אני לוזר. אפס גמור
אין לי חברים, אין לי יציאות
אין לי שום דבר
לוזר הייתי ולוזר אשאר.
אני לוזר. אפס גמור
אין לי חברים, אין לי יציאות
אין לי שום דבר
לוזר הייתי ולוזר אשאר.
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
מה נסגר עם אנשים...
חחחחחחחחחחח מה אתה בלחץ אחשלי
קח איזה 5 קונצרטות..
אין לך חברים = גם אם היו לך הייתם חבורה של משתכרים בגינה, אז להפך לפחות אתה עושה מה שבא לך ולא תקוע עם חבורת טמבלים שמנסים לעשות פוזות ולצאת גבר אחד על שני
אין לך יציאות = גם ככה אין לאן לצאת, מי ש"יוצא" זה הילדי מייפל שמנסים לפצות על הזמן שהם בזבזו.
תלמד קצת על כלכלה + תתחיל לעבוד ואתה כבר מעל רוב האוכלוסיה בישראל.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תפסיק עם הדרך הכובעית והכל יחזור להיות כמו שהיה
תמצא עבודה,תרשם למכון כושר,תעשה את המדריך שלי לפייסבוק,תקרא את האשכולות של טיילר בנוגע ללוק
And everything will be allright
אני גם בעד שתמצא עבודה שכוללת עוד אנשים\תלך ללמוד איזה משהו שמעניין אותך (ואני לא מדברת על כלכלה וכאלה, אלא כדורגל, כדורסל וכו')
זאת אחלה דרך להכיר אנשים!
נערך לאחרונה על ידי Ariannan; 26-05-2013 בשעה 21:37.
הפתרון פשוט - תפסיק להיות כובע ותפנה לLMS. בגיל שלך אגב יותר מומלץ סטטוס בשילוב עם מראה חיצוני אבל בעיקר סטטוס - להסתובב עם האנשים הנכונים ולא עם הפריקים שאתה מסתובב איתם כי אני יודע עם איזה אנשים אתה מסתובב אחי...וזה לא כבוד גדול במילים עדינות. תשנה גם את עצמך ותהיה יותר זורם אתה בנאדם שכופה את עצמו על אחרים...ותפסיק להיות מאוהב אתה שנה כבר מאוהב באיזה פריקית רוסיה עם ציצים קטנים...שחרר כפרה רק זכרי בטא עם טסטוסטרון נמוך נתקעים על בחורה שלא שמה עליהם במשך כ''כ הרבה זמן...אגב חברים בפייסבוק לא אומרים כלום...הזיין הכי גדול שהכרתי היו לי 600 או 700 חברים בפייס וכולם היו אנשים איכותיים, יפים, מקושרים, הבנות הכי יפות בישראל ועוד..לא תראה שם פריקים מהסנטר וכל מיני עופות מוזרים.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אה ואתה בתיכון...איך לעזאזל אפשר להיות חסר חברים בתיכון..רק מהתיכון שלי הכרתי מלא מעגלים חברתיים...כנראה המעמד החברתי שלך מאוד נמוך...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגתם אותי איזה עצות חחחחחחחח
לך תלמד שוק ההון אחי
לך תתמחה במשרד עורכי דין
לך תהיה ברוקר בבורסה
לך תפתח עסק של מדפסות
לכו תעשו אתם את כל זה במקום לנגד לפאקינג ילד בן 16 את זה.
תתעודד גבר, אני בגילך ישבתי על ממוצע 99.5 אפילו במבחן הכי קטן, כשהיו קרואים לי למסיבה הייתי מוותר כדי לעשות חזרה למבחן. TRUE STORY
בדיעבד אני שמח מכל זה.
