טוב,ממש מצטער על האיחור,הייתי צריך לארגן אנשים ליום שישי כי היו כמה אנשים שרצו לחטוף מכות על הפוזות שלהם ובמשך השבוע הייתי ממש ממש עסוק...
לפניי שאני מתחיל,אני רוצה לציין שאם אין לכם את אחד מארבעת הדברים הבאים,אתם תבזבזו את הזמן שלכם לקרוא את המדריך הזה
-זמן,השקעה,כסף ורצון(שימו דגש על הכסף)
אני נוטה לפרסם עובדות ועל סמך הניסיון האישי שלי עם תחום כזה או אחר.אני חושב שזה חשוב שאנשים ידעו מי כותב את המדריך ואיך הוא נראה,ושאתם תשפטו אם אתם רוצים לקרוא מדריך של בנאדם כזה.
כי כולנו בסופו של דבר נופלים על חומר שגוי,אנשים שטוענים שהם משהו אחד ובמציאות הם משהו אחר...
קודם תמונות שלי של איך שאני אישית מתלבש(מצטער שלא פרסמתי את הפנים שלי,הייתי ממש עייף)
של חבר הכי טוב שלי
חבר שלי
זה אגב איך חברים שלכם צריכים להראות(לפחות שיהיו כמה עם אסטתיקה גבוהה) ולא חנונים הייטרים שלא רוצים להתקדם לשום מקום בחיים,תשיגו מעגל חברתי איכותי ומספיק עם הפאדיחות של הסארג'ים
המדריך הזה הוא מאוד בסיסי,לאנשים שיש להם 0 ניסיון או מושג ולא יודעים מה לשים על עצמם.
שלב 1-
אני תמיד לוקח איתי כמה מגזינים של לבוש כל שבוע,אני תמיד תמיד מעיין בזה,אני נותן למוח שלי לספוג את מה שיש בפנים,זה בונה לכם את הטעם שלכם ובסוף כשתבינו ותדעו מה באופנה,אתם תתחילו להתלבש לפי מה שאתם אוהבים,וזה יהיה באותו הזמן יפה\אופנתי\והבחירה שלכם.תעשו את זה חודש,ואתם תראו איך הטעם שלכם משתנה בהתאם למי שאתם ובאותו הזמן זה יהיה גם באופנה.(ממליץ לקחת שני מגזינים מכל חנות איכותית!!!)
שלב 2-
תראו איזה צבע הולך עם איזה צבע!!!! עם צבע לבן הולך כמעט כל צבע ושחור גם הולך רוב הצבעים,בשאר הצבעים אני פשוט מסתכל איזה שהוא צבע קטן או איזה משהו על החולצה\מכנס שיכול לעשות לי INTRODUCTION לצבע נעליים\מכנס\חולצה אחר
דוגמא:
החולצה הזאתי יכולה ללכת יפה
עם המכנס האפור הזה
למה?כי יש כמו קוביות אפורות כאלו על החולצה שלי,מה שהולך טוב עם המכנס,והצבע כתום יכול ללכת יפה עם חולצה כתומה מתחת(במידה ואתם לא סוגרים את החולצה עם הכפתורים) וזה יכול גם ללכת עם נעליים כתומות.
הבנתם?צריך איזה שהוא צבע שיוכל לעשות INTRODUCTION לצבע אחר.זה לדעתי הסוד להתאים בגד עם בגד אחר.
שלב 3-
ת-ש-א-ל-ו ידידות שלכם מה הם חושבות על הלבוש במלואו,אם התגובה שלה היא:זה בסדר\זה נחמד
זה באמת כי זה רגיל\בסדר\נחמד ואתם לא רוצים תגובות כאלו?אתם רוצים מבטים של MIRERS,אתם רוצים שיחלקו לכם כיפים ומחמאות על הלבוש שלכם,נכון?
אז יופי,תמצאו לעצמכם בגד אחר,תתנסו!!ואני יודע שעכשיו יבואו ילדי האגו בתגובות "למה אני צריך לוותר על בגד שאני אוהב" "למה אני צריך להקשיב "לחברה",פשוט מאוד,חלק אולי יכחישו את זה וחלק יגידו שאני שטחי,אבל אני לא יכול לאהוב בגד אם אחרים לא אוהבים אותו.כל הקטע עם הבגדים זה להציג את עצמך ולמשוך תשומת לב.
אני לא אומר להתחיל להתלבש כמו אנשים אחרים,תתלבשו איך שאתם אוהבים להתלבש,אבל תעשו את זה עם טעם,תעשו את זה קלאסי,LET THE HATERS HATE
כמה הערות
-אם אין כסף,תעבדו,בשביל להתלבש יפה,צריך כסף.
-לקניות עדיף ללכת עם ידידות,ככה אתם תחסכו כסף,זמן ותהיה לכם דעה אישית
-התייעצתי עם חבר שגר בישראל בשביל לדעת מה החנויות האיכותיות אצלכם,אז הנה בערך כל מה שאמרו לי:
-ZARA
PULL & BEAR
CASTRO
RENUAR
Abercrombie & Fitch
Hollister
Tommy Hilfinger
Lacoste
אגב אני לא מכיר אצלכם את הסטיגמות מי קונה איפה(ככה שתחסכו ממני את הירידות שהבאתי חנויות של ערסים\חנונים,חוץ מי זה שאני מכיר מי שמה כמה חנויות טובות כמו ZARA ו LACOSTE)
-לא יודע איך אצלכם בישראל,אבל אני שונא שונא מכנסיים שהם רחבות למטה,דוגמא:
זה מגעיל רצח,וברוב הפעמים לא הולך עם אף זוג נעליים שיש לי.אם המצב אצלכם בישראל דומה לשלנו בקנדה,תשרפו את המכנסיים האלו,אם זה לא המצב,אל תקשיבו לי חחח
-נעליים:נעליים זה אחד הדברים הכי חשוב בלוק שלכם לדעתי,עדיף לא לקנות נעליים שהם לא בצבע:אפור,שחור,לבן,כחול.למה?פשוט כי שאר הצבעים צריך להתאים אותם ללוק שלך ולבגדים שלכם,והצבעים שהבאתי הולכים בדרך כלל עם רוב הצבעים של הבגדים שלכם.
-חגורה,עגיל,כל מיני שרשראות,שעונים,צמידים תמיד יכול להוסיף ללוק שלכם.ממש ממליץ.
הערה אחרונה וחשובה,תחסכו ממני את היציאות שלכם שזה לא אני,"הבאת תמונות מגוגל",הוכחתי והבאתי תמונות מספיק שתרדו מי זה כבר
הפייסבוקים שלי ושל חברים שלי:
שלי:
https://www.facebook.com/egor.koleg?ref=tn_tnmn
חבר:
https://www.facebook.com/ArtemBvv?fref=ts
חבר:
https://www.facebook.com/benjamin.touchette?fref=ts

ציטוט ההודעה