קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-04-2011, 22:19
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-08-2007, 11:26
  3. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 25-11-2006, 18:38
  4. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 13-09-2006, 21:55
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-05-2006, 16:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מישהו יודע מאיה גילאים אפשר לקנות אלכוהול\ להיכנס לקופי שופס באמסטרדם?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ברירת מחדל מישהו יודע מאיה גילאים אפשר לקנות אלכוהול\ להיכנס לקופי שופס באמסטרדם?

הייתי שם פעם אחת שהייתי עוד קטן יחסית, רוצה מאוד לחזור
    מישהו יודע מאיזה גיל אפשר לקנות אלכוהול בפיצוציות ולשבת בקופי שופס המפורסמים?

והאם הצגת תעודת זהות ישראלית (כחולה, בעברית) תספק את המוכרים או שצריך להציג דרכון או תעודה מזהה אחרת?
    נערך לאחרונה על ידי mihamud; 23-05-2013 בשעה 22:58.

2. קישורים ממומנים

הייתי 3 פעמים ובפעם האחרונה חזרתי לפני חודש אחת הערים הכי מטורפות בעולם, (לא שהייתי בכולן, או אפילו ב2% מהם... אבל ממה שהייתי חחח)
    בכ'א אם אני לא טועה זה מגיל 18 אך אף אחד לא באמת בודק לך דרכון אם אתה לא נראה בן 10 וחצי. מתוך איזה 30 קופי שופים שביקרתי בהם רק בקופי שופ אחד באמת עמד בריון בכניסה ובדק גילאים וזה גם היה חרא של קופי שופ. הוא אמנם הכי מפורסם וככה גם המחירים בו הכי גבוהים, הוא הכי עמוס, התפריט יחסית דל והכי חשוב - הוויד ברמה הכי ירודה שעישנתי בכל אמסטרדם. לקופי שופ המוכר שבטח כולם שמעו עליו קוראים בולדוג. יש להם פחות או יותר 6 סניפים שאני לא ממליץ להתקרב אפילו לאחד. הכל יקר וחרא של גראס. בכל השאר לא בדקו אותי אפילו פעם אחת וקניתי איזה 40 גרם ירוק מכל הסוגים והצבעים ועוד איזה 10 גרם חשישים למינהם בכל הצבעים והסוגים.
    אלכוהול זה קצת שונה, אם תקנה בפיצוציות סיכויים סבירים שלא יבדקו אותך, אך אני לא בטוח. אותי לא בדקו קניתי 2 בקבוקי וויסקי וישבתי בפאב של בארני פעם אחת... (האמת שלא לשם האלכוהול באתי אבל זה הBARNYS FARM זה חלק מהחוויה.
    פעם זה היה פאב וקופי שופ יחד, ואחד המפורסמים עם הוויד הכי טוב. עד שאסרו למכור אלכוהול בקופי שופים ואז הוא פתח בדיוק ליד הקופי שופ גם פאב שנקרא בארני פארם. אסור לעשן בו. אבל חייב לשבת לשתות בו בירה. אפשר למצוא שם גם את הבעלים בעצמו ואפילו לשבת איתו לבירה. זורם

מה כן ההולנדים הולכים לישון מוקדם (מעניין למה) רוב המטבחים שם נסגרים כבר עד השעה 11-12 הקופי שופים עד 1 או 2 בלילה, פאבים אותו דבר.
    ומה שנשאר לך זה רק מועדונים, ענקיים, מגניבים מלאים בכוסיות וזונות
    הבעיה שלך ששם לשם שינוי כן מקפידים על גיל ודרכון ואם אין לך אתה לא תכנס.

תעודת זהות זה בסהכ דף מסריח עטוף בניילון שבקושי בארץ שלנו תופס אז ברור ששם אף אחד לא יתיחס לזה. אתה צריך להציג דרכון. (אמרתי לך ממני רק פעם אחת ביקשו) וראיתי שם ילדים בני 16 שקנו חופשי ועשו הכל ואף אחד לא פנה אליהם.

על כל הציוד הנלווה אני בכלל לא מדבר כן? איך שנחתנו נכנסתי עם חברה שלי לסמארטשופ קניתי 2 באגנים ומקססה שיהיה רק לשבוע במלון חחחחח זרקתי הכל שהינו צריכים לחזור. אתה יכול אם אתה בעניין לקנות שם באופן חוקי מכל סמארט שופ פטריות כמהין כמו מקסיקניות אמזונס וכו'
    יש לך הסבר ענקי על כל סוג של פטריה, חוזק הטריפ למי היא מתאימה ומה היא עושה וכמה צריך לאכול בשביל להרגיש.
    אני יכול לעלות לך תמונה זה מגניב רצח
    יש דילרים כושים ברחוב מוכרים לך אקסטות קוקה הרואין אני לא הייתי ממליץ... לאמסטרדם באים בשביל זונות ובשביל וויד אם אתה רוצה קוק לך לבוליביה אם אתה רוצה הרואין יש לך פה בתחנה מרכזית. האנשים שם יפים מדי בשביל זה החרא בצלחת הזה..

המחירים של הגראס נעים בין 10 אירו לגרם לבין 18 אירו לגרם לא פחות ולא יותר.
    החשיש נע בין 6 אירו לבין 60(!) אירו לגרם
    6 אירו זה האפגני כמו שניתן למצוא בשנים האחרונות בארץ ו60 אירו זה למון קריסטל 100% THC זה קריסטל חצי שקוף כתום כזה נראה כמו אבן חושן כזו קשה שיכול להשבר נראה כמו תליון כזה של שרשרת.
    משהו הזוי.. אם בא לך להגיד שעישנת את הדבר הכי חזק בעולם תעשן את זה ותדע שעישנת את הדבר הכי מטורף בעולם. אין מעבר לזה שום ג'ארס בהודו ושום דבר שמגיע לחצי מזה.
    בעיקרון המחירים של החשיש הכי יקר אם זה לא הקריסטל זה 18 אירו לOG KUSH CREAM שזה סוג של גר'אס שעשו מOG KUSH
    גם דברים מפגרים

אם אתה לא רגיל לדברים חזקים אני לא ממליץ לך להיות גבר למה אתה תישן כל הטיול שלך... תתמקד יותר בזני הSATIVA ופחות בחשיש, בINDICA ובDUTCH כי חבל על הטיול
    אני אישית עישנתי הכל אבל אני זה לא כל אחד

וגם עוד חוויה שאתה חייב זה לעשן בוופורייזר
    אתה יכול למלות בלון באיזה גודל שבא לך בגודל שלך לאדות בתוכו 9 סוגים של גראס אם בא לך זה טעים זה לא שורף זה מגניב רצח...
    וזהו אם באמת תטוס אני מוכן להגיד לך מהניסיון האישי שלי שבאמת הלכתי ובדקתי המון סוגים בהמון מקומות ויש כמה מקומות שהוויד שלהם מתעלה באלפי רמות מעל קופי שופים מוכרים אחרים

בקיצור מי שהתאהב בקנאביס, אמסטרדם זה גן עדן בשבילו
    ובאמת אם יש גן עדן... שיהיה אמסטרדם

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    14
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    הייתי 3 פעמים ובפעם האחרונה חזרתי לפני חודש אחת הערים הכי מטורפות בעולם, (לא שהייתי בכולן, או אפילו ב2% מהם... אבל ממה שהייתי חחח)
    בכ'א אם אני לא טועה זה מגיל 18 אך אף אחד לא באמת בודק לך דרכון אם אתה לא נראה בן 10 וחצי. מתוך איזה 30 קופי שופים שביקרתי בהם רק בקופי שופ אחד באמת עמד בריון בכניסה ובדק גילאים וזה גם היה חרא של קופי שופ. הוא אמנם הכי מפורסם וככה גם המחירים בו הכי גבוהים, הוא הכי עמוס, התפריט יחסית דל והכי חשוב - הוויד ברמה הכי ירודה שעישנתי בכל אמסטרדם. לקופי שופ המוכר שבטח כולם שמעו עליו קוראים בולדוג. יש להם פחות או יותר 6 סניפים שאני לא ממליץ להתקרב אפילו לאחד. הכל יקר וחרא של גראס. בכל השאר לא בדקו אותי אפילו פעם אחת וקניתי איזה 40 גרם ירוק מכל הסוגים והצבעים ועוד איזה 10 גרם חשישים למינהם בכל הצבעים והסוגים.
    אלכוהול זה קצת שונה, אם תקנה בפיצוציות סיכויים סבירים שלא יבדקו אותך, אך אני לא בטוח. אותי לא בדקו קניתי 2 בקבוקי וויסקי וישבתי בפאב של בארני פעם אחת... (האמת שלא לשם האלכוהול באתי אבל זה הBARNYS FARM זה חלק מהחוויה.
    פעם זה היה פאב וקופי שופ יחד, ואחד המפורסמים עם הוויד הכי טוב. עד שאסרו למכור אלכוהול בקופי שופים ואז הוא פתח בדיוק ליד הקופי שופ גם פאב שנקרא בארני פארם. אסור לעשן בו. אבל חייב לשבת לשתות בו בירה. אפשר למצוא שם גם את הבעלים בעצמו ואפילו לשבת איתו לבירה. זורם

מה כן ההולנדים הולכים לישון מוקדם (מעניין למה) רוב המטבחים שם נסגרים כבר עד השעה 11-12 הקופי שופים עד 1 או 2 בלילה, פאבים אותו דבר.
    ומה שנשאר לך זה רק מועדונים, ענקיים, מגניבים מלאים בכוסיות וזונות
    הבעיה שלך ששם לשם שינוי כן מקפידים על גיל ודרכון ואם אין לך אתה לא תכנס.

תעודת זהות זה בסהכ דף מסריח עטוף בניילון שבקושי בארץ שלנו תופס אז ברור ששם אף אחד לא יתיחס לזה. אתה צריך להציג דרכון. (אמרתי לך ממני רק פעם אחת ביקשו) וראיתי שם ילדים בני 16 שקנו חופשי ועשו הכל ואף אחד לא פנה אליהם.

על כל הציוד הנלווה אני בכלל לא מדבר כן? איך שנחתנו נכנסתי עם חברה שלי לסמארטשופ קניתי 2 באגנים ומקססה שיהיה רק לשבוע במלון חחחחח זרקתי הכל שהינו צריכים לחזור. אתה יכול אם אתה בעניין לקנות שם באופן חוקי מכל סמארט שופ פטריות כמהין כמו מקסיקניות אמזונס וכו'
    יש לך הסבר ענקי על כל סוג של פטריה, חוזק הטריפ למי היא מתאימה ומה היא עושה וכמה צריך לאכול בשביל להרגיש.
    אני יכול לעלות לך תמונה זה מגניב רצח
    יש דילרים כושים ברחוב מוכרים לך אקסטות קוקה הרואין אני לא הייתי ממליץ... לאמסטרדם באים בשביל זונות ובשביל וויד אם אתה רוצה קוק לך לבוליביה אם אתה רוצה הרואין יש לך פה בתחנה מרכזית. האנשים שם יפים מדי בשביל זה החרא בצלחת הזה..

המחירים של הגראס נעים בין 10 אירו לגרם לבין 18 אירו לגרם לא פחות ולא יותר.
    החשיש נע בין 6 אירו לבין 60(!) אירו לגרם
    6 אירו זה האפגני כמו שניתן למצוא בשנים האחרונות בארץ ו60 אירו זה למון קריסטל 100% THC זה קריסטל חצי שקוף כתום כזה נראה כמו אבן חושן כזו קשה שיכול להשבר נראה כמו תליון כזה של שרשרת.
    משהו הזוי.. אם בא לך להגיד שעישנת את הדבר הכי חזק בעולם תעשן את זה ותדע שעישנת את הדבר הכי מטורף בעולם. אין מעבר לזה שום ג'ארס בהודו ושום דבר שמגיע לחצי מזה.
    בעיקרון המחירים של החשיש הכי יקר אם זה לא הקריסטל זה 18 אירו לOG KUSH CREAM שזה סוג של גר'אס שעשו מOG KUSH
    גם דברים מפגרים

אם אתה לא רגיל לדברים חזקים אני לא ממליץ לך להיות גבר למה אתה תישן כל הטיול שלך... תתמקד יותר בזני הSATIVA ופחות בחשיש, בINDICA ובDUTCH כי חבל על הטיול
    אני אישית עישנתי הכל אבל אני זה לא כל אחד

וגם עוד חוויה שאתה חייב זה לעשן בוופורייזר
    אתה יכול למלות בלון באיזה גודל שבא לך בגודל שלך לאדות בתוכו 9 סוגים של גראס אם בא לך זה טעים זה לא שורף זה מגניב רצח...
    וזהו אם באמת תטוס אני מוכן להגיד לך מהניסיון האישי שלי שבאמת הלכתי ובדקתי המון סוגים בהמון מקומות ויש כמה מקומות שהוויד שלהם מתעלה באלפי רמות מעל קופי שופים מוכרים אחרים

בקיצור מי שהתאהב בקנאביס, אמסטרדם זה גן עדן בשבילו
    ובאמת אם יש גן עדן... שיהיה אמסטרדם
    חזק
    ענית לי על הכל תודה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מוחמד
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אללה וואקבר

ככה זה חרא ארץ..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,398 | הודעות: 8,201,991 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect