טאבולה קישואים

החלפתי את המלפפון מהסלט הקלאסי בחברים ממשפחת הזוקיני, שנותנים אקסטרה פריכות.

המרכיבים ל-4 מנות:
1/2 כוס בורגול דק
1/4 כוס מי ברז
2 קישואים צבעוניים (צהוב/ירוק כהה/בהיר) חתוכים לקוביות קטנות על קליפתם
2 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
מלח
1/2 כוס נענע טרייה קצוצה דק
1/4 כוס בצל ירוק פרוס דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

להגשה:
גבינת פטה צאן מפוררת ו/או יוגורט


(צילום: דניאל לילה)

אופן ההכנה:
  1. משרים את הבורגול בקערה רחבה עם מים ל-10-5 דקות או עד שתפוח ורך. מערבבים בעדינות בעזרת מזלג להפרדת הגרגרים.
  2. מוסיפים לבורגול את שאר החומרים פרט לגבינה ומערבבים היטב.
  3. מגישים עם גבינת פטה מפוררת מעל ו/או עם יוגורט/ראיטה.


סלט-ממרח פטנט מליבת קישואים:
  • רוקנתם את הקישואים לצורכי מילוי? קוצצים גס את התוכן ומטגנים קלות בשמן זית עם בצל, מלח ופלפל שחור גרוס טרי עד שהכל רך וזהוב. עכשיו אפשר לגוון ולהוסיף ביצה קשה מגוררת או לחילופין רסק עגבניות, מעט לימון ונענע.

كوسة الصفيحة
أنا محل سلطة الخيار الكلاسيكي كوسة أفراد الأسرة، الذين يقدمون متموج إضافية.

المكونات لمدة 4 حصص:
1/2 كوب برغل ناعم
1/4 كوب من ماء الصنبور
2 كوسة الملونة (أصفر / أخضر / ضوء الظلام) مكعبات لحاء
2 ملاعق طعام من عصير الليمون
3 ملاعق طعام من زيت الزيتون
ملح
1/2 كوب نعناع طازج مفروم ناعم
البصل الأخضر 1/4 كوب شرائح رقيقة
1/2 كوب من البقدونس المفروم فرما ناعما

خدمة:
انهارت الماعز جبنة فيتا و / أو الزبادي



(تصوير: دانيال ليلة)

إعداد:
نقع البرغل في وعاء واسع مع الماء ل-10-5 دقائق أو حتى التفاح وناعمة. يحرك المزيج برفق بالشوكة لفصل الحبوب.
إضافة البرغل المتبقية المكونات ما عدا الجبن وتخلط جيدا.
يقدم الطبق مع جبنة الفيتا المفتتة أكثر و / أو مع اللبن / منوعات.



سلطة - انتشار كوسة الأساسية براءات الاختراع:
Rookntm كوسة يحتاج ملء؟ ختم خشنا المحتوى ومقلي في زيت الزيتون مع البصل والملح والفلفل حتى كل شيء لينة والذهبي. الآن يمكنك التنويع وإضافة مبشور بيضة مسلوقة أو بدلا من معجون الطماطم، وقليل من الليمون والنعناع