שלום הורדתי ווינדוס 8 בעברית והתקנתי (פעם זה עבד לי אבל לא ישר אחרי שניסיתי אלף פעם לעלות את הכונן דיסקים לפני המערכת) עכשיו בכלל אני לא מצליח לפרמט אני מעלה את הכונן הדיסקים אבל המחשב עולה מחדש לפני הדיסקים..
מה יכולה להיות הבעיה?
שלום הורדתי ווינדוס 8 בעברית והתקנתי (פעם זה עבד לי אבל לא ישר אחרי שניסיתי אלף פעם לעלות את הכונן דיסקים לפני המערכת) עכשיו בכלל אני לא מצליח לפרמט אני מעלה את הכונן הדיסקים אבל המחשב עולה מחדש לפני הדיסקים..
מה יכולה להיות הבעיה?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הכונן דיסקים נמצא לפני הדיסק הקשיח בboot order?
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יכול להיות שצרבת לא נכון את ההתקנה.
You should not just burn the .iso file onto the disk - if you insert the disk, and it contains the .iso, you did it wrong. You need to use a burning software that can open the .iso and burn the files it contains onto the disk.http://www.tomshardware.com/forum/73...uter-boot-diskMy brother burnt the disk, and he did as you had said, it just contained the .iso, so i extracted it and ran the installation right from xp. Everything went well and i achieved my goal of dual booting xp and win7 RC. Thanks again
מ א ו ש ר
במקום לצרוב את הקובץ ISO לתוך הדיסק, תחלץ אותו ותצרוב את התוכן שלו.
מ א ו ש ר
הצריבה חייבת להיות על מהירות הכי נמוכה שאפשר, זה גם חשוב.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
BURN IMAGE TO A DISK
http://www.imgburn.com/
מ א ו ש ר
צרבת כ DATA או כ IMAGE?