרגע לא מציק לי..
    ואתה לא אמור לאכול 30 בננות ביום.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מדריך אפקטיבי מאד, תודה רבה גבר

עריכה: אם יגיבו מספיק אנשים, אני יוסיף ללינקייה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 18-05-2013 בשעה 12:56.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

פילטר (איכותי) מסנן אסטרוגן במי ברז? למרות בכל מקום המי ברז שונים אבל עדיין...הרבה סוסים שאני מכיר שותים מי ברז שהם מסננים דרך פילטר והם בסדר גמור....כוס אמק עשיתם לי פרנויות

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    פילטר (איכותי) מסנן אסטרוגן במי ברז? למרות בכל מקום המי ברז שונים אבל עדיין...הרבה סוסים שאני מכיר שותים מי ברז שהם מסננים דרך פילטר והם בסדר גמור....כוס אמק עשיתם לי פרנויות
    אז תסנן גם מים מינרלים כי הפלסטיק שהם נמצאים בו גם גורם לאסטרוגן במים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

תקנו מים מינרלים, מה חסר לכם 10 שקל?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect