קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע] בקשר למה לומר , איך לעשות ומה לעשות.
    על ידי Xanax בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 31-10-2009, 20:19
  2. [עזרה] איך אני יכול לעשות disc label
    על ידי TheFatMan בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-08-2009, 16:20
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-03-2009, 14:14
  4. [שאלה]איך אני יכול לעשות מחיצות?
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 30-06-2008, 18:59
  5. עזרה | איך אני יכול לעשות שאני יוכל לעשות מצב שינה?
    על ידי Crazy_Angel בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 27-10-2007, 03:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אני ומה לעשות? איך להשתנות? (16)

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

ברירת מחדל אני ומה לעשות? איך להשתנות? (16)

קיצור אני לא עושה פיקאפ או משהו אבל במקרה הגעתי לפה מפורום אחר איכשהו וקראתי וזה די מעניין כל העניין.. עכשיו אני רואה שאנשים פה ממש מנתחים כל דבר וממש חכמים ובחיים לא יצא לי לחשוב על החיים מהזווית הזאת זה ממש נחמד, אז אמרתי בוא ניתן לחבובים פה לנתח קצת את המצב שלי או משהו??

הלכתי קצת ללינקיה וקראתי פה כל מיני עניינים של איך ליצור נוחות ואיך לקחת את החיים באיזי וכל מיני דברים כאלה וגיליתי שכל מה שאמרתם אני פשוט עושה לבד גם בלי לקרוא או משהו.. כאילו אני ממש רגוע וממש לוקח הכל בקלות ונוח עם כולם ולא קראתי שום דבר על זה אי פעם או משהו.
    קיצור אני לא ילד כאפות בכלל.. יש לי מלא חברים וכמה ידידות (לא יותר מ8 9..) ואני יוצא כל שישי וכמעט כל יום וכל שישי שותים וכל פעם מזמינים אותי לכל מיני מקומות וישיבות והחיי חברה שלי סבבה בקיצר אני לא צריך שתלמדו אותי מה לעשות בחיים שלי ואיך להתחבר לאנשים כי אני עושה את זה יופי..

בחיים לא הייתי בדיכאון או משהו וכל החיים שלי אני ממש chilled out ואני בן 16 אגב, מצב כספי? לא משהו אבל שורדים (פאקינג יובש זאת הסיבה למי שהבין), סטטוס בחברה? סבבה אני מניח, לא מעלה חרא לפייסבוק וזה אבל המצב סבבה. looks? אממ לא משהו האמת אבל זה לא שאני בדיכאון בגלל זה, רוצה לשפר את זה פשוט אין לי כוח כל כך (רק תפרצוף בתכלס)..

עכשיו הבעיה היא שבחיים לא היה לי שום קטע עם מישהי, בחיים לא היה לי חברה ואני עדיין בתול שפתיים והכל. אני חושב שהבעיה היא שאני רגוע מדי ותמיד אומר לעצמי, אם כבר יתפתח משהו אז נזרום עם זה ויאללה למה לא וכאילו הלכתי בגישה של נראה כבר.. עכשיו אני מבין שאני לא יכול לחכות לפאקינג אישה לבוא אליי ואני צריך ליזום ולעשות שיט..
    אני חושב שהבעיה שלי אם נשים זה הפיתוי בעצם והבידוד.. כאילו אני יכול לדבר עם בחורה בכיף ולהצחיק אותה ולדבר איתה בכיף, מדי פעם יש חוסר זרימה וזה ממש מציק לי אבל בתכלס אני יכול לדבר עם בחורה בכיף.. אני חושב אבל שמה שאני צריך זה להוסיף לשיחות קצת תיבול ופלפל יענו.. יענו למשוך אותם קצת ולתת להם הרגשה שהם רוצות אותי או משהו (?).. והבעיה השנייה זה הבידוד, יענו אפילו אם אני מרגיש שהבחורה שאני מדבר איתי נמשכת אליי באיזשהו אופן אני צריך לבודד אותה איכשהו ולקחת אותה לצד ומשם להזרים הכל, ואני ממש לא מרגיש בנוח לעשות את זה כי הרי אני כל השיחה וכל הצורת חיים שלי זה לשבת ולהינות ואני לא יכול ליזום ולקחת מישהי הצידה אפילו כשהיא יושבת איתי כי זה פשוט ייראה מוזר לעיני כולם כי זה פשוט לא אני, אני לא עושה דברים כאלה .. לא יודע איך להסביר..
    עוד בעיה שיש לי זה הקינו, זה המגע בעצם, לא יודע אני פשוט לא מרגיש בנוח לגעת בנשים סתם ככה (גם לא בגברים שלא תבינו חח), יענו אם אני שיכור או משהו אז אני נוגע חופשי לא יודע אבל כשאני sober אני פשוט לא ממש נוגע בהם תוך כדי שיחה או משהו.. אז נראלי שכשאני יירצה להזרים משהו יהיה בעיה לגעת כי האישה לא תהיה רגילה לזה כל כך.. ואני מרגיש ממש 'נדבק' וזה כשאני נוגע באישה תוך כדי שיחה במקום לשבת כמו בנאדם ולדבר נורמלי.

טוב מה אתם אומרים? מה לעשות בתכלס?
    לגבי הlooks ולגבי החוסר זרימה מדי פעם בשיחות ולגבי הוספת קצת תיבול בשיחות ולגבי הבידוד ולגבי המגע?
    וקצת טיפים איך להזרים ועניינים?

סליחה על הדקדוק הנכה ובכללי שהפוסט קצת רשום בצורה עילגת אני ממש לא יודע איך לרשום כל כך הרבה פרטים בצורה תמציתית..
    ממש תודה כושים, happy 420 (באיחור קל)

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תיסלם יאח, ברוך הבא לפורום...תיהיה מוכן לכל מיני בולשיט שיש לפורום הזה להציע, ולדברי חוכמה גם בין היתר..זה הפורום, וזה מה יש, כולם לומדים לחיות עם זה

אז ככה..בעניין הפוסט-
    אתה נשמע דיי כמוני בתיכון, סוג של "סטלן" כזה של מה שיהיה יהיה ונותן לחיים שלו לקחת אותו לאן שהוא רוצה..וזה בסדר גמור!
    כל עוד יש לה חברים, ידידות, יש לה מה לעשות בסופי שבוע, יש לך עם מי לצאת וחברים לשבת איתם..הכל טוב ויפה!
    אבל אצלך הבעיה שאתה קצת יותר מידי CHILLOUT אחי..כי כמו שאמרת, כדי שבאמת יקרה משהו עם בחורה, אתה חייב בעצם לעשות צעד. כלשהו!
    אי אפשר לעמוד מול בחורה, לחייך, שהיא תחייך ולחכות שיקרה משהו..כי לא יקרה! אתה צריך להזרים את השיחה, להראות לבחורה שאתה זורם, ואז היא תצטרף לזרימה ואז יש סיכוי שהיא תעשה בעצמה את הצעד של הנשיקה אפילו, אבל את הצעדים הראשונים, בגלל שאתה הגבר, אתה זה שחייב לעשות אותם.

זאת גם הסיבה שאתה בן 16 ובתול שפתיים. זאת הסיבה היחידה. בגלל שאתה זורם ונותן לחיים לעשות בך מה שהם רוצים..זה לא רע, אבל זה לא גם הכי טוב.
    אין שומדבר פסול בזה שאתה בן 16 ובתול שפתיים, כי זה סך הכל דברים שהחברה הכתיבה לנו..משהו בסגנון "מי שעד גיל 18 לא נישק בחורה..הוא כזה וכזה!" זה בולשיט. אני עד גיל 18 לא נישקתי ולא זיינתי..נו ו...נראלי שזה השפיע עליי? לא! כל עוד לא נתתי לזה להשפיע עליי, זה לא השפיע על אחרים..ככה זה עובד.

בקשר למראה שלך, אם אתה אומר שאתה סבבה, זתומרת לא מכוער אבל לא גם לא חתיך, זה לא כל כך טוב!
    וזאת גם אחת הסיבות שבגללה אתה עדיין בתול שפתיים.
    תראה, המקובלים אצלך בשיכבה אם שמת לב, אלה חבר'ה שכן אכפת להם מהמראה שלהם וכן אכפת להם איך שהם נראים...הם הולכים עם בגדים שמתאימים להם, טיפה נוגעים בשיער, עושים קצת כושר ועושים קצת שרירים..בקיצור, משקיעים בעצמם קצת...אז וואלה, למה שאתה לא תעשה את זה גם?!
    תתחיל ללכת לחדר כושר באופן קבוע, תשתזף קצת בקיץ, תתחיל להאריך את השיער (אם כרגע יש לך תספורת קצוצה ופשוטה כזאת) קצת, תתחיל לגדל טיפה זקן, ובגדול...תשנה את המראה שלך ותן לאנשים אחרים לראות שאתה משקיע בעצמך. זה שווה הכל!

כמו שהבנות בשיכבה שלך אוהבות ללכת עם גופיות בקיץ כדי שיראו קצת ציצים וללכת עם מכנסונים כדי להשאיר מקום לדמיון...אז אין סיבה שאתה לא תלך עם גופיות אם יש לך גוף יפה. לך גם מותר להראות קצת שרירים.

ועכשיו, בקשר לפיקאפ..מבחינתי, אם להגיד לך תכלס..הדבר היחיד שקשור לפיקאפ שאני משתמש בו עם נשים, זה רק העקיצות. זה הדבר היחיד!
    כל השאר לא קשור לפיקאפ..כל השאר קשור למוח הכחול שיש לי ועצם העובדה שאני לא פוחד לדבר על זה.
    גם כשאני מדבר עם בחורה פעם ראשונה, אני לא פוחד לעקוץ אותה ולהגיב לה בצורה קצת..."מעליבה".
    סתם לדוגמא, נגיד אני שואל מישהי מאיפה היא, אז היא אומרת לי שהיא גרה באיזה עיר של ערסים ופרחות אז אני עושה לה
    "פחחחח...עכשיו אני רואה למה כל הערב את מתנהגת כמו איזה פרחה..לא פלא שאת גרה שם! " כמובן שאני אומר את זה בנימה של צחוק..אני לא מנסה לרדת עלייה..זה סך הכל טיזינג..היא אמורה כאילו לתת לי מכה על הכתף או משהו ולעשות "בואנה יחצוףףף!!! ואה רגע..מה זה השריר הזה בכתף שלך?? מה זה הדבר הזה?" חח אתה מבין?
    זה החלק היחיד שקשור לפיקאפ שאני משתמש בו על בנות.
    כל הקטע של בידוד...זה נורא הגיוני ולא קשור לפיקאפ מבחינתי.
    אתה לא יכול לנשק בחורה שרק הכרת ליד חברות שלה כי זה לא לעניין ואתה לא רוצה שהיא תראה זונה ליד חברות שלה..אז מן הסתם שאתה תגיד לה "טוב שומעת, מה את אומרת שנעשה רגע סיבוב קצר? נדבר כמו שצריך " ואז אם היא מתמהמהת קצת..אתה יכול להגיד לחברות שלה "אני לוקח את חברה שלכם לכמה דקות איתי...סבבה? " ופה זה נגמר! אתה לוקח אותה איתך..אתה צריך להרגיש בטוח בעצמך כי כבר הצלחת לקחת אותך איתך, מחפשים מקום לשבת, מדברים קצת..וזהו.

בקשר למגע, זה דבר שאתה חייב ללמוד להשתמש בו.
    זה לא כל כך קשה..אם נגיד ידידות שלך צוחקות עלייך או יורדות עלייך אז אתה יכול לתת להן מכה קלה בכתף או דחיפה פשוטה כזאת..
    אם זאת בחורה שאתה לא בדיוק מכיר, אתה יכול להכיר אותן עם לחיצת יד ומשם לזרום..
    אתה צריך להבין, שאם אתה רוצה להגיע לנשיקה, אתה חייב להתחיל ממשהו..אתה צריך לגעת קצת בבחורה כדי להרגיל אותה למגע שלך לפני שאתה נוגע בה עם השפתיים שלך..מגע זה שקע לתקע, זה סוג של תקשורת של הגוף. אתה חייב להשתמש בו.

אם יש לך עוד שאלות..תשאל

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

סבבה תודה אחי על התשובה המפורטת והזריזה גם חחח!

לגבי המראה, האמת שאני די שחיף בתכלס ואין לי ממש זין להתחיל להתפתח כי סבבה לי ככה וזה לא עניין של פיתוח גוף ועניינים זה יותר של הפרצוף בתכלס..
    זקן לא מתאים אחי לא יודע הוא גודל לי רק בסנטר משהו מוזר וזה לא כל כך מתאים לי כרגע וזה מוציא אותי קצת ערבי בתכלס.. אני קצת מתעצל להתגלח אבל סבבה ניקח את זה לצומת לב!

לגבי עקיצות, אני גם מביא הרבה עקיצות אבל אני אפילו לא שם לב שאני עושה את זה, זה בא לי בטבעי לגמרי וגם המינון של זה, כאילו לפעמים אני עוצר את עצמי ואומר לא מתאים עכשיו היא עוד תיעלב וזה..
    דבר אחד בעייתי עם זה זה שאני נותן עקיצות רק לבחורה שאני כבר מכיר ואני לא יכול לעקוץ בצורה כזאת (בצורה שאני עוקץ) בחורה שרק הכרתי, פשוט גם אני וגם היא נצא מזה לא יפה כי יש לי הומור שונה, פשוט צריך להכיר אותי קצת בשביל להכיר את ההומור שלי בתכלס, ולפעמים כשאני צוחק עם ההומור המשונה שלי ליד אנשים שרק הכירו אותי זה קצת מוריד לי את הביטחון כי הם לא מבינים את הפאנץ' או פשוט לא רגילים לבדיחות כמו שלי.. זה בעיה קטנה אז..
    בקיצור אתה יכול לעזור לי קצת בעניין של העקיצות ככה ששנינו נצא סבבה והיא לא בוא נגיד תעקוץ חזרה או משהו בסגנון?

אממ לגבי הבידוד אחי זה עדיין נשמע לי קצת מוזר לא יודע.. אני מבין מן הסתם שצריך לבודד את הבחורה אני פשוט לא יודע איך כי בתכלס אני כזה חברמן ואני מדבר עם כולם במהלך השיחה ואני לא נדבק למישהו/מישהי אחת במהלך השיחה, אז לנטוש את השיחה באמצע ולגנוב בחורה אחת ייראה קצת FISHY כאילו ואפילו הבחורה עצמה תגיד שזה לא תתאים כי זה פשוט משונה לה שאני עושה דבר כזה או משהו..
    פשוט לא יודע אחי.. מילא אם זה היה ממש בתחילת השיחה עוד לפני שהתיישבנו זה עוד נראה לי קצת סבבה אבל עוד לא פיתחתי כלום במהלך השיחה אז.....

מגע? סבבה אחי אני עושה את זה בתכלס דברים כאלה אבל מרגיש לי ממש מוזר לשבת פאקינג לידה ולהחזיק אותה תוך כדי שאני מדבר איתה, גם מרגיש סוג של 'נדבק' וגם מוזר לדבר ככה ואני מרגיש ממש גיי ככה חח

ממש תודה על התגובה המהירה! תודה אחי!

עריכה:
    וכן אחי ממש מרגיש לא בנוח להיות בתול שפתיים בגיל 16..
    כי עם החברים שלי שאני מסתובב זה לא שהם זייני על או משהו האמת שרוב השכבה שלי עדיין בתולים (רק בבצפר שלי אבל חח) אבל זה שהם לפחות מגיעים לכל מיני מצבים אם זה יבש או סתם למזמז אותה או לגעת בה ועניינים..
    וכל פעם שפותחים שיחה כזאת של "כמה בנות תקפת כבר?" ו"לאן כבר הגעת איתה?" וזה אני פשוט מרגיש ממש לא בנוח אחי..
    ואני ממש אבל ממש לא רוצה לצאת מהבצפר בי"ב כשאני עדיין בתול במיוחד כשכל החברים שלי כבר יזיינו עד אז..
    נערך לאחרונה על ידי Johnny Knoxville; 03-06-2013 בשעה 18:49.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אם אתה שחיף, אז זה לא סבבה. תעזוב את המחשבה העצלנית שלך לרגע...להיות שחיף זה לא בסדר, כי זה מראה משעמם. זה מראה שיש לשלושת רבע מהגברים בארץ..ותאמין או לא..הגברים בארץ לא נראים הכי טוב שיש..אלה שנראים טוב יותר, הם אלה שמזיינים.
    אני יודע שאתה כרגע במוד של ילד תיכון, שאתה נותן לחיים לנהל אותך..אבל אם אתה רוצה שינוי, אז תיקח את עצמך בידיים.
    אני אישית השתנתי בצבא..אבל תחליט אתה בעצמך מתי אתה רוצה את השינוי..שנתיים לפני צה"ל (וסיכוי גדול שכבר בזמן הקרוב אתה תראה שינוי ותראה שינוי בחברה שלך לידך..) או שאתה רוצה לחכות לצבא ולקוות שילך בכיוון שאתה רוצה. יש לך שנתיים עד לצבא, אני במקומך הייתי משתמש בזמן הזה.

אם אתה שחיף, תשאוף למראה חטוב ושרירי, מראה גברי. חזה מפותח, ידיים גדולות, כתפיים רחבות, וריבועים בבטן.
    הפרצוף שלך משתנה בכל מקרה במהלך חייך..עד שתגיע לבגרות מלאה, הפנים שלך ישתנו לפי הטסטוסטרון שלך..הסנטר יהפוך לצורה של L כזאת, יהיה לך שיער על הפנים ולא רק על הסנטר, ובגדול אתה תראה גברי יותר מיום ליום. כל שתצטרך זה לטפח את עצמך.

לגבי העקיצות, יש לך מחשבה לגיטימית אבל לא נכונה. זאת מחשבה שלמדת מההורים..מהייחס שאתה "אמור" לפעול לפיו כלפי בחורות שאתה מכיר.
    זה אומנם מנומס, אבל לא נכון. זה לא צורה מושכת. אם אתה מדבר בתור עורך דין עם לקוחה אז אפשר להבין אותך שאתה צריך להיות מנומס..אבל אתה צריך לגרום לבחורה להמשך אלייך, לא להרגיש שאתה "נחמד" וזהו.
    תגיד לי אתה, מה אתה מעדיף, להיות זה שהבחורה אומרת עליו שהוא "נחמד כזה..." או הגבר שהיא תאמר עליו "יואוו...הוא משגע אותייי אני לא יודעת איך להתנהג איתו! הוא משהו אחר!" ? אני יודע כבר את התשובה...ובשביל להיות אחד כזה, אתה צריך ללמוד איך להתנהג עם בחורות שאתה לא מכיר..

אגב, המשפט "והיא לא בוא נגיד תעקוץ חזרה או משהו בסגנון" זה בדיוק הסיבה למה שכתבתי למעלה...
    אתה גבר, אתה צריך להתמודד עם דברים כאלה.
    מה אכפת לך אם היא תעקוץ חזרה? זה חלק מהטיזינג וחלק מהשיחה! אתה צריך להסתדר עם הדברים האלה כמו שהם, כי זה יקרה! היא תעקוץ אותך חזרה, זה לא שאלה, זה דבר בטוח! אתה צריך פשוט לצחוק ולדעת לקבל את זה בקלות.

לגבי הבידוד, גם פה יש לך טעות, וזה לא דבר רע. אתה פשוט מורגל לסוג מסויים של התנהגות..אתה צריך לשנות אותו כדי להצליח עם בחורות.
    אין דבר רע ולשבת עם כל החבר'ה, ואז להגיד לבחורה שאתה רוצה ככה בשקט "מה את אומרת שנלך רגע הצידה? באלי לדבר איתך "
    והיא תבין את הרמז שלך, היא לא טיפשה, היא יודעת שאתה רוצה לדבר איתה בצד בשביל "סיבה מיוחדת" ולא כי אתה סתם רוצה לעמוד איתה רגע בצד כי אתה חושב זה מגניב..היא לא מפגרת. אם היא חושבת שאתה נראה טוב והיא חושבת שאתה מוצא חן בענייה אז היא תזרום.
    אם במקרה והבחורה תגיד לך "חחח למה..?" בקול ביישני כזה (כי היא מבינה למה..היא פשוט רוצה לשמוע ממך) אתה יכול להגיד לה "אני יגלה לך כבר שם..יאללה בואי " ופשוט לקום ולהתחיל ללכת, היא תבוא איתך בטוח

בקשר למגע, אני לא אמרתי שתשב לידה ותשים עליה יד כל הזמן הזה..זה כאילו שאתה שם שלט שכתוב עליו "היא הרכוש שלי" זה באמת מטומטם.
    מה שכן, אתה יכול פשוט לחפש תירוצים לגעת בה...כמו למשל לשאול על השרשרת שיש לה על הצוואר, לשלוח יד לכיוונה (כן כן, כאילו לכיוון החזה ) ולהגיד לה "אפשר..?" בקטע של כאילו להסתכל עלייה, ואז אתה נוגע לה קצת מעל החזה ומסתכל על השרשרת, זה גם גורם לך להיות קרוב אלייה פיזית ואז להעיף מבט לעיניים שלה כשאתם קרובים זה גורם למצב אינטימי.
    אתה צריך לחשוב ולחפש הזדמניות לגעת בה..זה פשוט ואין בזה דבר מוזר. אתה גבר והיא אישה..יש ביניכם משיכה ואתה צריך לתת למשיכה לעשות את שלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:23.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect