חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אגב,שאלה אליכם.
אם אני לא טועה,ערסים משיגים בחורות ולא רעות בכלל(ממה ששמעתי),אז למה כל השנאה הזאת כלפייהם?למה אתם לא מסתובבים איתם?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אגב,שאלה אליכם.
אם אני לא טועה,ערסים משיגים בחורות ולא רעות בכלל(ממה ששמעתי),אז למה כל השנאה הזאת כלפייהם?למה אתם לא מסתובבים איתם?
|
|
למה? כי יש להם חרא התנהגות הם חושבים שהם איזה מלכים או משו למרות שכמעט כל ערס שעשה עליי פוזות במועדון דפקתי לו מבט והוא הסתובב והלך כמו טאטלה (וזה לא שאני איזה סלקטור עם פרצוף כמו של LAZAR ANGELOV) חחח יש גם את האלה היותר כבדים בגדול יש להם תרבות חרא התנהגות חרא השירים שהם שומעים לרוב חרא אבל מה שמושך בנות אצלהם זה שהם בדרך כלל מכירים לא מעט אנשים... והם די מקושרים בנוסף לזה הם גם לרוב שמים זין על המון דברים והם לא פוסיז וזה למה הולך להם עם בנות כי הם "חזקים" וגם בכללי ערסים נהיו מן סוג של מיינסטרים פה וזה נהיה שיגעון שכולם נדבקו בו...
אני רוצה לראות שאני יהיה מספיק גדול ומפחיד מבחינת הגוף (ויש לי פוטנציאל יש לי רוחב מעולה יחסית לאוכלוסיה של הערסים חחח) ושאיזה ערס ידפוק לי מבט בכניסה למועדון או משו או שינסו לעקוף אותי וכאלה... אחת הסיבות שבאמת אני רוצה לגדול למשהו בן זונה וגם ללמוד לשבור אנשים מכות זה בגלל הערסים המזדיינים האלה שעושים פוזות... שוב לא כולם יש גם את האלה שסתם עם לוק כזה והם די סבבה ואחלה אנשים אבל יש את האלה החשים... מת לקבור אותם
בגלל זה יש לו קלטת פורנו ואתה עדיין בתול (הרוסיות הזונות לא נחשבות שנינו יודעים שהן גולדיגריות ולא זיינת איזו טחונה ממוסקבה), בגלל זה גם אם הוא היה מוריד חולצה ליד חברה שלך היא הייתה קופצת עליו בשניה, בגלל זה הוא עושה יותר כסף ממך ואתה תקוע בקופת גמל שלך ובגלל זה הוא יותר מפורסם ממך ואתה מה שמו....הייתי מעדיף תחיים שלו על שלך אם תשאל אותי...ואני לא הזה שפותח אשכולות של אינסל רייג' על ערסים ולא צריך להיות גאון גדול כדי לדעת שמי שפותח תנושאים האלה זה אחד שהם היו מציקים לו או אחד שלא היה איתם אף פעם...כי אם תשאל אותי...אני מעדיף אותם על הפריקים האשכנזים שלך.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
תפסיק לנתח דברים. אני לוקח את הפורום הזה באווירת צחוק. כל הערסים מרביצים לי ויורדים עליי כל יום ואני בא לפה לפרוק עליהם את העצבים. HAPPY?
בבית ספר הייתי חנון, יש הבדל בין חנון לילד כאפות.
זה שיש לו קלטת פורנו זה דבר טוב? אתה דפוק בראש יותר ממה שחשבתי.
זה שהוא "מפורסם" זה דבר טוב? לא חובה. מעדיף להיות עשיר אנונימי מאשר עשיר מפורסם (בטח לא פרסום מפורנו).
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 27-05-2013 בשעה 10:44.
ערסים משיגים כוסיות. לא כולם..אבל הם משיגים.
הורים לא תומכים lol היית מת להורים כמו שלי, הם הכי משוחררים שיש, תמיד נתנו לי כסף שביקשתי (ולא ביקשתי הרבה), ידעו שאני מעשן ירוק ולא היה להם בעיה עם זה כי אמא שלי עישנה ירוק שהייתה בגיל שלי, דחפו אותי להשתפר לקראת התיכון ונתנו לי כסף לבגדים ותספורות ועוד דברים שהייתי צריך, לא לחצו עלי לחרוש בבצפר, והיו בעד הטיסה שלי והם גאים בי וכל החברות של אמא שלי מקנאות בה, בניגוד להורים הרוסים הכבדים שלך שאמרו לך לחרוש בתיכון מנעו ממך חיי חברה שעדהיום אין לך בגללם, ואמרו לך לעשות תספורת קצרה של ילדי כאפות ועוד דברים של חינוך רוסי מפגר ולא בקטע הטוב (אתה אמרת)...ההורים של שנינו רוסים ואיזה הבדל בין הבית שלך לבית שלי.
HATERS GONNA HATE POTATOES GONNA POTATE
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 27-05-2013 בשעה 19:36.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES