שלום, שמעתי על האתר ADNOOKA ואני רוצה לדעת עליו קצת יותר,
תוכלו להסביר לי פה?
מה עושים? איך עושים? איך נרשמים? שיטה להרוויח הרבה כסף?
שלום, שמעתי על האתר ADNOOKA ואני רוצה לדעת עליו קצת יותר,
תוכלו להסביר לי פה?
מה עושים? איך עושים? איך נרשמים? שיטה להרוויח הרבה כסף?
|
|
היות ואין לך ניסיון אני מציע להירשם דרך אחד שכבר מרוויח מהאתר שיעזור לך להרוויח...
אני את הרוב למדתי לבד , זה אפשרי אבל קשה.
את האמת התחלתי כמוך בלי ידע עם קצת עזרה וחיפוש באינטרנט למדתי את הנושא....
בחודשיים הראשונים רק השתפשפתי
קיבלתי הרבה מחיקות של סרטונים , למדתי להכין האקים...למדתי בקידום...למדתי על שיטות להגדיל רווחים וכדומה
ועשיתי 30$ בCleanfiles משני קבצים .
לאחר מכן שמעתי על אדנוקה שנפתח אז עברתי אליו ואני שם בערך שלושה שבועות - חודש
ועשיתי 180$ מתוכם 100$ כבר בPAYPAL שלי.
והיום אני עומד כרגע עם 4 סירטונים של 4 קבצים שונים ש3 מבניהים בעמוד הראשון של יוטיוב בנישה , ואחד מהם מקום 1 ביוטיוב ובגוגל.
נערך לאחרונה על ידי gilade; 12-06-2013 בשעה 19:12.
בכל מקרה לא ביקשתי שתבנה לי בחינם, שתשלח לי קובץ בחינם, שתלמד אותי, שתחלק לי ידע, שתעזור לי מההתחלה אלה רק באיזה פורמט לשמור את הקובץ, כי אני לא מצליח ולא סגרתי את המחשב כבר 3 ימים בגלל זה. אני לא רוצה שזה ימחק לי אלה רק לשמור את זה, כי זה שומר לי רק את הקוד ולא את התוכנה, אני גם לא מצליח לנסות אותה דרך התוכנה, אבל לא חשוב אני לא יפגע לך בפרנסה, אני גם לא מספר את זה לאף אחד. אם אתה מחליט להקדיש לי דקה אחת ולעזור לי רק בפורמט הקובץ אני יקבל את זה בברכה, רק בגלל זה אני לא מצליח להרוויח באתרי הורדות, דף נחיתה מוכן והכל יש לי נשאר לי רק סרטון לקובץ ואני 3 ימים על זה.
אם אתה יכול לענות לי על השאלה:
אם אני יפרסם רק תמונה של צילום מסך של הקובץ ביוטיוב זה גם יכול לעשות את העבודה לדעתך? כי ראיתי כאלה שעושים כך.
ממש מקווה שתבין אותי ובמידה ואתה לא מסכים אז לפחות תצטט אותי ותרשום לי שאתה לא מסכים כדי שאני לא יחכה סתם.
אתה לא צריך לשמור את זהץ נגיד והכנתה משהו מזוייף אני מניח אז פשוט תצלם עם זה ישר אל תשמור זה סתם סיבוך..
לא.
אחרי שאתה יוצר בvb יש לי כמו ח. ירוק כזה תלחץ עליו
ותראה זה נותן לך את התוכנה בלי שמירה.
שלום לכולם אני רוצה לעניין אותכם בפורום רווחים באינטרנט אתם נכנסים מעלים אתרים משתפים כמו פורום אטרף רק הרבה יותר מתמקדים בעניין הכסף באינטרנט האתר נפתח היום אז בואו ועלו אמצעים להרוויח כסף באינטרנט אולי תתקלו לניהול ובהמשך האתר יהפוך לאחת הקהילות הגדולות בארץ !
http://revahim.1234forum.com/
קישור לאתר !
צריכים מנהלים !