מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יותר הגיוני שיש בעיה עם הכונן.
ניחוש שלי שמדובר על עיינית מלוכלכת.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יותר הגיוני שיש בעיה עם הכונן.
ניחוש שלי שמדובר על עיינית מלוכלכת.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
מ א ו ש ר
אפשר לסדר כמובן.
גש לחנות מחשבים ותבקש לרכוש דיסק לניקוי העינית של הכונן שלך (תמיד טוב שיש דבר כזה בבית)
במידה וזה לא פתר את הבעיה הייתי מנסה להביא כונן דיסקים אחר ולבדוק איתו.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
בהחלט שזה משנה.
פעם העינית עבדה כראוי והייתה נקיה היום היא עייפה וצריך לנקות אותה.
וכן אני מאמין שאייבורי מוכרים מוצר כזה.
מ א ו ש ר
נסה להתקין מחדש את מנהל ההתקנים וגם נסה לנקות את העדשה כפי שאורי הציעה
הורדה:
http://driver-backup.com/driver_deta...river_id=44317
מ א ו ש ר
לא זה לא התקנה..
זה דיסק כזה שיש לו מברשת קטנה כשהוא מסתובב הוא מנקה את העדשה יש כאלו עם חומר ניקוי מיוחד.
מ א ו ש ר
כמו שאורי אמר היעיינית אצלך חלשה ולא מצליחה לקרוא את הדיסק
ישנה אפשרות לפרמט מUSB
http://www.microsoftstore.com/store/...usbdvd_dwnTool
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
אתה מוריד מכאן ומשם פשוט חפש את קובץ התמונה ISO וכל השאר אוטומטי
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות