קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] 3 שרתים |המירוץ לבית הלבן |The Race for the White House SKIDROW| LINK 1
    על ידי Ariel05 בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-07-2012, 07:53
  2. Soundtrack - 05 - James Newton Howard - The Race Begins
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 08:10
  3. Blue Man Group - The Complex (2003)
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:29
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

The race to become a desired man - כי פרקטיקה זה שם המשחק

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל The race to become a desired man - כי פרקטיקה זה שם המשחק

אהלן,

טוב, נמאס כבר מכל הדיבורי סרק האלה שיש לפורום להציע...הגיע הזמן לכמה תאכלסים, פרקטיקה, מה לעשות, ואיך לעשות כדי באמת...
    להפוך לגבר נחשק.

באלכם לעשות שינוי? רוצים להראות כמו גברים אחת ולתמיד?
    דבר ראשון, תחלצו על הסרטון הזה ותשמעו קצת מוזיקה

נתחיל מלמעלה ונרד למטה-
    א' - שיער ראש - לכל אחד יש את הצורת פנים שלו, את תווי הפנים שלו ובקיצור..את מה שמתאים לו.
    יש כאלה שמתאים להם שיער ארוך, יש כאלה שמתאים להם בינוני, יש כאלה שמתאים להם אפרו ויש כאלה שבכלל קרחת כמו של Jason Stathem הכי הולמת אותם...

איך יודעים מה טוב בשבילנו? אנחנו לא יודעים, אנחנו גברים..משמע שענייני שיער וסטיילינג זה לא הדבר שהכי מעניין אותנו...אבל מה..מזל שיש גייז בעולם ומזל שיש כאלה שכן נותנים לדברים האלה קצת משקל בחיים..והם כותבים מאמרים..
    אז תהנו :
    איך לבחור את תספורת חדשה

יפה, עכשיו שקצת רפרפתם במאמר הזה וקיבלתם רבע-חצי מידע לגבי שיער..אתם יכולים לעבור לשלב הבא-
    לבחור קטגוריית שיער (קצר, בינוני, ארוך), למצוא דוגמא שאתם אוהבים ואז לבקש את זה מהספר שלכם, כי כמו שהבנתם מהמאמר למעלה, ספרים אומנם יודעים איך לעצב שיער, אבל לא תמיד יודעים מה הכי מתאים לכם..אל תשימו את השיער שלכם בידיים שלהם..תבחרו משהו מהדעה שלכם!
    קטגוריות שיער

אחרי שבחרתם דוגמא, נשאר להתמיד ולדאוג שהשיער נראה כמו שאתם רוצים שהוא יראה..משמע? STYLING חבר'ס, סטיילינג!
    תלמדו לעצב את השיער שלכם
    איך לעצב שיער

אחלה, אנחנו יודעים עכשיו איזה סוג שיער מתאים ואיך לעצב..אבל עכשיו יש עוד סוג שיער שנמצא אצלכם למעלה שגם אותו צריך לדעת איך לעצב ואיך להתעסק איתו
    שיער פנים.

האמת שלא מצאתי מאמר יותר מידי מפורט או הסברים רציניים אבל הלינק הזה יכול לעזור
    איך לתחזק ולשמור על היגיינת הזקן

בגדול, כל מה שאתם צריכים זה להסתכל על תמונות של זקנים מעוצבים ולחשוב מה אתם הכי רוצים..
    יש כאלה שבכלל רוצים לשמור על מראה ילדותי ומה שנקרא "בייבי-פייס" ולשמור על פנים מגולחות..אבל אחרי שתלמדו שהמראה המסוקס והגברי זה פנים מזוקנות, תכנסו ללינק למעלה.
    יש המון סוגים ואפשריות לזקן, תכנסו ותראו בעצמכם.

עכשיו נעבור לחלק מהמעניין, בגדים.
    תראו, בגדים זה דבר מאד מאד משתנה ונורא מגניב..אין סוג אחד "שהולך" אפילו שיש דבר כזה שנקרא "אופנה" אבל אם אתם גברים שלא מפחדים לשמוע פידבקים ברחוב ולשמוע מידי פעם מילים כמו "מה נסגר איתך, אחשלי?" לגבי הלבוש שלכם..אתם יכולים מה שבזין שלכם!

אם באלכם לשים מכנס שרגל אחת קצרה ורגל אחת ארוכה..שימו! זה רק הופך אותכם לשונה מאחרים..אין חוקים לגבי אופנה וזה כל הכיף!
    אם אתם רוצים ללכת על מראה מסוקס וגברי, אתם יכולים לחשוף קצת חלקים בגוף עם גופייה...ואם באלכם ללכת על חצי גברי חצי אלגנטי, זה גם אפשרות! הכל בר ביצוע..השאלה כמה אתם מותחים את הגבולות שלכם!

לצורך העניין, יש באתר הזה חלק שנקרא THE LOOK BOOKs
    יש שם המון אפשרויות והמון צורות וסוגים של לבוש..תכנסו, תראו, תתלהבו ותחשבו מה הולך להיות הדבר הבא שתלבשו
    The Look Books

וכמובן שאי אפשר לשכוח את העניין המרכזי שהופך אותנו לשונים מהמין השני...

אנחנו גברים! תתחילו להתנהג כמו גברים!
    Get in fuckin' shape!
    תכניסו את עצמכם (אם אתם רוצים או לא רוצים) ללו"ז קבוע של 3-4-5 פעמיים בשבוע במכון כושר, תתחילו להבין שכושר ובניית גוף זה דבר שתורם בכל צורה שהיא לגוף שלכם, שומר על בריאות תקינה, גוף בריא וחזק, מראה מסוקס, חילוף חומרים תקין, העלאת הטסטוסטרון בגוף ובעצם...אני יכול להמשיך עד מחר עם ההטבות ששמירה על כושר באופן קבוע...

לכל המתרצים למיניהם שאין להם אפשרות ללכת למכון כושר

לאלה שכן החליטו נכון וכן רוצים להשקיע בעצמם, יש כמה דברים שמאד חשוב לעשות במכון כושר.
    דבר ראשון - כמה דברים שכדאי שיהיה לכם בתיק חדר-כושר
    חטיף לפני חדר כושר, לא חובה שיהיה דברים יקרים כאלה כמו שיש באתר...אפשר ללכת על טבעי ולאכול תמר\בננה רבע שעה לפני אימון (פצצה של אנרגיה לגוף, דבר שמאד מאד תורם לאימון).

שינה ומנוחה בין אימון לאימון זה דבר שאסור לוותר עליו בשום פנים ואופן!
    מאמר לגבי שינה

והדבר האחרון והדבר החשוב מכל בחדר כושר-
    חשיבות האימון לרגליים בחדר כושר

אז זה הכל חבר'ס!
    כל המידע הגיע מהאתר FASHIONBEANS, אתם מוזמנים להיכנס, להתלהב ולהתחיל ליישם את הדברים על עצמכם..
    שיהיה בהצלחה לכולם

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אפשר מדריך לאסטרואידים?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אפשר מדריך לאסטרואידים?
    אני בטוח שיש לך יותר מצחיקים מזה..
    תחפש מדריך לטרול איכותי, זה עדיף בשבילך.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

חסר קצת יותר פרטים על הלבוש

ואני הכי לא בעד לקרוא על זה בספר,האופנה תמיד תשתנה אז אתה לא יכול לדעת אם מה שבספר תקין או לא

השאר היה מעולה,תודה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    חסר קצת יותר פרטים על הלבוש

ואני הכי לא בעד לקרוא על זה בספר,האופנה תמיד תשתנה אז אתה לא יכול לדעת אם מה שבספר תקין או לא

השאר היה מעולה,תודה
    א' - תודה על התגובה הבונה אחי בפורום הזה חוץ מזיוני שכל וטרולינג 24\7 אין פה דיברי חוכמה..אז לשם שינוי..תודה

ב' - בדיוק כמו שאמרת, אופנה זה דבר שמשתנה, בגלל אין גבול לכמה שאפשר לפרט לגבי אופנה, ויותר מיזה אין לי צורך לפרט כי עם קצת אינטליגנציה, אפשר להכנס לאתר הזה שהבאתי, לדפדף קצת, לקלוט למעלה שכתוב "Style" ו "Fashion" , להכנס ולראות לבד

ודבר אחרון, אצלי אישית..האופנה על הזין.
    אני אוהב לשים מה שאני חושב שיפה לי ולא שיהיה יפה בעניי אחרים...אם תסתכל יש שם קטגוריה של Street Fashion משהו..תכנס לשם, יש שם כל מיני דברים מוזרים, ככה אני אוהב להתלבש..אני אוהב לשים זין ולשים מה שבא לי.
    אני מסוגל ללכת עם ג'ינס אנלגנטי ולדפוק את הלוק עם כפכפים או להפך, לשים טרנינג ולנעול REDBACK שלא קשורות לעולם..אני בכוונה עושה את זה, ובנתיים...אני שומע רק מחמאות

אהבתי, תודה אחי.
    אם אתה יכול, תפרסם עוד כמה נושאים כאלה. גם אם יש מישהו אחר שיכול - למה לא חברים? זה רק יעזור לנו ולכם.

יש לי כמה שאלות:

אם אני רזה, והבגדים לא יושבים עלי טוב ((אני לא אוהב איך שזה ניראה() מה אפשר לעשות אחי?
    זה קל להגיד תשמין. תעשה מאסה. זה גם קל. אבל אני מנסה - לא הולך.
    או שאולי אני עושה את הטעות שעושה כל שחיף? שאני חושב שאם אני רק אוכל במאזן קלורי מעל למה שאני מוציא - אני אשמין.
    אתה רוצה להגיד לי שחייב גם להתאמן כאילו? כי זה לא נשמע הגיוני. אתה רזה, נגיד אתה בתת משקל. אז מה להתאמן? מה קשור אחי?
    קודם תשמין, תעלה במשקל. אחרי זה תדאג להתאמן, להתחטב, או כל דבר אחר. אבל כרגע מה קשור להתאמן שרק יבזבז לך קלוריות שאתה בקושי מנסה להכניס?

יש מישהו שאפשר להעזר בו? אם נרשמים למכון כושר יש שם מישהו שיכול לייעץ לך או שזה רק איש מקצוע? לא אכפת לי בתשלום אם זה יעזור לי.
    לפעמים יש דברים בחיים שצריך לשלם עבורם. אפילו אם אפשר למצוא את המידע לבד באינטרנט __אני גם לא כזה טוב באנגלית, אז זה קצת בעייתי לי האינטרנט((

עוד דבר:

אכפת לך לכתוב פה או אפילו לעשות נושא על טיפוח לגבר?
    לדוגמא האמצע של הגבות נגיד, אתה עושה לעצמך לבד? איך? הבנתי יש כמה דרכים שעדיף שלא..
    אתה גם מסדר בצדדים וכאלה? כמו שאתה רואה אני לא מבין בדברים האלה. ולא בא לי להתחיל לשאול ידידות וחברים __אל תשאל למה, אולי מתפדח לשאול(_

בכללי כאילו אם תוכל לשתף על עוד קצת נגיד שמתי לב שהרבה גם שמים כמו צמידים כאלה על הידיים, זה גם תופס עכשיו חזק.
    מאיפה אפשר להביא כאלה? ולא יודע אם יש לך עוד מה לכתוב...

נגיד גם כנס לכל התמונות שפרסמת של העיצובי שיער, אתה שם לב שזה מעוצב אצלהם ממש כאילו השיער חלק ונראה בריא כזה?
    איך מגיעים למצב הזה? עם איזה חומר, מה צריך לעשות? לדוגמא אם אתה צריך להמחשה הינה למשל שיער שנראה פצצה אין לי מושג איך מגיעים לרמה כזאת:

הוא לא נותן לי לפרסם קישורים. כי אין לי מספיק הודעות כניראה צריך 20.
    אז אני אנסה לכוון אותך. בקישור הראשון שנתת, רד הכי למטה, יהיו לך מלא תמונות בשחור לבן. תחת המשפט:

FashionBeans Hairstyles Gallery: Top Cuts

הכוונה שלי זה לשיער של ה 2 משמאל נגיד.

מביו למה הכוונה שלי? זה נראה מלא ברק ויפה כזה. איך מגיעים למראה כזה?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

Roman-

אני שחיף ומתאמן כבר חודש ומשהו כמעט חודשיים במכון ואני יכול להגיד לך שאני כבר רואה את השינוי,אני גם אוכל ממש הרבה ככה שזה עוזר

בקשר לשאר השאלות,אני יתן לרודני לענות לך הוא טוב בזה

למה זה נשמע לי סותר אחד את השני אחי? או שזה בגלל חוסר ידע?

כי אם אני שחיף, אני צריך להכניס יותר קלוריות מאשר שאני מוציא. גם ככה זה ידוע שזה קשה אחי.
    אז עכשיו גם אני מנסה להכניס יותר קלוריות וגם להתאמן במכון מה שאומר לשרוף את הקלוריות שהכנסתי?

יכול להיות שזה באמת קשור איכשהו. אבל זה לא מתחבר לי. נחכה באמת לתגובה של רודני.

אני שמח שאתה רואה שינוי אחי, שיהיה לך בהצלחה. אם תרצה גם אתה לפתוח נושא ולתת טיפים מהנסיון שלך - תרגיש חופשי. אני אישית אשמח.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    אהבתי, תודה אחי.
    אם אתה יכול, תפרסם עוד כמה נושאים כאלה. גם אם יש מישהו אחר שיכול - למה לא חברים? זה רק יעזור לנו ולכם.

יש לי כמה שאלות:

אם אני רזה, והבגדים לא יושבים עלי טוב ((אני לא אוהב איך שזה ניראה() מה אפשר לעשות אחי?
    או שאולי אני עושה את הטעות שעושה כל שחיף? שאני חושב שאם אני רק אוכל במאזן קלורי מעל למה שאני מוציא - אני אשמין.
    אתה רוצה להגיד לי שחייב גם להתאמן כאילו? כי זה לא נשמע הגיוני. אתה רזה, נגיד אתה בתת משקל. אז מה להתאמן? מה קשור אחי?
    קודם תשמין, תעלה במשקל. אחרי זה תדאג להתאמן, להתחטב, או כל דבר אחר. אבל כרגע מה קשור להתאמן שרק יבזבז לך קלוריות שאתה בקושי מנסה להכניס?

יש מישהו שאפשר להעזר בו? אם נרשמים למכון כושר יש שם מישהו שיכול לייעץ לך או שזה רק איש מקצוע? לא אכפת לי בתשלום אם זה יעזור לי.
    לפעמים יש דברים בחיים שצריך לשלם עבורם. אפילו אם אפשר למצוא את המידע לבד באינטרנט __אני גם לא כזה טוב באנגלית, אז זה קצת בעייתי לי האינטרנט((

עוד דבר:

לדוגמא האמצע של הגבות נגיד, אתה עושה לעצמך לבד? איך? הבנתי יש כמה דרכים שעדיף שלא..
    אתה גם מסדר בצדדים וכאלה? כמו שאתה רואה אני לא מבין בדברים האלה. ולא בא לי להתחיל לשאול ידידות וחברים __אל תשאל למה, אולי מתפדח לשאול(_

בכללי כאילו אם תוכל לשתף על עוד קצת נגיד שמתי לב שהרבה גם שמים כמו צמידים כאלה על הידיים, זה גם תופס עכשיו חזק.
    מאיפה אפשר להביא כאלה? ולא יודע אם יש לך עוד מה לכתוב...

נגיד גם כנס לכל התמונות שפרסמת של העיצובי שיער, אתה שם לב שזה מעוצב אצלהם ממש כאילו השיער חלק ונראה בריא כזה?
    איך מגיעים למצב הזה? עם איזה חומר, מה צריך לעשות? לדוגמא אם אתה צריך להמחשה הינה למשל שיער שנראה פצצה אין לי מושג איך מגיעים לרמה כזאת:

אז אני אנסה לכוון אותך. בקישור הראשון שנתת, רד הכי למטה, יהיו לך מלא תמונות בשחור לבן. תחת המשפט:

מביו למה הכוונה שלי? זה נראה מלא ברק ויפה כזה. איך מגיעים למראה כזה?
    אתה מדבר עם מישהו שהיה עד לא מזמן (בערך חצי שנה, מינוס) מטר 78 על 57 קילו...אני מאז ומתמיד (חוץ מתקופת הצבא ששקלתי 68) הייתי שחיף.
    אז כמוני כמוך, אתה יכול להזדהות איתי.
    אצלי ואצלך יש חילוף חומרים מהיר..מה זאת אומרת? שמה שאתה מכניס לפה, הגוף באופן ישיר משתמש באוכל הזה לאנרגיה ומפרק את זה בצורה מאד מאד מהירה.

אם תשים לב..אתה יכול לאכול ארוחת צהריים ב1 בצהריים וכבר ב2 וחצי 3 אתה תרגיש שוב רעב..זה לא דבר נורמלי. ממש לא.
    בלי קשר לזה, יש 2 אפשריות להעלות מאסה בגוף - שומן (לא יפה פיזית) או מאסת שריר (מן הסתם שזה יפה פיזית)
    ומן הסתם שאני יודע שאתה מעדיף כמו כולם להעלות במשקל עם מאסת שריר ולא שומן.
    איך עושים את זה? משלבים אימוני כוח במכון כושר (אימון של משקלים) עם המון המון המון אוכל וכמעט ולא (אם בכלל) אימוני אירובי.

ברגע שאתה תתחיל להכנס באופן קבוע לחדר כושר, אתה תוציא הרבה מאד אנרגיה באימונים ומה שיקרה באופן מיידי, אתה תרגיש הרבה יותר רעב ואתה תיהיה מסוגל לאכול הרבההההה יותר אוכל (ומן הסתם להעלות במשקל בצורה דרסטית).

ככה שאתה תרוויח גם מאסת שריר (יופי), גם העלה במשקל שתוכל ללבוש בגדים שיותר הולמים אותך, גם תרגיש הרבה יותר אנרגטי במשך היום (כי אתה תאכל יותר..אוכל=אנרגיה) ומן הסתם שהמטרה הסופית זה בחורות אז...אתה יכול להיות בטוח שכשתראה טוב יותר..הבנות יתחילו להגיע

בקשר לבגדים שמתאימים, יש איזה שהוא מאמר באתר הזה שמדבר על סוגים של גוף של גבר ואיך להתאים בגדים (שיהיה לי זמן אני יחפש) אליו..תחפש את זה.
    בכל מקרה...אתה יכול פשוט ללכת לחנות בגדים, לאסוף כל מיני סוגי בגדים שאתה חושב שנראים טוב ופשוט למדוד עליך..כל מה שנראה טוב עלייך זה מתאים.
    מה שלא נראה טוב..אל תחשוב פעמיים, אל תקנה. בגד שלא נראה מספיק טוב לך..לא מתאים. גם אם הוא יפה.

בחדר כושר מן הסתם שיש לך שם מאמן כושר..אבל הבעיה שבדרך כלל האימונים שהם נותנים לך הם לא מספיק פרקטיים..
    אתה צריך להבין שמאמן כושר לא רוצה שתיפגע אז הוא לא יתן לך תרגיל לעשות שיש סיכוי שתפצע ממנו...מה שכן, אתה יכול לבקש ממנו לעשות תרגילים מסויימים לעשות ולבקש שהוא ידגים לך איך לעשות כדי למנוע פציעה.

וכן, בקשר לאנגלית..כדי מאד שתפתח את השפה שלך..זה רק יעזור לך בגלל שהיום כמעט הכל באנגלית.

לגבי הטיפוח - בין הגבות אני פשוט מעביר "וויש" עם סכין גילוח רגילה לזקן בזהירות בין הגבות (תזהר לא להוריד גבה בטעות חח) וזה עובד מצויין..
    אני לא מכיר הרבה דרכים..אני פשוט מעביר וויש מלמעלה למטה עם הסכין..וזהו.

בצדדים של השיער עצמו אני לא נוגע כי אני לא יודע לעשות את זה..אני הולך לספר פעם-פעמיים בחודש..הוא מסדר אותי יופי.
    חוץ מזה, שהדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לשאול ידידות וחברים איך עושים את זה (במיוחד ידידות)..ואם אתה מתפדח לשאול את זה אז גם על הדרך הגיע הזמן שתלמד לעבוד על הבטחון העצמי שלך...אם אתה רוצה להגיע לנשיקה בחיים שלך, איך תגיע אם אתה מתפדח לדבר על משהו פשוט כמו טיפוח? תחשוב על זה..זה שווה את זה.

צמידים וזה..זה דיי בולשיט בעניי ובגלל זה אני לא מכיר גם מאיפה אפשר להשיג...אני מעדיף לשים משקפי שמש יפות וזה הכל.
    גם שעון אני לא שם..זה לא יפה בעניי.

בקשר לעיצוב שיער - מצטער אבל אני לא הבן אדם הנכון לשאול אותו כי אני משתמש בICE VAX פשוט..על בסיס מים (לא גורם להתקרחות) וזהו..אני לא אוהב לשים מלא שטויות על השיער..לא קרמים ולא בטיח.
    פשוט שם קצת וקס על היד ונותן איזה טאצ' בשיער וזה הכל.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 15-06-2013 בשעה 18:19.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אהבתי, תודה אחי.

יש לי כמה שאלות:

אם אני רזה, והבגדים לא יושבים עלי טוב ((אני לא אוהב איך שזה ניראה() מה אפשר לעשות אחי? להתחיל להעלות במשקל, לאנשים מסויימים (ביניהם אני) זה קשה, ומאוד, אבל אפשרי אם משתדלים מספיק!
    או שאולי אני עושה את הטעות שעושה כל שחיף? שאני חושב שאם אני רק אוכל במאזן קלורי מעל למה שאני מוציא - אני אשמין. זאת לא טעות, זה ההיגיון בעצם מאחורי השמנה, הגוף מאחסן את הקלוריות העודפות למקרי הצורך, וזה השומן.
    קודם תשמין, תעלה במשקל. אחרי זה תדאג להתאמן, להתחטב, או כל דבר אחר. אבל כרגע מה קשור להתאמן שרק יבזבז לך קלוריות שאתה בקושי מנסה להכניס? לא, אתה מתאמן במקביל לזה שאתה אוכל, כך שהקלוריות והערכים התזונתיים שאתה מכניס לפה, ילכו לבניית מסת שריר ! אחרת אתה רק תשמין כי הגוף לא יראה חשיבות בהגדלת מסת השריר.

יש מישהו שאפשר להעזר בו? אם נרשמים למכון כושר יש שם מישהו שיכול לייעץ לך או שזה רק איש מקצוע? לא אכפת לי בתשלום אם זה יעזור לי. בכל מכון יש לך מאמן, אבל קח כל מה שהם אומרים בעירבון מוגבל, יש מדריכים טובים יותר וטובים פחות, ואתה תמיד יכול ללכת למאמן אישי, ואם אתה מוכן להשקיע בתזונאית שתבנה לך תפריט מסודר בהתאם לפיזיולוגיה שלך, מה טוב

עוד דבר:

לדוגמא האמצע של הגבות נגיד, אתה עושה לעצמך לבד? איך? הבנתי יש כמה דרכים שעדיף שלא.. קח פינצטה ותוריד את השיערות המיותרות!
    אתה גם מסדר בצדדים וכאלה? לסדר בצדדים זה לנשים וגייז כמו שאתה רואה אני לא מבין בדברים האלה. ולא בא לי להתחיל לשאול ידידות וחברים __אל תשאל למה, אולי מתפדח לשאול(_

מאיפה אפשר להביא כאלה? ולא יודע אם יש לך עוד מה לכתוב... זאת בדיוק התקופה שבה יש כל מני סוחרים בטיילות שמוכרים צמידים ושרשראות, צא מהבית ותמצא משהו שמוצא חן בעינייך, אני בדיוק שלשלום קניתי לי צמיד חמוד

איך מגיעים למצב הזה? עם פוטושופ, תאורה מתאימה וספר מקצועי עם איזה חומר, מה צריך לעשות? לדוגמא אם אתה צריך להמחשה הינה למשל שיער שנראה פצצה אין לי מושג איך מגיעים לרמה כזאת:

מביו למה הכוונה שלי? זה נראה מלא ברק ויפה כזה. איך מגיעים למראה כזה? ברק בדרך כלל מקבלים מקרם לחות שומני ואיזה ספריי ברק שמרססים
    למה זה נשמע לי סותר אחד את השני אחי? או שזה בגלל חוסר ידע?

כי אם אני שחיף, אני צריך להכניס יותר קלוריות מאשר שאני מוציא. גם ככה זה ידוע שזה קשה אחי.
    אז עכשיו גם אני מנסה להכניס יותר קלוריות וגם להתאמן במכון מה שאומר לשרוף את הקלוריות שהכנסתי? בגלל זה אתה צריך לאכול יותר!

יכול להיות שזה באמת קשור איכשהו. אבל זה לא מתחבר לי. נחכה באמת לתגובה של רודני.

אני שמח שאתה רואה שינוי אחי, שיהיה לך בהצלחה. אם תרצה גם אתה לפתוח נושא ולתת טיפים מהנסיון שלך - תרגיש חופשי. אני אישית אשמח.
    הגבתי לכם באדום בציטוט.

אני גם בשיאו של מייקאובר חיצוני ופנימי

אני יכול להגיד לכם שאני שחיף, התחלתי במשקל של 55 קילו על 1.74, אני אחד שמאוד קשה לו לעלות במשקל, אבל עובדים קשה ולאט לאט גודלים , כרגע אני 57.5

אגב רודני, אני מאלו שאין להם הרבה בזקן, כלומר, יש לי רק מסגרת שזה דבר יפה בפני עצמו, אבל כשזה גודל זה פחות יפה מזיפים מלאים. יש דרך להאיץ את זה? כי אני רוב הזמן בלוק המגולח, ולא מספיק שיש לי פנים של ילד, אני נראה עוד כאילו אני לקראת בר מצווה

ותודה על המדריך, אהבתי מאוד!

רודני ואורן תודה!

תגיד אורן, אתה כמעט כמוני במשקל בתת משקל. ואני שמח לשמוע שעלית. מקווה שתעלה עוד אחי. בהצלחה.

אתה יכול להגיד לי בערך פחות או יותר כמה זמן לקח לך לעלות מ 55 ל 57.5? אפילו שזה נראה קצת. כל שינוי זה משמעותי. אפילו עדיף להיות 55.5 מאשר 55.

סתם שיהיה לי הערכה של זמן פחות או יותר. בשביל לא לחיות בסרט שאפשר לעשות שינוי מ 55 ל - 75 נגיד בחצי שנה.

מה אתה אומר בקשר לצמיד, קודם כל תתחדש!
    אתה חושב שתוכל לעלות תמונה סתם לשלוח לי בפרטי אם לא באלך לפרסם בא? וואלה אם יש לך ככה דקה לצלם מהפלא' לעלות אני אשמח.
    נראה רעיונות. למה היום יש כאלה שהם נשיים מידי וזה. נראה איזה קנית על הדרך נחמיא לך

אז את הטריק עם השיער אתה אומר שזה פוטושופ? וואלה שיחקו אותה. הייתי בטוח שזה ככה במציאות
    אם אני רוצה להגיע הכי קרוב לזה זה רק - קרם לחות טוב שומני וספריי שישמור על העיצוב של השיער? את הדברים האלה אני מבין שמשיגים אצל ספר טוב.
    כמו ווקס למשל אתה לא יכול להשיג בחנויות טיפוח. אני קונה אצל הספר שלי. חבל שאין לכם המלצות זה היה עוזר למה יש כ"כ הרבה חומרים שזה מטורף.

בקשר לשיערות המיותרות אין מצב אני לוקח פינצטה כפרה עליך. אני מפחד!
    ואם יצא מכוער? אני לא יודע לעשות. אם כבר אני מוכן להתפחד קצת ולבקש מידידה. יכול להיות נעשה את זה.
    חח רודני גם הרגת אותי אחי איך אתה עושה עם סכין גילוח ולא עם פינצטה? אני מנסה לדמיין אחי זה נראה לי מוזר רצח. אבל אם אתה מקבל תתוצאה שאתה רוצה, למה לא אחשלי.

וואלה חבל שאין לנו פה ככה מישהו שהיה שחיף רצח, והשתנה ממש במשקל ושיפתח איזה נושא ממש.
    יכתוב לנו מה הוא עשה, איך התנהג, מה אכל. יעלה את התפריט שלו אפילו שלכל אדם יש תפריט שונה. זה לפחות היה מביא פוש התחלתי כזה, מוטיבציה.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה

אגב רודני, אני מאלו שאין להם הרבה בזקן, כלומר, יש לי רק מסגרת שזה דבר יפה בפני עצמו, אבל כשזה גודל זה פחות יפה מזיפים מלאים. יש דרך להאיץ את זה? כי אני רוב הזמן בלוק המגולח, ולא מספיק שיש לי פנים של ילד, אני נראה עוד כאילו אני לקראת בר מצווה

ותודה על המדריך, אהבתי מאוד!
    אני האצתי את הגדילה של הזקן שלי עם גילוח פשוט...גם כשלא היה לי זקן, סתם הייתי מעביר קצת את הסכין בעדינות על הפנים..
    לא יודע אם זה באמת מה שגרם להאצה בגדילה, אבל עובדה..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

רודני ואורן תודה!

תגיד אורן, אתה כמעט כמוני במשקל בתת משקל. ואני שמח לשמוע שעלית. מקווה שתעלה עוד אחי. בהצלחה.

אתה יכול להגיד לי בערך פחות או יותר כמה זמן לקח לך לעלות מ 55 ל 57.5? אפילו שזה נראה קצת. כל שינוי זה משמעותי. אפילו עדיף להיות 55.5 מאשר 55.

סתם שיהיה לי הערכה של זמן פחות או יותר. בשביל לא לחיות בסרט שאפשר לעשות שינוי מ 55 ל - 75 נגיד בחצי שנה.

מה אתה אומר בקשר לצמיד, קודם כל תתחדש!
    אתה חושב שתוכל לעלות תמונה סתם לשלוח לי בפרטי אם לא באלך לפרסם בא? וואלה אם יש לך ככה דקה לצלם מהפלא' לעלות אני אשמח.
    נראה רעיונות. למה היום יש כאלה שהם נשיים מידי וזה. נראה איזה קנית על הדרך נחמיא לך

אז את הטריק עם השיער אתה אומר שזה פוטושופ? וואלה שיחקו אותה. הייתי בטוח שזה ככה במציאות
    אם אני רוצה להגיע הכי קרוב לזה זה רק - קרם לחות טוב שומני וספריי שישמור על העיצוב של השיער? את הדברים האלה אני מבין שמשיגים אצל ספר טוב.
    כמו ווקס למשל אתה לא יכול להשיג בחנויות טיפוח. אני קונה אצל הספר שלי. חבל שאין לכם המלצות זה היה עוזר למה יש כ"כ הרבה חומרים שזה מטורף.

בקשר לשיערות המיותרות אין מצב אני לוקח פינצטה כפרה עליך. אני מפחד!
    ואם יצא מכוער? אני לא יודע לעשות. אם כבר אני מוכן להתפחד קצת ולבקש מידידה. יכול להיות נעשה את זה.
    חח רודני גם הרגת אותי אחי איך אתה עושה עם סכין גילוח ולא עם פינצטה? אני מנסה לדמיין אחי זה נראה לי מוזר רצח. אבל אם אתה מקבל תתוצאה שאתה רוצה, למה לא אחשלי.

וואלה חבל שאין לנו פה ככה מישהו שהיה שחיף רצח, והשתנה ממש במשקל ושיפתח איזה נושא ממש.
    יכתוב לנו מה הוא עשה, איך התנהג, מה אכל. יעלה את התפריט שלו אפילו שלכל אדם יש תפריט שונה. זה לפחות היה מביא פוש התחלתי כזה, מוטיבציה.
    קודם כל תודה רבה אחי! ובכיף!

לקחו לי בערך שבועיים, בשבועיים האלו הפסקתי לרוץ ולעשות סטים של משקל גוף לקראת הצבא, התמקדתי בעיקר בלאכול, וכמה שיותר.
    בהתחלה היה קשה לי רצח, אני אחד שממש לא אכלן , בדרך כלל אני אוכל בין 2-3 ארוחות ביום.
    הסדר יום שלי היה לקום ב7, לאכול וופל עם תה, ללכת לבצפר, לפעמים אוכל סנדוויץ' עם גבינה/חומוס/ שוקולד,ש בצהריים אוכל משהו כמו אורז/בגט עם שניצל, ועד בערך 7-8 לא אוכל כלום, ואז מה שאני אוכל זה אולי 2-3 פרוסות לחם עם ביצה וגבינה.

היום אני משתדל יותר, משתדל לקום מוקדם ולאכול ארוחת בוקר (גם אם קלה, גם אם סתם יוגורט, זה עוד קלוריות, אז למה לא? )
    ארוחת ביניים בבצפר/בבית, גם כן משהו קל כמו פרוסה עם גבינה לבנה / קוטג'
    בצהריים זה נשאר בגט עם שניצל/שקשוקה/אורז/קוסקוס וכו'
    ארוחה של אחה"צ, זה יכול להיות סנדוויץ' עם נוטלה, מעדן, פרי וכו'
    (אימון במכון אם יש)
    ארוחה של אחרי מכון, לרוב סנדוויץ' עם טונה
    ואז ארוחת ערב קלה, לחם עם גבינה/ביצה קשה/חביתה, מה שזורם באותו רגע

בהתחלה מאוד קשה להתרגל, אבל מתחילים בקטן, מוסיפים ארוחה ביום, אוכלים את כל האוכל בצלחת, זה שינוי הדרגתי אחי!

תודה, הנה הצמיד

זה לא ממש צמיד מרשים, זה סתם משהו קטן שנתקלתי בו ולקחתי כי חבר הביא לי 2 שקל שהיה "חייב לי" (נו באמת) פאדיחות להכניס לארנק, אז קניתי בזה צמיד, אני מתכנן לקנות עוד אחד/2, תלוי אם אני אוהב.
    כרגע מה שרץ בטיילת זה צמידים עם חמסות , זה פרימיטיבי ומכוער לדעתי, אבל יש גם יפים, פשוט צריך לעמוד דקה-2 מול הדוכן ולהסתכל

יש פוטושופ על התמונות, יש תאורה מוגברת שגורמת לברק העוצמתי הזה (זה לא רק האור של השמש כן? מאחורי המצלמה יש פרוג'קטור מטורף ששורף לו את השיער בטח חחח)
    שמע, יש מלא סוגים של תכשירים לשיער, כל מני קרמים, מסכות, שמפואים, ספריים, מלא!
    ובכל התמונות אופנה משתמשים במלא מלא מלא. לעולם אי אפשר להגיע לתוצאה של 1-1 למה שרואים בפרסומת! קרוב, אבל אף פעם לא שם

אגב, קרם לחות וספריי ברק / מקשיח אפשר למצוא גם בסופר פארם, אני את שלי קנית בסופר פארם.
    אגב, גם ווקס על בסיס שמן חוחובה/שיאה נותן הרבה ברק לשיער, כמו מון פלטאין שיש לי אותו, עולה 30 שקל (זה דווקא קניתי אצל הספר)
    לפעמים אני מעדיף לעצב עם קרם לחות (תסרוקות שהן לא קוצים / דורשות אחיזה מסיבית של השיער, משהו כמו לסדר שביל לצד נחמד כזה).
    הקרם לחות שלי גם כן קניתי אצל הספר (100 שקל של חברה עם שם מוזר, סריאנה קי קוראים לה נדמה לי, הוא ממש ממש לא שווה את המחיר שלו, הוא בדיוק ברמה של הקרם לחות של אחותי של חברת NATURAL ועולה פחות)

ואין מה לפחד עם פינצתה, יש יותר מה לפחד עם סכין גילוח - מה שרודני המליץ לך.
    פינצטה זה "טיפול כירורגי", וחיסול סלקטיבי של שיערות, אתה מוריד מה שאתה רוצה, אין תאונות, לא החליקה לך היד ואיבדת גבה חח.
    זה כואב בהתחלה, אני אחרי שנה בערך שמוריד , כבר הכאב פחות מפריע לי (בהתחלה על כל שערה שירדה משם זלגה לי דמעה מרוב כאב חחח, מתרגלים)

מקווה שעזרתי, אם באלך לשאול עוד משהו, בכיף

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא יודע על מה אתם מדברים..סכין גילוח זה אש..פשוט נותן וויש ונגמר הסיפור.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא יודע על מה אתם מדברים..סכין גילוח זה אש..פשוט נותן וויש ונגמר הסיפור.
    לעור רגיש זה משאיר פצעים, רגישות, וSHIT
    וסכין גילוח בגוף זה בכלל גיהינום

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect