slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 13:59.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
סתם דוגשבאג הומו.. זה השאיפה שלך בחייים? להיות בלימוזונה?
מה עם להתחתן? להקים משפחה? ילדים?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תכלס סתם דושבאג, איזהו העשיר????? השמח בחלקו!!!! כמו שהרמב''ם אמר כפרה עליו טרפזים שלי הוא
באלי לפתוח אינסטגרם אבל אני רוצה להיות sickcunt עם 500 followers ו5 following כמוהו. איך עושים את זה???
איזה עלוב הוא..
לא בחורות, לא חברים, לא חיים...רק שטרות, ותראה איך יורדים עליו.
עוד בן של אבא עשיר שאף אחד לא אוהב.....
מעדיף להיות עני עם חיים מאשר עלוב עם שטרות...
יטינגר שלח לי את האינסטאגרם שלך,יש לי חבר עם 10k following אני עושה לך share ויהיה לך 500 followers תוך יום
אבל אני יגיד לך תאכלס זה לא עוזר בכלום,אם אני לא טועה אתה לא יכול להתכתב עם בחורות,זה נטו בשביל הלייקים והתגובות על התמונות שלך
אין לי עוד אבל אני רוצה לפתוח. צריך לפתוח עם מכה חזקה והרבה followers...
אני בטוח ב99% שיש בזה הודעות כי מישהו סיפר לי שמישי שלחה לו הודעה. אבל צריך לוודא את זה.
לך יש אינסטגרם? אם לא, איך תעשה לי share? ובכללי, אם אתה עושה לי share איך זה קשור לחבר שלך עם הfollowers? מצטער שאני לא מבין במערכת הזאת.
זה לא האינסטאגרם שלי,זה של חבר.מחקתי את האינסטה בגלל חוסר הפעילות ובגלל שלא כל כך אהבתי
ואני צריך כמה טיפים בכל מה שקשור למכון כושר,תעזור לי ואני לך
ושמע אם אתה נראה כמו חנון מת אין מצב שה share יעזור לך,בהתחלה יהיו לך הרבה אבל זה ירד לך אם אתה לא נראה טוב.ככה שתצטרך לפרסם הרבה תמונות של הגוף שלך כדי לשמור על כל ה followers
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 14:00.
מעולה,אני ידבר עם חבר שלי.אני יעשה לך קודם את ה share כדי שתראה אם זה עובד,ואחר כך אני מצפה ממך לטיפים טובים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא אשכרה הצמיד לבלונים 2000 דולר במזומן והעיף אותם באוויר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח
בנאדם אחד הנדירים והתגובות בכלל הורגות אותי ראיתי שם משהו בסגנון של "אתה סתם הומו מפונק שלא עבד יום בחיים שלו וחי על חשבון אבא שלו"........
ואני שואל... עדיף לקום ב7 ולחזור ב9 בלי ארוחות מסודרות, כל הזמן בנסיעות, בלי זמן לעצמך, כדי להרוויח את הכבוד הזה של "לעבוד בשביל עצמך" ??
הוא פרסם שם תמונה טרולינג רצח של תיק והוא כתב "אתם עכשיו קמים והולכים לעבודה והולכים להרוויח היום חצי ממה שהתיק הזה עולה"
חחחחחחחחחחחחחחח
מה השראה בזה? הוא לא הרוויח את הכסף, בטח האבא ההודי שלו הרוויח והוא פשוט עסוק בלבזבז אותו...
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
ילד טיפש. בטח בנו לבין האבא שלו יש הבדלים תהומיים.
אה.. והוא הודי ונראה רע אפילו בשביל הודי. למה לעזזאל הוא לא משנה את הפרצוף הבטא שלו במקום להעיף כסף עם בלונים?
חחחחחחחח איזה ילדי כאפות כולם
מה זה משנה איך הוא השיג את הכסף
פשוט כואב לכם שיש לו כסף והוא מתנהג כמו חתיכת חזיר עשיר
והייתם מתים להיות ככה
מי לא היה מת , לשחרר דולרים דבוקים לבלון
או לנגב את התחת אחרי חירבון טוב עם שטר אדום
מה אתם משחקים אותה צנועים פחחחח
נ-ע-ר-ך.