נכתב במקור על ידי dOrBh עכשיו עשיתי את זה ועדיין לא פועל מוזר ._. נסה לפנות לתמיכה טכנית. אגב אם אתה אוהב משחקי מכוניות טובים תוריד split second, אחד ה-דברים.
נכתב במקור על ידי gibs0n מוזר ._. נסה לפנות לתמיכה טכנית. אגב אם אתה אוהב משחקי מכוניות טובים תוריד split second, אחד ה-דברים. לא נראה לי יעזור לפנות לשם אם פה רק אחד עוזר לי וזה דיבורים שם אף אחד לא יעזור לי ואני רוצה ספציפית את המשחק הזה כי הוא נראה לי קטלני
וואי זה מסובך
נכתב במקור על ידי gibs0n מוזר ._. נסה לפנות לתמיכה טכנית. אגב אם אתה אוהב משחקי מכוניות טובים תוריד split second, אחד ה-דברים. חחחחחחחחחחחחחחחחח אחי בסוף היום מצאתי הורדה שיש בא קראק אתה רק פותח והמשחק נפתח אחלה משחק רוצה קישור?
נכתב במקור על ידי dOrBh חחחחחחחחחחחחחחחחח אחי בסוף היום מצאתי הורדה שיש בא קראק אתה רק פותח והמשחק נפתח אחלה משחק רוצה קישור? אמרתי לך עדיף כבר להוריד פרוץ ולחסוך עבודה (: תהנה, שמח שהסתדרת. (ולמה לא, תביא קישור אולי אני אוריד עוד כמה ימים)
נכתב במקור על ידי gibs0n אמרתי לך עדיף כבר להוריד פרוץ ולחסוך עבודה (: תהנה, שמח שהסתדרת. (ולמה לא, תביא קישור אולי אני אוריד עוד כמה ימים) http://thepiratebay.sx/torrent/84983...13_CRACKED-3DM זה טורנט דרך אגב האתר הזה אחלה למציאת משחקים סרטים ועוד דברים
כל כך קשה כולה קובץ iso
נכתב במקור על ידי yehonatan11 כל כך קשה כולה קובץ iso אז לא לכולם יש ידע כמו שלך אז רק שתדע אתה יכול למצוץ לי כל הקטע בפורום חוץ מלדבר זה תמיכה בנושאים
חוקי הפורום