קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מישהו יכול להסביר לי קצת על הפורום...
    על ידי netanelj בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 25-12-2006, 23:41
  2. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-10-2006, 21:01
  3. תגובות: 56
    הודעה אחרונה: 27-09-2006, 00:50
  4. תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 25-02-2006, 16:30
  5. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 16:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

קצת מוטיבצייה לחבריי הפורום

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל קצת מוטיבצייה לחבריי הפורום

טוב,מי שלא יודע,עברתי בגיל 12 לקנדה,גרתי בפתח תקווה,אפילו שמה היה לי סטטוס גבוה,הייתה לי חברה,היו לי שמה חיים יפים עד המעבר.אחריי המעבר,התרסקתי.התחלתי הכל מהתחלה.הגעתי למונטריאול,לא ידעתי לדבר לא צרפתית ולא אנגלית.סטטוס אפסי,אין שום לוק,ובטח שלא כסף.גרתי במונטריאול 4 שנים,עברתי הרבה חוויות וביניהם גם יצאתי עם כמה בחורות חמודות.שנת 2011(תחילת 2012) מגיעה,אני עובר לעיר חדשה,30 דקות ממונטריאול,ועוד פעם צריך להתחיל הכל מההתחלה,רק שהפעם זאת הייתה אחת ההתחלות הכי נוראיות שהיו לי.

לפניי שאני ממשיך קצת בסיפור,אני רוצה לפרט על שני דברים חשובים שצריך להבין בסיפור.במונטריאול ובמיוחד בערים שליד.האנשים מתחלקים לשני קטגוריות,העולים החדשים והלבקנים שגרים פה כבר מלא זמן.השינוי מתבטא גם במבטא,ובמיוחד במנטאליות.ואני אישית,לא סובל את רוב הלבקנים שגרים פה מלא זמן,רובם גזענים ואנשים כאלה שאוהבים להוריד אנשים אחרים.(לא כולם,אבל הרוב המוחלט)

במונטריאול,רוב המוחלט הם העולים החדשים,כי זה לאן שרוב העולים באים.והמנטאליות דומה לשלי ולא היו לי באמת בעיות להתחבר לאנשים.רק חבל שזה לא ככה בעיר שאני גר כרגע...הגעתי לסביבה זרה,האנשים היו ממש שונים,זה הבדל של שמיים וארץ,לא לקח לי הרבה זמן להבין שזה לא הסוג האנשים שאני מסתובב איתם.הגעתי לביצפר חדש (זה בית ספר מיוחד לאנשים שלא מספיקים לסיים את הלימודים בזמן בגלל סיבות כאלו או אחרות אז מעבירים אותם בגיל 18 עד 21 לבית ספר הזה).

בקיצור,אכלתי אותה ובגדול.אפס חברים,אין כסף לנסוע למונטריאול בשביל לראות חברים,והלוק היה פחות או יותר בסדר אבל דרש שיפור.לא הצלחתי להתחבר לאנשים פה,היו גם כמה אנשים שירדו עליי ואמרו לי שאני בחיים לא יגיע רחוק,וזה היה במיוחד בביצפר איפה שהרוב הלבקנים שנחשבו "סיקאנטים" קיבלו את כל הבנות.למסיבות לא הזמינו אותי,אפילו לצאת סתם ככה גם לא.
    העברתי קיץ שלם בבית,כשמצאתי פה ושם כסף נסעתי למונטריאול.מצאתי כמה חברים,אבל כל מה שעניין אותם,לא עניין אותי,הם לא היו עם סטטוס גבוה גם כן.הקיץ נגמר,אני עובר לבית ספר חדש,בצד השני של העיר.מהר מאוד מצאתי את האנשים ש-י-ד-ע-ת-י שאני צריך להתחבר איתם.תופסים את הרוב המוחלט של הבנות,הרבה עם סטטוס ענקי,לחלק היה לוק ואסטתיקה של 10,חלק היו עשירים,בקיצור כל מהמעגל החברתי היה משהו להתגאות בו.(אפשר אפילו לראות את חברים שלי בכמה מדריכים שפרסמתי ולמה הם נראים)
    לקח לי זמן,אבל הצלחתי להכנס למעגל החברתי הזה,ההבדל היה כל כך גדול...בעבר כשרוב החברים שלי היו מדברים כמה KILLS הם עשו ב CALL OF DUTY ועכשיו כל מה שאני שומע זה "וואי אחי ממנה קיבלתי מציצה" , "אותה זיינתי" , "היא גרופית רצינית שלי"
    פה אתה מבין,עד כמה המעגל החברתי שלך הוא איכותי.מאוד מאוד מהר הסטטוס שלי עלה,אני לא יכול לעבור 10 דקות בעיר שלי בלי להגיד שלום אפילו למישהו אחד שאני מכיר.הכרתי כל כך מלא בנות בזמן כל כך קצר וכשאני חושב על זה אני אומר לעצמי ואוו באמת ואוו.שיניתי תסרוקת,שיניתי את הלבוש שלי,אני עוד מעט מתחיל לעבוד באיזה מסעדה,הסטטוס בפייס עלה משמעותית,והתחלתי לצאת עם בחורה ממש חמודה.

הלבקנים שהורידו אותי בעבר,הם MIRRERS כבדים שלי עכשיו,ולפניי שהתחלתי לצאת עם הבחורה,גנבתי להם את רוב הבחורות עם המעגל החברתי שלי חחחח

כל זה להגיד שתפסיקו להתעסק בחרא.תתעסקו ב LMS שלכם,תעלו את עצמכם באמת.הבעיה פה עם הכובעים זה שאתם חושבים שניצחתם את המרוץ בלי עוד אפילו להתחיל אותו,אתם חיים באיזה אשלייה שאתם יכולים לקבל כל בחורה שאתם רוצים רק בגלל ה "אופי" הנורא מושך שלכם.אם אתם שואפים להגיע לאופי טוב אבל זה עוזר לכם רק מנטאלית ושום דבר חומרי לא משתנה אצלכם,פשוט תפסיקו עם זה.זה סימן שהאופי שלכם בסדר אבל ה LMS שלכם נמוך ואתם לא מתעסקים בדברים הנכונים.

השלב הראשון זה להודות בזה שאתם לא איפה שאתם רוצים להיות,ושהאמונות שאתם דוחפים לעצמכם בכוח לשכל לא עוזר לכם בשום צורה פרקטית.(מדבר במיוחד ל FANS של גו'ליאן וסניה)השלב השני,זה ללכת ולעשות את מה שאתה צריך בשביל לקבל את מה שאתה רוצה.
    אם אתם לא מודים בחולשות שלכם ובמה שאין לכם(אפילו שאתם חושבים שיש לכם),אתם תשארו איפה שאתם כל החיים.

ושיר ל LMS CREW

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מזכיר אותי אחד לאחד בקטע של המעבר שלי מהיסודי (מצב מעולה עם פוטנציאל עצום) לחטיבה (חסר חברים שכל הזמן יורדים עליו) ולתיכון ( שינוי קיצוני, מסתובב עם אנשים שבוא נגיד ההבדל בינם לבין האפסים שהייתי איתם בחטיבה עצום, זה סוג האנשים שהסתובבתי איתם ביסודי שהיינו ילדים ואם לא הייתי עובר עיר לקראת החטיבה לא הייתי מגיב בפורום הזה בכלל...) ואז שוב פעם נפלתי ונפלתי לכובעים ואז ברחתי מהם ועליתי שוב ועכשיו אני פה ומנסה לעלות למרות שהתוכניות שלי נמצאות במקום אחר הרחק מארה''ב, קנדה וכל המקומות המערביים. בכל מקרה סחטיין חיים מקיצוניות אחת לקיצוניות שניה זה ממש לא קל, יום אחד אתה מלך העולם יום שני אתה אפס וזה באמת קשה נפשית. ואתה באמת מהאנשים שעשו פה שינוי שמתקרב למה שאני עשיתי, השאר סתם מזיינים תשכל על שטויות לא רלוונטיות שמבוססות על מאמרים וספרים ולא על נסיון מעשי. תמשיך ככה, שים זין על ההייטרים שאומרים לך "אתה לא תגיע לכלום" כי בסוף הם האלה בתחתית שרשרת המזון, תמשיך להתאמן, תמשיך להיות סיק קאנט, תמשיך להסתובב עם האנשים הנכונים, תמשיך לקבל MIRERS תמשיך לזיין כוסיות והכל יהיה טוב.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

יש לי שאלה.

אני אחד שאוהב להסתובב עם החבר'ה שגדלתי איתם, שבינתיים כולם אינסלים (כולל אני), אני ועוד 2 מתחילים בשינוי חיובי (לצאת יותר, מכון כושר, להסתובב עם יותר בנות).
    יש לי מעגלים חברתים יחסים רחבים, כלומר כן יש לי דיבור עם כל החברה היותר בעניינים , יח"צנים וכאלו, וכל הזמן לוחצים עלי לבוא למסיבות ובילויים.

אבל יש בעיה גדולה, אני פשוט לא מרגיש שם בנוח, אני רואה את כולם מריצים צחוקים, אני זורם בצחוקים אבל אני מרגיש ממש לא קשור, ולפעמים יש את אלו שצוחקים עלי ואומרים לי "אתה בכלל מהחבר'ה החנונים, מה אתה קשור לפה?".
    האמת? אני לא יודע ...
    מה עושים במצב כזה?

ועוד דבר, אי אפשר לבנות את המעגל החברתי שלך? זתומרת שיהיו את אלו שירצו להיכנס לשלך במקום שתנסה להשתלב באחד קיים ??

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    יש לי שאלה.

אני אחד שאוהב להסתובב עם החבר'ה שגדלתי איתם, שבינתיים כולם אינסלים (כולל אני), אני ועוד 2 מתחילים בשינוי חיובי (לצאת יותר, מכון כושר, להסתובב עם יותר בנות).
    יש לי מעגלים חברתים יחסים רחבים, כלומר כן יש לי דיבור עם כל החברה היותר בעניינים , יח"צנים וכאלו, וכל הזמן לוחצים עלי לבוא למסיבות ובילויים.

אבל יש בעיה גדולה, אני פשוט לא מרגיש שם בנוח, אני רואה את כולם מריצים צחוקים, אני זורם בצחוקים אבל אני מרגיש ממש לא קשור, ולפעמים יש את אלו שצוחקים עלי ואומרים לי "אתה בכלל מהחבר'ה החנונים, מה אתה קשור לפה?".
    האמת? אני לא יודע ...
    מה עושים במצב כזה?

ועוד דבר, אי אפשר לבנות את המעגל החברתי שלך? זתומרת שיהיו את אלו שירצו להיכנס לשלך במקום שתנסה להשתלב באחד קיים ??
    היה לי מיליון חברים עד עכשיו,זרקתי את כולם חוץ מחבר אחד שהחליט לקחת את החיים גם בידיים שלו ושינה גם את החיים שלו 360 מעלות,הוא כמו אח בשבילי.
    אני והוא זה כמו טיילר ובייקר

מי שלא רוצה להתקדם לשום מקום בחיים ומנסה להוריד אותי כל הזמן למטה לא שווה את היחס שלי,גם אם הם חברים מהילדות שלי.יש דברים שאני לא סובל,ואחד מהם זה להוריד אנשים למטה בגלל שאתה שמה במקום לעלות את עצמך למעלה.

וגם לי זה קרה בהתחלה,הכרתי חבר אחד שהכניס אותי למעגל החברתי,הרגשתי לא כל כך בנוח,אבל פשוט המשכתי להסתובב איתם,עד שהם הרגישו יותר בנוח איתי ואני איתם והכל בסוף הסתדר,פשוט תתמיד להסתובב איתם.

וכן אפשר לבנות,אבל זה יקח לך הרבה יותר זמן אם תכנס למעגל חברתי חדש ואיכותי ולמעשה אתה גם יכול להפוך ל "מנהיג החבורה" שלהם ולהתחיל ליזום יציאות בעצמך.אבל הנה משהו קטן שאנשים לא מבינים,במעגל חברתי איכותי,כולם מתחלקים עם כולם,כולם שמה סיקאנטים ומביאים בנות.אתה מבין?אז אין למה לנסות לשאוף להיות זה שיוזם הכל ולנסות להיות "מנהיג החבורה".אני מביא בחורות למעגל וגם חברים מביאים בנות למעגל,אנחנו מכירים אחד לשני בחורות

בגלל זה עדיף קודם כל שיהיה לך משהו להתגאות,משהו שבמעגל החברתי הספציפי ירצו ויכניסו אותך פנימה.תמיד עדיף לעבוד על הלוק ועל הכסף שלך.יש אנשים (כמו יטינגר) שיש להם את זה אבל הם פשוט נפלו על האנשים הלא נכונים ולא מביאים הרבה בנות.צריך גם לדעת עם מי להסתובב

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מה מוטיבציה פה?
    לעבור לעיר אחרת בשביל להתחיל חיים חדשים?
    יעני 15 פעם אני אהיה ילד כאפות באיזה מקום חדש, ובפעם ה-16 יש מצב יהיה לי מזל להסתובב עם המאגניבים?

רוב הילדודס פה בתיכון וגרים עם ההורים ואין לך יותר מדי ברירה כלכלית אם לעבור או לא.. ואחרי זה הם הולכים להיות בצבא 3 שנים לחיות בעולם שכולו חרא.

אומר את זה בתור אחד בעיר חדשה, בלי סטטוס פה - מחוסר זמן, ורוב האנשים שאני נמצא איתם באופן יומיומי גדולים ממני ב10 שנים. ובמקום הקודם היה לי סטטוס דיי טוב. לפי מה שאתה אומר, עדיף לי לחזור לגור עם ההורים?

זו מוטיבציה לא נכונה לדעתי, מוטיבציה אמיתית זה אם היית מצליח בכל זאת להשתחל למעגל החברתי בעיר הראשונה שלך למרות הכל.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 03-06-2013 בשעה 08:18.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    יש לי שאלה.

האמת? אני לא יודע ...
    מה עושים במצב כזה?

אל תקשיב לטמבלים שאומרים לך שלכל בנאדם יש ערך בחיים שלך וכל בנאדם יכול לעזור לך ו"חברי ילדות לא זורקים", מינוס ופלוס יוצר מינוס גם בחיים האמיתיים. סיק קאנט ככל שתהיה, שרירי ככל שתהיה, חתיך ככל שתהיה, עשיר ככל שתהיה, בלי האנשים הנכונים אתה אפס וישך מעמד אפסי. ייטינגר הוא דוגמא טובה, שרירי ואסתטי שנפל על מעגלים חברתיים לא נכונים וקרה מה שקרה..סטטוס זה בראש הרשימה, תמיד.

תראה תסרטון הזה של אנשים מוצלחים באמת ולא של אפסים שחיים בסרט ותבין מה המשמעות של המילים האלה

אם אתה לא מבין אנגלית אני יתרגם לך תדבר הכי חשוב

"כל האלה שצחקו עלי, ניתקתי איתם קשר, מצאתי אנשים חדשים, התחלתי להתעסק במה שרציתי ולא לשחק בקקי. תקיף את עצמך באנשים שמעלים אותך למעלה, לא מורידים אותך למטה"

וככה זה בכל תחום בעולם. אם אתה רוצה להצליח כלכלית, תקיף את עצמך באנשים שמצליחים כלכלית, אם אתה רוצה להצליח עם בנות, תקיף את עצמך עם אנשים שמצליחים עם בנות, אם אתה רוצה להצליח במכון תקיף את עצמך באנשים שמצליחים מכון ומבינים בזה, כל בנאדם יש לו משמעות בחיים!!!! אבל לא לוזרים מסריחים שכל מה שהם עושים זה לרדת על כאלה שמעיזים להיות יותר ממה שהם כי הם מרגישים נחותים עם החיים שלהם כי הם בתולי שפתיים מזדיינים ללא מטרה בחיים.

קח את מי שרוצה לעלות איתך ותעלו ביחד. האחרים, תזרוק אותם, הם חסרי תועלת, הם רק יעשו לך רע...אני שמח שזרקתי את כל האפסים שהייתי איתם בחטיבה לפני התיכון, בכיתה ט' הייתי חסר חברים אבל התעסקתי בעצמי וזה השתלם לי בתיכון.

את החבר הכי טוב שלי אני מכיר מהתיכון כולה. ואני בשבילו מוכן להרוג את ה"חברים" שהיו לי בחטיבה. כי הוא סיק קאנט אמיתי. הוא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו מתקדם ולא משחק בקקי ופיפי עם אנשים מלאים באינסל רייג' ואנרגיות שליליות
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 03-06-2013 בשעה 09:16.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אני רוצה להבין אותך אתה נותן לדוגמא את ZYZZ אבל איזה דוגמא הוא אם הוא לא טיבעי? אומרים שהוא היה מזריק והוא לא הגיע למצב הזה בצורה טבעית
    אז שכל אחד יתחיל להזריק לקחת מה שצריך בשביל שיהיה לו גוף כזה וזהו? הייתי מעריך אותו אם הוא היה מגיע ממצב של אפס למצב שלו בצורה אמיתית בלי קיצורי דרך
    לא כולם רוצים להזריק להשתמש בדברים לא חוקים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

AWAKE, עם עברת בגיל 12 לקנדה..זתומרת שלא עשית צבא מן הסתם, נכון?
    סתם שאלה...אני לא מתכוון לשפוט אותך. אם החלטת לא לעשות צבא, ועברת לחו"ל, זאת ההחלטה שלך..לא מתכוון לשפוט.

בקשר לפוסט עצמו, אני מסכים עם הכל, חוץ מהקטע שכתבת על JULIEN שאני לא מבין למה..
    הבן אדם אגדה בתחום הLMS, אז איך כתבת את מה שכתבת עליו?
    הוא מרוויח המון כסף, הוא נראה לא רע בכלל (והאמת שאין לו גוף בכלל..זה קטע מוזר) ויש לו סטטוס מטורף..והכי חשוב, הוא מזיין בלי סוף.
    אז איך כתבת את מה שכתבת עליו?

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

בן כמה אתה עכשיו אם עברת בגיל 12?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Halyg צפיה בהודעה
    אני רוצה להבין אותך אתה נותן לדוגמא את ZYZZ אבל איזה דוגמא הוא אם הוא לא טיבעי? אומרים שהוא היה מזריק והוא לא הגיע למצב הזה בצורה טבעית
    אז שכל אחד יתחיל להזריק לקחת מה שצריך בשביל שיהיה לו גוף כזה וזהו? הייתי מעריך אותו אם הוא היה מגיע ממצב של אפס למצב שלו בצורה אמיתית בלי קיצורי דרך
    לא כולם רוצים להזריק להשתמש בדברים לא חוקים
    אם אתה חושב שאפשר להיות גדול וחטוב כמוהו ללא גנטיקה נדירה של מזומורף (או יותר נכון להיות פריק גנטי ו99% מהאנשים שטוענים שהם מזומורפים הם אקטומורפים חיבסים) או סטרואידים אתה חי בסרט.
    אחרי שנתיים של אימונים ותזונה הכי טובה בעולם (רציניים, לא משחקים של קקה) הבנאדם הממוצע מגיע לשיא הגנטי (בשנה השלישית אתה בקושי עולה במסת שריר) שלו שהוא לא קרוב ללהיות 95 קילו חטוב. כן, יהיה לו גוף יפה, באמת יפה, אפשר יהיה אפילו לדגמן אם ישך צורת שרירים אסתטית, אבל מכאן ועד ללהראות כמו ZYZZ המרחק עצום...או ששוב אם אתה פריק גנטי זה לא מיוחס אליך אבל אלה אנשים נדירים שאתה מיד רואה את זה עליהם....נגיד יש אחד שאני מכיר ששוקל בקושי 75 קילו מתאמן שנה והוא נראה במינימום 85...חטוב רצח ומסיבי והוא גם גבוה ממני שזה עוד יותר מוזר כי לפי הנתונים הוא אמור להיות שחיף מת. יש לו כתפיים ענקיות שאפילו הכתפיים שלי נראות צרות לידו (והגנטיקה הכי טובה בגוף אצלי זה כתפיים שלאנשים גדולים ממני אין כאלה) תחשוב מה יהיה אם הוא יתאמן עוד שנה מה הוא יהיה....זה סוג האנשים שיכולים להגיע לרמה כזאת של גוף והם נדירים יותר ממה שאתה חושב את זה אני יכול להבטיח לך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect