הקיצר אתמול טסתי לLA כי כואב לי שהורים שלי לא אכפתיים לגביי בכלל. למה הם הולידו אותי אם לא אכפת להם ממני? הלוואי היו לי הורים רגילים. זין עליהם, אני בורח לLA עם החברים הסיקאנטס שלי, פחות מהם אני יכול לקבל חיבוק כשרע לי.
קיצר פעם הייתי חננה בחטיבה והיום אני כבר משקיע ממש ואני שזוף בעזרת המכון שיזוף שלי. אני שריר בזכות המכון כושר שלי. הכל בישראל חרא, גם השיזוף והכושר אז פה בארה"ב נהייתי סיקאנט כמו מקסיקני. אני שזוף ויפה עם שרירים. חבל שאין ניתוח פרצוף סעמק יש לי עיניים של בטא, אבל אני אעשה ניתוח פלסטי כי אני אהיה מיליור, יש לי חברים עשירים שאמרו לי שהתכנית שלי טובה ובטוח אהיה מיליונר. MIRIN? MIRN? MIRN? MIRN?MIRN?
תראו איזה אסתטיקה:
BRING ON THE TACOS
בקיצור, נמאס לי להיות עני, אז התחלתי לקרוא איפה להשקיע כסף ואני הולך להפוך 100 אלף דולר למיליון דולר תוך שנה, זו המטרה. לא כזה קשה, אני יודע מה זה מדד ת"א 25. אני בטוח הולך להצליח ויהיה לי ימבה כסף והכנסה פסיבית וככה אני יוכל לזיין כוסיות לטיניות עם תחת ענק עד גיל 50:
איזה סאחי אני! DO U EVEN LIFT BRAH? אני סוגד ליטינגר! יטינגר תעשה לי ילד שרירי ושזוף!!!!!! אני ויטינגר נטוס לרוסיה ביחד ונזיין רוסיות כוסיות עם תחת. PLS YETINGER COME WITH ME I HAVE NO REAL FRIENDS BRAH לא כמוכם שאתם מאוננים לג'ינג'יות עם מידה A.
MIRIN? MIRIN MY PERFECT LIFE?
HATERS GONNA HATE
PIMPS GONNA PIMP, אני ראפר אחושלינגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג גגגגגגג, תתודה לך ה' שנודלתי כזה מושלם
טוב התעייפתי, אני הולך לשתות מים בפילטר.
בבקשה תתנו לי את האישור שזה הצחיק אתכם, ITS ALL ABOUT VALIDATION.

ציטוט ההודעה
סרבק למה אני לא גמיש למצוץ לעצמי, שלמות.