קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אחר] אליי הופ דרך הקרש+ הטבעה במשחק, אני וחבר שלי :)
    על ידי HB Hunter בפורום ספורט מדיה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-05-2012, 14:56
  2. [שאלה] מחפש דרך להורדה והתקנה של האפליקציה "המשמרות שלי"
    על ידי dorEE בפורום אייפון / אייפד - iOS
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-11-2011, 15:25
  3. [קנייה] דרך לפרוץ לפייסבוק ] תמורת כול הנקודות שלי
    על ידי יגדמ בפורום קנייה
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 15-02-2011, 19:21
  4. [פרסום] מדריך לפתיחת מוזיקה-שירים דרך התוכנה FL Studio 9 *המדריך שלי*
    על ידי -DoLeV- בפורום יצירה, הפקה ומיקסינג
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-07-2010, 15:22
  5. [בעיה] יש דרך לעשות שכולם יראו את העריכות שלי
    על ידי gogaga בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-02-2010, 16:54
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 34

תגידו, יש אולי דרך לזרז את הצמיחה של הזקן שלי? - עמוד 2

איליה... אתה בטוח שהשם שלך זה לא איזה עזרא או משהו? חחחחחחחחחחח

מה זה החרטא הזאת שמוצא מזרחי בנויים ליופי גברי? איזה מן בולשיט זה חחחחח שמע שלא תבין לא נכון אני חצי מרוקאי (אני בטוח לפי השם שלך שאתה רוסי מלא) ויש גם מלא שאוהבות מראה פחות "גס" זה ממש שטויות מה שאתה רושם פה בקטע הזה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כמו שכבר אמרתי.."תגיד מה שתגיד" , לא באמת אכפת לי מהמחקרים וכל זה..זה עוזר עובדתית.

כמו שפעם אמרו לי למרוח חמאה על כוויה לא באמת עוזרת ומרגיעה את הכוויה מבחינה רפואית..אבל זה לא מעניין הבחינה הרפואית הזאת. זה באמת מרגיעה לשים חמאה על כוויה..מבחינה מחקרית או לא..זה לא מעניין אותי. זה עוזר וזהו.

לא שיש לי בעיה איתך
    אבל זאת הבעיה באנשים
    אתה מביא להם את הדרך הנכונה והמדוייקת ביותר שקיימת
    לעיניים והם עדיין אטומים ותקועים באותה נקודה
    זה שהתגלחת וצמח לך יותר מהר
    זה כי אתה מתבגר , כל יום הגוף שלך עובר שינויים

גבר מה תשאר כל החיים שלך תלוי באנשים אחרים שיחקרו ויבדקו בישבילך דברים?
    זה הכי רע , כי זה הופך אותך לפגיע ברגע שמשהו קורה לאנשים האלה
    צריך לשאוף לעצמאיות

ד.א לא יודע מה איתך אבל נמאס ממידע שקרי
    כשאתה הולך עם מידע מדוייק , הסיכוים שלך להגיע למטרות גבוהות יותר
    כי לא היו לך פאשלות מפגרות בדרך ..
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 24-05-2013 בשעה 18:46.
    נ-ע-ר-ך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

הבעיה הגדולה שהיום אי אפשר להישען על מחקרים.
    זה שפרופסור אמר ככה וככה ולא אומר שמה שהוא אומר זה נכון. יש סיכוי שהוא מתבסס על מידע שגוי או שיש סיכוי שהמידע שיש לו שגוי בגלל שמישהו שלא יודע מה נכון בעצמו אמר לו דבר שגוי. אתה מבין?

אז איך אפשר לדעת מה נכון ומה לא נכון? ניסוי וטעייה.

נכון, יש סיכוי שגם אם לא הייתי מתגלח סתם אז בכל מקרה הייתי מצמיח שיער על הפנים..יכול להיות.
    אבל העובדה קיימת שברגע שאני ושאר האנשים שניסו את זה התחילו לגלח סתם את הפנים, אחרי תקופה לא ארוכה בכלל התחיל לגדול לנו שיער על הפנים..
    שוב אני אומר, יכול להיות שזה היה גודל בכל מקרה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

LTI10 - אנשים שנראים כמו מזרחים מתאים להם זיפים , בגלל שיש להם לוק גברי ולא הארי ..
    ורודני , אתה צודק , אבל העובדות שאני רושם פה זה כאלה שאני חקרתי ובדקתי
    ואני מאמין מאוד לויקיפדיה ,זה ידוע שהם מקור אמין , ואנשים שרושמים שם דברים שקריים נמחקים ישר
    יש שם מערכת אישור פוסטים , ואני זוכר שהיה לי מתכונת בבצפר היה לנו בגרות לפני שנתיים ככה , שהיה שם מאמר על ויקיפדיה וכמה שהיא אמינה ..
    נ-ע-ר-ך.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    LTI10
    ואני מאמין מאוד לויקיפדיה ,זה ידוע שהם מקור אמין , ואנשים שרושמים שם דברים שקריים נמחקים ישר
    יש שם מערכת אישור פוסטים , ואני זוכר שהיה לי מתכונת בבצפר היה לנו בגרות לפני שנתיים ככה , שהיה שם מאמר על ויקיפדיה וכמה שהיא אמינה ..
    אתה מבין אז כמה זה מצחיק?

למה מוחקים דברים שהם שקריים ולא נכונים כביכול? בגלל שהבן אדם שבודק את המאמר, מתבסס על עובדות מקבילות...הקטע שאתה לא יכול לדעת איזה מהם נכון.
    אומרים שלרוץ זה דבר לא בריא. ומצד שני אומרים שאם רצים 3 פעמים בשבוע, מגדילים ומאריכים אוטומטית את אורך החיים שלנו..אתה מבין? לך תדע למי להקשיב.

כתבת "מערכת אישור פוסטים", זה גם נורא מצחיק. מערכת זה אנשים שבתכלס אושרו בתור אנשים חכמים שאפשר לסמוך עלייהם שמה שהם עושים זה להצליב מידע ולבדוק שהמאמרים שכותבים הם מאמרים שמקבילים או נכונים יחסית למאמרים שפרופסורים וכאלה שעשו מחקרים נכונים.

אבל שוב, לך תדע שזה נכון מה שהפרופסורים אומרים זה נכון.

בעצם, יש מצב שמה טיילר אומר זה נכון - שצריך לחיות עד גיל 50-60 כי מאז הגוף שלנו מתחיל להרקב, אנחנו חושבים פחות טוב, אנחנו מרגישים פחות טוב, אנחנו לא בטופ שלנו.
    ויש כאלה שאומרים שעם הזמן אתה רק נעשה בעל נסיון גדול יותר ובעל מוח חד יותר ומבריק יותר...ככה שלהיות בן 90 זה מתנה משמיים...אתה מבין את הנקודה שלי?

ואני זוכר שהיה לי מתכונת בבצפר היה לנו בגרות לפני שנתיים ככה , שהיה שם מאמר על ויקיפדיה וכמה שהיא אמינה ..
    המאמר שנכתב על ויקיפדיה נכתב על ידי אנשים.
    שוב פעם, מי אמר שהאנשים האלה באמת צודקים?

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    LTI10 - אנשים שנראים כמו מזרחים מתאים להם זיפים , בגלל שיש להם לוק גברי ולא הארי ..
    כאן יש הסבר מהו מידע אמין (בבלוג חשיבה חדה אם אתה מכיר) : כאן
    סה"כ מכל החירבוש שם ניתן להבין שמידע אמין= מידע שנמצא בספרי הלימוד באוניברסיטאות.(ואני מדבר על תחומים מדעיים ולא תחומי שקר כמו כלכלה).
    באופן כללי ויקיפדיה לא מקור אמין.. ויקיפדיה הוא מקום לרפרוף ראשוני על נושא מסויים וממש לא מקום לקבלת ידע(למרות שויקיפדיה האנגלית הוא כבר סביר ביותר)
    דיון על האמינות של ויקי:
    http://cafe.themarker.com/topic/463092/
    http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/364/490.html

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

למה מוחקים דברים שהם שקריים ולא נכונים כביכול? בגלל שהבן אדם שבודק את המאמר, מתבסס על עובדות מקבילות...הקטע שאתה לא יכול לדעת איזה מהם נכון.
    אומרים שלרוץ זה דבר לא בריא. ומצד שני אומרים שאם רצים 3 פעמים בשבוע, מגדילים ומאריכים אוטומטית את אורך החיים שלנו..אתה מבין? לך תדע למי להקשיב.
    לרוץ דופק לך את הבירכיים בריא או לא זה יחס של הפסד/תועלת.. כמו שתגיד שליסוע באוטו מסוכן לאוטו נכון הבלמים נשחקים קצת והגלגלים גם אבל אתה מגיע ליעד שלך.. לרוץ לא יקצר לך את תוחלת החיים במקסימום זה ידפוק לך את הבירכיים(ודי מהר למעשה אם אתה רץ כל היום) יש דרכים אחרות לאימון אירובי שלא דופקים את המפרקים כמו שחייה, מצד שני לא חסר מחקרים על אימונים אינטנסיבים וקצרים שמשפרים את היכולת האירובית עם הרבה פחות השקעה ,אך אימונים אינטנסיבים אם לא עושים אותם נכון יכולים לפצוע אותך ואז אחרי אימון אחד תישאר נכה כל החיים אז מכאן אפשר להבין שהכל יחסי ועכשיו נשאלת השאלה מה המטרה שלך ומה השיטה הכי בטוחה ומהירה להשיג אותה.
    רודני אתה יכול לפקפק בכל האנשים בעולם.. אבל השיתוף זה מה ששינה את העולם, יש מושג שנקרא חוכמת ההמונים אם אתה מכיר.
    בא אחד רושם שטויות, בא שני רושם שטויות סופו של דבר יש מספר דברים שהם מסכימים עליהם אחרי X עריכות כמות השגיאות תיהיה מאוד מאוד קטנה.
    בעיקר שמגבים דברים בניסויים שכל אחד יכול לעשות אותם.
    מבחינה מתמטית ישנו מושג שנקרא דגימה ואם יש לי מערכת שמתנהגת מספיק יפה(כלומר רציפה וכאלה מה שלא קורה במציאות אך ניתן לקרב אותה בתור משהו רציף בדר"כ כמו שמלא אטומים יכולים ליהיות מתוארים בתור רצף ולא בתור אטומים בודדים) אז לאחר מספיק דגימות יהיה לי ערך מאוד מאוד קרוב לערך המדוייק.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 24-05-2013 בשעה 20:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

כתבת "מערכת אישור פוסטים", זה גם נורא מצחיק. מערכת זה אנשים שבתכלס אושרו בתור אנשים חכמים שאפשר לסמוך עלייהם שמה שהם עושים זה להצליב מידע ולבדוק שהמאמרים שכותבים הם מאמרים שמקבילים או נכונים יחסית למאמרים שפרופסורים וכאלה שעשו מחקרים נכונים.

אבל שוב, לך תדע שזה נכון מה שהפרופסורים אומרים זה נכון.

בעצם, יש מצב שמה טיילר אומר זה נכון - שצריך לחיות עד גיל 50-60 כי מאז הגוף שלנו מתחיל להרקב, אנחנו חושבים פחות טוב, אנחנו מרגישים פחות טוב, אנחנו לא בטופ שלנו.
    ויש כאלה שאומרים שעם הזמן אתה רק נעשה בעל נסיון גדול יותר ובעל מוח חד יותר ומבריק יותר...ככה שלהיות בן 90 זה מתנה משמיים...אתה מבין את הנקודה שלי?

המאמר שנכתב על ויקיפדיה נכתב על ידי אנשים.
    שוב פעם, מי אמר שהאנשים האלה באמת צודקים?
    גם אם המידע מוטעה בכל מקרה אני כותב פה מהניסיון שלי ומהידע הנכון לנושא שצברתי
    ככה אני חי אחי אני בודק כל דבר ושואף להיות עצמאי בצורה קיצונית
    בכל מקרה אתה לא חייב להקשיב לי , אבל אני לא הייתי רושם לך דברים שקריים פה ..

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    כאן יש הסבר מהו מידע אמין (בבלוג חשיבה חדה אם אתה מכיר) : כאן
    סה"כ מכל החירבוש שם ניתן להבין שמידע אמין= מידע שנמצא בספרי הלימוד באוניברסיטאות.(ואני מדבר על תחומים מדעיים ולא תחומי שקר כמו כלכלה).
    באופן כללי ויקיפדיה לא מקור אמין.. ויקיפדיה הוא מקום לרפרוף ראשוני על נושא מסויים וממש לא מקום לקבלת ידע(למרות שויקיפדיה האנגלית הוא כבר סביר ביותר)
    דיון על האמינות של ויקי:
    http://cafe.themarker.com/topic/463092/
    http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/364/490.html
    אני לא אמרתי שקיבלתי ידע מישם
    אבל כמו שאמרת זה ריפרוף ראשוני , מי שם אני כבר בוחן אם יש אמת בדבר ..

רודני אתה יכול לפקפק בכל האנשים בעולם.. אבל השיתוף זה מה ששינה את העולם, יש מושג שנקרא חוכמת ההמונים אם אתה מכיר.
    בא אחד רושם שטויות, בא שני רושם שטויות סופו של דבר יש מספר דברים שהם מסכימים עליהם אחרי X עריכות כמות השגיאות תיהיה מאוד מאוד קטנה.
    מבחינה מתמטית ישנו מושג שנקרא דגימה ואם יש לי מערכת שמתנהגת מספיק יפה(כלומר רציפה וכאלה מה שלא קורה במציאות אך ניתן לקרב אותה בתור משהו רציף בדר"כ כמו שמלא אטומים יכולים ליהיות מתוארים בתור רצף ולא בתור אטומים בודדים) אז לאחר מספיק דגימות יהיה לי ערך מאוד מאוד קרוב לערך המדוייק.
    1+
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    0

וואו התמונה שהבאת מזוויעה

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

צודק אחי לרוץ ידפוק לך את הברכיים, האדם הקדמון צד על כסא גלגלים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    צודק אחי לרוץ ידפוק לך את הברכיים, האדם הקדמון צד על כסא גלגלים.
    דיברתי על ריצות ארוכות.. ספרינטים זה משהו אחר זה ריצות קצרות.
    חוץ מזה כל מערכת מכאנית שאתה משתמש בה נשחקת ואני בספק כמה המפרקים שלך מתחדשים.
    האדם הקדמון יותר הלך הרבה או רץ ריצות קצרות נכון יש כמה מאתיופיה שרצו מרתונים אבל הם כמה והם שחורים.. וואטסאפ ניגה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 26-05-2013 בשעה 21:03.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

האדם הקדמון יותר הלך הרבה או רץ ריצות קצרות נכון יש כמה מאתיופיה שרצו מרתונים אבל הם כמה והם שחורים.. וואטסאפ ניגה.
    אז מה תגיד על כל האצני מרתון למיניהם? כל אלה שרצים 200 ומשו קילומטר במרתון והברכיים שלהם לא כואבות?

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

איזה אורך זה "ריצה ארוכה"?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

אז מה תגיד על כל האצני מרתון למיניהם? כל אלה שרצים 200 ומשו קילומטר במרתון והברכיים שלהם לא כואבות?
    מבחינה סטטיסטית נכנסת לך 95% מהאוכלוסיה.. ה5% הנותרים הם השאר.. כל מיני חריגים וכאלה.
    זה שיש לך אנשים שנולדים עם מוטציה שעושה שהם לא יכולים לחלות באיידס(ויש דבר כזה אם אני לא טועה) לא אומר שכל אדם שני לא יחלה בזה אם הוא יחשף לנגיף.
    מה אנחנו מסיקים מפה שהסטטיסטיקה נכונה לרוב האנשים..
    בחירה שלך אם להקשיב לה או לא..
    כמו שטיילר אומר בסוף הכל גנים.
    יש אנשים שישתמשו בחומרים הכי גורמי הקרחה אבל לא יהיה להם הקרחה כי יש להם גנים שונים.. אך לרוב האוכולוסיה יש גנים אחרים והם היו נדפקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    איזה אורך זה "ריצה ארוכה"?
    אין לי כוח לבדוק .. קח את הספר שפירסמו פה BODY BY SCIENCE וחפש שם.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 26-05-2013 בשעה 21:14.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

מבחינה סטטיסטית נכנסת לך 95% מהאוכלוסיה.. ה5% הנותרים הם השאר.. כל מיני חריגים וכאלה.
    זה שיש לך אנשים שנולדים עם מוטציה שעושה שהם לא יכולים לחלות באיידס(ויש דבר כזה אם אני לא טועה) לא אומר שכל אדם שני לא יחלה בזה אם הוא יחשף לנגיף.
    מה אנחנו מסיקים לפה שהסטטיסטיקה נכונה לרוב האנשים..
    בחירה שלך אם להקשיב לה או לא..
    כמו שטיילר אומר בסוף הכל גנים.
    עדיין לא ענית על השאלה.
    אל תברח מהתשובה אחי, היא מונחת לך מול העניים.

יש 2 סוגים של אנשים טיפשים - כאלה שיודעים שהם עושים טעות וממשיכים לעשות אותה בכוונה שאולי זה ישתנה..וכאלה שעושים טעות מבלי לדעת ממנה.
    ממש כמו לגבי משקל, יש כאלה שמנסים לרדת משקל גוף עם איזה תרסיס כזה, רואים שהם לא באמת יורדים במשקל וממשיכים לנסות וכמובן שלא מצליחים באמת ואז הולכים לחברים שלהם ואומרים "תראה! ירדת קילו וחצי בחודש! זה מלא!"
    ויש כאלה שמנסים המון דרכים להרזות, רואים שזה לא באמת עוזר עד שהם מבינים שהדרך הקלה ביותר היא גם הקשה ביותר - פשוט לעשות ספורט ולהפסיק לאכול כל כך הרבה.

איך זה קשור? זה לא. אתה מחרטט..אז החלטתי גם.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect