שלום חברים
באיזה אתרי באקס אתם מתעסקים ?
תנו לי קישורים ואם אסור אז לפרטי
תודה רבה מראש
שלום חברים
באיזה אתרי באקס אתם מתעסקים ?
תנו לי קישורים ואם אסור אז לפרטי
תודה רבה מראש
|
|
אני רשום להרבה אתרי באקס ומספיק לי לעשות קצת גרושים אני לא מחפש לעשות כסף מאתרי העלאות כי אני לא יודע איזה תוכן מותר לפרסם
ואיזה לא ואני לא יודע איפה כדאי לפרסם ואני לא יודע בדיוק מה לעשות עם אתרי העלאות
אני יודע להשיג קבצים אני יודע הכל פשוט העניין של פרסום התוכן שאני מעלה לפעמים הוא עלול להיום לא חוקי
אז אני לא מחפש צרות
אני מחפש עוד קצת גרושים
תראה אני הייתי גם כמוך, אבל אתה צריך להבין שזה לא משלתם אם תעשה חישובים תוך כמה זמן אתה מקבל דולר או 2, זה פשוט לא נתפס.
חודשיים כל יום, בשביל כמה שקלים..
PPD זה די קל, וגם יותר כיף משאר הדרכים. הדרך הכי רווחית.
תקרא כאן תנסה להבין כמה שיותר, במידה ויש לך שאלות תפתח אשכולות ויעזרו לך.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=911298
אם אתה עדיין בקטע של Bux תכנס לפה:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=881383
יש כאלה שבדיוק כמוך היו באתר Bux, לקח להם כמה שבועות להבין תשיטה יותר טוב ולהתחיל לעבוד, אחרי חודש וחצי של עבודה 400$ ב- Paypal.
אתה יכול לקרוא גם בהוכחות תשלום, תראה מאיפה בדרך כלל מקבלים סכומים.
תודה על התגובה, אבל אני ו99% מהגולשים באינטרנט בעולם שונאים אתרי הורדות שדורשים מאיתנו למלות סקר מעצבן.
אולי אני יתעסק קצת בהעלאות אבל הבעיה היא שאני לא יודע שני דברים:
מה מותר להעלות ?
ואיפה לפרסם ?
יש לך המצלמה ?
אני יכול להעלות מוזיקה ולפתוח בלוג שאנשים יורידו
או יש עוד שיטה " שיטת קיצורי אתרים "
מה דעתך אם אני פותח בלוג ואני מרסם בו הורדות של אחרים ?זה נחשב חוקי אם אני מפרסם קישורים להורדה שהם לא שלי ?
תודה
מה מותר לעלות? הכל כתוב שם, בדרך כלל אנשים מעלים serial, cracks, generator וכו'.. כל הדברים שפורצים את המשחקים הלא שווים.
אתה שונא את האתרים של הסקר, כולם שונאים אבל אנשים מורידים וזאת עובדה.
לי גם לא נתפס למה אנשים משלימים סקר בשביל להוריד אבל תחשוב רגע בהיגיון:
סרטון מקודם ב- Google, כלומר הרבה נכנסים וכו'..
הרבה צפיות, הסרטון מפורסם.
למעלה מ- 100, 200 לייקים, הרבה מרוצים.
תגובות טובות,
אין תגובות רעות
הרבה עוקבים למשתמש שלך ב- youtube,
דף נחיתה משכנע ומושקע.
איזה אחד תיאר את זה בצורה הכי טובה:" בחו"ל אנשים יקנו כל חרא שתביא להם רק צריך להכין לזה חבילה טובה. "
איפה לפרסם ? דף נחיתה + Youtube.
מצלמה? אתה מצלם את המסך עם תוכנה.
לפרסם מוזיקה: גם אני חשבתי על זה אבל אנשים ילכו לאתר הרגיל ויורידו, אתה צריך שיהיה לך קובץ ייחודי!
כמו serial, crack, keygan שאנשים יסבלו סקר בשביל להוריד, ואם אתה עושה את זה טוב הרבה יסבלו תאמין לי.
קיצורי כתובות, אני אישית לא אהבתי את זה כי זה לא רווחי, ואני לא מסתדר עם זה בכלל ועם המדינות, אומרים לך 1000 אנשים 5$ בסוף יש לך 100 ואתה מרוויח 0.006 לא יודע אני לא ממליץ.
אם אתה תפרסם קישורים להורדה שלא שלי? להפך אתה עוזר ליוצרי ההורדה להרוויח כאילו ממש אתה עובד בשבילם, עדיף לך לפתוח אשכול בפורום הם יותר מרווחים ויותר מבינים.
כמובן שחכתי לציין רק תזכור לא לעלות פורנו לאתרי הורדות, למרות שגם את זה אפשר לעקוף, אבל לא כדאי.
^^^ רק שתדע שבכל תחום בכסף באינטרנט אפשרי להרוויח . אפילו בקיצורי כתובות יש אנשים שעושים מ A D F . L Y אלפי דולרים בחודש..
בכל מקרה גם אני ממלי. לך ppd אם אין לך נסיון וסכום רציני להשקיע לא הייתי מסתכל בכלל על הבאקס. בppd זה מה שיפה שאפשר להתחיל מכלום.
מ 0 דולר ביום ל100 200 + בלי שום השקעה !!!
טוב... תודה רבה לכם חברים עזרתם לי להבין מה קורה פה
אולי אני באמת ילך לכיוןן ה-PPD
שבוע טוב