מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול לחלץ את הקבצים בעזרת WINRAR. הצריבה תיעשה בלחיצה על Write files to disc.
תזכור לשים את המהירות על הכי נמוכה.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול לחלץ את הקבצים בעזרת WINRAR. הצריבה תיעשה בלחיצה על Write files to disc.
תזכור לשים את המהירות על הכי נמוכה.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
|
|
מ א ו ש ר
למען האמת אף פעם לא צרבתי בצורה כזאת לדעתי אין שום צורך בזה פשוט לצרוב את זה כתמונה לדיסק, עשיתי את זה עשרות פעמים ואולי מאות ואין שום צורך לחלץ את הקובץ רק להקפיד לצרוב כתמונה ועל מהירות הכי נמוכה שאפשראם עדיין תהיה בעיה אז ככל הנראה הבעיה בכונן ולא בצריבה
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
אני לא ניסיתי לצרוב דיסק התקנה, תמיד היה לי מקורי. מהחיפוש שעשיתי בתחילת השאלה, נתקלתי בתשובה כזאת שנראתה לי דיי הגיונית אז הלכתי לפיה:
You should not just burn the .iso file onto the disk - if you insert the disk, and it contains the .iso, you did it wrong. You need to use a burning software that can open the .iso and burn the files it contains onto the disk.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
אין שום בעי
בכל אופן שתדע שלא מחלצים קובץ תמונה אלא צורבים אותו כמו שהוא עם תוכנת צריבה יעודית
אגב לא ניסיתי אף פעם לחלץ ולצרוב ולא יודע אם השיטה הזאת עובדת בטח אורי יודע
יום טוב
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
אין צורך לפרוס את ההתקנה לפני הצריבה ImgBurn פורסת אותה לבד כאשר בוחרים באופציה הראשונה.
מה שכן כפי שניסים ציין מאוד חשוב לצרוב על מהירות נמוכה לא יותר מ x2.
אם הדיסק עדין לא עולה מהביוס הייתי ממליץ בחום רב להוריד את הווינדוס מחדש ממקור אחר.
נערך לאחרונה על ידי Ori; 11-06-2013 בשעה 10:22.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אוקיי צרבתי על X2 ובכל זאת זה לא עובד מה יכול להיות ?
פרמטתי פעמיים עם הדיסק הקודם וזה היה אחרי שניסיתי 800 פעם ורק אז זה עבד אין אפשרות שזה יעבוד בפעם אחת?
ואמרו לי שיכול להיות שהדיסק לא BOOTABLE או משהו כזה אבל שאלתי את המפרסם הוא אמר שקובץ אכן BOOTABLE (הכוונה בר-אתחול), מה אתה מציע לעשות?
מ א ו ש ר
יכול בהחלט להיות שהדיסק לא Bootable קח דיסק אחר ונסה איתו לעלות אם הוא עולה נסה למצוא הורדה ממקור אחר
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
משהו אחר ווינדוס אחר נניח
תוריד את אחד הווינדוסים מפה ותצרוב:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=899161
מ א ו ש ר
הורדת את אחד הווינדוסים שהבאתי לך?
תנסה להוריד אחד אחר, יכול להיות הורדת אחד לא עובד