אהבתי, תודה אחי.
אם אתה יכול, תפרסם עוד כמה נושאים כאלה. גם אם יש מישהו אחר שיכול - למה לא חברים? זה רק יעזור לנו ולכם.
יש לי כמה שאלות:
אם אני רזה, והבגדים לא יושבים עלי טוב ((אני לא אוהב איך שזה ניראה() מה אפשר לעשות אחי?
להתחיל להעלות במשקל, לאנשים מסויימים (ביניהם אני) זה קשה, ומאוד, אבל אפשרי אם משתדלים מספיק!
זה קל להגיד תשמין. תעשה מאסה. זה גם קל. אבל אני מנסה - לא הולך.
או שאולי אני עושה את הטעות שעושה כל שחיף? שאני חושב שאם אני רק אוכל במאזן קלורי מעל למה שאני מוציא - אני אשמין.
זאת לא טעות, זה ההיגיון בעצם מאחורי השמנה, הגוף מאחסן את הקלוריות העודפות למקרי הצורך, וזה השומן.
אתה רוצה להגיד לי שחייב גם להתאמן כאילו? כי זה לא נשמע הגיוני. אתה רזה, נגיד אתה בתת משקל. אז מה להתאמן? מה קשור אחי?
קודם תשמין, תעלה במשקל. אחרי זה תדאג להתאמן, להתחטב, או כל דבר אחר. אבל כרגע מה קשור להתאמן שרק יבזבז לך קלוריות שאתה בקושי מנסה להכניס?
לא, אתה מתאמן במקביל לזה שאתה אוכל, כך שהקלוריות והערכים התזונתיים שאתה מכניס לפה, ילכו לבניית מסת שריר ! אחרת אתה רק תשמין כי הגוף לא יראה חשיבות בהגדלת מסת השריר.
יש מישהו שאפשר להעזר בו? אם נרשמים למכון כושר יש שם מישהו שיכול לייעץ לך או שזה רק איש מקצוע? לא אכפת לי בתשלום אם זה יעזור לי.
בכל מכון יש לך מאמן, אבל קח כל מה שהם אומרים בעירבון מוגבל, יש מדריכים טובים יותר וטובים פחות, ואתה תמיד יכול ללכת למאמן אישי, ואם אתה מוכן להשקיע בתזונאית שתבנה לך תפריט מסודר בהתאם לפיזיולוגיה שלך, מה טוב
לפעמים יש דברים בחיים שצריך לשלם עבורם. אפילו אם אפשר למצוא את המידע לבד באינטרנט __אני גם לא כזה טוב באנגלית, אז זה קצת בעייתי לי האינטרנט((
עוד דבר:
אכפת לך לכתוב פה או אפילו לעשות נושא על טיפוח לגבר?
לדוגמא האמצע של הגבות נגיד, אתה עושה לעצמך לבד? איך? הבנתי יש כמה דרכים שעדיף שלא..
קח פינצטה ותוריד את השיערות המיותרות!
אתה גם מסדר בצדדים וכאלה?
לסדר בצדדים זה לנשים וגייז כמו שאתה רואה אני לא מבין בדברים האלה. ולא בא לי להתחיל לשאול ידידות וחברים __אל תשאל למה, אולי מתפדח לשאול(_
בכללי כאילו אם תוכל לשתף על עוד קצת נגיד שמתי לב שהרבה גם שמים כמו צמידים כאלה על הידיים, זה גם תופס עכשיו חזק.
מאיפה אפשר להביא כאלה? ולא יודע אם יש לך עוד מה לכתוב...
זאת בדיוק התקופה שבה יש כל מני סוחרים בטיילות שמוכרים צמידים ושרשראות, צא מהבית ותמצא משהו שמוצא חן בעינייך, אני בדיוק שלשלום קניתי לי צמיד חמוד
נגיד גם כנס לכל התמונות שפרסמת של העיצובי שיער, אתה שם לב שזה מעוצב אצלהם ממש כאילו השיער חלק ונראה בריא כזה?
איך מגיעים למצב הזה?
עם פוטושופ, תאורה מתאימה וספר מקצועי עם איזה חומר, מה צריך לעשות? לדוגמא אם אתה צריך להמחשה הינה למשל שיער שנראה פצצה אין לי מושג איך מגיעים לרמה כזאת:
הוא לא נותן לי לפרסם קישורים. כי אין לי מספיק הודעות כניראה צריך 20.
אז אני אנסה לכוון אותך. בקישור הראשון שנתת, רד הכי למטה, יהיו לך מלא תמונות בשחור לבן. תחת המשפט:
FashionBeans Hairstyles Gallery: Top Cuts
הכוונה שלי זה לשיער של ה 2 משמאל נגיד.
מביו למה הכוונה שלי? זה נראה מלא ברק ויפה כזה. איך מגיעים למראה כזה?
ברק בדרך כלל מקבלים מקרם לחות שומני ואיזה ספריי ברק שמרססים