קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגידו איך עושים גלדיאטור ?
    על ידי MostWanteD בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 00:49
  2. איך עושים תריגילים ב FIFA06
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 16:39
  3. [שאלה] איך עושים תרגילים בפיפא 2006
    על ידי The Soviet בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 13:25
  4. איך עושים שישפריץ לי דם אדום?
    על ידי BSiTK בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:11
  5. איך עושים את התרגיל הזה? מתמטיקה.. משהו קל
    על ידי TheKingMan בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 15:41
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

איך עושים money?

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

Cool איך עושים money?

חלק מה-lms זה כסף ואני מת להרוויח כסף, כרגע לא מחפש הרבה כסף אני יחיה מצויין גם עם 8,000 שקל נטו בחודש
    אני מכיר את כל הקטע עם תוכניות שותפים אבל אף לא הצלחתי להרוויח מזה סכומים רציניים
    ומשוק ההון גם לא הצלחתי להבין כל כך איך אפשר להרוויח קבוע ממסחר יומי
    אני אשמח אם כל אחד ישפוך פה כל דבר שהוא יודע בתחום הכסף גם אם זה הדבר הכי קטן שאתם יודעים

תודה ובבקשה לענות רק תגובות רציניות ובלי שטויות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

תחפש תחום שאתה טוב בוא
    ותמצא איך לעשות כסף
    לצערנו כסף יכול לבוא רק עם אתה משקיע כסף
    תדע להשקיע נכון בלי לפחד להפסיד הכל , ואז אתה תתחיל להרוויח .
    נ-ע-ר-ך.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עזוב תוכניות שותפים. תתחיל בלקרוא על שוק ההון, מט''ח, מניות....תחרוש תנושא...מה שכן אני לא ישקר ואני יגיד שצריך להיות לך ראש מסויים בשביל באמת להצליח בזה וגישה מסויימת שאין לכולם...אגב יש באמת אנשים שלא עובדים יותר וחיים על זה בגיל שלנו....אני אפילו מכיר כמה כאלה מישראל ומפה...ככה שזה מאוד אפשרי מה שאתה שואף אליו, ואל תתן להייטרים שפה לזיין לך תמוח עם הבולשיט שלהם. אני בעצמי בדרך להרוויח 1K-2K דולר פסיבי בחודש ומקווה שזה יתממש בקרוב.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

מכל דבר אפשר לעשות כסף.. יש אנשים שמכרו שקיות אוויר מארץ הקודש ועשו כסף.. זה כבר רמאות.. אבל יש דתיים טפשים שמוכנים לקנות.
    יש מישהו שמכר פיקסלים באיזה אתר אינטרנט לפרסומות.
    הרבה יותר קל לעשות כסף את אתה מאמין במה שאתה עושה והוא תורם למשהו גם אם זה לגרבץ כל היום.
    בקשר לשוק ההון יש הרבה שעושים שם כסף...
    תכלס השיטה הכי פשוטה היום לעשות כסף למי שיש דירה בארץ זה למכור את הדירה.. להמיר את כל הכסף למתכות אמיתיות שתקנה באיזה מכרה בסין שלא מאבדות מהערך שלהן יותר מידי או שהערך שלהן עולה בגלל צורך בטכנולוגיה כזאת או אחרת.(רק צריך למצוא איפה לאכסן אותם)
    לחכות 5 שנים ואז בטוח קורסים מחירי הדירות בארץ כמו שהיה בארצות הברית ואז קונים דירה.. PROFIT.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    מכל דבר אפשר לעשות כסף.. יש אנשים שמכרו שקיות אוויר מארץ הקודש ועשו כסף.. זה כבר רמאות.. אבל יש דתיים טפשים שמוכנים לקנות.
    יש מישהו שמכר פיקסלים באיזה אתר אינטרנט לפרסומות.
    הרבה יותר קל לעשות כסף את אתה מאמין במה שאתה עושה והוא תורם למשהו גם אם זה לגרבץ כל היום.
    בקשר לשוק ההון יש הרבה שעושים שם כסף...
    תכלס השיטה הכי פשוטה היום לעשות כסף למי שיש דירה בארץ זה למכור את הדירה.. להמיר את כל הכסף למתכות אמיתיות שתקנה באיזה מכרה בסין שלא מאבדות מהערך שלהן יותר מידי או שהערך שלהן עולה בגלל צורך בטכנולוגיה כזאת או אחרת.(רק צריך למצוא איפה לאכסן אותם)
    לחכות 5 שנים ואז בטוח קורסים מחירי הדירות בארץ כמו שהיה בארצות הברית ואז קונים דירה.. PROFIT.
    חחחחח איזה אנשים גמורים יש פה
    מאיפה הבאת את המידע הזה?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    עזוב תוכניות שותפים. תתחיל בלקרוא על שוק ההון, מט''ח, מניות....תחרוש תנושא...מה שכן אני לא ישקר ואני יגיד שצריך להיות לך ראש מסויים בשביל באמת להצליח בזה וגישה מסויימת שאין לכולם...אגב יש באמת אנשים שלא עובדים יותר וחיים על זה בגיל שלנו....אני אפילו מכיר כמה כאלה מישראל ומפה...ככה שזה מאוד אפשרי מה שאתה שואף אליו, ואל תתן להייטרים שפה לזיין לך תמוח עם הבולשיט שלהם. אני בעצמי בדרך להרוויח 1K-2K דולר פסיבי בחודש ומקווה שזה יתממש בקרוב.
    מאיפה היית ממליץ להתחיל?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

