|
|
צבע עיניים זה תכלס סתם חרטא. מה שקובע זה הצורה של העיניים (והגבות שצריכות להיות נמוכות)
אני מעדיף עיניים כמו שלו:
מאשר עיניים כמו שלו:
מה שקובע תאסתטיקה של העיניים זה:
-גבות נמוכות ועבות (לא של איש מערות, עבות בקטע אסתטי) בצבע שחור-חום כהה (בשום פנים ואופן לא גבות בהירות, זה נראה ממש מגעיל ברוב המקרים). לא מהגבות המגעילות האלה בצורת קשת, זה נשי. גבות ישרות זה MUST
-עיניים קטנות (כמו לדוגמן שהבאתי, יש לו עיניים מושלמות)
מי שמעדיף צבע עיניים על צורת עיניים הוא אידיוט. אם היו לי עיניים כמו של המכוער שהבאתי הייתי מתחת ל5 במראה החיצוני. עיניים זה מה שעושה או הורס לך תפנים. (שאגב גם זה קשור לטסטוסטרון, עיניים קטנות וגבות נמוכות מראה על טסטוסטרון גבוה)
חוצמזה מראה ארי זה מזמן OUT, זיז היה ההפך הגמור מארי והיה סמל סקס. SAME FOR JEFF SEID.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-05-2013 בשעה 20:38.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
הילד הזה דומה לאיזה אחד:
וואלה לא יודע אם זה הוא אבל הוא רוסי?
מקרוב:
![]()
עיניים דקות וארוכות + גבות שבקו מקביל = MIRERS WILL BE MIRIN.
יש לי כמו של JEFF SEID רק שהעיניים שלי כאלה דקות. מה שכן העיניים שלי ארוכות וזה אסטתי אחושרמוטה.
בישראל צריך: עיניים דקות וארוכות + פני יהלום יפים = אתה כבר מעל רוב האוכלוסיה. ואם אתה מפתח גוף אתה יוצא לרחוב, מוריד קצת בגדים ותוך שבוע מזמינים אותך לבת מצוות.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אתם גורמים לי להתחרמן על העיניים שלי די![]()
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
שלא תבינו לא נכון- הבחור אחד היפים וגם נראלי מהסגנון שמזיין.
אבל בנות בארץ לא תמיד נמשכות לסגנון הזה, כי הן חונכו לאהוב תימנים עם גאלח.
תום צודק.
הוא יכול להיות חתיך עד מחר..אבל הגברים עם הסטטוס המוכר בארץ זה מזרחים עם כרס ושערות בחזה.
כנראה שטום צודק,אבל טיילר הוריד אותן עוד יותר נמוך מרמה של כובע וזה מוגזם
בגל מקרה איך זה בכלל גלש לזה,תחזרו בבקשה לנושא
אני יכול גם להוסיף פה ושם דברים למדריך אם יש לכם משהו שאתם רוצים להוסיף,שתפו
במיוחד מבוריס
AWAKE תוסיף אופנה שתתאים לתימנים מטר שישים עם צבע עור קקי ויחס מותן-כתפיים של 1.3.. זה מה שסקסי פה בארץ.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017