קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2010, 13:19
  2. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  3. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:54
  4. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:10
  5. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:01
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

מי רוצה להתחתן בעתיד?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ברירת מחדל מי רוצה להתחתן בעתיד?

לחופש יש תאריך: 20/3/2017

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עכשיו אתם מבינים למה בחיים אני לא מתחתן ואם כן זה לא יהיה במדינה מערבית אלא חתונה אסלאמית במדינת אסלאם? רק אצלם יש חוקים נורמלים ולא כל הפמניזם המזדיין הזה. תראו את הגבר המערבי הלבן הוא פוסי ברמות מטורפות. מה יהיה עוד 10 שנה קשה לי לדמיין...המצב רק מדרדר עם כל התרבות האידיוטית הזו של הלהפקיד את הביצים בכיס של איזו אישה ששולטת עליך. איפה התרבות של המאצ'ו של ההיספנים והמוסלמים איפהההההההההההההההה
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אשתי לא תהיה עד כדי כך מטומטמת
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    עכשיו אתם מבינים למה בחיים אני לא מתחתן ואם כן זה לא יהיה במדינה מערבית אלא חתונה אסלאמית במדינת אסלאם? רק אצלם יש חוקים נורמלים ולא כל הפמניזם המזדיין הזה. תראו את הגבר המערבי הלבן הוא פוסי ברמות מטורפות. מה יהיה עוד 10 שנה קשה לי לדמיין...המצב רק מדרדר עם כל התרבות האידיוטית הזו של הלהפקיד את הביצים בכיס של איזו אישה ששולטת עליך. איפה התרבות של המאצ'ו של ההיספנים והמוסלמים איפהההההההההההההההה
    אגב שים לב לכתבה.
    האישה יכולה לטעון "שהגבר לא מספק אותה". הזוי אחושרמוטה.

ומי שלא מבין על מה אני מדבר, כנסו לפורומים של תמיכה במערכות יחסים ואתם תראו ש90% מהבעיות מתחילות כשהאישה תופסת ביצים ולא רוצה סקס או חרא בסגנון.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

לפני איזה שבוע ככה הייתי אצל המורה פרטית שלי בשיעור
    והיא איזה חודשיים לפני החתונה והחיים של הגבר נראים כל כך מעפנים אתה לא מאמין
    היא כולה מלמדת אותי והוא משחק במחשב והיא כל שניה.. מאמי אתה יכל להכין לי קפה, מאמי לך תוציא תכביסה, מאמי לך תעשה את זה.. וככה בסוף עד שהוא ישתגע

זה פשוט נראים חיים בזבל!! אני כבר מגיל 12 חושב למה אנשים מתחתנים בכלל.. ועוד בגיל 20? כאילו DAFUQ
    נערך לאחרונה על ידי Bentley; 22-05-2013 בשעה 20:05.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אתם אשכרה מחפשים סיבות to hate on ולהתמרמר עליהם..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אתם אשכרה מחפשים סיבות to hate on ולהתמרמר עליהם..
    מה TO HATE ON? למדת מילה אז אתה מתלהב וזורק אותה בכל מקום? במה יש לנו להתמרמר? מתמרמרים מקנאה...ואני ממש לא מקנא בסגנון חיים כזה ההפך אני מרחם עליהם כי אני ראיתי איך אנשים כאלה חיים מקרוב מאוד... אנחנו אנשים חופשיים, לא חייבים לאף אחד כלום, לא מפקידים תביצים אצל אף אחת, אף אחת לא מנצלת אותנו, אף אחת לא דורשת מאיתנו כסף....אנחנו אולי לא בראש הפירמידה (כרגע) אבל גם לא בתחתית. לפחות אנחנו לא שפוטים של איזו נקבה שכל החיים נמצאת במסה מלוכלכת ועולה בשומן בחודש כמו שאני לא עולה במסה של שנתיים.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אגב אני מעדיף להיות בתול שפתיים מנודה מהחברה ששנוא ע''י כל העולם שלא יוצא מהבית אפילו למכולת ומשחק מייפל סטורי 24 שעות ביממה ולא קם מהכיסא בשביל להשתין ולחרבן מאשר להיות נשוי לאיזו עקומה ששולטת לך על החיים שאתה עובד קורע תתחת והמגעילה יושבת על הכורסא וטוחנת צ'יטוס. עם היד אל הלב.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

מה TO HATE ON? למדת מילה אז אתה מתלהב וזורק אותה בכל מקום? במה יש לנו להתמרמר? מתמרמרים מקנאה...ואני ממש לא מקנא בסגנון חיים כזה ההפך אני מרחם עליהם כי אני ראיתי איך אנשים כאלה חיים מקרוב מאוד... אנחנו אנשים חופשיים, לא חייבים לאף אחד כלום, לא מפקידים תביצים אצל אף אחת, אף אחת לא מנצלת אותנו, אף אחת לא דורשת מאיתנו כסף....אנחנו אולי לא בראש הפירמידה (כרגע) אבל גם לא בתחתית. לפחות אנחנו לא שפוטים של איזו נקבה שכל החיים נמצאת במסה מלוכלכת ועולה בשומן בחודש כמו שאני לא עולה במסה של שנתיים.
    מי עולה במשקל יותר מהר מהר?
    אישה אחרי חתונה או מישהו שעושה GOMAD?

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אתה מחפש מה לשנוא....אתה כל היום נגד ונגד ואנטי...אתה אפס חסר ביטחון..FACE IT....
    כן למדתי מילה חדשה,,,,YOUR A HATER AND HATERS GONNA HATE
    ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    מי עולה במשקל יותר מהר מהר?
    אישה אחרי חתונה או מישהו שעושה GOMAD?
    אחוות החנונים אתם אשכרה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

התשובה שלי זה לא יודע. חשבתי על זה מלא. ואני לא יודע.

מצד אחד אני רואה אנשים שאיתי שחיים את החיים האלה של עבודה רגילה עם האישה שלהם שאולי בתיכון הייתה נורמלית אבל באמת שגם אם היו משלמים לי 1000 שקללא הייתי שוכב איתה, אולי אם מותר לי לעצום את העניים. זה מפחיד אותי לגמור את החיים בלרצות איזה מישהי, להתשפר על בינוניות, בכל תחום בחיים, אני רוצה לכבוש ת'עולם, להרגיש חופשי, לאתגר את עצמי, להכיר דברים חדשים, לזיין בלי הפסקה. לא להיתקע באותו מקום כמו דיסק שבור.

מצד שני, אם כמה שאני מתעב את המנהגים המפגרים של החברה המודרנית היום, אני יודע בוודאות שזה יאכזב את הורים שלי אם אני לא "אמשיך את השושלת". בנוסף, כשאתה בן 50, ולבד. זה מבאס, לא משנה גם אם אתה נראה 30 ומרגיש 30 ומפוצץ כסף עם סטטוס של גיבור על מקומי. לא תמיד נהיה צעירים לטפל בעצמנו. זה לא אותו דבר לשכור מישהי.

בגלל אני בגדול נוטה לחשוב שאני כן יתחתן, בסביבות 30+, אבל עם אישה ממדינה שהאישה פחות פמניסטית. תאילנד זו דוגמה מצויינת, שם האישה תשרת אותך כל החיים ותוכיר אותך שהוצאת אותה ממעגל העוני. כנראה שאם אתחתן, זה יהיה עם רוסיה שקיבלה ערכים סובייטים.

אבל בינתיים... PIMPS GONNA PIMP

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    התשובה שלי זה לא יודע. חשבתי על זה מלא. ואני לא יודע.

מצד אחד אני רואה אנשים שאיתי שחיים את החיים האלה של עבודה רגילה עם האישה שלהם שאולי בתיכון הייתה נורמלית אבל באמת שגם אם היו משלמים לי 1000 שקללא הייתי שוכב איתה, אולי אם מותר לי לעצום את העניים. זה מפחיד אותי לגמור את החיים בלרצות איזה מישהי, להתשפר על בינוניות, בכל תחום בחיים, אני רוצה לכבוש ת'עולם, להרגיש חופשי, לאתגר את עצמי, להכיר דברים חדשים, לזיין בלי הפסקה. לא להיתקע באותו מקום כמו דיסק שבור.

מצד שני, אם כמה שאני מתעב את המנהגים המפגרים של החברה המודרנית היום, אני יודע בוודאות שזה יאכזב את הורים שלי אם אני לא "אמשיך את השושלת". בנוסף, כשאתה בן 50, ולבד. זה מבאס, לא משנה גם אם אתה נראה 30 ומרגיש 30 ומפוצץ כסף עם סטטוס של גיבור על מקומי. לא תמיד נהיה צעירים לטפל בעצמנו. זה לא אותו דבר לשכור מישהי.

בגלל אני בגדול נוטה לחשוב שאני כן יתחתן, בסביבות 30+, אבל עם אישה ממדינה שהאישה פחות פמניסטית. תאילנד זו דוגמה מצויינת, שם האישה תשרת אותך כל החיים ותוכיר אותך שהוצאת אותה ממעגל העוני. כנראה שאם אתחתן, זה יהיה עם רוסיה שקיבלה ערכים סובייטים.

אבל בינתיים... PIMPS GONNA PIMP
    מזכיר לי ..היה לאבא שלי חבר פעם שהיה לו חברה לעורכי דין, מפוצץ בכסף, בחברה מפורסמת מאוד, עם מכוניות כל הזמן, בית פסיכי עם 2 ג'קוזי ובריכה מחוממת ענקית, משהו לא מהעולם הזה, ממש בית חלומות...אבל הוא היה בן 50+, נראה דיי טוב, אבל עדיין בן 50,...לא נשוי, לא ממש יודע איך להביא אליו בחורות עם כל הכסף שלו, ואבא שלי כל הזמן היה מספר לי כמה הוא היה נואש להתחתן...בסוף הביא כלה מתאילנד, דומה למנקה, ואיתו רק בשביל הכסף, הייתי רואה איך היא נגעלת מהמגע שלו...זה אשכרה גועל נפש .. חיים מסכנים אני ממש ריחמתי עליו...
    אני מקווה שלא תלך בדרך הזאת..

אתה חושב בגדול, אבל כשזה נוגע לאישה, אתה חושב שלא יהיה לך מספיק כוח ותהיה מספיק חזק בשביל להביא אישה מדהימה וחזקה שאתה רוצה מהארץ ולהתחתן איתה ?? אתה מפחד שהיא תצעק קצת אז אתה מעדיף כלה מתאילנד שתהיה טיפשה כמו קיר ותנקה לך את הבית.
    תשאף קצת יותר גבוה, אני יודע שקל לדבר ולהגיד אני רוצה לכבוש את העולם, ומאוד קשה לדמיין את עצמך באמת עושה את זה, אבל תשאף קצת יותר גבוה מכלה תאילנדית.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אמרתי רוסיה, מבית רוסיטוב,שחונכה בחינוך רוסי (שהבעל צריך לעבוד ולפרנס את האישה).

תאילנדיות לא כל כך מושכות בעיניי. גם ידוע שזה בגלל הכסף. אני רוצה רוסיה טובה, לא רק בגלל הכסף.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אידי נאחוי אתה תביא כלה אוקראינית?

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

חמוד, אני רוסיה שקיבלה חינוך רוסי טוב. רוצה לדעת מה למדתי? שכדאי מאוד שיהיה לי אחלה מקצוע משלי ואחלה פרנסה משלי כי אף גבר בחיים לא יגיד לי מה לעשות. אלא אם כן אני ערומה ;P
    בכל מקרה, אידי נאחוי צא מהסרט שאתה חיי. זה כמו בייבי טיילר שמתפתח כאן.
    טיילר לך תטפל בעצמך עם כדורים.
    אידי נאחוי אולי תמצא איזה role model אחר? מהמציאות למשל? שאשכרה יוצא עם בנות?
    לפעמים אתם גורמים לי להתייאש מהמין הגברי. אתם מדברים על בחורה עם אופי טוב כשעם כל הכבוד, האופי שלכם פשוט לא יתן לבחורה נורמלית להתקרב אליכם.
    טיילר אתה בכלל חיי באיזשהו עולם איסלאמי-שוביניסטי-אסתטי.
    אידי נאחוי, כפרה, אף בחורה עם שכל בראש לא תתפשר על להיות עקרת בית. בייחוד במצב הסוציו אקונומי בעולם המערבי.
    קח אישה מתאילנד... אבל איך תרגיש כשתדע שהיא מזדיינת איתך מתוך בלית ברירה? זה מה שאתה חושב שמגיע לך, אישה שמזדיינת איתך מתוך חובה ולא רצון?
    תאמץ זונה. אותו דבר. כפי שאמרת pimps gonna pimp.

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect