slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 13:53.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
הגעת למסקנה ?? על סמך מה ? שראית שאתה לא מצליח להעלות לעצמך את הביטחון ?? וזיז ? יופי, צריך לפרסם מחקר מדעי על זה...
אתה טועה, אז אל תפרסם סתם דברים כשאתה לא יודע על מה אתה מדבר...
slats slats slats
הראית לי מחקרים על סטרואידים...לא רלוונטי, אני יכול להראות לך מחקרים על סמים שמשנים בנאדם...לא רלוונטי.
המקרה של זיז הוא כזה,
הוא חי תמיד בצל החוסר ביטחון שלו בגלל מראה מאוד רזה ודיי מכוער, כשהוא ראה שהוא הגיע לרמה שהוא נראה כזה מדהים, הוא הרשה לעצמו להשתולל,
ולהפגין את כל החוסר ביטחון שהיה לו בשנים שעברו....זה מין פריקה שהייתה לו,
זה כמו שידוע שאנשים חסרי ביטחון ובעלי חרדה חברתית, ששותים, אז הם יותר עושים שטויות ומשתוללים, לעומת אנשים עם ביטחון, שהם שותים, אז הם יכולים להנות ולהשתולל, אבל הם לא משתטים, הם נשארים עצמם. (בד"כ).
אני אמצא לך אחר כך מחקרים בנושא שינוי התנהגות סביבתית, ושינוי אופי בהתאם למצבי לחץ, שינוי וכדומה...עכשיו בוקר ואין לי כוח לחיפושים.
בכל מקרה אתה לא יכול לזיין לי ת'תחת במחקרים, אבל אתה יכול לנסות.
היפה והחנון לא עשו שום שינוי, חוץ ממיקאובר, וזה הבעיה שלך....אבל כן ראיתי כמה שעשו שינוי קטן פנימי, וזה שינוי שאתה לא אמור להבחין בו אלא הם.
בכל מקרה, האופי הבסיסי שלך נשאר מהיום שנולדת, (לפי מחקר שראיתי ואני אמצא אותו אחר כך), אבל זה כמו מוזניים, אתה יכול להעלות תכונות מסויימות ולהוריד תכונות מסויימות ובכך להפוך את עצמך לבן אדם שונה לגמרי.
ע"י הפעלת הRAS שלך (reticular activating system), אתה מסוגל להתמקד על דברים מסויימים, ולהיות בso called "ראש" של בנאדם אחר.
שמעת פעם על אנשים שעברו טראומות ונהפכו לרוצחים ? אתה חושב שזה סטרואידים ? או שהם נולדו ככה ? הטראומה עיצבה להם את האישיות.
אני יכול לכתוב לך עוד מגילה על זה אבל אחר כך פשוט בוקר ואני עייף.
נערך לאחרונה על ידי polo321 new; 18-05-2013 בשעה 11:14.
slats slats slats
טיילר
אופי ניתן לשינוי
הבעיה שבנאדם שרוצה "להזיז" את המחשבות שלו ולחשוב בצורה חדשה
צריך לגרום לעצמו להאמין במחשבה , איך אתה גורם למחשבה להפוך להיות חלק מהאישיות שלך?
אתה מוצא את כל החסרונות בהתנהגות שלך , בודק מה הסיבה לכך ואיך אתה רוצה לפעול במקום
ואז מתקן את הסיבה , ומיישם את הדרך פעולה שאתה מעוניין בא ..
למשל בנאדם חסר ביטחון עצמי , יהיה תמיד חסר ביטחון עצמי , עד שהוא ישנה את המחשבה שעוברת לו בראש שגורמת לו לביטחון כזה נמוך ..
טסטוסטרון פשוט נותן "דחיפה" להגיע לפתרון של הבעיה ..
דוגמה אישית : לפני כחצי שנה הייתי מקשיב יותר מידי לדעות של אחרים , ונפגע מהם
עד שלא מזמן הגעתי למסקנה ברורה שעל הזין שלי , והיום אני עושה דברים שאחרים יסתכלו
ובחיים לא יהיה להם אומץ לעשות , אתה צריך להרגיש את זה בשביל שמשהו ישתנה ..
נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 18-05-2013 בשעה 12:14.
נ-ע-ר-ך.
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 13:54.
slats slats slats
אתה צודק אחי
אבל תחשוב על זה ככה
אין בעיה שאתה לא יכול לפתור
ברגע שאתה יודע מה הגורם לבעיה , ומה צריך בשביל לפתור אותה
החלק השני במשפט מגיע ברגע שיש לך את החלק הראשון
נ-ע-ר-ך.
לעבור לארץ חדשה לא דורש ביטחון...זה דורש אומץ.
להתחיל עם בחורות דורש אומץ, לעשות כל דבר שאתה חושש ממנו זה דורש ממך אומץ, בשביל לעשות את הדבר הזה למרות הפחד.
הגיוני שגם שינוי של רמת הטסטוסטרון בגוף תגרום לשינוי במצבים פסיכולוגיים..
אבל רק בגלל שהבנת את הדבר הספציפי הזה , זה לא אומר שזהו ואין יותר כלום, וזה הבעיה שלך, אתה יודע אתה מה שאתה יודע (וגם זה נכון רק בחצי מהזמן), ולא מוכן לשמוע שום דבר אחר..תלמד לפתוח את הראש ולהקשיב, אם אתה גם ככה בדרך לגדול ולהצליח ואתה פועל בתחום, אז תלמד להקשיב לדברים חדשים, אתה יכול להצליח יותר בתחום..
ואני לא באמת יודע אן אתה חסר ביטחון או לא, פשוט לפי כמה דברים שאמרת על עצמך הסקתי את זה, (אולי אני טועה), ואתה לא צריך לקבל את זה כהעלבה, אלא כמצב קיים, ולקבל אותו ולהתמודד איתו...במקום זה אתה בוחר להגיד שאין דבר כזה חוסר ביטחון ויש רק שרירים וזיז...
slats slats slats
I will brah
אז אם אני חרמן שיכול לאנוס מישהי אם אני לא שולט על עצמי יש לי טסטוסטרון גבוה?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017