קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] סרט All About the Benjamins - הכל אודות בנג'מין | תציעו נק'
    על ידי Aviv בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-11-2007, 20:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

its all about bitahon

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ברירת מחדל its all about bitahon

שום דבר לא משנה,
    VALIDATION זה לחסרי ביטחון שמחפשים אישור מאחרים.
    יופי, יגרום לכם להרגיש בנוח עם עצכם --> לביטחון עצמי, שיגרום לכם לעשות מה שאתם רוצים בצורה נוחה ואמיתית.
    כסף יגרום לכם לטיפה אגו, ופוטנציאל לביטחון..
    סטטוס, אין לכם סיכוי להשיג אותו בלי ביטחון....

מי שלא מנסה להשיג ביטחון הוא נוב מת רמה 8...

כשאתם מרגישים שלמים ומרגישים אתם, אז כל מה שתגידו לי עכשיו לא משנה, וכל מה שהעולם יגיד לא משנה...אתם ניצחתם !
    אפשר לפתח שרירים, אבל היופי שלכם זה מה שיש לכם, אם לא תרגישו איתו בנוח, אז עד המוות שלכם תהיו הילדים העלובים שהייתם בבית ספר..
    האנשים שבאמת שולטים בעולם, והאנשים הבאמת מוצלחים (**אהמ** לא הבני 30 שמפרסמים תמונות של השרירים שלהם שטיילר מביא כל הזמן **סוף אהמ**), לאו דווקא נראים טוב או לא טוב, הם פשוט אנשים חזקים ותותחים...הם אנשים שמספיק לדבר איתם דקה כדיי להבין כמה הם חזקים וכמה המציאות שלך לא משנה לידם, ולא משנה כמה תהפוך את העולם הם ישארו חזקים גם בשואה גרעינית..
    שמעריצי זיז, ישארו עם פרצוף מכוער וריבועים...

כמובן שתמשיכו להתווכח, אז בהצלחה עם זה.

בייי הלכתי לשחק קונטר סטרייק..

נ.ב
    זה לא ספאם אז לא לנעול ...

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

אני בטוח בעצמי שביטחון זה לא חשוב. אז ביטחון זה חשוב?

עכשיו לפולו ימס המוח בניסיון לפתור את הפרדוקס הזה

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי yetinger צפיה בהודעה
    אני בטוח בעצמי שביטחון זה לא חשוב. אז ביטחון זה חשוב?

עכשיו לפולו ימס המוח בניסיון לפתור את הפרדוקס הזה
    חולי נפש בטוחים בעצמם שיש חייזרים, זה אומר שיש חייזרים....

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

זה יפה והכל
    אבל חבל שאתה לא מבין שגם אם תשלים עם המראה שלך במאה אחוז
    יבוא הבנאדם שירד עליך
    ויפיל אותך חזרה לחסור ביטחון שהייתה בוא
    למה?
    כי אתה יודע שזה שם , ואתה יודע שזה משהו שכולם שמים לב אליו
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לול זה מישהו שאני מכיר

https://www.facebook.com/nathan.jo.56?fref=ts

עם ביטחון שבעוד 200 שנה אתה לא תגיע אליו,אם אני יתחיל לספר לך אתה תגיד שאני חרטטן,יש לו ביטחון ברמה של STEVE KARDYNAL בלי להגזים.

אם אני לא טועה הוא עשה פעם סרטונים והגיע ל 10000 צפיות,בכל מקרה זה לא העניין...הוא ממש לא נראה טוב וגם עם כל הביטחון שבעולם הוא משיג בנות על הרמה שלו,פה ושם מוציא בחורות 7+ במזל גם כי הסטטוס שלו עצום

חוץ מי זה שגם אני פעם עשיתי סרטונים בסגנון של סימפל פיקאפ,ואני מניח שאתה גם תופס מהם,אז בציון שלך הביטחון שלי עומד על 9 מתוך 10
    בכל מקרה,זה לא עזר בכלום.

NOT BITAHON,LMS

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

אממ
    אני גמד , מקריח, עם אקנה חריף והתקרחות דרגה 9 .
    בגיל 19 חשוב לציין.
    אני בתול.
    גם שפתיים.

קראתי את האשכול שלך, והגעתי למסקנה שביטחון זה מה שחשוב.
    מחר אני אקום בגישה שאני המלך, ומי שדוחה אותי לא שווה ואני הרבה יותר שווה ממנה.
    אני אחשוב ככה על כל בחורה שתדחה אותי.
    בגיל 15 חשבתי לעצמי שזה רק עניין של זמן עד אני אמצע מישהי.
    אמרתי "עכשיו בתיכון כולם דפוקים בצבא אני אמצא מישהי".

כשהתגייסתי, בשנה שהייתי בצהל חשבתי לעצמי "כנראה לא באמת בנות נמשכות לגברים במדים, אחרי הצבא אני בטוח מוצא מישהי".

השתחררתי על נפשי, פרופיל 21. היום אני אזרח.
    כמו שאמרתי, אני הולך לפי הגישה שלך וכל בחורה שדוחה אותי היא כנראה פרחה סנובית. אפילו שהיא כוסית על.

לאט לאט, יעברו השנים, אני אשאר עוד גמד מחוצ'קן ומקריח, שחושב שהוא הפרס. אני אפגין ביטחון, אלך עם גב זקוף, אדבר חזק.
    בגיל 30 אני אמצא את עצמי אותו אחד, גמד, מחוצ'קן ומקריח, עדיין בתול.
    ויתאבד.

וזה יהיה על אחריותך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תראה נשמה...אתה אומר דברים כל כך כללים וכל כך סתמיים שזה לא יאמן.

זה כמו שילד חנון, בא לאמא שלו "אמא, איציק קרא לי היום שמן מטומטם בכיתה וכולם צחקו עליי" ואז אמא שלו, שהדבר הכי חשוב לה בעולם זה הבן שלה ורוצה שהוא ירגיש בטוח בעצמו, אומרת לו "מאמי שלי, אם איציק שוב אומר לך דברים כאלה, או שתתעלם ממנו, אם שתגיד למורה!" , ואז מה הילד עושה? מתעלם ממנו, נכון?
    למה? כי זאת הדרך הכי קלה להפתר מהבעיה...אבל מה אמא שלו לא יודעת? שזאת הדרך הכי גרועה שאפשר לפתור דבר כזה.
    זה לא באמת עוזר. הילד עדיין נפגע, ועדיין הבטחון של הילד יורד למצולות..אז מה זה נתן לו?

במקום זה, כשהילד בא לאבא שלו ואומר לו דבר כזה, אבא שלו עונה לו "תשמע, אם תתעלם ממנו, הוא ימשיך להציק לך וזה תלוי בך עד כמה אתה מסוגל לספוג את זה...או שתיתן לו מכה רצינית בפנים או שתתפוס מקל ותרביץ לו" מה אז קורה? הילד דופק לו כאפה\אגרוף לפנים, איציק והילד קצת הולכים מכות...ואז מה קורה?
    לא מציקים יותר לילד הזה. יותר מזה? הילד קצת מרגיש גאווה פנימית כי הוא עמד מול הפחד שלו וירק לו בפנים.

על אותו הקונספ,יש את הקטע של יופי VS אופי בפיקאפ.
    "תפגין בטחון עצמי, והכל יסתדר" מול "תשקיע במראה שלך, תרגיש יותר טוב עם עצמך, תקבל מחמאות מבחורות, תצליח יותר בזוגיות והבטחון העצמי שלך יהיה אמיתי"

יש בטחון עצמי מזויף, כזה שאפשר להרגיש בפנים שאתה עוד רגע מתפוצץ...ויש פשוט להרגיש בטוח במי שאתה ומה שאתה.

אם מדובר על ילד מכוער...אני לא הייתי ממליץ לו לעוף על עצמו. הייתי ממליץ לו להעיף את תתחת העצלן שלו לחדר כושר, להתחיל ללכת לאיזה חוג או משהו חברתי שכזה וילמד דבר או שניים בעניין של טיפוח.

אופי "אפשר" לזייף...יופי אי אפשר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה

זה יפה והכל
    אבל חבל שאתה לא מבין שגם אם תשלים עם המראה שלך במאה אחוז
    יבוא הבנאדם שירד עליך
    ויפיל אותך חזרה לחסור ביטחון שהייתה בוא
    למה?
    כי אתה יודע שזה שם , ואתה יודע שזה משהו שכולם שמים לב אליו
    אתה אומר את זה כי אין לך ביטחון ואתה לא יודע איך זה מרגיש...סורי, מקווה שתרגיש את זה פעם..

וכן כן ידוע שזה מה שתגידו..
    אבל אתם אומרים את זה כי אתם עדיין ילדי בית ספר חנונים בלב שלכם(אפילו אם אתם לא בבית ספר)..
    ביטחון אי אפשר לזייף, וביטחון אי אפשר להוריד...אגו אפשר להוריד לא ביטחון.
    וAWAKE ראיתי את הסרטונים שלך, אתה סתם שכבת על הרצפה, ולא הגבת לכלום שקרה סביבך, אתה ממש לא נראה לי עם ביטחון.

קיצור עובדות בשטח אי אפשר להכחיש.
    LOOKS אתם לא יכולים להשיג יותר מדיי, רובכם פה פחות או יותר 1.70-.180.....אז שרירים לא יעשו אותכם דוגמנים, אלא אותו בנאדם עם יותר שרירים.
    מי שגבוה פה באמת, אז השרירים יכולים לעשות לו גוף מדהים...אבל עדיין הפרצוף זה מה שמשנה באמת.
    MONEY, זה הדבר היחיד שיש לכם יכולת להשיג, אבל עדיין, מה כבר תעשו איתו, אבל שיהיה...
    STATUS, ....חחחחח...no hope for the damned.

ואני רוצה להבהיר משהו, LMS זה אחד הדברים הכי חשובים ומשנים בעולם היום, כל העולם מתנהל לפי זה, ומגיב לפי זה.
    אבל אתם לא באמת מבינים את זה, אז אתם אומרים שטויות.
    בגלל שמצאתם מושג כזה באינטרנט, אז אתם בטוחים שיש לכם את הפוטנציאל לעשות את זה, בגלל שתמשיכו שדרך חיים שלכם עד היום.
    אבל עובדה שלפני ששמעתם את זה ידעתם שרק החתיכים והמגניבים מקבלים הכל (אפילו שלא ידעתם שקוראים לזה LMS)...ולא יכלתם להשיג את זה,
    אז גם היום אתם לא יודעים..
    ZYZZ לא דוגמא בשבילכם, כי הוא אומנם השקיע בLMS, אבל הוא היה הוא, וגם לפני שהוא היה ענק הוא היה הוא, והצליח בזכות זה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תראה נשמה...אתה אומר דברים כל כך כללים וכל כך סתמיים שזה לא יאמן.

זה כמו שילד חנון, בא לאמא שלו "אמא, איציק קרא לי היום שמן מטומטם בכיתה וכולם צחקו עליי" ואז אמא שלו, שהדבר הכי חשוב לה בעולם זה הבן שלה ורוצה שהוא ירגיש בטוח בעצמו, אומרת לו "מאמי שלי, אם איציק שוב אומר לך דברים כאלה, או שתתעלם ממנו, אם שתגיד למורה!" , ואז מה הילד עושה? מתעלם ממנו, נכון?
    למה? כי זאת הדרך הכי קלה להפתר מהבעיה...אבל מה אמא שלו לא יודעת? שזאת הדרך הכי גרועה שאפשר לפתור דבר כזה.
    זה לא באמת עוזר. הילד עדיין נפגע, ועדיין הבטחון של הילד יורד למצולות..אז מה זה נתן לו?

במקום זה, כשהילד בא לאבא שלו ואומר לו דבר כזה, אבא שלו עונה לו "תשמע, אם תתעלם ממנו, הוא ימשיך להציק לך וזה תלוי בך עד כמה אתה מסוגל לספוג את זה...או שתיתן לו מכה רצינית בפנים או שתתפוס מקל ותרביץ לו" מה אז קורה? הילד דופק לו כאפה\אגרוף לפנים, איציק והילד קצת הולכים מכות...ואז מה קורה?
    לא מציקים יותר לילד הזה. יותר מזה? הילד קצת מרגיש גאווה פנימית כי הוא עמד מול הפחד שלו וירק לו בפנים.

על אותו הקונספ,יש את הקטע של יופי VS אופי בפיקאפ.
    "תפגין בטחון עצמי, והכל יסתדר" מול "תשקיע במראה שלך, תרגיש יותר טוב עם עצמך, תקבל מחמאות מבחורות, תצליח יותר בזוגיות והבטחון העצמי שלך יהיה אמיתי"

יש בטחון עצמי מזויף, כזה שאפשר להרגיש בפנים שאתה עוד רגע מתפוצץ...ויש פשוט להרגיש בטוח במי שאתה ומה שאתה.

אם מדובר על ילד מכוער...אני לא הייתי ממליץ לו לעוף על עצמו. הייתי ממליץ לו להעיף את תתחת העצלן שלו לחדר כושר, להתחיל ללכת לאיזה חוג או משהו חברתי שכזה וילמד דבר או שניים בעניין של טיפוח.

אופי "אפשר" לזייף...יופי אי אפשר.
    תקרא שוב, לא דיברתי על לזייף ביטחון.
    אלא להיות THE BEST MAN YOU CAN BE.
    ואין קשר בין זה לבין "תזייף ביטחון תפגין ביטחון" או כל חרטא אחרת שאתה חושב שזה הדרך היחידה..
    ביטחון לא קשור למה יש לך, וביטחון לא קשור לדברים חיצוניים....דברים חיצוניים מביאים אגו לא ביטחון...

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

פולו אתה הייטר הומו
    עזוב שבטחון חשוב מאוד (אני מעדיף לקרוא לזה אמונה בעצמך והתמדה במטרה שלך) וכנראה יכריע את רמת הLMS שלכם כי לא ראיתי בנאדם עם 0 כוח רצון שהוא עשיר או בכלל מצליח במשהו.

LAZAR ANGELOV הוא 1.78 (יותר נמוך ממני אגב) והוא דוגמן פיטנס. חי יותר טוב ממך, נראה יותר טוב ממך, עושה יותר כסף ממך, יותר מפורסם ממך, מזיין יותר טוב ממך ויש לי גם הרגשה שיותר גבוה ממך. כן, הוא מוזרק אבל WHO CARES מאיפה דחפת תגובה עכשיו? חוצמזה להיות דוגמן אופנה זה גיי רצח אם כבר להיות דוגמן אז דוגמן פיטנס. לא סתם החברות של הדוגמנים (כולל דוד גנדי) כונפות...דוגמנים לא מושכים בנות יפות כי הם נשיים ברובם. נשים נמשכות לגברים לא לנשים...

ככה שאל תגיד לאנשים מי יכול להיות מה...פרצוף זה מה שמשנה אבל לא נכנס לזה באמת כי זה כל בנאדם והפרצוף שלו.

ומה סטטוס NO HOPE FOR THE DAMNED? סטטוס זה דבר שהכי קל להשיג מכל מה שאמרת. מנסיון. כסף לעומת זאת.....זה הכי קשה להשיג. זה יכול לקחת 10 שנה אם אתה לא 100% על זה. וצריך כוח רצון ברמה שזה גובל באי שפיות בשביל להצליח כלכלית. סטטוס אתה כולה צריך להיות עם האנשים הנכונים ולצאת הרבה ולהיות סופר זורם.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 08-06-2013 בשעה 23:47.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    פולו אתה הייטר הומו
    עזוב שבטחון חשוב מאוד (אני מעדיף לקרוא לזה אמונה בעצמך והתמדה במטרה שלך) וכנראה יכריע את רמת הLMS שלכם כי לא ראיתי בנאדם עם 0 כוח רצון שהוא עשיר או בכלל מצליח במשהו.

LAZAR ANGELOV הוא 1.78 (יותר נמוך ממני אגב) והוא דוגמן פיטנס. חי יותר טוב ממך, נראה יותר טוב ממך, עושה יותר כסף ממך, יותר מפורסם ממך, מזיין יותר טוב ממך ויש לי גם הרגשה שיותר גבוה ממך. כן, הוא מוזרק אבל WHO CARES מאיפה דחפת תגובה עכשיו? חוצמזה להיות דוגמן אופנה זה גיי רצח אם כבר להיות דוגמן אז דוגמן פיטנס. לא סתם החברות של הדוגמנים (כולל דוד גנדי) כונפות...דוגמנים לא מושכים בנות יפות כי הם נשיים ברובם. נשים נמשכות לגברים לא לנשים...

ככה שאל תגיד לאנשים מי יכול להיות מה...פרצוף זה מה שמשנה אבל לא נכנס לזה באמת כי זה כל בנאדם והפרצוף שלו.

ומה סטטוס NO HOPE FOR THE DAMNED? סטטוס זה דבר שהכי קל להשיג מכל מה שאמרת. מנסיון. כסף לעומת זאת.....זה הכי קשה להשיג. זה יכול לקחת 10 שנה אם אתה לא 100% על זה. וצריך כוח רצון ברמה שזה גובל באי שפיות בשביל להצליח כלכלית. סטטוס אתה כולה צריך להיות עם האנשים הנכונים ולצאת הרבה ולהיות סופר זורם.
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח לא..
    בהצלחה לזיין שאתה נראה ככה..

אתה מתבייש לצאת מהמעגל החברתי הקטן שלך אמרת בעצמך, ואתה לא מצליח לדבר עם בחורות...אז זיוני שכל על סטטוס תספר לאמא.
    וטיילר תפסיק לחשוב שאני חושב שאתה איזה חנון כי אני לא, אתה דיי ממוצע, עם פנים ממוצעות, וגוף שחיף, ודיי ביישן, שום דבר מיוחד פה.
    עם פנטזיות כמובן על לעשות כסף אחרי שקראת סיפורים על עשירים....אתה דיי רגיל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    אתה אומר את זה כי אין לך ביטחון ואתה לא יודע איך זה מרגיש...סורי, מקווה שתרגיש את זה פעם..

וכן כן ידוע שזה מה שתגידו..
    אבל אתם אומרים את זה כי אתם עדיין ילדי בית ספר חנונים בלב שלכם(אפילו אם אתם לא בבית ספר)..
    ביטחון אי אפשר לזייף, וביטחון אי אפשר להוריד...אגו אפשר להוריד לא ביטחון.
    וAWAKE ראיתי את הסרטונים שלך, אתה סתם שכבת על הרצפה, ולא הגבת לכלום שקרה סביבך, אתה ממש לא נראה לי עם ביטחון.

קיצור עובדות בשטח אי אפשר להכחיש.
    LOOKS אתם לא יכולים להשיג יותר מדיי, רובכם פה פחות או יותר 1.70-.180.....אז שרירים לא יעשו אותכם דוגמנים, אלא אותו בנאדם עם יותר שרירים.
    מי שגבוה פה באמת, אז השרירים יכולים לעשות לו גוף מדהים...אבל עדיין הפרצוף זה מה שמשנה באמת.
    MONEY, זה הדבר היחיד שיש לכם יכולת להשיג, אבל עדיין, מה כבר תעשו איתו, אבל שיהיה...
    STATUS, ....חחחחח...no hope for the damned.

ואני רוצה להבהיר משהו, LMS זה אחד הדברים הכי חשובים ומשנים בעולם היום, כל העולם מתנהל לפי זה, ומגיב לפי זה.
    אבל אתם לא באמת מבינים את זה, אז אתם אומרים שטויות.
    בגלל שמצאתם מושג כזה באינטרנט, אז אתם בטוחים שיש לכם את הפוטנציאל לעשות את זה, בגלל שתמשיכו שדרך חיים שלכם עד היום.
    אבל עובדה שלפני ששמעתם את זה ידעתם שרק החתיכים והמגניבים מקבלים הכל (אפילו שלא ידעתם שקוראים לזה LMS)...ולא יכלתם להשיג את זה,
    אז גם היום אתם לא יודעים..
    ZYZZ לא דוגמא בשבילכם, כי הוא אומנם השקיע בLMS, אבל הוא היה הוא, וגם לפני שהוא היה ענק הוא היה הוא, והצליח בזכות זה.
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    כן קראת, כי אם זה לא היה קשור אלייך בצורה שהיית נפגע בה לא היית כותב את זה.....וזה הגיוני כי אתה חסר ביטחון...

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

MIRIN? YA MIRIN
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    כן קראת, כי אם זה לא היה קשור אלייך בצורה שהיית נפגע בה לא היית כותב את זה.....וזה הגיוני כי אתה חסר ביטחון...

נ-ע-ר-ך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect