|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח ייטינגר אני אוהב אותך אתה אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח
כובעים הומואים מF X P תלמדו מזה טרולינג מצחיק
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
בונא תום טואטי מוכר לי השם ממש מוכר לי!
יש מצב זה FX P_BLOOD ????? תפסתי ממנו אחד הזיינים אני זוכר כולם שם סגדו לו עד שהם אירחו את סניה ליום וחצי ומאז ועד עכשיו נשאר שם הפורום "מארחים מאסטר פיקאפ סניה וולדברג"
אגב זה משהו שראיתי אגב בגוגל מתי שכתבתי תום טואטי מהמדריך שלו
"בנות רוצות מטבעם 80% S ו 20% R זאת אומרת שהן צריכות 80% אופי ו20% יופי.
בנים בדיוק ההפך- 80% R ו 20% S זאת אומרת שהם צריכים 80% יופי ו20% אופי.
"
חחחחחחחחחחחחחחחח צריך לעשות כזה על טום טואטי
במקום נותן 200 פרס יד אחורית
נותן 200 הודעות ליום בF X P!!!!!!!!!!
שורף את המקלדת עם שילוב האותיות DHV!!!!!
משפיל את פורום מייפל סטורי מבחינת ספאם!!
רדבול של תותחועשריםאחוזשומן!!!!
![]()
"לפעמים במסיבות, אני הולך לשירותים וכותב מדריך להשיג בנות בF X P" - תום טואטי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חריף ייטינגר
לטייסים יש סטטוס מפחיד אחי ..
חחחחחחחחחח עד שהוא יסיים תקורס המעפן שלו (שגם לא בטוח ב100% שהוא יהיה טייס...מליונים עושים קורסים במנהל עסקים ועדיין עובדים במלצרות תסיקו תמסקנות לבד) ייטינגר כבר יחגוג עם וורן באפט בוול סטריט...כולה טייס מי ישמע כולה 20 אלף שקל משכורת כמה הם כבר מקבלים כמהההה...אני זורק 20 אלף שקל לים מצידי...סטטוס יש לאנשים יותר נורמלים ולא כובעים...
אם השאיפות שלכם בחיים מסתכמות בלהיות עבד מערכת עם מדים שעשו עליהם רעש באינטרנט אני מרחם עליכם...
ובונא חשבתי שאני נראה רע עכשיו, אני דוגמן פיטנס לידו...כנראה שהנוזלים בגוף שלי לא כ''כ זיינו אותי. וזה עוד בתאורה טובה.
כוסעמק חשבתי שזה הGSX-R 1000
זייפן מניאק
https://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_GSX-R1000
אגב כל מי שעושה רשיון, עדיף אופנוע. ככה אתה לא יכול להעמיס על עצמך יותר מדי אנשים + הרשיון עולה פחות + אופנוע נחמד עולה פחות ממכונית ספורט.
נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 07-06-2013 בשעה 10:25.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
^והסיכוי להפצע גדול פי 10
כל פעם שהסיעו אותי על אופנוע (מה שכן זה כיף ואני לא ישקר) היה לי AA משתק כי אנלא מכיר אחד שיש לו אופנוע והוא לא שבר משו לפחות פעם אחת...וזה במקרה הטוב.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 07-06-2013 בשעה 11:02.