קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשות (ישנות אבל עכשיו אני מפרסם)
    על ידי falafel בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 13:30
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 18:04
  3. יוווו עכשיו אני באמתתת מפחד!!! כנסו כנסו
    על ידי The Raven בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 19:39
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 21:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31

אז עכשיו אני אפרוק את כל מה שחרא אצלי

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל אז עכשיו אני אפרוק את כל מה שחרא אצלי

כוסעמק טוב? כוסעמק. לפעמים אני יוצא מהבית בתחושה של אני מלךךךךךך אני יכול לעשות הכללללללל
    אבל יש שעות ארוכות כמו עכשיו, שאני מרגיש תסכול לגבי המצב שלי. כי הוא לא טוב, ואני לא מבין למההההה

מה אני רוצה -
    אני רוצה מלא מלא חברים. מלא חברים טובים, זכרים. חסר לי את זה! אבל כאלה בסגנון שלי. אתם יודעים, מהסגנון הזה שהוא רגיל כזה. לא אחוצ'ים לא פריקים ובטח לא ערסים. ואתם יודעים מה לא אכפת לי אם לחלק מהם יהיו נגיעות למקומות האלה, כי גם לי יש נגיעות לכמה.

אבל פאק - אין לי חברים לצאת איתם. יש לי כמה אבל זה לא מספיק!!!
    חלקם הגדול לא מספיק נגיש או לא מספיק זורם ליציאות שאני רוצה לארגן.

אני בטוח שאני יכול, לא מצליח.

וכוסעמקקקקק אני נראה ממש טוב, יש לי פנים ממש יפות ואני לא שמן ולא רזה. אני לא ממש שרירי אבל הגוף שלי מעוצב סבבה. אני בזמן האחרון משתדל לעשות קצת משקולות בבית עם שכיבות שמיכה וכפיפות בטן. למרות שאני עצלן וזה בעייתי אצלי.
    יש לי גם חצ'קונים, לא יותר מדי כרוני, אבל הם יעלמו בקרוב אני אטפל בהם עם כדורים טובטוב אני אזיין אותם.

אבל למרות שמלא בנות אומרות לי שאני נראה טוב - אני לא שלם עם התמונות שלי בפייסבוק!!
    לפעמים אני לא מעלה כי אני מסתכל על התמונה ומפחד שאני נראה קוקסינל. מכירים את זה?

אני בתסכול מטורף.
    לגבי ידידות - יש לי משהו כמו 10 ידידות. וחברים? בקושי יש לי.
    אני לא יכול לספור לכם כי אני לא בטוח את מי אפשר לתייג בתור חבר שאפשר להתקשר אליו ולהגיד וואלה מתאים לך יציאה היום? ואיזה לא.

אני רוצה 200 לייקים על התמונה בפייסבוק. המקסימום שלי? 20 !!!
    וכן אני יודע שאתה צריך לדבר להצטלם הכל מבין...אני עושה את זה!! כמו שיותר!!!
    אבל זה עדיין לא מצליח. יש לי כמעט אלף חברים בפייסבוק (יש לי 900 פלוס) ועדיין, אני לא מגיע לכמות שאני רוצה.

אני רוצה פייסבוק כמו של דניאל יפת, אני רוצה שכל הזמן יהיו לי תמונות קטלניות באיכות פול HD שאני נראה בהן ממש חתיך.

אני פאקינג רוצה להיות משהו!!!!! ולא מצליח. אני משהו בשביל אנשים קטנים.

היציאות שלי? בדרך כלל עם ידידות רק!!!! זה תמיד כזה 3 יציאות עם ידידות, ואז יציאה אחת עם חברים בנים.
    אני צריך את זה עוד הרבה יותר, אני צריך חבורה קבועה, אני צריך לבוא ככה בפוזה עם חבורה של חברים שנראים טוב וידידות טובות שכולם יסתכלו עלינו מהצד ויגידו "וואו...מי אלה?" ואתם יודעים מה? לא אכפת לי שיגידו דברים רעים. במקרים כאלה כולם תמיד אומרים דברים שליליים. אבל אני יודע מנסיון שאתה מסתכל מהצד ואתה אומר כוסעמקקקקק הלוואי והייתי חלק מהם, הלוואי והם היו אומרים לי אה אחי באלך להיות חבר טוב שלנו? בוא צא איתנו.

הלוואי והייתי יכול למצוא כזה דבר אבל חבורות כאלה כבר אסופות, הן מלא זמן ביחד. חלקן מכירות מהגן עוד, מהיסודי, מה אני בשבילם? מי מכיר אותי?

אני לא שמרתי על קשר עם אףףףף אחדדדדד מהיסודי בכלל! ואני עכשיו עם חברים בתיכון וואלה אחלה חבר'ה אבל זה לא מספיק לי!!

הלוואי ויבוא איזה גבר בדיוק בסגנון שלי ויגיד לי בוא היום בשעה ככה וככה לפה יוצאים כולנו לת"א!!
    אבל אין כאלה. כולם כבר תפסו את הפינה שלהם. אבל אני לא מצאתי אותה!!!
    ויש לי כלכך הרבה מוטיבציה להשקיע בפינה כזאת...הרבה. ואני מרגיש ככה כי אני חבר כלכך טוב, וידיד כלכך טוב לבנות...אני באמת אחלה. אני אף פעם לא מבריז, מפקיר...ואני תמיד תמיד מגניב ועושה צחוקים.
    אז איפה הפינה שלי???

לפעמים אני מוצא את עצמי שבוע-שבוע וחצי שאני לא יוצא ולא עושה כללללוםם!! נאדה, אפס מעשה מוחלט. לא יוצא לא חברים ולא עניינים.

החיי נעורים הכי טובים שאני יכול לדמיין הולכים ככה -
    יש לי יומולדת. עושים לי הפתעה בבית. כל החברים, כל הגברים, וחברה שלי שאמן שתהיה. חברה שלי שאנחנו שנה ביחד ואני הסקס הראשון שלה. (ואני שלה). זה הדבר הכי טוב שיש. אבל אין לי את זה. לעזאזל.

מה אני פאקינג עושה????
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 20-05-2013 בשעה 23:24.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

מכיר את המצב שלך
    ממליץ לך לקרוא אשכולות שפתחתי , והודעות שכתבתי
    וגם של טיילר
    ותנסה להעזר בזה ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

וואי שמע אתה האח התאום שלי,נשבע לך אמרת את כל מה שהיה לי בראש לפניי כמה חודשים.אבל,זאת המדרגה הראשונה ללהגיע למה שאתה רוצה,רצון ומוטיבצייה.

שנית תתחיל להשקיע בסטטוס שלך,איך המעגל שאתה רוצה להכנס אליו נראה?תחקור אותם קצת,ואז תנסה להכיר מי שמה מישהו אחד ותנסה להתיידד איתו.כשאתה נכנס למעגל חברתי איכותי הדרך למעלה קצרה,סמוך עליי.

תתחיל לעשות מכוו,אתה תכיר שמה מלא אנשים כולל בנות,תיישם את המאמר שלי בנוגע לפייסבוק.

תתחיל להשקיע בפאקינג lms שלך בלעדיו אתה לא מגיע רחוק.יש לך מראה?יופי כל הכבוד תתלבש כמו שאתה יודע להתלבש ואם אתה לא יודע,חכה למדריך שלי.

תוותר שנייה על האגו שלך והאמונה ש lms זה חרא,תנסה לעבוד על זה,מה תפסיד בכל מקרה?אולי זה יעבוד טוב יותר מפיקאפ?העיקר לנסות אחשלי!

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

וואט דה פאק מי זה דניאל יפת? ולמה אתה תופס ממנו כל כך?

דבר שני תגיד תודה על מה שיש. יש אנשים שיש להם חברים, ואין להם ידידות. יש אנשים שאין להם אף אחד. ובמקרה שלך, יש לך ידידות והרבה, אבל אין לך חברים.
    חברים באמת קשה יותר להשיג כי כמו שאמרת כל אחד תפס פינה וכל אחד בחבורה שלו מהיסודי ומהחטיבה וכאלה..

למה לא שמרת על קשר עם אף אחד? עם החברים מהיסודי ומהחטיבה? אני בטוח שהיו לך אז הרבה חברים כמו לכל אחד בגיל הזה..
    כשאתה יוצא עם ידידות שלך הן לא מביאות ידידים אחרים? שתוכל להכיר?

שמע בעייתי מאוד אחי! אבל אם אמרת שיש לך לפחות חבר אחד טוב כמו אח, תביא אותו ליציאה שלך עם הידידות והכל ייראה אחרת.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

תודה לכולם.

לגבי דניאל יפת - אני לא תופס ממנו חח הוא לא שום דבר. אני רק נתתי דוגמא לבנאדם שיש לו המון המון לייקים והוא ממש פופולארי.

קבלו אותו:
    https://www.facebook.com/Mahvat

פעם בכל התמונות שלו הוא היה נראה שמן מכוער עם בגדים של חנון והיו 2 לייקים בקושי.
    עכשיו לא משנה מה הוא רושם יש לו איזה 100 לייקים. ותראו איזה מאושר הוא נראה עם חברה שלו.
    אני רק מקווה שטיילר לא יבוא לפה ויירד עליו בטענה שחברה שלו ממש ממוצעת...
    בסדר הוא אוהב אותה והוא מאושר. זה מה שאני רוצה.
    יש לו גם הרבה חברים, ראיתי אותו כמה פעמים בדיזינגוף, ושימו לב לתמונות הקבוצתיות שיש לו בתמונות קאבר עם מלא חברים.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 21-05-2013 בשעה 13:39.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    תודה לכולם.

לגבי דניאל יפת - אני לא תופס ממנו חח הוא לא שום דבר. אני רק נתתי דוגמא לבנאדם שיש לו המון המון לייקים והוא ממש פופולארי.

קבלו אותו:
    https://www.facebook.com/Mahvat

פעם בכל התמונות שלו הוא היה נראה שמן מכוער עם בגדים של חנון והיו 2 לייקים בקושי.
    עכשיו לא משנה מה הוא רושם יש לו איזה 100 לייקים. ותראו איזה מאושר הוא נראה עם חברה שלו.
    אני רק מקווה שטיילר לא יבוא לפה ויירד עליו בטענה שחברה שלו ממש ממוצעת...
    בסדר הוא אוהב אותה והוא מאושר. זה מה שאני רוצה.
    יש לו גם הרבה חברים, ראיתי אותו כמה פעמים בדיזינגוף, ושימו לב לתמונות הקבוצתיות שיש לו בתמונות קאבר עם מלא חברים.
    חחחח דניאל חבר טוב שלי כבר כמה שנים אני מכיר אותו, באמת דפק שינוי חחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע זה שהבאת אותו
    נערך לאחרונה על ידי Biech; 21-05-2013 בשעה 17:24.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

http://www.***.co.il/member.php?u=590297
    הנה דניאל יפת שלך
    3K הודעות ב***
    משמע הוא אפס
    מרוצה?

אגב אני באותו מצב שלך

עריכה:
    חחחחחחחחחחחחחח
    http://www.***.co.il/search.php?searchid=6251477
    הוא גם אמן פאתוי
    הוא גם משחק מייפל
    גם דיאבלו 3
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    נערך לאחרונה על ידי iNokia; 21-05-2013 בשעה 17:58.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    http://www.***.co.il/member.php?u=590297
    הנה דניאל יפת שלך
    3K הודעות ב***
    משמע הוא אפס
    מרוצה?

אגב אני באותו מצב שלך

עריכה:
    חחחחחחחחחחחחחח
    http://www.***.co.il/search.php?searchid=6251477
    הוא גם אמן פאתוי
    הוא גם משחק מייפל
    גם דיאבלו 3
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    העיקר שאתה מאמין לעצמך...

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מצד אחד, אני מפרגן לבחור והוא מזכיר אותי בקטע של המייפל סטורי וזה שהוא היה בתול שפתיים חסר חברים בחטיבה. שאפו לו על השינוי ובאמת שלעומת החיים שהיו לו פעם היום הוא חי בגן עדן. מה שכן הוא ילד ואם הוא יקבל תמידע הנכון לראש הוא יכול לחיות ממש טוב בגיל 18-20. מה שכן הוא לומד מסניה ככה שאני בספק שהוא יגיע למשהו בחיים. NO HATER, NO SADCUNT. מצד שני, אם זה מה שנחשב כיום "אליטה" בישראל אז המצב עצוב. בדור שלי הייתי עם אנשים שבאמת הביאו כוסיות שהפורום הזה לא מתאר שהן קיימות שכיום נעלמו והיו להם חברות כוסיות והם נראו..."קצת" יותר טוב מתימני מטר 65 ושחיף עם תספורת של ערבי וחברה מרוקאית ממוצעת חסרת ציצי ותחת. ומי שפה טוען שהוא היה בדור שלי יודע טוב מאוד על איזה אנשים אני מדבר ומי שלא כנראה משקר לעצמו שהוא היה. זה למה אני אומר שלייטינגר מגיע הרבה יותר ממה שהוא מקבל, הוא בעצמו אמר שהסטטוס שלו נמוך ואם הוא באמת חתיך כמו שהוא אומר (ואני נוטה להאמין לו) הוא אמור לקבל פי 20 יותר מדניאל יפת המשמו הזה. ייטינגר, אתה גבוה, חטוב, אסתטי. הדבר היחידי שמונע ממך לקבל סטטוס זה חוסר ידע. מצד שני, אתה יכול ללמד אותי על כסף. אני מציע שנעשה החלפה - אתה, תלמד אותי על כסף ואני אלמד אותך על סטטוס. אתה תלמד אותי על BODY AESTHETICS ואני אלמד אותך על FACIAL AESTHETICS (למרות שזה תחום נורא מוגבל אני בטוח שאשפוך לך מידע חדש). WE DONT NEED THESE CLOWNS HERE. עכשיו אתם מבינים למה אני אומר שבישראל אין תחרות? כל תימני גמד מטר ובמבה יכול להיות "סלב". פה הוא היה אינסל4לייף.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מי אמר שזה שהוא מקבל 200 לייקים על התמונות שלו בפייסבוק, אומר שהוא גם אחלה גבר במציאות והוא באמת מצליח מבחינה חברתית?

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

פחח הדניאל הזה מוכר כי ישלו דף בפייסבוק... זה הכל.
    והכרתי את חברה שלו אישית... סבירה מינוס חחח

רוצה פרופיל טוב בפייסבוק? תמציא איזה דף או תעשה חיקויים(סטייל דורון ביטון) מוזיקה קיצר מה שאתה טוב בו ותשתפר בזה
    וגם תוסיף חצי עולם על הדרך

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מי אמר שזה שהוא מקבל 200 לייקים על התמונות שלו בפייסבוק, אומר שהוא גם אחלה גבר במציאות והוא באמת מצליח מבחינה חברתית?
    אף אחד לא אמר. אבל נתתי דוגמא. אמרתי אני רוצה להיות פופולארי בפייסבוק, והזכרתי אותו.
    לא הזכרתי אותו בקשר לחיים במציאות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אף אחד לא אמר. אבל נתתי דוגמא. אמרתי אני רוצה להיות פופולארי בפייסבוק, והזכרתי אותו.
    איזה עדה אתה ואיזה מוזיקה אתה שומע?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

איזה עדה אתה ואיזה מוזיקה אתה שומע?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מה יתן לך להיות פופולארי בפייסבוק?
    תדמיין שאתה כבר אחד כזה ועל כל סטטוס שאתה מעלה אתה מקבל איזה 100 ומשו לייקים..נו, מה זה מרגיש בשבילך? זה כזה נחשק?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect