ראיתי אותו עם חבר בפנימייה. שתי משועממים, אילתרנו אלונקה ולקחנו אותו לאיזה בנאדם שמבין בחיות שיטפל בו חחח יז'יק בלאט
יוז'יק *** די לדבר רוסית פגומה !!!
נכתב במקור על ידי Mr. Bean יוז'יק *** די לדבר רוסית פגומה !!! יוז'יק* טעות כתיב. KILL YOURSELF
נכתב במקור על ידי Scofield יוז'יק* טעות כתיב. KILL YOURSELF אם אני אתאבד איך תשרוד ? ד"א כנס לפייסבוק תראה במה תייגתי אותך
נכתב במקור על ידי Mr. Bean אם אני אתאבד איך תשרוד ? ד"א כנס לפייסבוק תראה במה תייגתי אותך אתה והשטויות שלך חחח
נכתב במקור על ידי Scofield אתה והשטויות שלך חחח לאן הגעת בדקסטר?
נכתב במקור על ידי Mr. Bean לאן הגעת בדקסטר? סיימתי את פרק ראשון של עונה 6.
נכתב במקור על ידי Scofield סיימתי את פרק ראשון של עונה 6. לא היה לי חודש את המחשב ועדיין לא עברת אותי
נכתב במקור על ידי Mr. Bean לא היה לי חודש את המחשב ועדיין לא עברת אותי להזכירך אני פנימיסט ז''א רק בסופשים אני רואה.
נכתב במקור על ידי Mr. Bean אם אני אתאבד איך תשרוד ? ד"א כנס לפייסבוק תראה במה תייגתי אותך אתה אחד החפרנים
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
קיפוד מסוקס
יפה שעזרת.
*לא מעצב בפרטי*
יפה מאוד שעזרת
חובבנים חח אני כבר סיימתי את כל העונות(דקסטר). תזדרזו כי עוד 19 ימים יוצאת עוד אחת וכל הכבוד, לא רואים כל יום בן אדם שמציל קיפוד.
נכתב במקור על ידי gibs0n חובבנים חח אני כבר סיימתי את כל העונות(דקסטר). תזדרזו כי עוד 19 ימים יוצאת עוד אחת וכל הכבוד, לא רואים כל יום בן אדם שמציל קיפוד. לא רואים כל יום קיפוד
חוקי הפורום