יש פאקינג קשר.הסיטואציה שלך זה שתי טיפות מים לשלי בשנה שעברה.נשבע לך,לא היה לי חברים ולא כלום,רציתי את אותם הדברים שאתה רצית בדיוק.רציתי חברה/לזיין,רציתי חברים,רציתי להיות פופאלרי בפייס,רציתי שכל העיר תכיר אותי.ונחש מה קרה כשהתחלתי לעשות את כל מה שאמרתי לך (חוץ ממכון כושר) ?אני מכיר את כל העיר,שיניתי תספורת שהולכת ממש טוב עליי,נהייתי פופלארי בפייס,מזמינים אותי למסיבות,נכנסתי למעגל חברתי שבתחילת השנה הייתי mirrer כבד שלהם,הכרתי מלא מלא מלא בחורות.
מכון כושר+תעשה ספורט כל שהוא(פוטבול,כדורסל,כדורגל)ואתה תמצא חברים חדשים בכל המקומות האלו
-תעבוד.אתה תשיג כסף לנסיעות,יציאות ובגדים,זה פאקינג חשוב.בנוסף גם שמה אתה תמצא חברים.
-תשקיע בלוק(תשפר את מה שנשאר)
ואם תגיד כל הזמן מה הקשר ותסתור את כולם אתה לא תתקדם לשום מקום.
אחי
הבחורה שהייתי מאוהב בה. רחוקה מלהיות פריקית. לגמרי
יש לי ממש קצת חברים פריקים, אבל בנינו, מה ההבדל בניהם לבין שאר האוחצ'ות במדינה?
הרי מה זה באמת אכפת לי תחת איזה קטג' הם נמצאים??? העיקר שיהיו אחלה אנשים
לגבי ה-LMS, במקרה הזה זה בולשיט
אתה אומר לי בעצם תשיג מראה, כסף וסטטוס
סטטוס כבר אמרתי לך שאין לי
מראה - אני נראה טוב, אבל מכון כושר וכל השיט הזה לא הולך לעזור לי. ולמה? כי כשאני מסתכל מסביב על ילדים עם מלא חברים הם נראים כמו החור של התחת שלי ביום רע.
אני כן זורם, אני כן הכל. אבל משהו התפקשש לי. אני לא יודע למה. יש לי פשוט מלא ידידות ואין לי חברים...בכלל.
וכסף? איך זה בדיוק הולך לעזור?
יחסית לילד בן 16 יש לי מספיק דמי כיס מאמא אחי, אז הכל בסדר
בואו נחייה אולי במציאות הקיימת ולא נשאף להיות בראט פיט מליונר סבבה?
מה שביקשתי זה קצת חברים זמינים ונגישים. לא ביקשתי להיות אליל.
קשה לי להאמין שאני מתלונן שאין לי חיי חברה ואתם אומרים לי "תיראה טוב יותר ותהיה עשיר יותר"...זה קצת לא נתפס אבל בסדר
אני דווקא חשבתי יותר בכיוון של לכוון אותי, תעשה ככה, תדבר ככה, תכיר ככה
כי בתכלס אם אני עכשיו אראה 10 ויהיו לי מלא שטרות בכיס, מי יהיה חבר שלי בכלל?
בכל מקרה, גם אם אני אשפר את כל זה, אני אצטרך לעשות משהו. משהו מסוים. לקום מהכיסא, לדבר, להכיר...
זה די קל להכיר בנאדם בקטע של היי שלום מה קורה, אבל זה קשה להכניס אותו למעגל החברתי שלך.
חחח עזבו כסף הזיינים של הTLV בתקופה שלי בקושי היה להם כסף לבקבוק וודקה...שזה תכלס מה שהילד רוצה, הוא עדיין לא בשלב של כסף וכל הדברים האלה תנו לו להנות למה הוא יהיה כמו אידי נחוי - אחד שזיין רק זונות רוסיות גולדיגריות. חוצמזה תמיד אפשר לעבוד אם צריך לארגן טיול לאילת או בורגס...עלק כסף...והבנתי על מה אתה מדבר ואל תבכה על זה, היה לי רק חבר אחד או 2 שהיו כמו אחים בשבילי בתיכון, כמה מכרים סיק קאנטים ממעגלים חברתיים של ידידות והשאר ידידות, רוב מוחץ של ידידות למעשה...אם ישך הרבה ידידות בכל הערים אתה במצב טוב ולא יודע לנצל את זה.