|
|
שמע כשאני הגעתי לכאן הייתי כובע אחושרמוטה והייתי אפס... אני עדיין לא זיין אבל אני יכול להביא בנות ובוא נגיד שאני מסתדר הרבה יותר טוב מהבנאדם הממוצע... יצא לי לצאת עם חבר'ה והם ראו שאיכשהו מאז שהשתניתי אני מזרים והם לא ככה שזה נכון מי שהגיע לפיקאפ היה בסוג של שפל אבל מצד שני זה לא אומר שהוא נשאר באותו מקום אם הוא ממשיך לגלוש כאן... אני ממשיך לגלוש כאן כי נהיה מעניין וגם כי יש פה צחוקים אחושרמוטה חח
רק כי אני לא אטום במוח ופתוח לכל דבר בעולם אני ישאל אותך פולו שאלה רצינית ותענה לי בלי הסרטונים המזדיינים של RSD ובלי "לא קראתי אחי פשוט תהיה עצמך ותהיה בלי AA" למה אנלא מאמין לסקאם המזדיין הזה דבר איתי דוגרי לא כמו אוטיסט כמו שאני מדבר..ככה אתה. בלי סרטונים ובלי דיבורי כובעים
אני בנאדם שהולך לו טוב מאוד עם אנשים ובנות במעגל חברתי (לידע כללי אני מאז ומתמיד הסתובבתי לרוב עם בנות, היו לי מעט מאוד חברים בנים וכולם היו איכותיים מאוד תמיד, אף פעם לא הסתובבתי עם הייטרים ובררה)...אני אפילו אגזים ואקרא לעצמי זיין כי מתי שהיה לי סטטוס רציני בחיים זיינתי קבוע זה היה תקופה אמנם אבל זה היה. ושאני אומר קבוע אני מתכוון למה שאתה חושב. אני לא ביישן, לא חסר בטחון ולא אספרגר בניגוד למה שאתה משער לעצמך. זה האופי האמיתי שלי וזה מי שאני. אני גם יודע שאני יזיין קבוע שיהיה לי גוף יפה וסטטוס טוב. אני אומר את זה כי אני מכיר את עצמי ואת מי שאני.
תמיד אמרו לי שאני בנאדם שכיף להיות איתו, אחד שהוא מצחיק אבל מצד שני לא ליצן חצר יעני אני יותר "חיובי" לחיים וזה הרושם שאני יוצר על אנשים. אחד שתמיד חיובי, אחד שתמיד עושה לאחרים טוב, אחד שקוראים לו ליציאות...זה מי שאני בתכלס. מצד אחד "סטלן" מצד שני אחד עם שכל שמקשיבים לו ולמה שהוא אומר. שאם קורה משו חרא ביציאה ומשו נדפק, אני איכשהו מוצא בזה משו טוב חחחחחח לאדע להסביר...ככה גם הייתי בתור ילד בתכלס וזה מי שאני ואנלא מתכוון לשנות את זה.
אבל שוב, זה מעגלים חברתיים וזה שונה בכל המובנים מלהתחיל עם בנות שאתה לא מכיר.... בזה אני פשוט גרוע ואני מתנהג כמו אספרגר. אני לא עשיתי את זה אף פעם באמת שאני באמת רוצה להתחיל עם מישי, אף פעם לא היה לי את הרצון הזה לדבר עם מישי או ליזום שיחה. לאדע למה. פשוט לא. מרוב שאני גרוע, חברים שלי ניגשו לבחורות, התחילו איתן בשבילי, הבחורות החמיאו לי על מי שאני, היו בעניין שלי ועדיין איכשהו הצלחתי לדפוק את זה.
אני תמיד רואה בנשים בתור יצור שמגיב רק לLMS, פעם אמרתי לעצמי שאני חייב להיות ככה וככה כדי להשיג בנות וזה מה שעשיתי וזה עבד..(במעגלים חברתיים, אבל עדיין)
אח''כ אמרתי שצריך להשיג את זה וזה זה ואני עובד על זה
היו לי קשרים ואחד מהם היה של חודש ואז עברנו לקשר פתוח לחצי שנה, ולא משנה כמה אמרו לי שאוהבים אותי כמו שאני וכל השטויות האלה, לא האמנתי לזה אף פעם, תמיד אמרתי לעצמי "אם הייתי כמו בחטיבה היא לא הייתה משתינה לכיוון שלי" וזה גישה שדי נתקעה לי בראש.
יכול להיות שזה קשור לשינוי הקיצוני שדפקתי מהחטיבה לתיכון (והוא היה מאוד קיצוני) אז גם השכל עף לי
כאילו אני יגיד לך דוגרי אני לא יודע איך להראות תצד האמיתי שלי, את מי שאני, לבחורות שניגשתי אליהן (יותר נכון לכאלה שדחפו אותי אליהן)
עכשיו אני יכול להתחיל עם בחורות אני לא מגמגם או רועד כמו טמבל, אני פשוט לא יודע להוציא את מי שאני כי זה "לא זורם". זה מרגיש לא מאולץ, לא טבעי, לא משהו שאני מרגיש שאני צריך לעשות בכלל...כמו שאתה לא עושה סקוואט ביום של חזה יד אחורית? אותו הדבר פה...מרגיש שזה לא משהו שעושים בכלל...
והנתונים בוא נגיד את זה ככה גם לא מעודדים אותי...אני בליין יותר ותיק ממך ומכל אחד בפורום הזה כי אני באתי מרקע שונה משלכם..ואני יודע ש99% מהגברים בכל מסיבה שתמצא לא מזיינים כלום ו90% לא מתנשקים אפילו. האלה שכן זה או החתיכים רצח או המקושרים או שניהם. כל פעם מחדש אני רואה את החרא הזה....אין חיה כזאת מישו שניגש לבחורה וזיין אותה באותו יוםן אין אלא אם כןןןןןןן זה דרך מעגלים חברתיים ודרך ידידות וכו'
מה לעשות? ישך איך להוכיח לי את הטענות שלך? ואל תגיד לי "אני עצמי" כי סמוך עלי זה בלתי אפשרי להיות מי שאני במעגלים חברתיים ליד בחורה שאנלא מכיר..בלתי אפשרי. זה מעט מדי זמן ליותר מדי דברים ובחורה נותנת לך שניה אחת ואם אתה נראה טוב אז דקה עד 5 דקות. משם הן תמיד בורחות ממני או שחברות שלהן גוררות אותן (שאגב גם קוקבלוק זה בעיה אצלי והפסדתי עשרות זיונים על זה אבל נשאיר את זה בצד). ושלא תגיד זה ככה אצלי למה זה ככה אצל כולם...או שאתה נראה לה או שאתה לא...ואין אף פעם זמן להראות את עצמך כי אני זה עולם במלואו שמגלים אולי אחרי ישיבה אחת טובה איתי..אבל דרך שיחה של 10 שניות?! מי לא תדחה אותי? אפילו כונפה שמנה לא תזרום איתי...כי תכלס אני מאמין שהאופי קובע בדברים כאלה..הבעיה היא שאין איך להראות אותו ככה שזה יוצר פרדוקס.
אה ואני לא שותה אלכוהול ולא מוכן לשתות בחיים, אבל יש לי תחליפים אחרים. אני מוכן לצאת פעם בשבועיים כי בקרוב לא יהיה לי זמן ואני אצטרך להיות כל היום על המחשב בשביל משהו. והמשהו הזה יותר חשוב לי מהחרא הזה
SHOW ME WHAT U GOT BRAH
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 07-06-2013 בשעה 02:51.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חחחח כמובן שמתחילים לדבר לעניין עושים DIDNT READ
inb4 פולו דופק לי DIDNT READ להודעה
כל הפסקה הראשונה די נכונה גם לגביי אגב חח אז אני מאוד מזדהה...
בקשר למועדונים... מה שאתה אומר לא נכון בדיוק חחח אני מודה יצאתי להמון מסיבות וההצלחה שלי ביחס לניסיונות היא מאוד קטנה אבל עדיין הצלחתי להתמזמז די בקלות עם מעל ל20 בנות... (ש90 אחוז זה ממועדונים) מודה לא כולן נראו מדהים אבל היו לי גם קטעים כאלה עם כאלו שנראות טוב במסיבה ושזה היה באותו היום...
חחח ואני לא איזה חתיך על וממש לא כזה מקושר... מבחינה כספית אני יחסית סבבה אני מעל הממוצע סטטוס אין לי כמעט בכלל רק בקרב אנשים שמכירים אותי שגג הם מעבירים את ה"מקרה" שלי הלאה לאנשים שהם מכירים (שאני רושם המקרה שלי אני מתכוון לדבר טוב לזה שאני בחור סבבה להיות איתו) אני חושב שבמראה אני כבר יותר טוב מאשר בסטטוס חח...
וכן קרו לי מצבים שהביאו לי מחמאות אבל היו לי גם המוןן מקרים שאני פשוט ידעתי שבגלל שאני לא נראה איזה דוגמן אז זה התפקשש לי, תכלס אני גבוה מהממוצע בלא מעט אני על אחוז שומן יחסית נמוך אני לא שחיף מת ואין לי RECESEED JAW או פנים מעוותות אבל עדיין בעיניי אני לא אחד שעובר ברחוב
ובחורות מזילות ריר
אבל מה שכן... יש לי ביצים יותר גדולות משל רוב האוכלוסיה גם כשזה קשור ללהתחיל עם בנות ואני חושב שזה אחד היתרונות שלי שלא קשורים לLMS אני פשוט לא שם זין על כלום ועל אף אחד בזמן שיש כל כך הרבה שמהססים (טוב אולי זה כי אני בחיים לא סחי במסיבות אבל בקטנה חח) בקיצור אני חושב שלמרות שLMS משחק תפקיד ממש חשוב עדיין אם יש לך גם את היכולת לגשת לבחורה להתנהג איתה איך שבא לך לא להיות פוסי ולא להיות מגעיל מדי אלא לדעת את המידה הנכונה ופלוס אתה גם באמת נראה טוב וכסף וסטטוס אין סיבה שאתה לא תזיין בנות על הפעם הראשונה שתראה אותן או לפחות תתמזמז איתן ותזיין אותן בפעם הבאה... אם אני עשיתי את זה והתחלתי מביישן מסריח שמפחד לשאול אנשים אם האוטובוס עבר אז גם אתה יכול
העניין הוא לא בזה...ראיתי מליונים ש"לא שמים זין" וחוזרים הביתה להביא ביד. יש משהו מעבר לזה, משהו שאין לי
אממ קשה לי להסביר האמת אבל אולי בגלל שאתה לא רגיל לגשת אז זה ככה אצלך ברגע שתנסה את זה כמה פעמים ותגיע לנקודה שבה זה יזרום לך הכי טוב (הכוונה עם עצמך שתרגיש עם זה טוב) אז לדעתי אתה תראה שינוי...
כל אחד ואיך שזה אצלו נגיד אני לא מאלה שעכשיו מסוגלים לבוא למישהי משום מקום ולהתחיל איתה כי זה פשוט נראה לי מפגר בראש אבל אם זה מסיבה או משהו או איזה פאב אז בכיף כל עוד זה זורם ועל הדרך ולא מטריד אז סבבה...
נגיד הכי קל במסיבות זה אם מישהי לבד (ויכולות להיות מיליון סיבות אולי היא בדיוק מחכה לחברה שלה אולי היא מחכה אפילו לחבר שלה לא משנה מה) בכל מקרה אם היא לבד והיא די פנויה אין לה חבר או משו... סתם לזרוק את המשפט הכי פשוט "למה את לבד" חחח משם שיחה של 2 שניות ומשם לריקודים לרקוד איתה לנשק אותה להשיג את המספר שלה ולהיפגש אחרי כמה ימים חחח באמת שזה די פשוט אם היית אומר לי שאני יכתוב כזאת הודעה כזאת לפני כמה שנים הייתי צוחק לך בפנים ואומר שאתה בהזיות.
שוב פעם אם אני הצלחתי ואני לא התחלתי מהנקודה שלך התחלתי מאפס שחיף גמור ביישן מת רועד לחוץ מסמיק מה שאתה לא רוצה... אם אני הצלחתי כל אחד יכול .. אתה פשוט צריך להיות פתוח עם עצמך בקטע הזה להבין מה אתה מסוגל לעשות ומה לא ותעשה מה שאתה מסוגל ולאט לאט תעלה גם לי פעם היה פחד כזה לגעת במישהי שאני לא מכיר ישר ולהתחיל לרקוד איתה אבל כבר בריקוד הראשון שלי הצלחתי לנשק אותה תוך דקה ובאמת לא היה לי בחיים שום תכונה של אחד כזה הדבר היחיד שהיה לי זה הרצון לצאת מהבור הזה שהייתי בו
נגיד אני אומר "למה את לבד" והיא עונה לי משו וזהו...אין מה להגיד...אני יגיב על זה והיא תתעלם או שתתן לי עוד קצת זמן ואז תעוף ממני
הקטע הוא שזה מרגיש לי לא טבעי...כאילו למה אני בא ומדבר איתה? למה אני לא עם מי שאני צריך להיות? למה באתי עד אליה? אתה מבין זה נראה חשוד...ופה רק אם אתה נראה כמו ZYZZ אתה מצליח.
הסתובבתי עם בנות יותר מכולם והשוות שבינהם תמידדדד אמרו לי שהן בחיים לא יזרמו עם מישו שהתחיל איתן וזה תכלס מה שראיתי ומה שקרה... ובנות ברמה כזאת משיגים רק ממעגלים חברתיים ומי שאומר אחרת לא יודע על איזו רמה אנ מדבר ואם הוא טוען אחרת שיתן הוכחות למה אני ראיתי את זה באמת ממקום מאוד קרוב. כולנו יודעים שהאלה שזורמות שמתחילים איתן ככה סתם הן שמנות נואשות או ממש שיכורות מתות (שגם מהחברות שלהן אתה תאכל קוקבלוק מנסיון)..זאת גם למה הסיבה למה חפרתי על סטטוס עוד בתקופה שהמקום הזה היה מלא בפאנבויז של סניה...כי זה מה שבתכלס מביא אליך תבנות הכי שוות...אבל זה מאוד קשה לפתח.
יכול להיות שאני טועה ואני מקווה שאני טועה. אבל וואלה זה מה שראיתי עד עכשיו ואני מאמין רק למה שאני רואה ולא לכובעים שצופים בסרטונים של בתולים מRSD (אגב אחד מהם זיין איזו שמנה פריקית מכוערת נראה לי זה JEFFY) הנה לכם ה"זיינים" שלכם.
הנה היא:
אגב הוא היה חבר שלה אם אנלא טועה או רצה להיות חבר שלה והיא דחתה אותו והוא בדוק זיין אותה..קיצר זה הרמה של הזיינים שלכם ואני שם על זה זין על הסרטונים המזדיינים של הכובעים, זה תחום שהוכח כסקאם כמו הפירמידות של סניה
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 07-06-2013 בשעה 03:45.
אני גמור ואין לי כוח לענות תשובה אורכה,....
אבל בעיקרון זה בגלל שאתה מרגיש בנוח עם המעגלים שלך, כמו שאני מרגיש בנוח עם המעגלים שלי וכמו שכולם ככה.
אתה בנית לעצמך את העולם שלך, הכרת את האנשים שאתה רוצה שיהיו בחיים שלך, ועכשיו אתה חיי את החיים בנוחות שבנית לך.
ללכת לבחורה ולהתחיל איתה זה כמו לזרוק אותך ערום למים, אתה בלי כלום, ואין לך את הכוח של "מכירים אותי כבר", והנוחות והביטחון שיש לך עם החבר'ה שלך.
זה כמו שהרגשתי שהלכתי לטירונות בהתחלה, בימין הראשוןנים הרגשתי ממש מסכן, ובאמת חשבתי לעצמי שכל החיים שיש לי וכל מה שבניתי, וכל האנשים שמכירים אותי והבחורות שיש לי, כל זה כאילו לא קיים, ואני חייב להיות פה ולעשות מה שאומרים לי, בלי כוח, הרגשתי כמו איזה סיני בפס ייצור.
שאני חופר "להיות אתה", הקטע הוא שתמיד תהיה תלוי בעצמך, ולא בגירויים חיצוניים.
וגם אם ישימו אותך עכשיו ליד האנשים הכי אהובים עלייך בעולם אתה תהיה אותו דבר כשישימו אותך ליד 3 דוגמניות על ביצ'יות, או ליד ראש הממשלה.
אתה תמיד תהיה כנה לעצמך, אתה תמיד תהיה אותו אתה שיש.
ובשביל זה פשוט צריך לנסות כמה פעמים לזרוק את עצמך למים ולנסות להיות תלוי בעצמך, החוויה בהתחלה יכולה להרגיש ממש חרא, ואתה יכול להרגיש כאילו אין לך כלום ואין לך אף אחד, אבל אחרי כמה פעמים אתה מקבל פרופורציה, ומצליח להיות עצמך.
ואני לא מתכוון דווקא ללצאת ולהתחיל עם בחורות ברחוב,
אלא לעשות דברים שלא נוח לעשות, בלי לחפש איזה נקודת היאחזות שתוכל לברוח אליה ברגע שיהיה טיפה קשה.
אני יודע שאתה לא רוצה שאני אחפור עם RSD, אבל משהו קטן,
ג'וליאן הסביר פעם, שכל העולם בונה לעצמו במהלך השנים הרבות שהוא חי את ה"נקודות ביטחון האלה", שהוא יוכל לברוח אליהן בכל פעם שקשה,
אם זה לחזור הביתה למשפחה בסוף יום, או איזה חבר תותח שתוכל לסמוך עליו תמיד שתצאו והוא יוכל להיות איתך שתתחילו עם בחורות והוא יהיה ה"שורש" שלך.
אבל ג'וליאן אמר שהוא החליט לזרוק את עצמו מכל מה שיש לו, ומכל נקודת ביטחון שיש לו לחזור אליה, ופשוט להרגיש מזה להיות "ערום", ולעשות את מה שהוא עושה.
הוא סיפר שבהתחלה זה היה בלתי אפשרי, והוא כל הזמן חשב לעצמו כמה הוא לא יודע מה לעשות וכמה קשה לו,
זה הפך למצב שעכשיו הוא אומר שהוא מתרגש מזה, הוא ממש נהנה להיות בקטע הזה שהוא לא תלוי בכלום, ואין לו כלום להיאחז בו,
הוא אומר שמצידו תזרוק אותו עכשיו מהמדינה לאיזה חור במקסיקו לבד, והוא פשוט יהנה מהכל בעצמו, כי הוא פשוט יודע מי הוא,
והוא מספיק לעצמו, הוא לא צריך דברים חיצוניים שיגרמו לו להרגיש מי הוא בפנים.
זה אולי נשמע קצת קיטשי להגיד את זה, אבל כן, אתה חייב להיות אתה ולהיות תלוי בעצמך,
כי אחרת, אם יום יגיע ואיכשהו הכל יעלם לך, מה תעשה ?? בגלל זה אתה שומע על איזה מולטי מיליארדר שכשהבורסה נפלה אז ההון שלו ירד מ9 ל5 מיליארד והוא התאבד. שזה נשבע אבסורד לכל בנאדם רגיל.
זה קשה לא להסתמך על כל מה שבנית לעצמך, אבל בתאכלס זה מרגיש הרבה יותר טוב להיות עצמך, ולהיות תלוי בעצמך ברמה של, באמת אתה לא עושה חשבון למה החברה חושבת, ולא בקטע של "על הזין שלי כולם", אלא באמת לעשות את מה שאתה רוצה בלי חשבון לאחרים.
ואתה מגיע למצב כזה רק כשאתה כנה לעצמך, כי אם אתה עושה את מה שאתה רוצה, ולא מה שאתה רוצה +השפעת החברה/הסתכלות של החברה/לחץ של החברה,
אז אתה פשוט לא יכול להרגיש חסר ביטחון עם זה או לא בנוח, כי זה אתה.
בסוף כן קצת חפרתי אבל בסדר...
WTF חחחח אחי אתה עושה אפצ'י ומזיין אחת כזאת לא לזה התכוונתי... וברורר שאם אתה מתחיל רק עם דוגמניות אז אם אתה סתם תבוא ותתחיל איתן יהיה לך פחות סיכוי תאמין לי הצלחתי להביא בנות שנראות בהרבה יותר טוב מהיצור שהבאת פה רק מזה שהתחלתי חחחח
אבל שמע אחי אם זה לא מרגיש לך טבעי אז פשוט אל תתחיל... פשוט תכיר דרך מעגלים חברתיים כמו שתמיד עשית וזה הכל END OF THE STORY בנאדם לא צריך ללכת נגד הטבע שלו (אלא אם כן זה גובל במשו לא בסדר)
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 07-06-2013 בשעה 03:57.