יש דבר כזה כסף שעובד עבורך, אפילו באיננטרנט. פשוט צריך להיות עם ראש על הכתפיים וללמוד איך עושים את זה נכון.
אף אחד לא עזר לי. למדתי הכל לבד. כיום אני לא עושה כלום, עובד עם פרילאנסים שעובדים עבורי. אני רק מסתכל מלמעלה.
הוכחה בשביל שינטן לך תעשה GOMAD,
צילום עבור של הייטר שלי, שעכשיו מבקש ממני עזרה להתחיל (רוב הכסף באמצעות אתרים בעברית):
וככה עובדות תכניות שותפים, ברגע שאתה מוכר מוצר כלשהו אתה מקבל עמלה (עובד חזק בעיקר באנגלית):
מישהו קנה דרכי מוצר ב444, אני קיבלתי מזה אליי 26.64, עכשיו תחשוב על הפוטנציאל אם אתה מוכרים כל יום. תחשוב על זה שאתם לא עומדים ומציעים לאנשים, הם באים לבד. בנאדם שמחפש hotel in amsterdam מחפש לקנות מלון באמסטרדם, צריך לדאוג שדווקא אתכם הוא ימצא. זה ביורו אגב.
יש לכם דבר נפלא שקוראים לו אינטרנט, יש לו מלא מידע איך עושים את זה.
*מחר בבוקר אני מוחק את התמונות, כי גוגל לא אוהב שמצלמים תמונות מאצלהם וזה עובר על החוקים שלהם.
גופת גמל ALERT?
בעצם כל מה שצריך זה רק מחשב ואינטרנט, מה שאומר שאני לא חייב להיות במקום מסויים. אני יכול לעבוד גם מקמבודיה. כנ"ל לגבי הכנסה פסיבית לחלוטין כמו השקעה בקופת גמל, אתה אפילו לא "עובד" בלקרוא על שוק ההון.
COMPLETE FREEDOM
בקיצור לפי החישוב שלי, אם יש לי בסביבות 1.5 מיליון שקל אני מסודר FOR LIFE. ולשם אני שואף. הקטע הוא להגיע לזה בגיל צעיר ולא שאני בן פאקינג 26 או משהו..

ציטוט ההודעה