לגבי מט"ח זה בערך כמו עץ או פאלי, אל תתקרב לשם. פחות מ-1% מהאנשים הפרטיים מצליחים לא להפסיד שם.
    לגבי תכניות שותפים: זה יכול להיות כסף מצוין לתקופה מסוימת, העניין הוא שזה פסיבי אבל גם לא פסיבי. אתה יכול להתעורר יום אחד ולגלות שהאתר שלך ירד במיקומים שלו בגוגל = ההכנסה יורדת משמעותית.
    מניות? שוב, רוב האנשים הפרטיים מפסידים את הבתים שלהם. אצל רוב קופות הגמל בארץ התשואה חודשית שלה נגיד בסביבות 0.7%

אם היה לך מיליון שקל פנויים לדוגמה, ובשנת 2012 החלטת להשקיע אותם בקופת גמל שתנהל עבורך את הכספים. אז החישוב:
    0.007*1000000=7000.
    7000 שקל בחודש, פסיבי.

אלב קח בחשבון שזה רווח דיי בטוח, אבל לא ב-100%, לפני 4 שנים כל האנשים בארץ הפסידו כסף אפילו מהפנסיה שלהם.
    אבל לדעתי האישית, המזן הקרוב זה זמן מושלם להשקיע כסף כאן עם הגילויי של הגז לאחרונה.

RICH GONNA BE RICHHER
    POOR GONNA BE SLAVES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חחח קופת גמל זה לחסרי ידע בכלכלה שלא יודעים לאן הכסף שלהם הולך בכלל. רק עני יתן למישו אחר לנהל לו תכסף והוא לא יודע שהוא חלק מהתספורת של תשובה. PLS GO

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לגבי מט"ח זה בערך כמו עץ או פאלי, אל תתקרב לשם. פחות מ-1% מהאנשים הפרטיים מצליחים לא להפסיד שם.
    לגבי תכניות שותפים: זה יכול להיות כסף מצוין לתקופה מסוימת, העניין הוא שזה פסיבי אבל גם לא פסיבי. אתה יכול להתעורר יום אחד ולגלות שהאתר שלך ירד במיקומים שלו בגוגל = ההכנסה יורדת משמעותית.
    מניות? שוב, רוב האנשים הפרטיים מפסידים את הבתים שלהם. אצל רוב קופות הגמל בארץ התשואה חודשית שלה נגיד בסביבות 0.7%

אם היה לך מיליון שקל פנויים לדוגמה, ובשנת 2012 החלטת להשקיע אותם בקופת גמל שתנהל עבורך את הכספים. אז החישוב:
    0.007*1000000=7000.
    7000 שקל בחודש, פסיבי.

אלב קח בחשבון שזה רווח דיי בטוח, אבל לא ב-100%, לפני 4 שנים כל האנשים בארץ הפסידו כסף אפילו מהפנסיה שלהם.
    אבל לדעתי האישית, המזן הקרוב זה זמן מושלם להשקיע כסף כאן עם הגילויי של הגז לאחרונה.

RICH GONNA BE RICHHER
    POOR GONNA BE SLAVES
    מה דעתך על נגזרים?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

חחח קופת גמל זה לחסרי ידע בכלכלה שלא יודעים לאן הכסף שלהם הולך בכלל. רק עני יתן למישו אחר לנהל לו תכסף והוא לא יודע שהוא חלק מהתספורת של תשובה. PLS GO
    בהצלחה לך עם המדריכים באינטרנט כמו 99% מהפאגוטרים שחושבים שהם מיוחדים ולא כמו כולם ושאלה שמפסידים כסף הם טיפשים ולהם זה בחיים לא יקרה. מצחיק לראות את הפרצוף שלך שתראה אדום בפעם הראשונה בהשקעות שלך.

וואלה קראתי מדריכים איך לנהל כסף נכון, לא לשים את כל הביצים בסל אחד. אני גאון כלכלי והולך להיות עשיר למרות שאין לי שום כישרון מיוחד ובבצפר בקושי ידעתי כמה זה ארבע כפול שש.

MIRIN?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

sadkunt detected^

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אגב דוד שלי סמנכ"ל האחת הקופות הגדולות בארץ ואבא שלי משקיע שם (בזמן שכולם שם היו על 10% הוא הביא 13% בשנה האחרונה).
    לתת למקצוענים לנהל לך את הכסף בלי הדאגות שיום אחד כל הכסף שלך ייעלם (גם אם לוקחים לך עמלה) זה עדיף מאשר הדאגה התמידית הזאת.

U GO

רק לפי ההודעה הזאת שלך אני בטוח ב-100% שלא תהיה עשיר לעולם. וגם אם כן, אתה תהיה מהאלה שיאבדו את הכסף הזה בשלב מסויים.

U HAVE NO TALENT, GO LIFT BRAH
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 18-05-2013 בשעה 14:32.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

קופת גמל lol זה דברים של עבדים של מערכת שעובדים טוב רק אם ישך סכומים באמת גדולים שגם שיש לך סכומים כאלה, יש פתרונות טובים יותר מאשר החרא הזה. תלמד עוד קצת BRAH. אגב, תסביר לי את זה שאני מכיר חבר'ה בגיל שלנו שלא עובדים בכלל ועושים 1K-2K דולר רק מהדברים שאמרתי??? אבל עזוב אתה SADCUNT שהולך להפקיד תכסף שלו בתחתונים של יצחק תשובה תהנה מהתספורת שלך מה אני יגיד לך...רק תבקש דילול שלא יצא הרבה נפח ואולי שידרגו לך תפוני.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

קופת גמל lol זה דברים של עבדים של מערכת שעובדים טוב רק אם ישך סכומים באמת גדולים שגם שיש לך סכומים כאלה, יש פתרונות טובים יותר מאשר החרא הזה. תלמד עוד קצת BRAH. אגב, תסביר לי את זה שאני מכיר חבר'ה בגיל שלנו שלא עובדים בכלל ועושים 1K-2K דולר רק מהדברים שאמרתי??? אבל עזוב אתה SADCUNT שהולך להפקיד תכסף שלו בתחתונים של יצחק תשובה תהנה מהתספורת שלך מה אני יגיד לך...רק תבקש דילול שלא יצא הרבה נפח ואולי שידרגו לך תפוני.
    נשמה ממניות לא יגיע לך 2K בחודש מה לעשות שזה לא עובד ככה
    וקופות גמל זה גם לא טווח קצר אבל זה יותר בטוח

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני אסביר:
    אתה משקר גבר. 1-2K קבוע בהשקעות? יעני הם משקיעים כסף, והמניות עולות בקביעות באותו אחוז?

COOL STORY BRO

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect