סוף סוף אחרי המון מחקר הבנתי איך לעשות ים כסף!!
אני מעריך שבעוד כ-10 שנים אהיה ברשימת 5 האנשים הכי עשירים בעולם: )
כל מה שצריך לעשות זה בסך הכל לקנות בזול ולמכור ביוקר, לא מבין איך לא עליתי על זה לפני כמה שנים כבר...
סוף סוף אחרי המון מחקר הבנתי איך לעשות ים כסף!!
אני מעריך שבעוד כ-10 שנים אהיה ברשימת 5 האנשים הכי עשירים בעולם: )
כל מה שצריך לעשות זה בסך הכל לקנות בזול ולמכור ביוקר, לא מבין איך לא עליתי על זה לפני כמה שנים כבר...
|
|
יא דפוק זה מה שמלא עושים ,תהיה ייחודי. במה אתה יותר טוב מהם? למה שתצליח דווקא אתה?
מה שאתה צריך לעשות זה ללכת עם אנשים עשירים ולספר להם את התכנית שלך להיות מליונר.
אה וכן, ואתה צריך ממש לזיין על זה ת'מוח בפורומים, אבל ממש הרבה. ככל שיותר זה יותר משכנע את עצמך ותעשה יותר כסף.
מומלץ שלא יהיה ל שום כישרון או מוח בריא כי אז אתה עלול לעבוד עבור הכסף הזה, זה לא מה שאתה רוצה נכון?
כבר עדיף שתחשוב על אפליקציה, או למצוא רעיון יחודי למשחק מחשב שעוד אין כמוהו(כמוני, סוף סוף האהבה שלי לספורט עוזרת לי בחיים)..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 06-06-2013 בשעה 16:08.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אני לא אתייחס לטיאגו סילבה כי לא ראיתי יותר מדי משחקים שלו לשפוט.
אבל בנוגע למסי, תעשה לי טובה. חלאס עם ההנפצה הזאת שמסי יכול לשחק רק בספרדית... אני שונא את ברצלונה, אבל יש לי היושרה להגיד שמסי השחקן הכי טוב אי פעם. תראה מה עושה בארגנטינה, כל המשחקים האחרונים שלו הוא היה ענקקקקקקקקקק
מה שהוא עשה למילאן שלך השנה בגומלין לא נחשב בעיניך?
מסי ממש אבל ממש לא שביר, הוא מאוד מסיבי. תראה כמה פעמים הוא ניצח את פפה וראמוס, תראה איזה קרקס הוא עשה ממקסס.
מסי כ"כ גדול, תראה את המספרים שלו. הוא כ"כ גדול שכאשר במשחק 1 הוא לא טוב, לא שוכחים לו את זה שנה. עד כדי כך הציפיות גבוהות ממנו. תראה איזה שינוי הוא עשה נגד פ.ס.ז' וטיאגו סילבה שלך..
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 06-06-2013 בשעה 19:25.
אני דומה למסי.. הוא גם מטר שישים לא?
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
נחוי עזוב את שינטן הוא בGOMAD RAGE
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-06-2013 בשעה 20:29.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES