קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה לגבי כיתה ט'
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 08:46
  2. טוב יש לי שאלה לגבי מוטורלה E1000
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:43
  3. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

פרספקטיבה לחיים לגבי המראה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל פרספקטיבה לחיים לגבי המראה

אז ככה,

אני זוכר באחד הדיונים שטיילר העלה תמונה שמחולקת ל2-
    בצד ימין רואים גוף מפותח של גבר, ובצד שמאל רואים גוף סקסי של בחורה.
    ואז למטה כתוב - ההבדלים - לגבר לוקח בין חצי שנה-כמה שנים להגיע לתוצאות מרשימות כאלה, ואישה כל מה שהיא צריכה זה לאכול בצורה נכונה ולחשוף את האיבריים הנשיים והסקסיים שלה.

לנקודה הזאת, אפשר להסתכל בשתי דרכים:

1 - "כוסאמא של כל הנשים האלה!!!! אנחנו צריכים לקרוע תתחת כדי להראות טוב, והן כולה צריכות ללכת עם בגד יד מתאים שמשאיר מקום לדמיון!!!" וכמובן, להתעצבן.

2 - "אם לוקח חצי שנה- שנתיים להגיע לתוצאות מרשימות לגוף גברי וסקסי, אני יתחיל עכשיו כדי שבעתיד אני יכנס לרשימה של הגברים החתיכים" ובעצם "לחשוב" קדימה.

תראו, מה מבדיל בחורה בת 17 עם חזה מפותח, טוסיק קטן, וגוף רזה מבחורה שמזניחה את עצמה?
    כולה המשקל!
    גם בחורה עם חזה פחות מפותח, יכולה למשוך גברים כשהיא רזה. היא רק צריכה להתלבש בצורה חכמה ולשים בגדים שמחמיאים לה.

לגברים, מצד שני, יש 3 אפשרויות:
    להיות שמן - ולא מושך בכלל. אם אתה רוצה "למשוך" נשים כשאתה שמן, אתה צריך להסתמך על אופי כובש.

להיות רזה - ו "קצת" למשוך נשים. רוב הנשים נמשכות לגברים רזים עם גוף ספורטאי.

להיות שרירי - גבר שרירי, זה האידיאל מבחינת הרמות של המשיכה של הגברים.
    גבר עם גוף שרירי מושך הרבה יותר נשים מאשר גבר עם גוף "מרוט" , עם גוף שבעצם אין בו שומדבר מעבר לעצמות, עור, בשר ודם.

יש המון דוגמאות לגברים עם פרצוף לא הכי מדהים בעולם, עם גוף שרירי, גדול ומוצק שנחשבים ממש לגברים חתיכים, למה?
    בגלל שגבר עם גוף שגבר צריך להיות איתו, מקבל הרבה יותר אחוזים בקטע של המראה.

ברור שגם שיער, שיער פנים, צורה ותווי פנים מוסיפים למראה המסוקס והגברי, אבל הדבר שהכי "קל" ובר-ביצוע, הוא הגוף הגברי!

בכל בריכה\ים שתלכו, אתם תשימו לב שכל הנשים, בלי יוצאת מן הכלל, מסתכלות על הגברים עם הגוף השרירי והגברי יותר מגברים שיש להם סתם גוף. זה הרי הגיוני וברור.

אז למה להרתע מכל העניין הזה?

יצא לי לדבר השבוע עם ילד בן 15 על הקטע של כושר ופיתוח גוף...
    הסברתי לו שגוף זה דבר מאד מאד מורכב וחכם..אם הוא ילך לפי הכללים ויעשה מה שצריך לעשות, הוא יקבל גוף קטלני!

במקום לקבל את זה כמוטיבציה, הוא אשכרה נרתע והתחיל לשאול שאלות בפחד- "מה? זה קשה כל כך לפתח גוף?"
    "כמה זמן לוקח לפתח גוף כזה?"
    "צריך ללכת לחדר כושר הרבה במשך השבוע?"
    "ומה עושים עם לא באלי פתאום ללכת ובאלי לעשות משהו אחר?"

אני אשכרה הייתי המום.
    אמרתי לו - למה אתה מקבל דבר כזה בצורה שלילית במקום להתלהב מכל הרעיון ולהכניס לעצמך מוטיבציה ורצון?
    כן, לוקח זמן לפתח גוף וצריך ללכת הרבה לחדר כושר, אבל זה כל הכיף!!!

נשים לא צריכות לקרוע את עצמן בחדר כושר (הרוב) כדי להגיע לתוצאות ולהראות כוסיות...
    גברים כן צריכים, אבל זה דבר טוב! זה מה שעושה אותנו גברים! זה מה שעושה אותנו לכאלה!

תשאלו כל אישה בחדר כושר, והיא תגיד לכם שגבר שמתאמן וקורע את עצמו בחדר כושר, זה דבר סקסי.
    תתחילו לקבל דברים בצורה שונה חבר'ס, זה רק יעזור לכם

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

הכל טוב ויפה בתאוריה ו"WE ARE ALL GONNA MAKE IT" ובלה בלה, אבל במציאות זה לא ככה. ממש ממש לא ככה. הגנטיקה, משחקת תפקיד משמעותי באסתטיקה של הגוף. אני מכיר מישו שמתאמן שנתיים, הכי משקיע שבעולם, לא יורד לצ'יטינג בכלל בכלל חוץ מפעם בחודשיים אולי, עבר כמה תקופות של מסה וחיטוב, אבל הוא נראה זוועה ולא תגיד עליו "מתאמן שנתיים", הכתפיים שלו צרות, המותן שלו עבה וחסר אצלו V TAPER, הידיים שלו בפיגור, הבטן שלו לא אסתטית בגלל האי סימטריה בקוביות שבקושי בולטות לו בכלל, החזה שלו קטן, קיצר, הוא אולי נראה יותר טוב מהגבר הממוצע מבחינת הגוף אבל חבר'ה עם גנטיקה טובה מחרבנים עליו. אני גם מכיר מישו שהיה שחיף תת משקל, התאמן שנה וקצת אבל מה, הייתה לו גנטיקה מהסרטים, משו של אחד למיליארד, הבנאדם לא צריך חיטוב ולא יודע מה זה חיטוב, הכתפיים שלו עצומות, המותן שלו כ''כ קטנה שאפילו לדוגמניות אין מותניים כאלה צרות, ממש ממש JEFF SEID, המעט שומן שהוא עולה בו מתרכז במקומות שלא רואים אותו (בניגוד לגנטיקה שלי שאני אף פעם לא נראה טוב במסה ואני אחד שעולה נקי), אני לא אגיד שהוא ליצן כי הוא לא, אבל בוא נגיד את זה ככה הוא לא משקיע כמו הבחור עם גנטיקה החרא...שניהם על אותו משקל, והבחור עם הגנטיקה היותר טובה גבוה ממני שזה חסרון בפיתוח גוף. והוא עדיין נראה יותר טוב מהבחור עם הגנטיקה החרא. הבחור עם הגנטיקה הטובה שוקל 75 חטוב ונראה לפחות 85. במינימום. הבנאדם פאקינג סוס. המסכן עם הגנטיקה החרא שוקל אותו דבר ויותר נמוך ממנו (והוא לא כזה נמוך, משו כמו 1.76-78 ועדיין נראה כמו זבל יחסית לתותח ההוא..יש אנשים שבחיים לא יראו אסתטיים ולא צריך להשלות אף אחד. כמובן יש חומרים והכל אבל יש גם אנשים על חומרים שנראים כמו חרא (חפש בגוגל SCOOBY BODYBUILDER, יש לו תגוף הכי מגעיל שראיתי ואני מעדיף להיות שחיף מאשר עם גוף כמו שלו)....ככה שאל תשקר לאנשים.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    הכל טוב ויפה בתאוריה ו"WE ARE ALL GONNA MAKE IT" ובלה בלה, אבל במציאות זה לא ככה. ממש ממש לא ככה. הגנטיקה, משחקת תפקיד משמעותי באסתטיקה של הגוף. אני מכיר מישו שמתאמן שנתיים, הכי משקיע שבעולם, לא יורד לצ'יטינג בכלל בכלל חוץ מפעם בחודשיים אולי, עבר כמה תקופות של מסה וחיטוב, אבל הוא נראה זוועה ולא תגיד עליו "מתאמן שנתיים", הכתפיים שלו צרות, המותן שלו עבה וחסר אצלו V TAPER, הידיים שלו בפיגור, הבטן שלו לא אסתטית בגלל האי סימטריה בקוביות שבקושי בולטות לו בכלל, החזה שלו קטן, קיצר, הוא אולי נראה יותר טוב מהגבר הממוצע מבחינת הגוף אבל חבר'ה עם גנטיקה טובה מחרבנים עליו. אני גם מכיר מישו שהיה שחיף תת משקל, התאמן שנה וקצת אבל מה, הייתה לו גנטיקה מהסרטים, משו של אחד למיליארד, הבנאדם לא צריך חיטוב ולא יודע מה זה חיטוב, הכתפיים שלו עצומות, המותן שלו כ''כ קטנה שאפילו לדוגמניות אין מותניים כאלה צרות, ממש ממש JEFF SEID, המעט שומן שהוא עולה בו מתרכז במקומות שלא רואים אותו (בניגוד לגנטיקה שלי שאני אף פעם לא נראה טוב במסה ואני אחד שעולה נקי), אני לא אגיד שהוא ליצן כי הוא לא, אבל בוא נגיד את זה ככה הוא לא משקיע כמו הבחור עם גנטיקה החרא...שניהם על אותו משקל, והבחור עם הגנטיקה היותר טובה גבוה ממני שזה חסרון בפיתוח גוף. והוא עדיין נראה יותר טוב מהבחור עם הגנטיקה החרא. הבחור עם הגנטיקה הטובה שוקל 75 חטוב ונראה לפחות 85. במינימום. הבנאדם פאקינג סוס. המסכן עם הגנטיקה החרא שוקל אותו דבר ויותר נמוך ממנו (והוא לא כזה נמוך, משו כמו 1.76-78 ועדיין נראה כמו זבל יחסית לתותח ההוא..יש אנשים שבחיים לא יראו אסתטיים ולא צריך להשלות אף אחד. כמובן יש חומרים והכל אבל יש גם אנשים על חומרים שנראים כמו חרא (חפש בגוגל SCOOBY BODYBUILDER, יש לו תגוף הכי מגעיל שראיתי ואני מעדיף להיות שחיף מאשר עם גוף כמו שלו)....ככה שאל תשקר לאנשים.
    צודק אבל עדיף לפחות להתאמן ולהראות סבבה מאשר לא ולהראות כמו זין

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

BENTLY חסך לי את המילים.

וואו מה זה יש לו חזה חרא והטרפזים שלו יחסית לשאר הגוף כמו של ילדה בגן... לי יש טרפזים יותר טובים משלו WTF חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    וואו מה זה יש לו חזה חרא והטרפזים שלו יחסית לשאר הגוף כמו של ילדה בגן... לי יש טרפזים יותר טובים משלו WTF חחחח
    הוא סתם שונא אותו בגלל הכובע

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

הגוף שלו מאוד לא אסתטי לעין...רציני שאני מעדיף להיות 60 קילו עם קוביות עם הגנטיקה שלי מאשר עם הגוף שלו...עם כל המסת שריר שיש לו עדיןי נראה כמו זבל. GENETICS ARE EVERYTHING
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    הגוף שלו מאוד לא אסתטי לעין...רציני שאני מעדיף להיות 60 קילו עם קוביות עם הגנטיקה שלי מאשר עם הגוף שלו...עם כל המסת שריר שיש לו עדיןי נראה כמו זבל. GENETICS ARE EVERYTHING
    על מי אתם מדברים?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

בואנה טיילר הוא לא אסטתי בשיט. הוא נראה יותר גרוע מהקריקטורות שעשו ליהודים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

איייכס הרס אותי ה
    SCOOBY BODYBUILDER הזה
    ניראה כמו CJ מסן אנדרס

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect