זה בדיוק למה אני אומר שצריך להיות מוקף באנשים כאלה. לא בכל מיני גמלים מבת ים שמוצאים עליך את האינסל רייג'.
זה בדיוק למה אני אומר שצריך להיות מוקף באנשים כאלה. לא בכל מיני גמלים מבת ים שמוצאים עליך את האינסל רייג'.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
להיות בוגר = כשאתה בחליפה באירוע כלשהו
בזמן האחר צריך להיות צעיר. בין אם אתה מטריל בבית או במכון.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תשמע גם אני תומך בלהתנהג כמו טמבל
אבל עם גבול מסויים
בסופו של דבר אתה לא רוצה שאנשים יחשבו סתם שאתה אידיוט גמור
תראה להם שאתה לא פרייאר שאתה יודע להנות , אבל ברגעים שהם לא יצפו להם שהכי צריך דמות בוגרת
פתאום זאת תהיה אתה .. , פתאום בשניה אחת במקום אידיוט אתה חכם
תאמת חברים שלי אומרים לי את זה , כי אני אוהב להיות ילדותי בכוונה (לא באופן מוגזם)
ואז פתאום כשאני נהיה חכם , תמיד אומרים לי , בונא אחי מצד אחד אתה טמבל אבל מצד שני פתאום אתה חכם
זה מפתיע אותם , ד.א כמו שאמרתם על הסיקאנטים , הבנתי שהחבורה שלי כזאת ..
ובכללי כל בנאדם שאי פעם פגשתי כמעט , כזה , בסופו של דבר אני תמיד יודע שכשאני פוגש בנאדם הוא ירד עלי מתישהו
בישביל לגדול
נ-ע-ר-ך.
להיות צעיר זה פשוט לא לחשוב
אתה עושה מה שעושה לך טוב
בלי מחשבה על העניין
זאת אחלה גישת חיים
הבעיה שהיא מאוד קשה לביצוע , ובשביל להגיע למצב שאתה לא צריך לחשוב יותר מידי
אתה צריך להיות עם ניסיון , ויותר אפשרויות
בגלל זה הגיל האולטימטיבי לזה תכלס ,זה אחרי צבא
המטרה שלך זה להנות כמה שיותר לפני החתונה
ויש לך ניסיון חיים כבר , + צבא שהזריק לך עוד ניסיון בניהול עצמי
אתה לא ילד קטן שמוגבל לדברים במדינה , אתה יכול להיות עם אוטו עם בית , לגדל עציצים בבית XD
הבעיה העיקרית היא הכסף , שאתה עובד בשבילו כמו זונה , ובקושי מפיק תועלת מימנו ..
נ-ע-ר-ך.
ישר על השורה הראשונה לחצתי אהבתי. צודקת לגמרי.
גם בסביבה מקצועית, כמו שאיליה הזכיר כאן, ניתן להראות כישורי חברה גבוהים ולאו דווקא להתכבות ולהחביא את מי שאתה. כי גם בעבודה, וגם בצבא אנשים יכולים ללכת אחריך רק בגלל מי שאתה ומה אתה משדר להם.
לדוגמה בצבא, תמיד היו רוצים לשבת לידי בחדר אוכל, גם אם לא הייתי הדברן הכי גדול בזמן הארוחה, פשוט הייתי זורק כל מיני דברים מצחיקים ומדבר על עניינים של כל אחד ונותן לכל אחד הרגשה טובה שמישהו מסתכל ומתעניין בו.
גם בעבודה, אתה מדבר עם כל אחד כשאתה מגיע, אפילו רק שלום ולחיצת יד זה יספיק או איזה דבר טיפשי שתאמר להם ויגרום להם לחייך.
בסופו של דבר אם תמצא את עצמך סובב באנשים באופן קבוע, אולי תבין כמה כוח והשפעה על אנשים יש לך.
לא כל האנשים בחברה שלנו נולדו חזקים. גם אלו שלא נולדו יכולים להגיע לרמה כזאת עם קצת ידע ופיתוח הכישורים החברתיים גם מעגל החברים יגדל ויתרבה בהדרגה.
בוריס.