נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
הכל טוב ויפה בתאוריה ו"WE ARE ALL GONNA MAKE IT" ובלה בלה, אבל במציאות זה לא ככה. ממש ממש לא ככה. הגנטיקה, משחקת תפקיד משמעותי באסתטיקה של הגוף. אני מכיר מישו שמתאמן שנתיים, הכי משקיע שבעולם, לא יורד לצ'יטינג בכלל בכלל חוץ מפעם בחודשיים אולי, עבר כמה תקופות של מסה וחיטוב, אבל הוא נראה זוועה ולא תגיד עליו "מתאמן שנתיים", הכתפיים שלו צרות, המותן שלו עבה וחסר אצלו V TAPER, הידיים שלו בפיגור, הבטן שלו לא אסתטית בגלל האי סימטריה בקוביות שבקושי בולטות לו בכלל, החזה שלו קטן, קיצר, הוא אולי נראה יותר טוב מהגבר הממוצע מבחינת הגוף אבל חבר'ה עם גנטיקה טובה מחרבנים עליו. אני גם מכיר מישו שהיה שחיף תת משקל, התאמן שנה וקצת אבל מה, הייתה לו גנטיקה מהסרטים, משו של אחד למיליארד, הבנאדם לא צריך חיטוב ולא יודע מה זה חיטוב, הכתפיים שלו עצומות, המותן שלו כ''כ קטנה שאפילו לדוגמניות אין מותניים כאלה צרות, ממש ממש JEFF SEID, המעט שומן שהוא עולה בו מתרכז במקומות שלא רואים אותו (בניגוד לגנטיקה שלי שאני אף פעם לא נראה טוב במסה ואני אחד שעולה נקי), אני לא אגיד שהוא ליצן כי הוא לא, אבל בוא נגיד את זה ככה הוא לא משקיע כמו הבחור עם גנטיקה החרא...שניהם על אותו משקל, והבחור עם הגנטיקה היותר טובה גבוה ממני שזה חסרון בפיתוח גוף. והוא עדיין נראה יותר טוב מהבחור עם הגנטיקה החרא. הבחור עם הגנטיקה הטובה שוקל 75 חטוב ונראה לפחות 85. במינימום. הבנאדם פאקינג סוס. המסכן עם הגנטיקה החרא שוקל אותו דבר ויותר נמוך ממנו (והוא לא כזה נמוך, משו כמו 1.76-78 ועדיין נראה כמו זבל יחסית לתותח ההוא..יש אנשים שבחיים לא יראו אסתטיים ולא צריך להשלות אף אחד. כמובן יש חומרים והכל אבל יש גם אנשים על חומרים שנראים כמו חרא (חפש בגוגל SCOOBY BODYBUILDER, יש לו תגוף הכי מגעיל שראיתי ואני מעדיף להיות שחיף מאשר עם גוף כמו שלו)....ככה שאל תשקר לאנשים.