איזה זין זה אני כמעט ולא יוצא יפה בשום תמונה שאני מצטלם למרות שבמציאות אני יוצא פי 10 יותר יפה ..גם לכם יש את הבעייה שאתם לא יוצאים יפה בתמונות ?
ותנו טיפים לאיך לצאת פוטוגני ..
איזה זין זה אני כמעט ולא יוצא יפה בשום תמונה שאני מצטלם למרות שבמציאות אני יוצא פי 10 יותר יפה ..גם לכם יש את הבעייה שאתם לא יוצאים יפה בתמונות ?
ותנו טיפים לאיך לצאת פוטוגני ..
|
|
אולי אתה חושב שאתה ניראה טוב אבל בתכלס אתה לא
אי פוטוגוניות זאת בעיה..
כי בתמונה המראה שלך תלוי באור וצורת הפנים שלך ועוד הרבה משתנים...ויש אנשים שבאמת יכולים להראות מדהים אבל יוצאים ממש חרא בתמונות...קורה..
קודם כל אני נראה טוב וגם בנות אומרות לי את זה (בלי להשוויץ או משו..)
ואני התכוונתי שאני נראה פי 10 יותר טוב במציאות מאשר במצלמה
איזה זין זה אחי לא יודע מה להמליץ לך אם אתה באמת נראה ממש טוב תתצטלם מקרוב נגיד אני עושה תמונות תקריב של הפנים שלי ואז אתה שם נגיד פילטר של הדגשה וזה מדגיש לך את כל התווי פנים ואתה מעלה וזה נראה יפה
ממש מוזר מה זה אי פוטוגני אחי? אף פעם לא הבנתי מה זה
כאילו איך אתה יוצא מכוער בתמונות? כי בדרכ שמצטלמים נראים טוב כי המצלמה לא קולטת תמיד את כל הפרטים ולפעמים גם המרחק מטשטש פצעים וחצ'קונים וכאלה
תוריד אחוזי שומן.
אתה לא דוגמן מסלול של אברקומבי = אתה מתעלל במצלמה שלך.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
תודה אחי תאמת תקטע של התמונה תקריב לא ניסיתי , נראה איך זה .. ובתכלס לדעתי זה התאורה והזווית צילום כי כשאני עושה צילום עצמי ואני מכוון את המצלמה כדי שאני ייראה טוב אני נראה יותר טוב...
ולגבי מה זה אי פוטוגני?
לדעתי הסרטון הזה ימחיש לך בצורה הכי טובה למה אני מתכוון :
http://youtu.be/s6gc5CL6ZEA
ושיןטן שתוק יחפרן אם אין לך משו מועיל להגיד - שתוק!
תיקח את המצלמה, ופשוט תצלם את עצמך במלא פוזות וצורת, ותקלוט מאיזה כיוון ואיזה צורה, גורמת לך להראות הכי טוב שיש, זה הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך.
+ עריכה במחשב :/
אני גם לא פוטוגני,בגלל זה חבר תמיד מצלם אותי,ככה שאני בטוח שהתמונה תצא טוב.צריך צלם ומצלמה ממש ממש טובה.
אם אין לך מישהו בסביבה שיעשה לך את זה חינם,אני ממליץ שתוציא על זה קצת כסף,אני לא חושב שזה יצא לך יקר.שלם בשביל 5 תמונות ממש טובות וכל חודש תעלה תמונה חדשה לפייס וזה יספיק לך ל 5 חודשים ובסופו של דבר זה ישתלם
נראה טוב סבבה , הרבה אנשים נראים טוב
אבל כנראה שאתה לא חתיך
תכלס תסכל תמונות של אנשים יפים
האלה שסתם מצלמים ולא עושים פוזה מיוחדת
תראה כל התמונות שלהם יפות , גם התיוגים הכל
בקיצור , תשפר מראה..
נ-ע-ר-ך.
תצטלם הרבה, תלמד את הפוזות,הפרצופים והזוויות שמחמיאים לך בתמונה..