קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סקר] האם הבע"ח שלכם יודעים...
    על ידי Maryum375 בפורום בעלי חיים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-12-2007, 14:36
  2. האם השעון במחשב שלכם מכוון?
    על ידי היפופוטם עם חציל בתחת בפורום סקרים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 02-08-2007, 03:35
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-05-2007, 21:01
  4. האם זה הפליאוף הכי טוב שאתם זוכרים בNBA?
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-05-2006, 16:50
  5. האם מישהו בבצפר שלכם צחק שהייתה הצפירה?
    על ידי +Or_Agur+ בפורום סקרים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-05-2006, 10:52
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

האם החברים והמשפחה שלכם יודעים שאתם גולשים בפורום פיקאפ

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

ברירת מחדל האם החברים והמשפחה שלכם יודעים שאתם גולשים בפורום פיקאפ

יש לי מספר שאלות לפורום אשמח אם תענו בלי ספאם וברצינות

1.האם החברים והמשפחה שלכם יודעים שאתם גולשים בפורום פיקאפ? (אצלי לא כי פדיחות)
    2. האם אתם מדברים עם המשפחה והחברים שלכם על LMS? ׁׁׁׁ(אני כן רק שאני לא קורא לזה lms אלא מסביר להם איך אני רוצה לחיות)
    3.האם אתם גולשים בעוד פורומים בנושא פיקאפ ושיפור עצמי? (לא ממש)
    4.כמה כסף אתם מוציאים בחודש על טיפוח? (בגדים,קרמים,מכון,בושם,טיפולים קוסמטים וכו')
    5.איך הגבתם בפעם הראשונה שראיתם פורנו במחשב בחייכם? (הייתי בן 10 והייתי בשוק אני זוכר שהייתי בטוח שככה עושים סקס ברגיל)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

1. לא ניראלך פאדיחות אחושרמוטה
    2. בדיוק כמוך - גם רק שאני לא קורא לזה LMS
    3. לא
    4. זה משתנה יש חודשים שיותר וחדשים שפחות
    5. חח לא הבנתי איך זה קשור אבל עדיין - ניסיתי להוריד איזה משחק שהייתי בן איזה 9-10 ונכנסתי איכשהו בטעות לאתר עם תמונות סקס , והייתי בהלם כזה מזה והרגשתי גם רגשות אשם שראיתי מישהי ערומה באינטרנט ..

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

1. רק בייקר (שהוא בעצמו מהפורום) יודע. ואנחנו לא מוציאים מילה מעבר, זה פדיחות.
    2. כן, רק שאני לא קורא לזה LMS כמו אספרגר. המשפחה שלי מאמינה מאוד בLMS וחינכו אותי תמיד שהכי חשוב זה להיות יפה להשקיע בעצמך, ליצור קשרים בכל דרך אפשרית וכשיש קשרים נכונים יש כסף בסופו של דבר אם אתה מספיק חכם. גם הרבה חברים שלי שהייתי איתם בישראל וחברים שלי פה מאמינים בLMS רק שאנחנו לא קוראים לזה ככה...
    3. אני טרול בPUAHATE (הייתי), בודיבילדינג.קום ועוד מקומות...בתכלס אני גולש בפורומים כאלה לצחוקים נטו כשאני מסטול
    4. מעל 1000$.
    5. אמרתי שכוכבות פורנו מכוערות כי הן שמות מייקאפ ויש להן סיליקון ואוננתי על אמה ווטסון כי יש לי טסטוסטרון נמוך.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

1 - לאף אחד אין מושג שיש לי ידע בפיקאפ..כמו כולם, זה פאדיחות.
    2 - כמו כולם. LMS זה דבר שנולדים לתוכו..כולם יודעים שכדאי מאד להראות טוב, צריך שיהיה כסף בחיים כדי להתקיים ולהצליח, וחשוב מאד להיות מוכר עם הרבה מכרים ומן הסתם שאני לא מוציא מהפה את המילה LMS..זה פשוט מפגר.
    3 - לא. מעיף מבט מידי פעם ב*** סתם כדי לצחוק על האידיוטים שיש שם.
    4 - אולי 50 שקל...רק על דאורדורנטים. חולצות ומכנסיים אני קונה פעם ב- , בשמים יש לי 2 בבית...מחזיקים אצלי כבר הרבה זמן, ומכון כושר לא עולה לי שקל.
    5 - נכנסתי פעם למחשב של אח שלי, ראיתי איזה קובץ של וידאו על המחשב עם כותרת מוזרה, נכנסתי, נפל לי הלב לתחתונים ומרוב פחד לא מצאתי את הלחצן של ה-X למעלה חחחחחח איזה יום מצחיק זה היה..אה והייתי בן 12 אם אני לא טועה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    1 - לאף אחד אין מושג שיש לי ידע בפיקאפ..כמו כולם, זה פאדיחות.
    2 - כמו כולם. LMS זה דבר שנולדים לתוכו..כולם יודעים שכדאי מאד להראות טוב, צריך שיהיה כסף בחיים כדי להתקיים ולהצליח, וחשוב מאד להיות מוכר עם הרבה מכרים ומן הסתם שאני לא מוציא מהפה את המילה LMS..זה פשוט מפגר.
    3 - לא. מעיף מבט מידי פעם ב*** סתם כדי לצחוק על האידיוטים שיש שם.
    4 - אולי 50 שקל...רק על דאורדורנטים. חולצות ומכנסיים אני קונה פעם ב- , בשמים יש לי 2 בבית...מחזיקים אצלי כבר הרבה זמן, ומכון כושר לא עולה לי שקל.
    5 - נכנסתי פעם למחשב של אח שלי, ראיתי איזה קובץ של וידאו על המחשב עם כותרת מוזרה, נכנסתי, נפל לי הלב לתחתונים ומרוב פחד לא מצאתי את הלחצן של ה-X למעלה חחחחחח איזה יום מצחיק זה היה..אה והייתי בן 12 אם אני לא טועה..

חחחח באמת?
    אני מכיר מלא ילדים שהתחילו כבר בגיל 12 לראות פורנו (כולל אותי חח)

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

1. לא.
    2. לא. אבל בקטנה אני מנסה להסביר קצת על איך אני רואה את החיים.
    3. לא.
    4. מתחת לממוצע
    2. זעזוע עמוק וסגרתי את זה ישר מהשוק

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה

1.האם החברים והמשפחה שלכם יודעים שאתם גולשים בפורום פיקאפ? (אצלי לא כי פדיחות)
    2. האם אתם מדברים עם המשפחה והחברים שלכם על LMS? ׁׁׁׁ(אני כן רק שאני לא קורא לזה lms אלא מסביר להם איך אני רוצה לחיות)
    3.האם אתם גולשים בעוד פורומים בנושא פיקאפ ושיפור עצמי? (לא ממש)
    4.כמה כסף אתם מוציאים בחודש על טיפוח? (בגדים,קרמים,מכון,בושם,טיפולים קוסמטים וכו')
    5.איך הגבתם בפעם הראשונה שראיתם פורנו במחשב בחייכם? (הייתי בן 10 והייתי בשוק אני זוכר שהייתי בטוח שככה עושים סקס ברגיל)
    1. לא.. פאדיחות כי פיקאפ זה בדרכה לחנונים ואנשים נואשים שמחפשים תקווה בחיים.. ואם אתה תגיד שאתה קשור לזה ישר יקשרו אותך לדברים האלה
    2. כן.. ברור שרוב ההייטרס שחושבים שבלי תעודת בגרות וחרישת תחת בטכניון ושריפת כל הילדות שלך אומרים לי שאני חי בסרט אבל אני שם זין עליהם משתפר כל שנה והם נשארים על לסת נפולה.. הלסת העגולה והמכוערת שלהם. יש לי כמה חברים שהם כמו אחים משפחה שהולכים איתי לקנות בגדים ואנחנו לפעמים מדברים על סטיילינג כמו כוסיות וגייז אבל מה לא עושים בשביל להראות טוב
    3. לא.. התחלתי בFX P, באתי לפה, ונשארתי פה.
    4. בחודש? לא הרבה כי האספקה מחזיקה לכמה חודשים. אם נכניס לזה גם אבקות חלבון ושורפי שומן שאני מתכנן להשתמש בקיץ [4 שקל לפעם אחת אחרי אימון] , אני מוציא לא קצת כסף אבל כמו שאמרתי בדרך כלל זה מספיק להרבה זמן אז לא אכפת לי להוציא פעם אחת ואז לחיות טוב
    5. לא זוכר.. רוב הסיכויים שלא צרחתי כמו ילדה קטנה ונבהלתי ודפקתי מכות למחשב..

1.כמה חבר'ה יודעים... אבל זה חבר'ה שהם ממש חברים טובים שלי ולחלק זיינתי תמוח על פיקאפ כשהייתי עוד בתקופתי ככובע... אז זה בלתי נמנע אבל אנשים חדשים פחח בחיים לא מוציא על זה מילה... כמו שרשמו פה כבר פאדיחות...
    2.עם המשפחה לא כל כך עם חברים כן... ודיברנו על זה תמיד איכשהו בין אם זה מכון כושר בגדים בתכלס LMS זה נושא שכולם מדברים עליו כל הזמן פשוט לא כולם קוראים לו ככה...
    3.לא
    4.למזלי לא צריך לא כרמים לא טיפולים קוסמטים ולא בטיח... מוציא כסף רק על בגדים פעם ב (יש לי מלא) ועל דאודורנטים ובשמים
    5.תאמת לא זוכר איך הגבתי אבל זה היה נראה לי ממש מגניב... ראיתי את SYLVIA SAINT מזדיינת עם איזה אחד אמריקאי בריון אחושרמוטה והיא כאילו בריאיון להתקבל למשו בצבא של ארהב חחחחח מה שבטוח היא התקבלה בתור מ"פ (מזרון פלוגתי למי שלא הבין חחח) שמעו אם אני לא טועה ראיתי את זה בגיל 5... בגלל זה MY MIND IS FUCKED זה היה בדיסקים של אבא שלי וחרשתי לו את הדיסקים היו לו כל מיני קטעים כאלה חחח אני חושב שאני הבנאדם עם הראש כחול הכי גדול שאני מכיר פעם זה ממש היה הורס לי היום למדתי להסתדר עם זה... שתבינו הייתה לי חברה בגיל 10 ושהיא שאלה אם היא יכולה להיות חברה שלי היא הוסיפה.. אה ואני יודעת מה זה אומר אם אני יהיה חברה שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואי איזה קינג הייתי פעם אני הבנאדם הכי ערמומי מינית שאני מכיר (אגב הבת זונה לא נתנה היא פחדה להיכנס להיריון למרות שהסברתי לה אלף פעם שאין לי זרע אז אי אפשר להיכנס להיריון)... אבל שמעו לפחות ראיתי איברים נשיים בגיל 10 חחחח

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה

1.האם החברים והמשפחה שלכם יודעים שאתם גולשים בפורום פיקאפ? חברים כן משפחה לא
    2. האם אתם מדברים עם המשפחה והחברים שלכם על LMS? ׁׁׁׁחברים מזיין תשכל משפחה לא מוציא מילה
    3.האם אתם גולשים בעוד פורומים בנושא פיקאפ ושיפור עצמי? הפורום השני כדי להטיף על LMS
    4.כמה כסף אתם מוציאים בחודש על טיפוח? 0
    5.איך הגבתם בפעם הראשונה שראיתם פורנו במחשב בחייכם? רואה כמה שניות כזה... ואז "נהה זה לא משהו" וסוגר
    נשנשנשנש

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

1. אנחנו אומרים שאנחנו גולשים פה וב FX P בשביל לצחוק על השטויות שאומרים פה אבל בתכלס אנחנו חורשים את הלנקייה במטרה לאבד את הבתולין לפני האחרים
    2. לא חחחח זה אומר שאתה באמת קורא את הדברים ולא צוחק עליהם
    3.*** אבל זה שטויות
    4.חדר כושר בגדים אנערף
    5.הורדתי ספיידרמן 3 באימיול וקפץ לי 20 סנטים של בולבול שחור בתוך רוסיה זה היה בגיל 9 והפעם השניה זה שחברים באו אלי חיפשנו קונדום בגוגל תמונות ומחקנו הסטוריה ואז נעלנו את הדלת של החדר וחיפשנו FRI SEX בגוגל ולא ידענו מה זה להביא ביד אז סתם עמד לנו וגם בקושי זה היה לפוזה בגיל 11-12

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:22.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect