אם מישהו יכול לעזור לי אם האתר adnooka
יש לי 2 סרטונים אם 1000+ צפיות
ואו שיש באג או משהו אחר כי אני מסתכל אם יש לחיצות או משהו אין לחיצה אחת אפילו.
מה לעשות?
מי שיכול לעזור לי אם האתר הזה
סקייפ
ilan-ilan-ilan
אם מישהו יכול לעזור לי אם האתר adnooka
יש לי 2 סרטונים אם 1000+ צפיות
ואו שיש באג או משהו אחר כי אני מסתכל אם יש לחיצות או משהו אין לחיצה אחת אפילו.
מה לעשות?
מי שיכול לעזור לי אם האתר הזה
סקייפ
ilan-ilan-ilan
|
|
יש לי ערוץ ביוטויב 15 סרטונים אם אתה רוצה דבר איתי .
נערך לאחרונה על ידי Atamnoon; 08-06-2013 בשעה 18:11.
אולי הסרטונים שלך לא מושכים כל כך את הצופים ללחוץעל הלינקים ?
בדוק את הנישה שלך אולי היא לא טובה..
א' במידה והסירטונים שלך בנישה יחסית חזקה אז 1000 זה לא מביא אותם אפילו לעמוד 19....ככה שהסיכוי שילחצו עליהים יורד.
[אגב] לי יש סירטון עם +30K צפיות והוא מקבל קצת יותר מ200 צפיות ביום...
בשביל לבדוק את הדירוג של הסרט שלך....פשוט תקליד את מילת המפתח הראשית בחיפוש ותראה באיזה עמוד אתה רואה את הסרטון שלך....אם עד עמוד 4 נגיד לא ראיתה אותו...אז זה אומר שאתה צריך להמשיך לקדם ולקדם...כי הוא לא מקודם מספיק.
אם ראיתה אותו בארבע העמודים הראשונים זה אומר שזו חרא נישה.
ב' כמו שהבחור מעליי אמר צפיות שלא מהארץ אמורות להתעדכן בערך אחת ליום.
ואתה רואה את הצפיות באנדוקה רק מתי שמישהו לחץ על הלינק של הסקר לא מתי שהוא צפה בסרטון.
נערך לאחרונה על ידי gilade; 12-06-2013 בשעה 12:44.
במידה והסרטונים שלך טובים והאתר שלך טוב...והכל נראה פרפקט.
עוד פעם אני אומר...תבדוק את הדירוג של הסרטונים אם עד עמוד 4-5 הם לא נמצאים במילת המפתח הראשונה אז זה אומר שאתה צריך לקדם....
אם הם נמצאים זה אומר שזה חרא נישה.
ו6 לחיצות על הקבצים והורדה אחת אין זה ממוצא...
למשל שלי מהיום עד עכשיו 35 קליקים 9 הורדות. שלי יותר טוב אבל זה בגלל שאני מתקדם יחסית אליך...
נערך לאחרונה על ידי gilade; 12-06-2013 בשעה 19:09.
איזה שטויות !
אמרתה שאם אתה רואה את הדף שלך עד ה4 עמודים הראשונים ללא קידום זה חרא נישה ?
אתה יושן אחי כל הנישות שלי כאלו והם נישות די טובות. אני עושה כל יום בערך בין 20-50 $ ביום
וכל הנישות שלי כאלו. עוד הוכחה לכך שהנישות טובות הם שאחוזי ההורדה שלי גבוהים בדרך כלל הepc שלי 0.20
ככה שהנישות מאוד מעניינות והצופים מוכנים להשלים סקר עבורם.
לפותח האשכול :
לצערי 1000 צפיות לא יספיקו וגם לא 2000 בישביל להרוויח משהו כמו 10-20 4 ביום מסרטון
אתה צריך מעל 10,000 צפיות 100 לייקים ו20 תגובות טובות. כמובן סרטון שיראה מקצועי וכדומה..
הוא אמר שהוא לא עושה ממנה כסף אז רציתי להגיד שאם היא עד עמוד 4 אז סביר להניח שאנשים רואים את הסרטון , אם אין לו הורדות...אז משהו שם לא טוב או הנישה או האתר או הסרטון...וכדומה.
חחח אתה גאון אם מצאתה רעיון לנישה שבלי קידום עם 1000צפיות אתה מגיע לעמוד 4...ואתה עושה ממנה למעלה מ5$....
וסתם אחי שאלה...איך אתה אומר שאני טועה אם אתה אומר משפט כזה "לצערי 1000 צפיות לא יספיקו וגם לא 2000 בישביל להרוויח משהו כמו 10-20 4 ביום מסרטון" , אתה סותר את עצמך כי אמרתה שאתה עושה 20-50$ ביום מנישות לא מקודמות עם 1000 צפיות ?
בכל מקרה קשה לי להאמין שזה הגיוני...אני אגיד לך למה.
מסיבה מאוד ברורה.
אם 1000צפיות בלי קידום הביא אותך לעמוד 4 זה אומר שלא כל כך מחפשים את זה...מה שאומר לא הרבה הורדות.
נערך לאחרונה על ידי gilade; 13-06-2013 בשעה 08:24.
אתה לא הבנתה אותי.
אמרתי לו שאם הוא רוצה להרוויח מנישה חזקה לא יספיק לו 1000 וגם לא 2000 צפיות צריך הרבה יותר ( נישה חזקה הכוונה ללמעלה מ30,000 חיפושיים חודשיים)
עכשיו אתה שואל איך אני מרוויח כל יום בין 20-50 $ ביום עם כמה סרטונים עד עמוד 4 ? אני עושה GEO שזה אומר מקדם לצרפת בלבד.
כל הורדה מכניסה לי 10-25 $ ואני מקבל כל יום 1-4 הורדות. מבין ? לא תמיד שווה לחפש נישה אמריקאית ולהתחיל לאסוף הורדות של 0.20 סנט..