טוב אז חשבתי לעשות דיון קטן
+ ניסוי לראות משהו
נעשה דיון אבל יש חובת דיון
והחובה היא לרשום באיזה שיטה אתה דוגל
פיקאפ / LMS
כל אחד ירשום במה הוא מאמין , איך הוא היה כשהוא התחיל , ולמה הוא כבר הגיע ..
טוב אז חשבתי לעשות דיון קטן
+ ניסוי לראות משהו
נעשה דיון אבל יש חובת דיון
והחובה היא לרשום באיזה שיטה אתה דוגל
פיקאפ / LMS
כל אחד ירשום במה הוא מאמין , איך הוא היה כשהוא התחיל , ולמה הוא כבר הגיע ..
נ-ע-ר-ך.
|
|
בן 21
בתול שפתיים ואינסל
מינוס בבנק
חובות לשוק אפור
גר עם ההורים
בעל אספרגר קל-בינוני
אין לי חברים
אין לי ידידות
שוקל אם לאבד בתולין לזונה ב50 שקל (זה מה שיש לי בכיס וגם לזה חסכתי)
בעל משקל עודף
מאמין בסודיני.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אהה נכון יש רק LMS או פיקאפ..
![]()
הולך סודיני בעוד 3....
2....
1....
![]()
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
believe in tshuva.
LMS + פיקאפ.
LMS זה דבר שכולנו עושים מגיל קטן. זה שהחלטתם לעלות אותו למודעות בפורום, זה משהו שונה.
אנחנו מגיל קטן רוצים שיהיה לנו מלא חברים, מלא אנשים שמכירים אותנו, רוצים להיות בכושר ולהראות טוב ואין בן אדם שלא רוצה כסף. LMS זה דבר שכולם עושים לא משנה מה.
פיקאפ זה דבר שונה.
פיקאפ זה איזה נוסחה שהמציאו כמה בתולי חיבוק שהיה להם רע בצעירותם עם נשים אז שבאיזה יום נשבר להם והם החליטו לעשות עם זה משהו..
הם פיתחו כל מיני תיארויות (אגב, הזויות לגמרי) וכל מיני רוטינות דיי מטופשות אבל מצד שני שעובדות כמו כסם על נשים שלא מכירות את זה ופשוט "שיחררו" את זה לקהל הרחב, למי שהסכים לשלם להם כסף ולדעת את זה.
מפה לשם..התחום המטופש הזה רק התרחב וגדל נעשה למאד מגושם ומאד מפגר..
סך הכל..גבר ואישה.
רונדי אתה צודק אחי
כל השאר טרולים
נ-ע-ר-ך.
התחלתי עם פיקאפ
הייתי מכור לסניה וראיתי סרטונים של פאקינג סטאס (KILL ME) והתלהבתי משיטת האקדח וממי משקר יותר ומDC ומסארג'ים ואפילו אני זוכר ערב אחד חבר שלי אמר לי "יאללה אחי היום יוצאים כדי לתפוס בחורות"..
היה כיף באמת הקפיץ ת'ביטחון קצת כי עד אז הייתי אותו אחד שמסתובב עם הקבועים והקבועות המצב שלי לא היה חנוני וגרוע אלא פשוט אחד שלא לוקח סיכונים
זה שחרר אותי וגרם לי לשים זין על כל העולם גם אם זה קרה בזכות להתחיל עם כונפות שאני לא מכיר ברחוב
וזהו ואז לאט לאט שנפתחו עוד פורומים כמו בFX P על זה, ראיתי שיש הרבה בתולים ופלצנים בתחום והבנתי שמשהו מסריח.. כי באמת אם כל חנון שמן מפרסם פתאום מאמרים של 8 עמודים חופרים ובתכלס לא רואים אצלו שום תוצאות או הוכחות הבנתי שזה סקאם
ואז בא טיילר ואז הבנתי שבאמת מראה הכי קובע, כי על הדרך גם התבגרתי וגם גדלנו ובאמת התחלתי לשים לב שאת החברים הפחות יפים שלי כבר לא במרכז העניינים כמו תמיד כמו אז בחטיבה ובתחילת התיכון ש"אלה שעשו צחוקים וסתלבט הם היו במרכז".. כי וואלה גם צריך להיות יפה כי אם אתה לא יפה וסתם עושה שטיות אתה פשוט ליצן החצר..
וכן הייתי ADDICTED לסניה, חרשתי על סרטונים שלו, עשיתי ממנו ZYZZ............
מראה זה חשוב כי זה נותן גם בוסט של ביטחון עצמי.
אני כ"כ שונה בחשיבה שלי מאשר בבית ספר לדוגמה. כשאתה נראה טוב אתה מרגיש טוב. ואתה עושה דברים טובים.
פעם היה לי AA, בקושי מה השעה הייתי מעז לבקש מאיזה כונפה, או אפילו מסתם גבר רגיל. אשכרה כשאיבדתי את הבתולים הבחורה משכה אותי בכח אליה, הייתי כ"כ בפאניקה מהמצב, איפשהו עמוק פנים לא רציתי את זה מרוב חוסר ביטחון. תמיד אמרתי לעמי שאלמד ממש טוב ואהיה איזה מהנדס שמרוויח מלא ואמצא אישה אחת ואני הולך לעשות איתה סקס בחושך מידי פעם. כן, עד כדי כך.
היום אין לי בעיה לגשת לכל בחורה גם אם היא נראית דוגמנית, אני לא מפחד מדחייה, כי אני בא ב"מוד" אחר. לא רק עם בנות, בכלל.
היום פגשתי ערבי כלשהו בעבודה שסחב כל מיני משטחי עץ כאלה מאחד המשרדים פה, הצעתי לו עזרה ויצא שדיברנו איזה שעה וחצי. אחת השיחות המעניינות שהיו לי בחיים. אני מלפני 4 שנים מוריד את הראש והולך.
כשאתה סגור וחושב שאתה לא אטרקטיבי וחסר ביטחון אתה נמנע מלדבר בכלל. לא רק סגור בפני בנות. אתה סגור בכלל, אתה בנאדם פחות טוב. לא הולך לך לא רע בגלל שאתה לא אסתטי, אלא גם כי אתה משדר את זה שאתה לוזר.
כך מהניסיון שלי לפחות.
וואלה אידי נאחוי אתה צודק
גם אני הייתי כזה
וOVER
בקרוב נהיה SICKCUNTS
נ-ע-ר-ך.
בהתחלה שקראתי על פיקאפ האמנתי בזה כי לא היה לי משו אחר להאמין בו.
אחרי שנכנסתי לפורום הזה וקראתי על ה LMS התחלתי להאמין בו כי הבנתי שזה באמת נכון.
בהתחלתה הייתי קורא מאמרים בכיתה י' ( עכשיו אני יב' ) ופחדתי נורא לדבר, כשהייתי קונה לחמניות והייתי צריך להגיד לקופאית כמה לחמניות קניתי הייתי נחנק מרוב שלא הצלחתי לדבר אבל עכשיו אני יכול לדבר חופשי מול מי שאני רוצה אבל לרוב עדיין יש לי פחד גישה כלשהו שמונע ממני לעשות את זה. לדוגמה שעבדתי עם כמה בנות הייתי מדבר איתם או שישבתי ליד איזו אחת בטיסה דיברתנו וצחקנו אבל אם אני אראה איזו אחת במסיבה אני לא אתחיל איתה.
מקווה להשתפר עוד ועוד ולהיות הגרסה הכי טובה של עצמי.
נערך לאחרונה על ידי swedish; 23-05-2013 בשעה 20:30.