בקרוב חברייה, הכל אצלי בראש אני רק צריך למצוא זמן לכתוב את זה.
stay tuned.
hatters gonna hate builders gonna break and tyler gonna rage
בקרוב חברייה, הכל אצלי בראש אני רק צריך למצוא זמן לכתוב את זה.
stay tuned.
hatters gonna hate builders gonna break and tyler gonna rage
לחופש יש תאריך:
23.10.15
|
|
זה טרולינג או מה? חחחח
שמע בארץ מספיק שאתה נראה כמו עומר אדם אתה תזיין חצי מהפרחות אם אתה גם מפורסם כמוהו ושר שירי זבל שתופסים פה בארץ אז ב כ ל ל אתה קינג חחח
לכן אני לא יודע אם זה טרולינג או לא... לא יודע אם לצחוק או לבכות מהמצב פה במדינה
אתם יודעים מה הכי מצחיק?
טיילר כל הזמן אומר HATERS GONNA HATE..
הוא בעצמו אחד ההייטרים הכי גדולים של המאה חחחח
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 12-06-2013 בשעה 06:49.
ולמה זה? כי אני עושה טרולינג באינטרנט וכותב שירים? זה לא מעיד כלום על הבנאדם בחיים האמיתיים U KNOW...השירים שלי אשכרה מצחיקים (ככה הרוב אומר והרוב קובע) ואפילו האנשים שאני מטריל צוחקים על הטרולינג שלי ותכלס...מי שלא צוחק על טרולינג שעושים עליו הוא חסר בטחון. למדתם מילה ואתם אפילו לא יודעים מה היא אומרת אז אתם זורקים אותה לכל חור..נראה לי גם ייטינגר הייטר של סניה כי הוא יורד עליו והייטר של נחוי כי הוא יורד על קופת גמל???? לפי ההגיון כל הפורום הזה הוא הייטרים
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אז בואו אני אסביר לכם מזה הייטר...הייטר=אחד שמוריד מוטיבציה לאנשים (ופולו הוא אחד כזה אגב, אם הייתי ילד בן 15 טיפש שמחפש שינוי הייתי נשאר תקוע בגללוו בגלל התגובות שלו) אחד שאומר "אין לך סיכוי להיות עשיר אתה סתם אהבל" ואחד שיורד על אנשים מוצלחים ממנו (נגיד אם ילד כאפות שמן יורד על ZYZZ)...ככה שאם אני יורד על סניה אני לא כ''כ הייטר כי הוא לא יותר מצליח ממני בשום צורה. מה גם שבחיים האמיתיים אנלא מזכיר את קיומו כי אנלא רואה אנשים כמו סניה. הייטר זה גם אחד שמקדיש את החיים שלו כדי להוריד אחרים למטה ולא לעלות אחרים למעלה...ואני פה בשביל לתת לאנשים מוטיבציה כי גמאני פעם הייתי בתחתית שרשרת המזון...אם הייתי הייטר לא הייתי נמצא בפורום הזה.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 12-06-2013 בשעה 09:00.
זאת דעתך ודעתך לא מעניינת. את הרוב זה מצחיק, לא חסר אנשים נכנסים לפה רק בגללי משמע זה מצחיק את הרוב. ואם הרוב אומר שמישי כוסית ואיזה 2-1 אומרים שלא, היא עדיין כוסית. ככה שאני עדיין מצחיקואני מפרגן שיש על מה לפרגן. אני מפרגן יותר מדי אפילו לדעתי (הגוף של ייטינגר למשל חוטף ממני מספיק פירגונים)...אלה שאני צוחק עליהם זה כי או הם כובעים ואנלא פונה לקהל הזה במציאות כך או כך או שהם צוחקים על אחרים בעצמם (כנ''ל) או שזה פשוט זורם באותו רגע אז זה מצחיק...צא מהסרט שזאת ההתנהגות שלי במציאות כי במציאות אנלא מסתובב עם כובעים וכל מיני אנשים כמו פולו ובכלל ילדים מוזרים כאלה שאין להם חברים בני גילם והם מסתובבים עם בני 30-40...אני אפילו לא רואה אותם כי אנלא פונה לקהל היעד הזה מאותה הסיבה שמליונרים לא מסתובבים עם הומלסים וערסים לא מסתובבים עם חנונים ודוסים לא מסתובבים עם ערבים.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 12-06-2013 בשעה 20:38.
אגב הסיבה שאני יורד על פולו ועל ילדים כמוהו כי הם מורידים לאחרים תמוטיבציה...אני מילא שם עליהם זין כי אני יודע איפה אני ואיפה הם באמת...אבל אם ייכנס לפה ילד תמים חסר ידידות ועם 2 חברים חנונים ממשפחה עם בעיות כלכליות והם יגידו לו "אין לך סיכוי להתעשר" או "אין לך סיכוי להשיג סטטוס" ועוד בולשיט הילד יוותר על החיים שלו במקום להלחם על מה שצריך...ועוד אני הייטר? אני הייטר של הייטרים אם כבר. מזל שבמציאות אני לא רואה אנשים כאלה כי אני אוטומטית מתרחק מהם כמו מאש.