טוב אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה..אבל מישהו יודע איך אני מגדיר תמונה ושם להקה לקבצי שירים במחשב?
נגיד שאני מפעיל שיר אני רואה את השם של השיר, בקטן כזה את הלהקה ותמונה של האלבום..ושזה ישאר ככה שאני מעביר את זה לטלפון (זה המטרה)
טוב אני לא יודע אם זה הכי קשור לפה..אבל מישהו יודע איך אני מגדיר תמונה ושם להקה לקבצי שירים במחשב?
נגיד שאני מפעיל שיר אני רואה את השם של השיר, בקטן כזה את הלהקה ותמונה של האלבום..ושזה ישאר ככה שאני מעביר את זה לטלפון (זה המטרה)
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש תוכנות שעושות את זה אבל בווינדוס 7 לא צריך.
לחץ פעם אחת על השיר. מתחת לכל הקבצים, למטה בחלון, יהיה לך פרטים על הקובץ. יהיה כתוב לך Artist: או Album: וכד'. תלחץ פעם אחת על מה שכתוב אחרי זה, והוא יתן לך לשנות.
בקשר לתמונה, רוב הפלאפונים ישימו כתמונה את התמונה שנמצאת באותה התיקיה עם השיר. אם כבר יש תמונה לשיר, יש תוכנות שישנו אותה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
http://download.cnet.com/File-Proper...-75345208.html
התוכנה הזאת תשנה לך את התמונה. לא מכיר אותה, אבל אולי תוכל גם לשנות את הפרטים ביחד.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
mp3tag
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update