קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [Electro House] Nicki Minaj Pound the Alarm Remix [Reidiculous]
    על ידי ProXite בפורום דאבסטפ/אלקטרו האוס
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-12-2012, 22:46
  2. [שיר] Nicki Minaj - Pound The Alarm
    על ידי Butafliko בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-08-2012, 07:23
  3. [שיר] "Letting Go (Dutty Love)" Sean Kingston feat. Nicki Minaj
    על ידי ~BlackJack~ בפורום מוזיקה כללית
    הודעה אחרונה: 04-11-2010, 11:30
  4. [שיר] Sean Kingston feat. Nicki Minaj - Letting Go (Dutty Dutty) [New June 2010חדש!@
    על ידי HeRsHkO בפורום היפ הופ/ראפ וR&B
    הודעה אחרונה: 08-06-2010, 20:56
  5. Britney Spears feat. Madonna - Me Against The Music (Scott Storch Remix)
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    הודעה אחרונה: 03-01-2006, 20:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

DJ Tyler FEAT Nicki Minaj - Pound the alarm (dj reidicolous remix) - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אגב הגוף שלך מאוד דומה לשל מייקל לואיס ואם לא היית מפרסם את הפתק הזה ליד הגוף שלך הייתי חושב שפרסמת תגוף שלו. ועם כמה שההייטרים השמנים בF X P ובLBS אוהבים לקרוא לו שחיף, הוא מזיין בחודש מה שהם לא מזיינים בכל החיים והוא סמל סקס והם שמנים עם 200 קילו דדליפט. לאף אחד לא אכפת כמה הדדליפט שלך, לזיז היו ליפטים נמוכים בטירוף (אני בטוח שהסקוואט והדדליפט שלך ייטינגר גבוה משלו) והוא עדיין היה אסתטי כמו אל יווני. אגב שמתי לב שגם במכון שלי, כל החבר'ה האסתטיים שאני מסתכל עליהם בהערצה לא עוברים את ה2-3 פלטות בסקוואט ואת ה2 בדדליפט/בנצ'. זה כל השמנים הקירחים שיש להם ליפטים גבוהים (מה שכן גם עליהם אני מסתכל בהערצה עם כמה שהמנטרות שלי שונות משלהם). לפחות אצלנו. איך זה אצלכם?
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

עזבו אתכם, הגוף של ייטינגר עם טיפה יותר חיטוב ושיראו את הקוביות + בלי השיערות. זה מבחינתי הכי אסתטי שיש, מקווה תוך 4-5 חודשים להגיע לזה (נרשמתי למכון בחמישי עם עוד חבר). בינתיים אני בעבודה וכבר אכלתי 3 ארוחות חחחחחחח (השעה 12)
    ייטינגר אל תהפוך לכל הבבונים המנופים האלה שהיד שלהם בהיקף של 3 ראשים שלי ושהגוף שלהם כ"כ רחב שיש להם מראה של איזה גוץ. זה מגעיל.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    אגב הגוף שלך מאוד דומה לשל מייקל לואיס ואם לא היית מפרסם את הפתק הזה ליד הגוף שלך הייתי חושב שפרסמת תגוף שלו. ועם כמה שההייטרים השמנים בF X P ובLBS אוהבים לקרוא לו שחיף, הוא מזיין בחודש מה שהם לא מזיינים בכל החיים והוא סמל סקס והם שמנים עם 200 קילו דדליפט. לאף אחד לא אכפת כמה הדדליפט שלך, לזיז היו ליפטים נמוכים בטירוף (אני בטוח שהסקוואט והדדליפט שלך ייטינגר גבוה משלו) והוא עדיין היה אסתטי כמו אל יווני. אגב שמתי לב שגם במכון שלי, כל החבר'ה האסתטיים שאני מסתכל עליהם בהערצה לא עוברים את ה2-3 פלטות בסקוואט ואת ה2 בדדליפט/בנצ'. זה כל השמנים הקירחים שיש להם ליפטים גבוהים (מה שכן גם עליהם אני מסתכל בהערצה עם כמה שהמנטרות שלי שונות משלהם). לפחות אצלנו. איך זה אצלכם?
    תכלס מגיע לי סטטוס כמו שלו או לפחות דומה. אני שווה את זה.

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    עזבו אתכם, הגוף של ייטינגר עם טיפה יותר חיטוב ושיראו את הקוביות + בלי השיערות. זה מבחינתי הכי אסתטי שיש, מקווה תוך 4-5 חודשים להגיע לזה (נרשמתי למכון בחמישי עם עוד חבר). בינתיים אני בעבודה וכבר אכלתי 3 ארוחות חחחחחחח (השעה 12)
    ייטינגר אל תהפוך לכל הבבונים המנופים האלה שהיד שלהם בהיקף של 3 ראשים שלי ושהגוף שלהם כ"כ רחב שיש להם מראה של איזה גוץ. זה מגעיל.
    אה?
    מה לא מובן ב-אני בפאקינג חיטוב?!

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מצטער לאכזב אותך, אתה לא תגיע קרוב לזה ב4 חודשים גם עם חומרים הכי יקרים וטהורים העולם וגם עם הגנטיקה של מזומורף הכי טובה בעולם. ולך אין לא את זה ולא את זה. פיתוח גוף זה תוצאה לטווח רחוק. רק אחרי תקופת מסה של שנה וחיטוב-חיטובון תלוי בגנטיקה רואים באמת גוף גוף וגם לרוב זה לא מספיק לבעלי גנטיקה ממוצעת. במסה נקיה מאוד בלי חומרים של 4 חודשים אתה תעלה אולי 8 קילו שגם לא הכל שריר ויהיה לך נוזלים או שומן. מעבר ל2 קילו בחודש זה רק שומן או נוזלים. אני מתאמן 4-5 חודשים כמו שאמרת, עליתי קרוב ל15 קילו שאחוז וחצי מזה זה שומן (נמדד במדוייק לפני שהתחלתי להתאמן ואחרי) ונוזלים שאני סופג כמו בובספוג. מה שכן המותן שלי מאוד צרה כמו של כוסית והכתפיים שלי רחבות (אחרי מסה וחיטוב אני יראה כמו גרסא קטנה של JEFF SEID) ועם כל זה, ואני לא קרוב ללהראות כמו ייטינגר שמתאמן איזה שנתיים+ אחרי הכל... ואני עוד אחד עם גנטיקה טובה, לא אחד למליון אבל טובה עם טסטסטרון גבוה. אנשים גדולים ממני פה שהכירו אותי שבאתי לארה''ב חטפו שוק ואמרו שעליתי מאוד מהר ונקי והם לא ראו דבר כזה. שלא נדבר על חיה גנטית שאני מכיר שבשנה וקצת נראה יותר גדול וחטוב מייטינגר ואפילו עם הגנטיקה שלו שהיא מחרבנת על שלי לקח לו הרבה זמן להראות טוב. עכשיו תחשוב מה זה מישו עם גנטיקה ממוצעת...שנתיים שנה וחצי לפחות יקח לך להראות ככה...

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

מצטער לאכזב אותך, אתה לא תגיע קרוב לזה ב4 חודשים גם עם חומרים הכי יקרים וטהורים העולם וגם עם הגנטיקה של מזומורף הכי טובה בעולם. ולך אין לא את זה ולא את זה. פיתוח גוף זה תוצאה לטווח רחוק. רק אחרי תקופת מסה של שנה וחיטוב-חיטובון תלוי בגנטיקה רואים באמת גוף גוף וגם לרוב זה לא מספיק לבעלי גנטיקה ממוצעת. במסה נקיה מאוד בלי חומרים של 4 חודשים אתה תעלה אולי 8 קילו שגם לא הכל שריר ויהיה לך נוזלים או שומן. מעבר ל2 קילו בחודש זה רק שומן או נוזלים. אני מתאמן 4-5 חודשים כמו שאמרת, עליתי קרוב ל15 קילו שאחוז וחצי מזה זה שומן (נמדד במדוייק לפני שהתחלתי להתאמן ואחרי) ונוזלים שאני סופג כמו בובספוג. מה שכן המותן שלי מאוד צרה כמו של כוסית והכתפיים שלי רחבות (אחרי מסה וחיטוב אני יראה כמו גרסא קטנה של JEFF SEID) ועם כל זה, ואני לא קרוב ללהראות כמו ייטינגר שמתאמן איזה שנתיים+ אחרי הכל... ואני עוד אחד עם גנטיקה טובה, לא אחד למליון אבל טובה עם טסטסטרון גבוה. אנשים גדולים ממני פה שהכירו אותי שבאתי לארה''ב חטפו שוק ואמרו שעליתי מאוד מהר ונקי והם לא ראו דבר כזה. שלא נדבר על חיה גנטית שאני מכיר שבשנה וקצת נראה יותר גדול וחטוב מייטינגר ואפילו עם הגנטיקה שלו שהיא מחרבנת על שלי לקח לו הרבה זמן להראות טוב. עכשיו תחשוב מה זה מישו עם גנטיקה ממוצעת...שנתיים שנה וחצי לפחות יקח לך להראות ככה...
    15 קילו ?? שאחוז וחצי מזה זה שומן ?? אז מה כאילו 15 קילו שריר ?? אם כן לא הגיוני בעליל...או שאני לא מבין פה משהו..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני הולך לזיין את עצמי במה שצריך .אני הולך לזיין את עצמי באימונים בחדר כושר, אני אחזור הבייתה ואמשיך להתאמן. בלי מנוחה.
    אבקות, הכל. קניתי בבית משקולות ומוט אני מתאמן כבר שבועיים, פעמיים ביום, כואב לי החזה בטירוף, אבל כבר אני רואה שינוי. בעיקר בחזה קיבל צורה.

ותאמת אני לא כזה שחיף ממוצע, פשוט מה שגורם לי להיראות ככה זה המותניים הצרות שלי.

אגב, שאלה, למה כלום תמיד עולים במסה ואז עושים חיטוב? אי אפשר לאכול מלא ולזיין את עצמך במקביל?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    15 קילו ?? שאחוז וחצי מזה זה שומן ?? אז מה כאילו 15 קילו שריר ?? אם כן לא הגיוני בעליל...או שאני לא מבין פה משהו..
    אתה מתייחס לזה כאילו אחד וחצי אחוז מהעלייה שלו היא שומן. וזו טעות. הגוף שלו עלה באחוז וחצי שומן. אין לו דרך למדוד כמה מהעלייה שלו היא שומן.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

פשש אחלה גוף אחי כמה זמן לקח לך להגיע לתוצאה הזאת ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

גם אני כבר עובד כמה חודשים במיוחד חודש אחרון יש לי חופש אני עובד חזק אני יעלה תמונות בקרוב !

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

SKEEZA PLEAZA IM IN A MINUS

חחחחחחחחחחחחחחחחחח באמת ענק

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח
    טיילר מתי יוצא דיסק הכובעים?!?!!? זה יהיה להיטטטטט סניה יהיה MIRER.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

תגיד זה רק אני או שהטכניקה שלו ממש גרועה??
    זה נראה כאילו הגב שלו ממש עקום בתרגיל

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    לאן נעלמת בחצי שנה האחרונה?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StyleByBrahano צפיה בהודעה

תגיד זה רק אני או שהטכניקה שלו ממש גרועה??
    זה נראה כאילו הגב שלו ממש עקום בתרגיל
    זה ידוע שלZYZZ יש טכניקה אחת הגרועות בדדליפט לפחות...מקווה בשבילו (כבר לא רלוונטי אבל נזרום) שזה היה סרטון טרולינג על אוטיסטים שמעמיסים פלטות ודופקים תטכניקה הכי גרועה שיש.

קיבלתי כאבי גב רק מלראות תדבר הזה.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect