קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי לדעתך יקח את שחקן ההגנה השנה ב-NBA?
    על ידי Big Man בפורום כדורסל
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 16:09
  2. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 17:56
  3. עוד שחקן אחד לליגת NHL 06 של אטרף.
    על ידי Jacoby בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 13:43
  4. רונאלדיניו שחקן השנה של השחקנים.
    על ידי Gigi Buffon בפורום כדורגל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 22:04
  5. האם יהיה שחקן מתאזרח בנבחרת ?
    על ידי Hoobastank בפורום כדורגל
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 19:05
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24

צופה VS שחקן

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל צופה VS שחקן

תאוריה קטנה עם מטאפורה ממש טובה ששמעתי לאחרונה:

בנושא בחורות, הגברים מתחלקים ל-2 סוגים. השחקן והצופה.
    בדיוק כמו במשחק כדורגל, אצל בחורות יש את זה שצופה מהצד, ואת זה שמשחק.

לזה שמשחק יש סיכוי מסוים לנצח. הוא משחק שוב, ושוב, ושוב...עוד משחק ועוד משחק...
    גם אם הוא שחקן גרוע, הוא עדיין ממשיך לשחק. והוא עדיין מנצח מדי פעם.
    השחקן לוקח צ'אנסים. הוא לא שחקן מושלם, והוא לא השחקן הכי טוב. אבל הוא משחק.

והצופה? הסיכוי שלו לנצח הוא 0% בדיוק. בעצם לא יכול להיות לא סיכוי בשום מצב, כי הוא לא משחק. אם אתה לא משחק, אתה לא יכול לנצח.
    אבל לאומת זאת? לשחקן, גם לשחקן הגרוע, יש לו לפחות סיכוי מסוים לנצח. והוא גם ניצח, הוא מנצח, והוא ימשיך לנצח.

אז מי אתם בחיים?
    הצופה או השחקן?
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אז אתה צופה אני מבין...?
    אתה לא מנסה את השיטה של לא לאונן במשך השבוע ואתה לא מנסה ללכת לחדר כושר או לרוץ כדי לגרום לעצמך לטוב יותר..אתה אפילו לא מנסה, אז אתה בעצם צופה.

הגיון פשוט אחי, לא איזה משהו מיוחד.

אני אסכם לך את מה שכתבת פה במשפט אחד:

תנסה - תצליח.

לשחקן יש סיכוי כי הוא מנסה.
    הצופה אפילו לא מנסה.

אתה גבר, תגדל ביצים. הלא וכל הדחיות שתקבל בחיים שלך רק יחזקו אותך.
    בן אדם שאף פעם לא קיבל לא, ואף פעם לא חווה דחייה יהיה לו קשה מאוד עם הפעם הראשונה. כמו כל דבר בפעם הראשונה.

תאמץ לך:

ננסה, מקסימום נצליח.

סורי התיאוריה שלך לא תקפה כל כך...

כי זה לא ככה... יש אנשים שניצחו את המשחק עוד לפני שהוא התחיל לכן הם יכולים להישאר כצופים והם אלה שנראים כמו דוגמנים... הם לא צריכים לעשות כלום

זה לא כמו בכדורגל... פה אתה גם כצופה יכול להצליח אם יש לך את הנתונים... כי אתה תכיר בחורות דרך מעגלים חברתיים וכאלה ולא תצטרך לעשות כלום וזה פשוט יגיע לבד... אפילו לי זה קרה ואני לא איזה חתיך על אז זה יכול לקרות לכולם

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אז אתה צופה אני מבין...?
    אתה לא מנסה את השיטה של לא לאונן במשך השבוע ואתה לא מנסה ללכת לחדר כושר או לרוץ כדי לגרום לעצמך לטוב יותר..אתה אפילו לא מנסה, אז אתה בעצם צופה.
    אין כאן שום קשר. אני לא מנסה לא לאונן כי אין לזה שום בסיס רפואי ואמתי. אני די בטוח שזה מיתוס.
    ובנוגע למכון כושר - מה הקשר?? ברור לי שמכון כושר זה מצוין כי זה עושה לך שרירים, גורם לך לשרוף שומן להיראות טוב יותר וגם להיות בריא יותר.
    אבל אני מדבר על העניין הזה שאומרים שאם אתה במכון כושר הטסטוסטרון שלך גבוה יותר ואז אתה מצליח יותר עם בנות..
    זה עוד מיתוס שהתחיל אי שם באזור החשוך של האינטרנט.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    סורי התיאוריה שלך לא תקפה כל כך...

כי זה לא ככה... יש אנשים שניצחו את המשחק עוד לפני שהוא התחיל לכן הם יכולים להישאר כצופים והם אלה שנראים כמו דוגמנים... הם לא צריכים לעשות כלום

זה לא כמו בכדורגל... פה אתה גם כצופה יכול להצליח אם יש לך את הנתונים... כי אתה תכיר בחורות דרך מעגלים חברתיים וכאלה ולא תצטרך לעשות כלום וזה פשוט יגיע לבד... אפילו לי זה קרה ואני לא איזה חתיך על אז זה יכול לקרות לכולם
    העניין הוא שהשחקן משחק גם עם הוא גרוע. זאת אומרת שאתה תתחיל עם בחורות גם אם אתה לא דוגמן.
    אוקיי עכשיו אתה תשב בלי לדבר עם בחורות עד שתהיה מספיק דוגמן?

לא ממש לא... אני אמשיך להתחיל עם בחורות אבל אני לא אצפה שהבחורה הכי פצצה במועדון תזרום איתי כי אני "הפרס" אני ימשיך להתחיל עם בחורות כי זה מי שאני ותוך כדי אני ינסה לשפר את עצמי... אני לא בעד זה שלא צריך להתחיל עם בחורות ושעדיף להיות ה"צופה" סך הכל אני מציין פה שגם הצופה יכול להצליח ולפעמים גם יותר מ"השחקן"

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני מבין למה אתה שונא את הקטע של הטסטוסטרון...שאגב הבאתי מספיק מחקרים בזמן הזה ואם היית חורש על הפוסטים שלי כמו שאתה חורש על הבלוג של סניה היית מבין שיש את כל ההוכחות הרפואיות. אתה כועס כי אין לך טסטוסטרון אז מעצבן אותך לשמוע שאומרים לך תאמת בפנים ואתה מכחיש את זה לעצמך. אני ראיתי איך אתה נראה, ילד נמוך חלש ורזה עם כתפיים של ילדה בגן שמושך רק פריקיות מסריחות בסנטר. אפס סקס אפיל. אפס גבריות. אתה נראה לא מפותח כפרה. סע למכון ילד. ועכשיו הליצנים פה שאוהבים לזרוק מושגים לאוויר כי הם חושבים שהם יוצאים "חכמים" יגידו שאני הייטר שלך (lol) כי אני אומר לך תמציאות כמו שהיא ואתה מעדיף לברוח ללהלה לנד ותאמין לי שאתה תצחק על עצמך ותגיד "איזה דפוק הייתי" אחרי שתתבגר.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    לא ממש לא... אני אמשיך להתחיל עם בחורות אבל אני לא אצפה שהבחורה הכי פצצה במועדון תזרום איתי כי אני "הפרס" אני ימשיך להתחיל עם בחורות כי זה מי שאני ותוך כדי אני ינסה לשפר את עצמי... אני לא בעד זה שלא צריך להתחיל עם בחורות ושעדיף להיות ה"צופה" סך הכל אני מציין פה שגם הצופה יכול להצליח ולפעמים גם יותר מ"השחקן"
    מי אמר שהמטרה זה להשיג את הפצצה של המועדון? למה צריך להתמקד דווקא בה? למה באחת???
    צא מהסרט, אתה לא הולך להשיג כל בחורה, FACE IT
    אתה הולך להשיג בחורות כלשהן, אבל אתה צריך לשחק בשביל לנצח. אתה לא יכול לנצח כשאתה צופה.
    אתה גם תפסיק לפעמים. לפעמים אחת לא תרצה אותך. אבל השנייה תרצה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אתה שולל סתם.
    הייתי מהאלה שצוחקים על זה ועשיתי התערבות עם חבר
    החזקתי שבועיים
    התחלתי ביום שבת
    סיימתי ביום שבת
    ביום שישי הייתה מסיבה ואתה לא מביןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
    הייתי בן 14 אז, 3 בנות נישקו אותי
    והכוסיות מביניהן
    עם 2 הגעתי ל2nd base
    לא הייתי צריך להתאמץ
    פשוט היה לי טונה טסטוסטרון
    (אגב כל מי שמתכוון לרדת עלי שלא זיינתי-זה היה בגיל 14)
    נערך לאחרונה על ידי iNokia; 18-06-2013 בשעה 16:18.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אני מבין למה אתה שונא את הקטע של הטסטוסטרון...שאגב הבאתי מספיק מחקרים בזמן הזה ואם היית חורש על הפוסטים שלי כמו שאתה חורש על הבלוג של סניה היית מבין שיש את כל ההוכחות הרפואיות. אתה כועס כי אין לך טסטוסטרון אז מעצבן אותך לשמוע שאומרים לך תאמת בפנים ואתה מכחיש את זה לעצמך. אני ראיתי איך אתה נראה, ילד נמוך חלש ורזה עם כתפיים של ילדה בגן שמושך רק פריקיות מסריחות בסנטר. אפס סקס אפיל. אפס גבריות. אתה נראה לא מפותח כפרה. סע למכון ילד. ועכשיו הליצנים פה שאוהבים לזרוק מושגים לאוויר כי הם חושבים שהם יוצאים "חכמים" יגידו שאני הייטר שלך (lol) כי אני אומר לך תמציאות כמו שהיא ואתה מעדיף לברוח ללהלה לנד ותאמין לי שאתה תצחק על עצמך ותגיד "איזה דפוק הייתי" אחרי שתתבגר.
    הגובה שלי הוא מטר 76...זה לא נחשב נמוך. ולא אני לא רזה. וגם לא מפותח. אבל הדיון כאן הוא לא על מי מפותח ומי לא, הדיון הוא על נושאים אחרים לגמרי ואתה פשוט יורה לכל הכיוונים מידע שגוי שגם אם הוא כן היה אמת לאמיתה, הוא היה פשוט לא קשור לעניין.

ואגב - אני לא שונא את הקטע של הטסטוסטרון. אני כן חושב שמי שיש לו טסטוסטרון גבוה הוא סקסי, גברי ומושך. אבל סורי, אני לא מקבל את זה שאם אתה לא מאונן זה עוזר במשהו. זה לא עוזר בכלום, ועצוב שיש כאן בטח מלא חנונים קטנים שמתיםםםםם לנשק בחורה ובמקום ללכת לעשות זאת, הם מקשיבים לך ולא מביאים ביד חודש. וגם אם נגיד..נניחחחחחח ולא להביא ביד זה היה מעלה את הטסטוסטרון בחצי אחוז, גם אז לא לאונן בשביל זה במקום ללכת ולהציג את עצמך בפני נשים בתקווה שירצו אותך (מה שהרבה לא עשו עדיין בעבר), עדיין השיטה הזאת לא נחוצה, אידיוטית וחסרת תועלת.

ותגיד טיילר, מה ההבדל בין להביא ביד לבין לזיין או לקבל מציצה או לגמור למישהי על השדיים?
    אם אני מזיין כל יום הטסטוסטרון שלי יהיה נמוך? כי בתכלס זה בדיוק כמו להביא ביד (מבחינת התהליכים בגוף)
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 18-06-2013 בשעה 19:29.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    ואגב - אני לא שונא את הקטע של הטסטוסטרון. אני כן חושב שמי שיש לו טסטוסטרון גבוה הוא סקסי, גברי ומושך. אבל סורי, אני לא מקבל את זה שאם אתה לא מאונן זה עוזר במשהו. זה לא עוזר בכלום, ועצוב שיש כאן בטח מלא חנונים קטנים שמתיםםםםם לנשק בחורה ובמקום ללכת לעשות זאת, הם מקשיבים לך ולא מביאים ביד חודש. וגם אם נגיד..נניחחחחחח ולא להביא ביד זה היה מעלה את הטסטוסטרון בחצי אחוז, גם אז לא לאונן בשביל זה במקום ללכת ולהציג את עצמך בפני נשים בתקווה שירצו אותך (מה שהרבה לא עשו עדיין בעבר), עדיין השיטה הזאת לא נחוצה, אידיוטית וחסרת תועלת.

ותגיד טיילר, מה ההבדל בין להביא ביד לבין לזיין או לקבל מציצה או לגמור למישהי על השדיים?
    אם אני מזיין כל יום הטסטוסטרון שלי יהיה נמוך? כי בתכלס זה בדיוק כמו להביא ביד (מבחינת התהליכים בגוף)
    אתה יכול לא לקבל את זה עד מחר...
    זה כמו שלא תקבל את זה שאנשים שיש להם כסף הם מצליחים יותר בחיים..בעיה שלך, אל תקבל. הם מצליחים יותר ממך, ופה זה נגמר.
    זה בעיה שלך, לא של אף אחד אחר.

אגב, אתה אומר "זה לא עוזר בכלום" , ניסית איי פעם שאתה אומר דבר כזה? לא. אז למה אתה מבלבל תמוח?

סתם קטע לדוגמא - היה לי בצבא שיחה על סמים, הביאו איזה מרצה שידבר על מריחואנה ועל כמה שהיא גרועה וכמה שהיא עושה רע בחיים..
    בקיצור, הבן אדם עמד מולנו חצי שעה שלמה, ורק הטיף לנו כמה שזה סם חרא, כמה שזה לא תורם, כמה שזה רק פוגע בנו, שזה סם שכולם מתחילים איתו ואז עוברים לסמים יותר גרועים וכן הלאה וכן הלאה..

מפה לשם, המרצה הגיע לחלק האחרון של ההרצאה, ואמר "עכשיו, לכל מי שיש שאלות..זה הזמן לשאול"
    הרמתי את היד, ושאלתי אותו "תגיד, ניסית פעם בחיים שלך מריחואנה? עישנת פעם חשיש? נגעת פעם בירוק?"
    וכמובן שהתשובה שלו הייתה מאד מופלצת ומאד מתחכמת..דיי מהר נכנסתי לו לדברים ואמרתי לו "נגעת בזה או לא?" והתשובה החד-משמעית שלו הייתה - לא.
    שיהיה לך ברור שכל מי שישב באולם שם ושמע את זה פשוט גלגל עיניים וזה היה פשוט רגע מביך למרצה.

הבן אדם לא נגע בחיים שלו בסם הזה...אז למה הוא מרשה לעצמו לדבר כל הרבה ולהגיד דברים כמו "זה לא עושה מה שאתם חושבים שזה עושה"?

איך זה קשור אלייך? בצורה פשוטה - אתה עוד לא ניסית פעם אחת בחיים שלך לא לאונן במשך כל השבוע..אז למה אתה מזיין תמוח ואומר זה לא עוזר? כי אתה לא מאמין שזה יכול לעזור? סבבה..שמור תאמונה שלך לעצמך ושב בשקט, תן לאחרים שכן רוצים להתפתח ולהתקדם לשמוע בקולנו.

לגבי כל הילדים החנונים שדיברתם עלייהם - החנונים שיקשיבו לנו ולא יביאו ביד כמו שאנחנו אומרים, ישיגו נשיקה יותר מהר מהאורגזמה שלך...אז צוחק מי שצוחק אחרון.
    למה אתה שואל? כי ברגע שגבר מגיע לפורקן, כל מה שהוא רוצה זה לשבת ולנוח...הוא מרגיש מדוכדך.
    גבר שלא פרק כבר תקופה מרגיש אנרגטי ויש לו רצון עז לעשות דברים, אז מין הסתם שלא יפחד להסתכל לבנות בעיניים והוא לא יפחד לפתוח את הפה מול בחורות.

אם אתה מזיין כל יום הטסטוסטרון שלך יעלה בטירוף, לא ירד.
    יש סיפוק אדיר בלגמור מסקס עם בחורה (ולגרום לה לגמור ממך) לבין "סיפוק" של 3 דקות באוננות מגעילה.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה יכול לא לקבל את זה עד מחר...
    זה כמו שלא תקבל את זה שאנשים שיש להם כסף הם מצליחים יותר בחיים..בעיה שלך, אל תקבל. הם מצליחים יותר ממך, ופה זה נגמר.
    זה בעיה שלך, לא של אף אחד אחר.

אגב, אתה אומר "זה לא עוזר בכלום" , ניסית איי פעם שאתה אומר דבר כזה? לא. אז למה אתה מבלבל תמוח?

סתם קטע לדוגמא - היה לי בצבא שיחה על סמים, הביאו איזה מרצה שידבר על מריחואנה ועל כמה שהיא גרועה וכמה שהיא עושה רע בחיים..
    בקיצור, הבן אדם עמד מולנו חצי שעה שלמה, ורק הטיף לנו כמה שזה סם חרא, כמה שזה לא תורם, כמה שזה רק פוגע בנו, שזה סם שכולם מתחילים איתו ואז עוברים לסמים יותר גרועים וכן הלאה וכן הלאה..

מפה לשם, המרצה הגיע לחלק האחרון של ההרצאה, ואמר "עכשיו, לכל מי שיש שאלות..זה הזמן לשאול"
    הרמתי את היד, ושאלתי אותו "תגיד, ניסית פעם בחיים שלך מריחואנה? עישנת פעם חשיש? נגעת פעם בירוק?"
    וכמובן שהתשובה שלו הייתה מאד מופלצת ומאד מתחכמת..דיי מהר נכנסתי לו לדברים ואמרתי לו "נגעת בזה או לא?" והתשובה החד-משמעית שלו הייתה - לא.
    שיהיה לך ברור שכל מי שישב באולם שם ושמע את זה פשוט גלגל עיניים וזה היה פשוט רגע מביך למרצה.

הבן אדם לא נגע בחיים שלו בסם הזה...אז למה הוא מרשה לעצמו לדבר כל הרבה ולהגיד דברים כמו "זה לא עושה מה שאתם חושבים שזה עושה"?

איך זה קשור אלייך? בצורה פשוטה - אתה עוד לא ניסית פעם אחת בחיים שלך לא לאונן במשך כל השבוע..אז למה אתה מזיין תמוח ואומר זה לא עוזר? כי אתה לא מאמין שזה יכול לעזור? סבבה..שמור תאמונה שלך לעצמך ושב בשקט, תן לאחרים שכן רוצים להתפתח ולהתקדם לשמוע בקולנו.

לגבי כל הילדים החנונים שדיברתם עלייהם - החנונים שיקשיבו לנו ולא יביאו ביד כמו שאנחנו אומרים, ישיגו נשיקה יותר מהר מהאורגזמה שלך...אז צוחק מי שצוחק אחרון.
    למה אתה שואל? כי ברגע שגבר מגיע לפורקן, כל מה שהוא רוצה זה לשבת ולנוח...הוא מרגיש מדוכדך.
    גבר שלא פרק כבר תקופה מרגיש אנרגטי ויש לו רצון עז לעשות דברים, אז מין הסתם שלא יפחד להסתכל לבנות בעיניים והוא לא יפחד לפתוח את הפה מול בחורות.

אם אתה מזיין כל יום הטסטוסטרון שלך יעלה בטירוף, לא ירד.
    יש סיפוק אדיר בלגמור מסקס עם בחורה (ולגרום לה לגמור ממך) לבין "סיפוק" של 3 דקות באוננות מגעילה.
    אין שום הדבל בגוף בין אורגזמה של סקס לבין אורגזמה של אוננות. אני מוכן לשים על זה כסף. תשאל את רופא המשפחה שלך או משהו...
    קורים בגוף בדיוק אותם תהליכים. כלכך רואים שהתיאוריה הזאת של האוננות לא בדוקה מספיק עד הסוף לשורש הסיפור, כי הסיפור בעצם סותר את עצמו כל הדרך.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 18-06-2013 בשעה 20:35.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

1.76 זה נמוך בלי קשר אליך. ואתה פחות מ1.76 ורואים את זה בתמונות בבירור אתה נראה 1.74-1.70. ואתה לא רזה, שיהיה... אתה שחיף שמן תאמין לי שזה אותו חרא. אתה לא נראה מאיים במילים עדינות. סע למכון במקום להשתכר עם פריקים ותפסיק לאונן כל יום אולי תראה כמו גבר ולא אחד עם כתפיים של ילדה בגן חובה...להציג את עצמך לנשים עלק, קודם שיהיה מה להציג.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

טיילר הסכמתי איתך עד לקטע של הלהיראות מאיים.
    אנחנו לא בקווקז
    לא בעיראק
    אנחנו בישראל
    אתה מסתובב עם מי שבא לך
    אם מישהו לא נראה לך אתה לא מסתובב איתו
    מה האינטרס להיראות מאיים?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect