אני יודע שזה נשמע הזוי, אבל איבדתי את הבתולים ברוסיה ולא בישראל.
בקיצור, אני בקשר קצת בסקייפ (מצלמת איטנרנט שרואים את הפנים) עם כמה מהבנות שם. בקיצור עלה לי רעיון לחפש אותן בגוגל, חיפשתי את השם של הראשונה שלי בגוגל והגעתי לרשת חברתית כזאת של רוסים (הם לא משתמשים בפייסבוק). קורים לזה VKONTAKTE.
השתמשתי בגוגל טרנסלייט להבין מה כתוב שם, בקיצור אני בטוח ב-99% שהיא עובדת כחשפנית.
כוסאמקק ערססססססססס, למה אני לא שם?!!!!!!!!!!!?????????????? זו האישה המושלמת!!!!!@@ אני כועס ממש אבל ממממממממממממממממממששששששש איזה גורל אכזר, היא גם הפכה להיות כוסית פי 1000 יותר ממה שהיא הייתה.
ואני תקוע פה עם התימניידה הזאת. אני הולך לקרוע את עצמי במכון ולקרוע את התחת בלעשות כסף. חצי שנה מהיום אני עוזב, לא מעניין אותי כלום. ב2014 - אני עוזב, אני צריך להכניס לעצמי את זה טוב טוב לראש, מטרה ענקית: עד 1.2.2014 אני עוזב.. כסעמק ערס איך אפשר להשוות בין זה לישראל זה 2 עולמות אחרים לגמרי, "חברה שלי" מושכת אותי כבר כמעט חודש כי כל אחת פה חושבת היא מיוחדת ולא רוצה להצטייר שרמוטה. שמה אם הגעת לדייט שני - שניכם יודעים איך זה הולך להסתיים. שלא נדבר על הרמה של הבחורות, אני עוד לא הגעתי לבחורות שנראות כמו 8,9,10... אני אשכרה גר במעורה חשוכה ומדכא לעומת מה שהולך שם, שלא נדבר על המחירים פה רק השכר דירה שלי זה יותר ממשכורת ברוסיה. פה אין לי שום סיכוי בחיים לזיין דוגמנית, שם זה לא קשה להביא דוגמנית אחרת כל כמה ימים. כסעמקקקקקקקקקק
לא מעניין אותי כמה כסף יהיה לי בבנק, לא מענין אותי מה המצב עם הסטארטאפ שלי, אני לוקח את הדברים, עוזב, ובודק את מזלי שם..
MUST HAVE BIG PASSIVE INCOME
MUST PIMP FEMALE MODELS
MUST LEAVE THIS SHITHOLE CALLED ISRAEL
FML
ENORMOUS INCEL RAGE

ציטוט ההודעה