|
|
תאמת בקטע של הלהביא ביד זה די בולשיט חחח אני יכול להביא ביד 60 פעם ועדיין שמישהי שווה תשב לידי ויתחיל משו יעמוד לי כמו טיל ויהיו לי אנרגיות של אחד ששתה 50 XLים של בוקר גם אם הייתי ער למשך 4 יום ברצף
צא למסיבות טבע. תאכל MDMA , אסיד , תעשן ירוק. תחבר לחברה סטלנים, אתה תכיר את האנשים הכי טובים , בנות כוסיות וסטלניות, שהם על הדרך סקס מטורף כי יש להם ראש כל כך פתוח..
וכל היופי שזה יגיע לבד בלי מאמץ כי זה מה שקורה עם אנשים כאלו ובמקומות כאלו הכל קורה לבד והכי טבעי שיש.
אז בוא נחשוב מה עדיף, לצאת עם כובע לעזריאלי ולהטריד בנות. או להידלק והכל כבר יקרה לבד?
CU AT S.U.N PROJECT
נערך לאחרונה על ידי Wiz_Khalifa; 17-06-2013 בשעה 00:19.
צחק צחק, אבל עד שלא תנסה, לא תדע.
בתור אחד שלא מאונן במשך השבוע בכלל כבר יותר מחצי שנה (מאונן פעם אחת בשבת, אלה אם כן זה יוצא בסקס במשך השבוע), אני יכול להגיד לך חד משמעית שזה משפר את כל היכולות שלך.
לא רק בעינייני נשים.
ולא הבנתי מה קשור לרוץ כדי שבנות יסתכלו עלייך? תרוץ בלי קשר.
וכן, ריצה זה ספורט, וספורט זה דבר גברי וסקסי, FACE IT.
תראה לי מחקר מדעי שמוכיח שאוננות מחלישה אותך. אם תראה אחד כזה, אני אאמין. כל עוד זה רק סיפורים של אנשים שמרגישים כאילו הם יותר טובים כשהם לא מאוננים, אין לי מה להאמין. יש אלפי אנשים בעולם שאמרו שהם עלו לשמים וחזרו בחזרה. אתה מצפה ממני להאמין לסיפורי סבתא האלה?
ולגבי הריצה - התכוונתי למישהו פה שאמר שאם אתה רץ או מתאמן במכון כושר או עושה ספורט כלשהו זה מעלה לך את הטסטוסטרון לאחר הפעילות הגופנית וכך תוכל להשיג הישגים גבוהים יותר.
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 17-06-2013 בשעה 21:55.
..Everyone Loves You When You're Dead..
מה מחקרים מה אתה סתום?
עוד מעט תגיד לי "תראה לי מחקרים שלעשות סקס זה דבר כייפי ומענג"
אתה לא רוצה לנסות? אל תנסה, למה נראה לך שאכפת לי באמת? זה בעיה שלך לא שלי..אני כבר עושה את זה, אני נהנה ממה שזה נותן לי..
אתה לא רוצה? אתה רוצה להמשיך לאונן 6 פעמים ביום ולפחד להתסכל לבחורות בעיניים? KNOCK YOURSELF OUT, תהנה.
הרגת אותי..עלק "אם תראה אחד כזה, אני יאמין" ..תגיד לי מה אני רב דתי? אני צריך לספר לאנשים סיפורים כדי להחזיר אותם בתשובה?
אם לא בזין שלך לעשות את זה..אל תעשה!
אגב, כן, בזמן ריצה ובזמן פעילות בחדר כושר אתה מעלה את הטסטוסטרון שלך בגוף.
תגיד שאתה עצלן ואין לך כוח להשקיע בעצמך ואתה מעדיף לשבת כל יום המחשב...למה לשקר?
נערך לאחרונה על ידי rodney1; 17-06-2013 בשעה 22:52.
על איזו שיטה של טסטוסטרון מדובר ??? לא יזיק לי לעלות את הרמות קצת
תפסיק לאונן על פורנו ובכלל כל השבוע, אלה אם כן זה מגיע מבחורה, ומותר לך לאונן רק פעם אחת בסופש (מתי שאתה רוצה בסופש, אבל פעם אחת בכל הסופש).
בלי קשר לזה, תכנס באופן אינטנסיבי ללוז קבוע של ספורט - או חדר כושר או ריצה.
יש הגורמים מעלים באופן דרסטי את כמות הטסטוסטרון בגוף..אתה תרגיש את זה באופן ישיר.
אחרי ריצה או אחרי אימון מופרש איזה שהוא חומר במוח שגורם לך לתחושת "היי" כזאת...אתה תרגיש כמו מלך.
ברגע שאתה הופך את זה למשהו קבוע..זה ישפיע עלייך באופן ישיר.
לכל אלה שרוצים הוכחות וחרטות לזה...אתם יכולים אתם- יודעים- מה בשבילי...
אם אתם לא רוצים לנסות, בעיה שלכם.