קיצור אני לא עושה פיקאפ או משהו אבל במקרה הגעתי לפה מפורום אחר איכשהו וקראתי וזה די מעניין כל העניין.. עכשיו אני רואה שאנשים פה ממש מנתחים כל דבר וממש חכמים ובחיים לא יצא לי לחשוב על החיים מהזווית הזאת זה ממש נחמד, אז אמרתי בוא ניתן לחבובים פה לנתח קצת את המצב שלי או משהו??
הלכתי קצת ללינקיה וקראתי פה כל מיני עניינים של איך ליצור נוחות ואיך לקחת את החיים באיזי וכל מיני דברים כאלה וגיליתי שכל מה שאמרתם אני פשוט עושה לבד גם בלי לקרוא או משהו.. כאילו אני ממש רגוע וממש לוקח הכל בקלות ונוח עם כולם ולא קראתי שום דבר על זה אי פעם או משהו.
קיצור אני לא ילד כאפות בכלל.. יש לי מלא חברים וכמה ידידות (לא יותר מ8 9..) ואני יוצא כל שישי וכמעט כל יום וכל שישי שותים וכל פעם מזמינים אותי לכל מיני מקומות וישיבות והחיי חברה שלי סבבה בקיצר אני לא צריך שתלמדו אותי מה לעשות בחיים שלי ואיך להתחבר לאנשים כי אני עושה את זה יופי..
בחיים לא הייתי בדיכאון או משהו וכל החיים שלי אני ממש chilled out ואני בן 16 אגב, מצב כספי? לא משהו אבל שורדים (פאקינג יובש זאת הסיבה למי שהבין), סטטוס בחברה? סבבה אני מניח, לא מעלה חרא לפייסבוק וזה אבל המצב סבבה. looks? אממ לא משהו האמת אבל זה לא שאני בדיכאון בגלל זה, רוצה לשפר את זה פשוט אין לי כוח כל כך (רק תפרצוף בתכלס)..
עכשיו הבעיה היא שבחיים לא היה לי שום קטע עם מישהי, בחיים לא היה לי חברה ואני עדיין בתול שפתיים והכל. אני חושב שהבעיה היא שאני רגוע מדי ותמיד אומר לעצמי, אם כבר יתפתח משהו אז נזרום עם זה ויאללה למה לא וכאילו הלכתי בגישה של נראה כבר.. עכשיו אני מבין שאני לא יכול לחכות לפאקינג אישה לבוא אליי ואני צריך ליזום ולעשות שיט..
אני חושב שהבעיה שלי אם נשים זה הפיתוי בעצם והבידוד.. כאילו אני יכול לדבר עם בחורה בכיף ולהצחיק אותה ולדבר איתה בכיף, מדי פעם יש חוסר זרימה וזה ממש מציק לי אבל בתכלס אני יכול לדבר עם בחורה בכיף.. אני חושב אבל שמה שאני צריך זה להוסיף לשיחות קצת תיבול ופלפל יענו.. יענו למשוך אותם קצת ולתת להם הרגשה שהם רוצות אותי או משהו (?).. והבעיה השנייה זה הבידוד, יענו אפילו אם אני מרגיש שהבחורה שאני מדבר איתי נמשכת אליי באיזשהו אופן אני צריך לבודד אותה איכשהו ולקחת אותה לצד ומשם להזרים הכל, ואני ממש לא מרגיש בנוח לעשות את זה כי הרי אני כל השיחה וכל הצורת חיים שלי זה לשבת ולהינות ואני לא יכול ליזום ולקחת מישהי הצידה אפילו כשהיא יושבת איתי כי זה פשוט ייראה מוזר לעיני כולם כי זה פשוט לא אני, אני לא עושה דברים כאלה .. לא יודע איך להסביר..
עוד בעיה שיש לי זה הקינו, זה המגע בעצם, לא יודע אני פשוט לא מרגיש בנוח לגעת בנשים סתם ככה (גם לא בגברים שלא תבינו חח), יענו אם אני שיכור או משהו אז אני נוגע חופשי לא יודע אבל כשאני sober אני פשוט לא ממש נוגע בהם תוך כדי שיחה או משהו.. אז נראלי שכשאני יירצה להזרים משהו יהיה בעיה לגעת כי האישה לא תהיה רגילה לזה כל כך.. ואני מרגיש ממש 'נדבק' וזה כשאני נוגע באישה תוך כדי שיחה במקום לשבת כמו בנאדם ולדבר נורמלי.
טוב מה אתם אומרים? מה לעשות בתכלס?
לגבי הlooks ולגבי החוסר זרימה מדי פעם בשיחות ולגבי הוספת קצת תיבול בשיחות ולגבי הבידוד ולגבי המגע?
וקצת טיפים איך להזרים ועניינים?
סליחה על הדקדוק הנכה ובכללי שהפוסט קצת רשום בצורה עילגת אני ממש לא יודע איך לרשום כל כך הרבה פרטים בצורה תמציתית..
ממש תודה כושים, happy 420 (באיחור קל)

ציטוט ההודעה